Sucking too hard on your lollipop, oh, love's gonna get you down!

Idag åker jag hem från min vintersemester hos mormor och morfar/farmor och farfar. Jag tänkte blogga lite grann bara för att illustrera att jag fortfarande är borta x3

Mycket har minsann hänt under julhelgen, inte minst att jag har blivit halvt ihjälskrämd av tomten, och en del i det läskiga var ju att jag dessutom visste vem som var utklädd till tomten i år >_> Nåväl, jag fick ingen Jared under granen. Eller liten söt pojke. Eller pojke för den delen alls. Och min söta kusin blev rädd så fort jag kom närmare än en meter och därmed skrek. Jag fick med andra ord inte hålla henne mer än sammanlagt två sekunder, vilket is a shame.

Jag har inte heller stoppat foten utanför morföräldrarnas lägenhetsbyggnad vilket innebär att jag inte haft någon som helst chans att få se male eyecandy, ingen buss-Egon för mig med andra ord. Däremot har jag hunnit drömma om EMD (jag tror det har något att göra med att jag såg Erik och bara Erik på körslaget igår) och PB-pojken. Som höll i min sko (som jag inte egentligen har) för att jag höll på packa om min resväska på pressbyrån. Som låg på Shopping.

Fast å andra sidan så har jag fått glass, gått upp minst tre kilon (fast det vet jag inte säkert än) och fått massa roliga julklappar. Men mest böcker och presentkort. Boktjuven är däremot en VÄLDIGT bra bok, Döden pwnar.

Au revoir.

Bomba min dumpning
Fangirlsquel av: Sofia

En av de småbögiga filmerna jag laddade ner i somras som innehöll en viss Colin Farrell visas på typ kanal 9 på torsdag. Den tror jag minsann att jag vill se. Fast den sög och Colin var ful

2008-12-28 @ 01:06:26
URL: http://nightsgrow.blogg.se/
Fangirlsquel av: Sofia

Jag är en bra kompis ibland.

embedded" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=2fMjhEFczhI&eurl=http://bulletins.myspace.com/index.cfm?fuseaction=bulletin.read&authorID=8704219&messageID=6270801736&MyToken=&feature=playerembedded



Se bara till att du är över arton. Dom var lite kinkiga tycker jag. (inte att dom i videon var kinky! utan youtube var lite elaka xD)

2008-12-28 @ 01:45:52
URL: http://nightsgrow.blogg.se/
Fangirlsquel av: Sofia

Jag har sett den också xD Inte lika bra

2008-12-29 @ 12:48:58
URL: http://nightsgrow.blogg.se/
Fangirlsquel av: Jonna

Men skriv nånting då :P Du är väl hemma nu?

Jag såg också dem där videorna ^^ :D

2008-12-30 @ 11:30:14
Fangirlsquel av: hanna

Bli länkad under en vecka på vår bloggs länklista. Allt du behöver göra är att komentera ett inlägg! Hur enkelt som helst!!



http://oskyldiga.blogg.se/2008/december/tavling-1.html - Klicka här occh läs mer!



//Hanna och Linnea

2008-12-30 @ 11:39:34
URL: http://oskyldiga.blogg.se/

Gnäll här:

Fangirl numero:
Är du ett stort fan?

Snigel-postadressen: (Publiceras för fan)

Din sida med skitsnack:

Dumplings:

Trackback
RSS 2.0