Hej, jag har blekt mitt hår

Tja, jag hade först hicka. Sen när det slutade började jag nysa. Schysst asså! Men nu har det slutat i alla fall.

Sen kan jag meddela Sofia att hon hade rätt, jag har blekt håret nu. Det är inte någon stor skillnad, men jag har inga rötter nu x3 Bild kommer möjligtvis senare, när jag fått tillbaka min sladd.

Jag ska KANSKE skriva lite på Romeo x Romeo också, men jag måste hinna plugga lite också. Det har inte gått så bra, så jag måste lägga manken till. Imorgon blir det till att plugga matte och jag tror att jag inte ska fara till studiebesöket på måndag, för att jag ska hinna plugga lite mer. Men det beror på.

Är det någon som vet förresten (riktat mot personer från min klass) om Peter förväntar sig att man ska ta sig till SSAB själv? För jag har inte den blekaste om hur jag ska ta mig dit och jag har INTE pengar till buss.

It's a happy day

Idag ska Sofia bli en muy lycklig kvinna. Fast hon kommer inte veta varför förrens på måndag - Mohehehhehe. Fast det är bra, för då får hon gå och vara glad hela helgen så spelar det ingen roll om hon blir besviken på måndag.

Nu ska jag i alla fall göra en sak, äta naturgodis, kolla lite på tv och jobba lite kemi. Jag har redan jobbat fyra kapitel och känner mig muy stolt och bra! Så jag ska jobba lite till under processen till att göra Sofia glad och sedan ska jag gå ut och vara snygg och kolla på de två snygga universitets-snubbarna som spelar basket två hus bort, perfa utsikt x3

Mumma på banan chips, btw.

Ilskans färg är gul

Jag har haft en dålig dag. Fast ändå en bra dag. En dålig dag, men en bra dag. En jobbig dag med andra ord.

Solen var snäll idag, lyste fint och gjorde mig varken brun eller bränd. Schysst. Sen så fick jag min IG-varning i kemi. Det känns väldigt onödigt eftersom det är tre dagar kvar av skolan och jag VET att jag har det, samt att det enda jag kan göra för att inte få IG är att göra ett omprov. Sista dagen i skolan. Schysst. Sen har jag IG.

Men det gjorde inte så mycket. Jag hade ledigt efter det. Jag satt på kullen med Vickan och Jonna och vi flummade oss i varandras skor.  Bokstavligen alltså.

Sen så åt jag glass på 7th heaven och det var orgasm. Jag rekomenderar Angels whisper, den var underbar. Nästa gång skulle vi satsa på en Multiply Orgasm tillsammans, för den var dyr och stor. Men i sommar så bestämde jag, Erika och Elin och Helena att vi skulle dra dit och käka den.

Sen åker jag och Helena hem med bussen och jag får ta emot ett inte så trevligt samtal av min far angående min syster. Och ärligt talat; det är så pass personligt att om någon vill veta får de fråga så avgör jag om det är något som jag vill tala om för den personen. Och om jag gör det hoppas jag verkligen att jag har så pass gott omdömme att jag har valt att berätta det för en vän som inte sprider vidare det runt till halva världen.

Så det blev inte så mycket till plugg ikväll som jag hade hoppats. Jag hann läsa lite i kemi-boken, så jag får plugga ännu hårdare imorgon.

Och nu när jag äntligen tog mig tid att kolla vad jag fick för betyg på svenskan jag skrev så blev det till min ilska bara ett VG. Sure thing, jag hade mina fel, men SERIÖST; Det var bara några slavfel som att jag hade skrivit bilder istället för bilden, eller att jag hade skrivit vart istället för var. Ett "förlorat sin glas" istället för "sin glans". Vad blev kommentaren av min kära lärare då? Jo (Mina kommentarer till kommentaren kommer efter i kursiv text);

"Texten fungerar bra som en glimt ur ett liv." No shit Sherlock. Det var inte bara det som var meningen.

"Med tanke på den tid ni hade till förfogande för denna uppgift kunde den ha varit lite utförligare och tydligare, med någon sorts inramning." Inramning; Varför och Hur? Skulle jag ha skrivit ett inte så plötsligt slut, eller kanske inte så difust? Eller kanske förstod du inte hela poängen med texten? Att den skulle vara lite fladdrande och att man skulle vara tvungen att läsa den flera gånger för att få hela bilder. Oj, jag menade bilden.

Idag har det varit för mycket av allt. För mycket sol, för mycket skola, för mycket skratt och för mycket med familjen. För mycket plugg och för mycket glass. För mycket ilska och irritation. Jag orkar inte.

Dagens ord: Överdosering.

Provresultat

Helt seriöst. Prov imorgon. Prov på måndag. Prov på tisdag. Onsdag slutar vi. Jag vill veta betyget på min novell, men jag kommer blir helt besviken om den inte fick MVG.

Suck. Fortfarande inget svar. Jag tror jag ska dra och byta kläder, dra ut datorn i solen och anternativt plugga lite fysik och sedan matte och skriva lite på Romeo x Romeo. Alternativt. Men jag kommer nog faktiskt göra allt också. Om det inte bara är illutionsväder ute och att det engeltinge inte är tjugo grader i skuggan och solen lyser.

Jag säger bara en sak; Imorgon - SHORTS! Om jag hittar några i alla fall.

Dagens ord: Värme.

Old habbits die hard

Jag förklarade idag för mina vänner att jag inte riktigt vet vad som går igenom min systers huvud. Hon hade nämnligen sagt att hon hade slutat ta mina saker, efter hon tagit min kamera dvs. Jag tyckte att man inte kan säga att man har slutat när det gått bara två dagar sedan man stal något sist av sin syster. Kanske ett år, minst ett halvår i alla fall.

När jag kommer hem motbevisar hon mig. Vad står inte i hallen om inte mina skor. Precis som om hon ville bli avslöjad.

Suck.


When our time is up

Jahapp. Jag har dissat en tandläkartid imorgon för ajg trodde vi hade ett prov på morgonen imorgon. Men icke då. Universum vill jävlas med mig och flyttade typ runt alla prov så Den där tipsrundan med kemin som jag hatar Paul för är imorgon minsann och fysikprovet är på fredag. Detta rubbade alla mina förberedelser fatalt. Jag kommer faila stort. Men jag tänker inte ge vika. Imorgon efter fysiklektionen ska jag vara klar och redo för provet (nästan i alla fall) och jag ska plugga matte när jag kommer hem och på fredag. Lördag och söndag blir det kemi dagen lång och lite matte på kvällarna om jag orkar. Vilket jag mest inte kommer. Söndag kväll kommer jag plugga lite matte i alla fall och sedan måndag morgon också. Trevligt värre. Lite matte på kvällen och sedan på tisdag när skolan slutar är jag FRI FÖR ALLTID! Eller i alla fall tills skolan börjar igen.

Men det känns verkligen inte som om jag gått klart ettan nu. Det har gått alldelens för snabbt och jag kan inte tro att jag går ut snart. Jag menar; Vi har gått ett år på vad som känns som ett halvår. Med andra ord är jag utexaminerad och vuxen om ett år. I mitt huvud då, inte tidsmässigt på riktigt. Och eftersom mina scheman kommer bli BETYDLIGT luftigare så kommer det typ bara vara ett halv år i alla fall.

Så jag förstår inte riktigt det här. Jag tänker fortfarande att jag är femton. Jag känner mig äldre, beter mig som yngre och säger att jag är ett år yngre än jag är. Egentligen är jag sexton och ett och ett halvt år ifrån att vara vuxen. Det är läskigt. Det är inte sant. Det känns så långt borta, men är egentligen så nära.

Jag förstår inte hur alla mina 3:or till vänner känner att de klarar av pressen. Sure, deras betyg är satta och så vidare, de kan skolka nu om de vill, men oroar de inte sig för vad som krävs av dem för att accepteras som vuxen? Jag skiter i om folk gillar mig och min stil eller inte, men jag är rädd för att inte bli accepterad när jag väl försöker. Om jag inte skulle passa in när jag väl faller ner i floden och härmar alla döda fiskar (dålig liknelse ftw).

Herregud. Två år kvar. Hur ska jag klara mig?

Tandläkare

Dagens citat:

"Jag gillar tandläkare. De vill alltid stoppa ner saker i halsen på mig."

Jag känner inte riktigt samma sak som BimboBoy, men han hade en muy intressant hemsida x3

Forgetting all I'm (p)lacking

Ledig hela dagen för dålig tandläkartid. Jag har upptäckt att jag inte tycker det är så najs med tandläkare som sitter och skrapar på mina tänder med metall-prylar. Usch usch.

I alla fall gick det bra. Hon predikade bara lite om att man inte ska småäta och att det är viktigt med tandtråd och flour. Så nu ska jag typ be mamma köpa lite plackers.

Water's getting harder to tread, with these waves crashing over my head

(Dum dator publicerade in inlägget igår, så då får det bli idag då xP)

Idag känns inte som idag, för idag känns jättelångt borta. Det känns som idag var igår, eller ännu längre bort och att idag är en annan ledig dag, som på sommarlovet, fast inte lika varmt. Men samtidigt vet jag att idag har varit idag och ingen annan dag.

Idag (idag idag) var jag och gick på Ormberget med Helena, en mil minsann. Vi var riktigt duktiga med tanke på att vi var tvungen att bra Dux (stavning?) nästan hela vägen. Sen så när vi var klara var det minsann till att cykla en halv mil (kändes det som) till Sofia och sedan dog jag i deras hall. Fast då kom hennes bror ner och skulle tydligen till jobbet igen och jag kände inte riktigt att det var riktigt nödvändigt att förklara för honom varför jag låg på deras hallgolv x3 Sen gick vi ut (efter jag gått upp för att dö i Sofias säng, men istället dog på golvet) och nästan sov inna jag var tvungen att åka med min buss - Som förövrigt hade med sig en snygg (läs: SNYGG!) emokille också. Det var trevligt.

Hemma pluggade jag lite fysik och så vidare innan jag gick och la mig. Jag nördade visst lite dataspel också ^^'

Sleep sugar, let your dreams flow in

Tja, jag tänkte gå och lägga mig för att sova i min ren-bäddade säng (arigatou o-kaasan). Vi får väl se imorgon om jag får ha en Mike-fri natt, eller om det blir som alla andra nätter. Fast nattens dröm kommer jag inte ihåg, jag sov så fint i alla fall.

Om inte du slutar läsa nu ska jag mensa ner dig eller så får jag PMS - It's your choice.

Vid tangenterna;
en Amanda som har mens, förmodligen en kommande PMS och ont i halsen.

Ps. Jag hittade inte den satans bilden av Frank som jag ville rita av. Den jävlen som inte lagt upp den kommer få känna min vrede *MORR*

"SKRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK!"

Alla skräms. De flesta vet hur lättskrämda de flesta tjejerna i klassen min är. Springer runt och har livvakter på Kluntarna - Jag å andra sidan agerade livvakt åt bland annat Josse och Sofia. Men det är gammalt. Melle frågade mig en gång hur FAN man skrämmer mig och jag svarade att det är nog väldigt svårt. Nu har vi svar på det i alla fall.

Jag satt oskyldigt nere i vardagsrummet och nynnade till Neverstore när jag kom på att jag skulle gå upp och hämta ett block och rita lite. Jag kommer upp för trappan, öppnar dörren och "IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK!!!!!!!!!!!" MITT RUM VAR STÄDAT! STÄDAT SÄGER JAG! Igår när jag lämnade huset efter två timmars väntan på bussen (jaja jag tjatar om det) så var det kläder ÖVERALLT i mitt rum och jag hade obäddat i sängen osv. Men nu när jag kom hem och kollade in så var sängen bäddad och det låg minsann inga saker alls på golvet. My worst nightmare. Jag skrek, Matilda såg ut som hon trodde att jag hade ett monster inne på mitt rum innan hon skrattade så hon föll på golvet.

Städat rum - Det mina vänner, är skräckens sanna ansikte.

Dagen som varit

Mikes glasögon växte tror jag. Sen vaknade jag i alla fall, snabb städade lite grann och han raka benen och duscha innan jag skulle cykla till bussen. Som tydligen inte gick elva utan ett, som jag nämnt tidigare. Sen så for jag och mötte Sofia i stan och vi bestämde oss för att GÅ hem till henne, men efter typ en halv kilometer bestämde vi oss för att lata oss och åka bussen istället. Jaja, det är tanken som räknas, som vi tänkte x3

Sen kom vi fram, Sofia frågade sin mamma om ostkaka som sa att man var tvungen att äta upp äppelkakan innan den blev dålig och då fick Sofia minen a la småbarn som sa "JAG HAR INGET EMOT ATT ÄTA KAKA!" och sedan högg vi in på varsin bit saftig (seriously) bit äppelkaka. Den var muy god. Speciellt ute i solen på deras altan. Där låg vi och slappade och jag berättade om mina solar öden så Sofia kunde förstå varför jag har en image som vit person.

Efter det drog vi till parken där jag släppte ut "my inner child" och raidade en linbana ett tag. Sedan fotade vi lite grann också innan vi gick till den så kallade lejonklippan som hade en alldelens förträfflig utsikt över... Bellas hus...

Sen gick vi tillbaka till Sofias hem, crashade i soffan och kollade på tv. Sedan när tiden flugit förbi bestämde vi oss för att vi skulle gå till min buss så vi gick upp så Sofia kunde gå på toa och hitta Gustavs mjukisbyxor (ja, det var därför hon skulle på toan) och fråga vad FAN de gjorde där och få ett kul och bra svar tillbaka som jag inte kommer ihåg vad det var nå mer. Jag tror det var något i stil med att "Jamen, jag la ju dem där" eller "Varför inte?" och jag fnissade lite för mig själv inne på Sofias rum innan jag blev emotionell över att mina små systrar blir så gamla så fort.

Sedan off till bussen som var en kvart sen och dessutom full så jag fick vänta på en extra buss med Simon. Sedan så satt vi och pratade fula saker (inte perversa saker) på bussen om att Davids flickvän någon gång sagt att David var bög och att det var väldgt fult (vi tyckte det var fult att hon sa det alltså).

Sen kom jag fram till Erika kring när det nu var, typ tio över fem och vi nördade runt som vanligt. Jag innehaver just nu väldigt vackra bilder föreställande Erika som poser i mina flugögon och mig som sitter i en gamal fåtölj föreställande L från Death Note. Jag vill meddela att jag hann krossa en lykta ute och att jag fortfarande inte har förklarat detta för Lill. Suck.

Sedan var det nörda vid datorn och jag visade min fina sida Secondhand Rainbow och hon och Liv skapade konton innan vi åt middag. Lite mer nördande efter det och sedan filmen Laws of attraction. Den var fin, men för söt för min smak, som vanligt. Sedan ännu mer nördande vid daton vilket involverar lite rollspelssvar osv. Sedan gick Erika och lade sig för att sova och jag nördade några sidor till innan jag nu bestämde mig för att även jag är trött.

Konbanha minna sa!

Dagens ord: Wünderbart.

Busgirl

PLANERING IS THA SHIAT!

Jag missade visst att det inte går någon buss klockan elva på lördagar. Suck. Nästa buss går klockan ett. men det jag riktigt funderar över är hur det INTE finns någon sådan buss när jag flera gånger åkt med den. Skumt värre.

Jaja, om nu Sofia läser det här och jag glömmer ringa så vet hon att jag kommer kring halv-tjugo i två istället för tolv. Skojsigt. Jag tror jag ska kolla en buss hem i alla fall, så det inte blir samma sak igen xD

Tell me where we go from here

Nyss satt jag och var emotionell över att jag raderade en massa gamla mejl som jag brydde mig jätte mycket om tidigare. Sen läste jag ett av dem och insåg att konversationen i fråga egentligen var helt meningslös. Pinsamt.

Sofia raidas imorgon kring tolv. Då blir det picknick vid fint väder och annars skulle vi kolla på film. Sen ska jag raida Erikas hus.

Kanske kan jag övertala henne till rollspel. Om hon inte har bjudit hem andra som jag inte fått veta om. Hm...

Fedt najs

Snabb dusch ftw. Sen soooooooooooooooooooooooooooova. Så jag orkar upp två timmar tidigare än jag måste så jag kan plugga till Historian. Engelskan har jag inga böcker till ;__; INGE bra. Jag kommer vara tvungen att ersätta de som försvunnit.

Vart vet jag ej > >

SCHEISSE-ARG

Okej, glöm vad jag sa. Jag är SCHEISSE-ARG på Matilda, med versaler och den argaste röst ni aldrig kan tänka er mig ha. Hon har självklart stuligt min kamera. IGEN. Och eftersom jag inte märkte det då som stal hon den IGEN.

Och sen lägger puckot upp bilderna på bilddagboken? Känns det som om hon ibland INTE ALLS tänker? Nej då.

Rosa fluff och förberedelser

Jag satt och var jätte duktig. Visserligen inte med historian som jag borde varit, men ändå. Jag vet att min trio (Sofia och co.) i alla fall är stolta över mig för att jag äntligen tog tid och skrev på Romeo x Romeo.

Men så hinner jag skriva typ två stycken eller något så kommer Matilda och frågar "Kaaaaaaaaaan inte jag få sitta ett liiiiiiiiiitet tag bara? Jag ska ju gå och lägga mig jäääätte snaaaaaaart...!" Sure, det kan du väl. Sure, hon kommer sitta ett jätte litet tag. Det var lite närmare en halvtimme hon menade då. Hon började till och med fylla i någon sån där frågegrej och tänkte typ sno bild av mig. Så nu ska jag kolla så hon inte gjorde det, för då blir jag scheisse-arg (snor Jonnas uttryck).

Sen måste jag SUDDA UT dem där styckerna jag skrev, för jag kom på att det inte alls var så som jag tänkt. Varför kan jag inte säga nu, då spoilar ju jag ^.-

Sayonara suckers~

Wimp is in tha house!

Haha, I know you love it xP


Meine new clothez

Här kommer bilderna jag lovade på mina nya kläder PLUS dagens outfit x3















So give me all your poison

Usch. Imorgon har vi läxförhör i både engelska och historia och jag har läst till vak,rne eller. Att jag fick veta att det bara tio dagar kvar och jag fortfarande har tre prov känns inge bra.

Herrejävlar säger jag bara.

...Så att jag kan gifta mig med en städare när jag blir stor.

Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon så jag kan göra kemiprovet och få G så att jag kan gifta mig med en städare när jag blir stor.

Godnatt ♥

Dagens ord: Längtan

And live my life alone forever

Imorgon. Kemi prov. Great. Jag har pluggat på ena kapitlet, men det betyder inte att jag kan det. Jag kan det relativt bra, men som alla i min klass vet så kan man aldrig räkna med vad Peter förväntar sig att man ska kunna för att ens få G. Fast det var lite starkt, men seriöst. Jag har aldrig haft ens en chans att nå fram till MVG om jag sträcker på mig och blir en meter längre (bildligt talat).

Nog är det bra alltid att jag har en 40 minuters bussresa att läsa på imorgon och att vi har fått lov till att ha genomgång på matten. Eller genomgång och genomgång, snälla Alf (han är faktiskt snäll, även om jag inte alltid gillar hans genomgångar) har sagt att han ska hjälpa oss med det vi behöver. Arigatougasaimasu säger jag och bugar djupt. Det innebär att jag kommer kunna plugga lite grann på kapitel tolv och på hela kapitel tretton (även om jag förmodligen inte kommer att lära mig nästan något). Det innebär att jag (om jag har tur och inte använder så mycket paranteser) kanske till och med kan få VG på provet :O Omg, och Peter som tycker att jag bara har fått IGn på proven jag gjort! Well, suck on that!

Hemlis: Det är för att jag inte pluggar till proven alls.

Tja, om jag får IG i Kemi så kommer ingen vilja ha mig och jag kommer få leva ensam för alltid. Allt handlar om personkemi ;__; (lol xD) Sen kommer jag att bli utkastad ur huset och jag kanske möjligtvis kan bo i en liten illaluktande lägenhet innan jag får slut på pengar för att jag inte har jobb. Sen hamnar jag på gatan och blir våldtagen och när som helst är jag fem månader ifrån att föda en son. Men då chockar jag världen genom att ta livet av mig.

Suck. Jag har livlig information (läs: fantasi).


I'm not okay, you wear me out

Varför? Varje gång. Jag tror det finns en gång då jag varit tvungen att se dig och jag inte haft med mina vänner. Räcker det inte med att jag tänker på dig och mår dåligt varje gång jag åker själv? Vilket är nio av tio gånger i veckan. Måste du varje gång jag äntligen får träffa någon av mina vänner och INTE tänker på dig, måste du åka med min buss då?

Jag trodde jag hade kommit över dig och jag tänkte aldrig på dig längre, inte på två veckor hade jag tänkt på dig. Men jag hade inte det. Jag hade inte kommit över dig, jag hade bara glömt dig.

Snälla, jag orkar inte åka med samma buss som dig. Usch.

Oh, happy day

Nu har den stora dagen kommit och jag vet att det kommer glädja många (Jonna) att få höra nyheten.

Jag har tillslut fått hem mina kläder - Wiee!

That's all.

Mama, we all go to hell

Tja, ska jag vara nå duktig och plugga kemi idag? Har prov på två kapitel på torsdag. Jag tror faktiskt att jag ska vara duktig, så att jag inte får ett IG till. För även om jag inte bryr mig så svider det lite och det känns inte bra att ge Peter rätt T.T

Vi ska nog ta och plugga, pappa och jag. Men nu ska jag tömma diskmaskinen och sedan ska jag plugga. Lovar ^.- Liiite i alla fall.

Till dagen i ära

Idag fick jag veta att jag inte bara hade kört på Kemi-provet med bara 1,5 poäng ifrån G (vilket jag fått om jag kommit ihåg att Flour, Klor, Jod och vad det nu mer är kallas tillsammans för Halogener) utan att jag även har IG-varning i kursen. Vilket innebär att jag kommer få råplugga och sedan sista veckan på tisdag morgon få göra omprov på hela boken om jag ska få G. Vilket är det högsta betyget jag kommer att få på kursen, även om jag skulle lyckas skrapa ihop till ett MVG. Vilket förövrigt är omöjligt.

Anyway.

Nu har jag två betyg att kämpa för. Ett VG i matten och ett G i kemin. Kanske borde jag satsa på att INTE få IG först i kemi än VGt i matten, men eftersom jag känner att jag Nästan kan det som krävs för att få minimum på omprovet tror jag ändå att jag möjligtvis kan få G om jag pluggar bara liiite liiiite.

Paul hade en väldigt fin jämnförelse med hur han tänker sig att jag läste till provet.

"Du borde läsa på annat sätt än du läser till exempel skönlitteratur."

Jag ville säga till honom att jag kanske borde läsa det på samma sätt som jag läser vanliga böcker, med tanke på att böckerna läser jag, men inte kemin. Jag var 1,5 poäng ifrån G på ett prov som jag inte ens öppnat boken till på tre-fyra veckor.

Nu hoppas vi verkligen att mina föräldrar inte läser min blogg ^^'


Över till ett roligare ämne.

  Frank till vänster och min illustration av honom till höger. Säg 
 gärna vad ni tycker. Den kommer hamna på den tröja som jag
 planerar att göra ikväll eller kanske imorgon eftermiddag/kväll.


Dagen ord: Frank (svenska: uppriktig)


Gårdagens ord

Eftersom jag misstänker (och vet) att många blev förvirrade över att jag hade Bög som gårdagens ord  så tänker jag förklara varför.

Bög är ett fint ord. Bög är ett bra ord och det är något fint att vara. Om jag skulle vara kille skulle jag vara bög, helt klart. Det är väl kanske därför jag ogillar att vara tjej vid de flesta tillfällen?

Dagens ord:

Bög.

Screwed sucker!

Min svenska novell är klar nu. Ni kan ALDRIG gissa hur lång den blev! Seriöst, jag skrev den på en A4 bara för att jävlas med Lena, de flesta som läser min blogg vet ju hur länge jag gnällde om att få ha minst tio sidor att skriva på xD Och nu är det bara en som jag lämnar in!

SUCKER! MOAHAHHAHAHAH!


Med er

För någon timme sedan så hade jag ingen tanke på mina vänner. Jag ägnade inte en sekund av dagen för att tänka på hur lycklig jag egentligen är över att ha mina äldsta och käraste vänner. Jag tänkte bara på skolan, hur stressad jag borde vara, men lyckas hålla mig borta ifrån att vara. På hur miserabelt och jävla förälskad som jag var i Han med ett stort H - Hur mycket jag önskade att jag inte var det. Om jag hade ägnat en enda sekund av den tiden som jag tänkte på allt det där kanske jag hade insett att det jag egentligen älskar mest av allt, det är mina vänner - De som jag nästan aldrig träffar numer.

Nu sitter jag här, i mitt kaoshål till rum, och äter några timmar gammal och kall kycklingsallad med ätpinnar. Jag tänker på mitt svenska arbete som ska vara inlämnat imorgon. Jag är glad över att jag insåg hur mycket jag uppskattar mina vänner, men främst för att jag har dem - För att jag har fått dela en tid, om än kort, med dem.

Det är nu som jag är glad över att jag kan skriva på ett bra och flytande sätt, väva ut orden och få dem att samspela med mina tankar. Men det är också nu som jag blir arg över att jag inte kan komma ihåg några små stunder med dem - för det finns inga små stunder. Alla stunder jag har med dem har flutit ihop, blandats och är bara ett stort minne. Alla hemska stunder kommer jag ihåg i detalj, som gången då Agnes var förkrossad över sitt liv och trodde hon skulle dö och därför hoppade ner från andra våningen på huset framför mina ögon. Eller den gången då mamma skrek åt mig att jag var hopplös, att jag var äcklig som aldrig tycktes städa i mitt rum, samtidigt som jag stod ute på gården och försökte förklara för Martin med ett leende att jag inte skulle kunna komma till honom den dagen.

Jag har bara känt dem i tre år, sedan mitten på hösttermingen i åttan, det var då jag först pratade med någon av dem - Med undantag för Agnes som jag känt sedan i fyran. Jag har bara känt dem så kort tid, men samtidigt så känns det som för alltid. Som om vi alltid varit tillsammans. Kanske har vi alltid det också, vad vet jag. Kanske har vi levt tillsammans i århundraden, hittat varandras själar om och om igen och fötts på samma plats för att vi alltid ska kunna vara tillsammans.

Innan jag träffade någon av dem, David (inte för att förväxlas med David i våran klass), Simon, Erika, Martin, Helena eller ens Agnes, kommer jag inte ihåg hur jag kände. Bara att jag kände mig liten, bortglömd. Jag är äldsta barnet, det förväntas alltid något av mig. När jag var arton månader gammal så kom min första syster och sedan dess har jag alltid varit den som fått vara stor, den som fått ta hand om andra. Men när jag lärde känna Erika, som var den första i vårat så kallade gäng som jag lärde känna efter Agnes, så lärde jag känna mig själv. Jag var inte längre den där kamelonten som alltid försökte anpassa sig efter alla andra, jag kunde prata med folk och säga vad jag ville säga. Jag vet inte hur många gånger jag skrattat när jag berättat vad det första jag sa till henne var och jag skattar fortfarande när jag tänker på det.

"Elen sila lumento." Det är alviska och betyder "A star was born at the hour of our meeting." Det känns ofta som om det var precis vad som hände. Jag kommer ihåg hennes förbryllade uttryck, hennes glimt i ögat när hon såg på mig bakifrån de gamla glasögonen. Men det var inte förrens hon anklagade mig för plagiat på hennes novell som vi började umgås. Det var efter det som vi blev , inte bara oskiljaktiga utan, tävlande. Varje gång, varje svenska uppgift som vi fick av våran svenska lärare så tävlade vi för att se vem som fick högst betyg. Varannan gång, det var det som var så otroligt roligt. Det var våran franska lärare som berättade för oss att vi var vänner, vi var nog för dumma för att inse det själva. Hon sa det till oss när vi satt längst bak och pratade om något av de otaliga saker som vi tänkte på. När hon sa det såg vi på varandra och sedan skrattade vi bara.

 

Jag lärde känna killarna och Helena då Erika bjudit med mig till Persön en helg i november och natten planerades att spenderas i Davids mormors hus, om jag inte påminner mig fel. Det var då jag fick veta att Martin till exempel är allergisk mot både fisk och ägg, eftersom vi gjorde omelett och fick steka korv till honom. Som han visserligen inte åt upp, men man var inte så hungrig efter Erikas omelett på fyra ägg och en tomat i en liten kastrull. Jag förstår inte att hon ens vågade på sig att äta av dem. När Helena kom några timmar efter oss andra så var det bara några minuters pinsam tystnad mellan oss innan vi fann själsfränder i varandra. När vi insåg att några skulle tvingas dela säng så erbjöd Helena och jag oss frivilliga.

Vi har också tjej-kvällen hemma hos Helena, då ingen av killarna fick vara med. Bara hon, jag, Erika och Agnes. Vi försökte oss på ett rollspel, som misslyckades fatalt. Vi lagade mat och vi lekte en present lek. Eller när vi hade tjej-kvällen hemma hos Agnes och vi låg och grät i en hög i hennes rum för att vi var så rädda och så små och sedan för att trösta oss så steg vi upp klockan tre och kokade te.

 

För mig så betyder dessa sex personer mer för mig än någon annan. De är en del av min familj och jag älskar dem som om de var mina syskon. Det har alltid varit romanser mellan oss och vi jämnförde oss i början med vänner-serien. Helena och Martin - Agnes och Simon. David och Erika brukar vi skämta om att de förmodligen skulle gifta sig och leva miserabla tillsammans i all tid. Jag har aldrig riktigt varit förälskad i någon av killarna, däremot har det funnits perioder då Erika höll på inbilla mig att jag var förälskad i Simon och att han var i sin tur kär i mig. Eller att jag och David var själsfränder. Martin var det aldrig något gnabb om, han var kille med snygg mage som mer eller mindre tillhörde alla - Även om han mest var Helenas.

Jag tror inte att jag någonsin skulle kunna säga nog om dessa, om vad de är för några för mig. Vad de betyder för mig. Kamisama, de är mer än syskon, de är mina allt.

 

Agnes är den person som inte är släkt genom blod med mig som jag känt längst. Vi har gått igenom precis allt tillsammans, hon har tröstat mig när jag varit less på att jag aldrig haft någon pojkvän och jag har tröstat henne när hon gjort slut med en av sina. Hon fanns vid min sida när jag stod med ena foten i graven och jag besökte henne på sjukhuset när hon hade hoppat från Erikas balkong. Hon känns yngre än mig, men samtidigt äldre. Hon är odödlig för mig och vad som än händer kommer jag aldrig att ens komma i närheten att ta henne förgivet igen. Hon skrattade med mig när jag behövde någon som log istället för att säga hur synd det var om mig för att jag hade blivit påkörd av en bil och jag grät med henne när hon berättade för mig hur hemskt det kändes för henne att ha tvångstankar om nästan allt. Hon älskar Marilyn Monroe mer än något annat och har en samling med tavlor och diverse saker i sin lilla etta i Luleå. Imorgon kommer jag att ge henne två nya tavlor.

Erika är den äldre syster som jag aldrig fick av mina föräldrar. Hennes familj är min andra familj och det enda som egentligen saknas är att vi gifter oss så är vi på pappret släkt. Jag får hela tiden höra om hur jag drog upp henne ur hennes ensamhetshål när någon ny människa i hennes liv ska bli presenterad för mig, men jag har aldrig berättat att hon är den som håller mitt liv i balans. Hon är den enda som jag faktiskt kan säga allt till, förutom hur mycket jag egentligen älskar henne. Jag säger det aldrig och kan aldrig göra det för att det är inte nog. Jag är besatt av henne och jag vill alltid ha henne nära. När jag mår dåligt så åker jag alltid hem till henne och även om hon inte orkar vara social med mig så blir jag glad. Även om vi bara ligger i en säng och jag stirrar upp i taket, eller luktar på hennes krulliga hår, medans hon sover så mår jag alltid bra med henne. Vad hon än gör så kan jag aldrig vara arg på henne i en längre tid. Hon suger på tider och hon kommer aldrig ihåg vad man sagt till henne, men jag bryr mig inte om det. Alltid när jag behöver henne så tycks hon dyka upp precis där jag är. Vår stjärna kommer aldrig att slockna för oss.

David. Han är min bror, den äldre brodern som jag alltid drömt om. Han som jag kan fråga allt om, vare sig det gäller ett band som han hatar eller om politik eller vad som helst. Vi bråkar nästan alltid, men precis som med Erika har jag aldrig riktigt lyckats bli riktigt arg på honom. Om något är för generade att prata om så syns det, men om de å andra sidan är något som han brinner för kan han babbla på om det i föralltid. Jag lyssnar alltid på honom (även om jag aldrig säger det till honom) och om jag någonsin behöver ett råd så vet jag att han kommer alltid att säga det som faktiskt är bäst för mig - Om han menar det eller inte vet jag inte. Jag kan prata med honom hur länge som helst och vi kan till och med gå ut fyra på natten när det är iskallt utomhus bara för att vi ska slippa sova. Han försöker konstant lära mig att spela ett av de där otaliga dataspelen som han hittar och finner intressanta och kallar mig hopplös när jag inte lyssnar på honom, men berömmer mig när jag gör något bra. En riktig storebror.

Martin är min pelare. Jag träffar honom nästan aldrig, men jag vet alltid att han finns där. Han är killen som jag presenterade för mina föräldrar som killen med snygga magrutor, men ändå aldrig blivit förälskad i. När jag mådde hemskt och anklagade mig över att ha släppt Agnes så var han där och kramade mig och det är hans som lyfter upp mig och kastar mig i vattnet. Det är han som ger fan i hur jag reagerar när han ställer sig och hoppar i sängen på morgonen när jag fortfarande sover. Han lärde mig köra cross och han sprang ikapp mig när jag tyckte att jag körde fort. Han kastade mina hamburgare i elden och gav mig sen sina egna när vi var i Sundom och grillade. Han bryr sig inte om jag har på mig träningskläder eller om jag tar av mig tröjan för att jag badade med kläderna på utan lånar ut sin tröja för att jag inte ska frysa när vi går hem till honom igen. Han är nästan ett år yngre än mig, men det känns som om vi är lika unga och det känns aldrig som om hans faktiskt bara är femton. När han sa att han skulle börja frilufts istället för natur med mig så kastade jag en banan på honom.

Helena är min själsfrände. Vi klickade direkt och vi är så olika så att vi lika gärna skulle kunna vara dag och natt. Hon är allvarlig och jag är oseriös. Hon är ansvarsfull och låter mig vara slarvig och barnslig. När vi förra året bråkade så träffades vi inte på flera månader, men sen när vi väl gjorde det så var det som om vi aldrig hade bråkat. Det finns inget jag kan säga om henne, för ord är inte nog. Hon är vacker och jag tänker aldrig släppa henne till någon annan.

Simon. Min själsfrände nummer två. Vi bråkar alltid. Han vågar knappt ha mig hem till sig utan att tro att jag ska riva hans rum. Vilket oftast händer när vi har ett av våra slagsmål. Vi skiter fullt och blankt i moraliska regler utan biter och sliter och river varandra precis som om vi vore katt och hund - Eller syskon. Vi är så lika så det är inte sant. Vi tycker och tänker nästan samma saker och vi är till och med lika till utseende. Till och med så lika att hans egen mor har påpekat det för oss. Men hur mycket vi än slår varandra, eller biter eller säger elaka saker, så är vi aldrig osams när vi skiljs åt. Han har knuffat mig i en iskall pool, jag har knuffat honom i en iskall pool. Jag har slitit sönder en av hans tröjor och hans slet sönder en av mina. Vi har alltid kul och det är skumt att vi inte faktiskt är tvillingar. Och trots allt så är han bara månaden yngre än mig.

 

Det finns så ofantligt mycket mer att säga om alla dem, men det går helt enkelt inte att sätta i ord. Om jag skulle stå och bara skrika i flera timmar, så skulle det inte täcka alla mina känslor. Jag saknar dem och jag längtar efter dem ännu mer. Jag älskar dem och jag är så glad för att de faktiskt finns.

 

Tack.


Because it's true; I am nothing without you

En bild säger mer än tusen ord. Även om de inte är dina.



















Jag insåg inte förrens nu hur mycket jag egentligen tagit er för givet.

Jag älskar er.

Ni är min mainplot.


So raise your glass high for tomorrow we die

Jag vet inte om Wille försöker tvätta sig, smyg-slicka på mina byxor eller tugga på sin päls. Det är i alla fall väldigt fult när han ligger och biter i sin päls.

I alla fall. Jag kommer stanna uppe i natt och skriva på min svenska novell. Det är förmodligen vad det hela kommer att bli xD Jag, sitter uppe till pappa far till jobbet vilket är kring halv sex senast (om jag inte minns fel) sen somnar jag och försover mig till en halvtimme innan bussen går och jag får stressa och glömmer förmodligen frukosten som vanligt.

 Nä, så ska det väl inte bli? Jag kommer att skriva klart den i kväll, eller
 i alla fall innan midnatt, men mitt problem hitintills är att jag inte har
 kommit på någon titel ^^' Eller för den delen vilken av de tre olika
 idéerna jag har som jag ska skriva om. SUCK.

 Allt är som vanligt igen.

I'm not afraid to cry everyonce in a while

Kärlek.


Ni bryr er egentligen

Jag fick jättefina blå och röda post-it lappar av pappa idag ^^ Jag vet att ni bryr er jätte mycket.

Nu ska jag försöka plotta fram en idé till min svenska uppsats som ska vara klar i veckan.


Pedant-varning

Jag känner att jag är på början till att bli pedant, eftersom jag nyss suttit och gjort ett dagligt schema över mina rutiner. Suck.

Tomorrow is a happy day

Imorgon ska jag göra Sofia till en lycklig kvinna. Jag ska bleka mitt hår igen då.

Dvs om jag inte är lat eller glömmer bort det xD

Kanske lyckas jag få vitt hår till sommaren?

My Chemical Romance

Jag tycker det är otroligt underhållande att pappa just skällde ut Matilda för att hon hade tagit ut en cd-skiva ur cs-spelaren i bilen och inte stoppat den i fodralet. Sure, jag blir också irriterad, speciellt eftersom det är min skiva, men jag skällde ändå inte ut henne (nog för att jag inte visste om det).

Det som gör det hela ännu roligare är att förmodligen hade pappa inte skällt ut henne och sagt att hon MÅSTE stoppa den i fodralet eller tillbaka i spelaren annars blir den förstörd om det inte hade varit för att det råkade vara Tha Black Parade.

 Mycket underhållande.

Dock är det inte helt säkra källor på att det var den, men jag antar det eftersom vi har tre skivor i bilen, My Chems första skiva, som aldrig spelas sen vi fick TBP, The black parade (obviously) och en av Matildas brända bland-cds. Matildas skiva är alltid utan fodral och aldrig i spelaren, så jag misstänker att TBP som alltid är i spelaren, är den misshandlade skivan.

Skoj skoj.

Rain, rain go away - come again another day

Jag längtar efter mina nya kläder. Jag längtar efter sol och jag längtar efter Stockholm.

Bara en månad kvar? Typ. Fan vad kul det kommer bli. Fast med min vanliga tur känns det som om det kommer bli avblåst eller något. Då kommer jag bli less.

Gaytees.blogg.se

Nu har jag en liten sida för mina tees, om det är någon som är intresserad av att skaffa sig en.

Good night everyone

So long and goodbye.

I miss you today, tomorrow I forget

Åhhhh, vad jag vill till Stockholm just nu ;__; Bara springa runt och vara flum, ännu mer flum än vanligt, för det kommer bara vara Linda där som känner mig. Och sen ska jag köpa massa fina kläder också. Massa massa fina kläder.

Och framför allt ska jag få se Miyavi <3

Jag vet att jag tjatar om det. men när man inte har något att göra tänker man på det som ska hända och sen nöter man det. Han är ju dessutom helt bäst, bara så att ni vet ^^


Kåt eller upprörd?

Jag måste tyvärr meddela alla förväntasfulla killar att Miyavi tyvärr (inte för mig då ^.-) är en kille. Kanske ska ni bli upprörda då - Om ni nu inte råkar vara bög.

Så tyvärr. Kanske är det inte riktigt rätt tillfälle att bli kåt xD MOHHAHAHHAH

Jag vill ha mjuka paket

Alltså, det var typ två veckor sedan det damp ner en liten lapp i lådan där det stod att vi fick hämta ut ett stort paket på posten (ICA i lill byn). Vi har fortfarande inte hämtat ut det. Mamma sa dock för typ tjugo minuter sedan att vi skulle hämta ut det nästa vecka, jag hoppas att hon håller vad hon lovat. Hon lär ju höra ganska mycket gnäll från både mig och syrran om det där paketet.

Det roligaste är att hon beställde kläder åt Wilma som hon skulle ha på Matidas konfrimation. Som var förra veckan. Jag antar att det inte finns mycket att göra åt det just nu.

Jag längtar i alla fall efter min skjortklänning och min Art by H&M tröja, bland annat. Och mina svarta stuprörsjeans. Som jag verkligen hoppas passar på mig. Skjortklänningen planerar jag i alla fall att ha på mig med mina fina sandaler så fort som det blir fint väder ute. Låt oss hoppas bara att den inte är allt för genomskinlig, för då måste jag ju nästan ha på mig byxor under.

Detta är då beställt:

Fast de gröna byxorna är i svart, since de inte fanns kvar i grönt när vi beställde ;__; Snyft. Sen är det lite till då, som jag inte riktigt kommer ihåg

I'm running around in circles

Det känns förjävligt just nu. Jag har just kört tio minuter i sträck på crosstrainern på jobbigt program numero dos eller vad fan och bränt hundra kalorier. Armarna darrar och hjärtat känns som om det ska sprängas. Jag tänker fanimej vara duktig och börja träna. Faktiskt. Då kanske jag tappar mitt sötsug (och det är förmodligen det som ställer till det när jag vill gå ner i vikt).

Tja, om inte tränar jag i alla fall benen och armarna och slipper dallret där som Linda och Jonna sitter och drar i under skoltid xD Det är ju något positivt. Fast jag kommer fortfarande ha lena armar vet ni ^.-

Men nu ska jag slåp igång något trevligt att titta på tvn samtidigt som jag kör en halvtimme till och lyssnar på 30 seconds to mars. Matilda hade tydligen Buddah for Mary och A Beautiful Lie på sin gamla iPod (den som typ gick sönder). Så ska vi tänka lite till på Miyavis snygga kropp och kämpa för att få lika snygg mage. Och tatueringarna.


Is that alright with you?

Jag vill ha sommar nu. Jag vill ha pengar nu. Och jag vill framför allt inte ha mina smått hängiga och tydligen mjuka armar. Men jag vill inte träna.

Jag vill ha massa fina klänningar och jag vill vara smalare. Inte för att jag anser mig vara tjock utan för att jag vill vara smalare. Jag vill ha Miyavi och jag vill ha hans tatueringar. Jag vill ha fint hår och jag vill att det ska vara vitt och rosa.

Går det bra för er om jag skulle få allt det där? Plus odödlighet och vara vampyr? Jag kan göra alla som vill bli vampyrer till vampyrer då också? Även om det inte är de där oövervinnerliga vampyrerna från Twilight utan helt vanliga som inte tål solljus och de som springer runt och inte är vegetarianer.

Snälla ge mig en vampyr som är snygg? Med massa tatueringar? Jag tror jag ska köpa en massa fejk tatueringar och en fin peruk så ska Jonna få fota mig med det sen. Vad tror du Jonna, skulle inte det bli ascoolt?


BOOM-HAH-BOOM-HAH-HAH

Bara några veckor kvar och sen så blir det till att se Miyavi in action! Ouch vad kul det ska bli! Ska ha min ballerina kjol då tänkte jag faktiskt :3 Jag tror att jag ska göra så att jag bleker håret och använder silver shampoo så det blir vitt och sedan färgar jag bara hälften av håret rosa - eller vad tror ni? Så tar jag svart tills skolan börjar, eller möjligtvis att jag bara tar brunt. Kan rita en fin bild som ni får se sen så förstår ni kanske bättre, men under tiden får ni bara sitta och dreggla över lite Miyavi bilder.

FANSERVICE FTW!




All because of you I believe in angels

Idag försov jag mig. Jag hade tänkt vara duktig och stiga upp relativt tidigt, för att jag skulle kunna åka in till stan och umgås med mina kära vänner, men jag sov istället xD

Mindre lyckat av mig. Och det var lite synd, med tanke på att jag inte har träffat någon av dem sedan... Jätte länge i alla fall. Jag är dålig -.-'

I alla fall. Jag hoppas att jag kan lyckas övertala folk att umgås med mig nästa helg eller något.

Tja, nu ska jag ta lite ansvar. Eller inte. Jag tror i alla fall att jag ska måla lite nu i helgen i alla fall. Så jag kan vara med på en utställning i Luleå. Hör av mig om det blir något, vad sägs om det?

The hardest part is letting go of your dream

Ja, kanske inte den här drömmen som jag haft två nätter i rad nu xD För att alla ska förstå rekomenderar jag att man först läser mina inlägg om Mike/Städis (om man nu orkar leta reda på dem) och sen så ska jag beskriva drömmen som jag haft.

Jag och Jonna är i skolan (nu shiat) och av någon anledning så har vi fått för oss att vi ska åka hiss. När dörrarna öppnas vem står inte där då om inte Mike och hans arbetskamrater? Hm, vad tror ni att jag gör då om inte avslöja mig själv helt och hållet? Jag utbrister såklart "Städis står ju där...!" med en relativt lågmäld röst. Även om han stod en meter ifrån mig! >x< Suck på mig.

Jag hoppas att jag slipper den drömmen för jag vaknar och är helt nervös att jag gjort det xD

Science is tha shiat!

Hoppas nu att alla kan läsa vad det står...



Kolla vad trevligt ^^ Jag har en ny som geekar min blogg, ett steg närmare att ta över världen - MOHAHAHAHHAHA! Eh, i alla fall.

Även om jag går Natur och inte Samhälls (för jag antar att det är det Sam står för) så betyder det odödlighet för mig med. Så synd bara att det är fem år efter det jag tänkt dö och jag redan hunnit bli skrynklig ;__; MEN MAN VET ALDRIG! Kanske de hinner komma på det innom tjugo år? Och att man ändrar genen innebär väl att man bara kan göra det bara kan göra det på ofödda barn? Det låter ganska jobbigt att ändra alla mina gener just nu... Hm.

Fast det låter inte så bra att jag ska vara ute i solen mycket för att sova bra. Crap. Det är en ondskans cirkel! Så går det om man inte klarar av solljus >x<

Men tack för påpekandet och för att jag får ännu en läsare till bloggen ^^

Real boys kiss boys

När mamma såg mig Gay-tröja (den jag lade upp bild på för någon dag sedan) så var det inga problem med det. Inga kommentarer utom möjligen ett "oj, så fin den blev". När hon däremot såg baksidan så kom det en annan åsikt.

"Amanda, du kan ju inte gå på stan med den där, folk kommer ju att misshandla dig!"

Jag hade en god lust att fråga henne varför, men istället så valde jag att le säga att man inte får misshandla folk och att de flesta har vett nog att inte göra det, för vi har trots allt yttrandefriheten och jag har inte kränkt någon med min tröja (hoppas jag). När hon då svarade att alla är inte smarta ville jag igen fråga varför, men valde att svara med ett:

"Då får jag väl ett stort skadestånd sen?"

Sen gick jag ifrån köket så jag slappa med mammas klagande på min tröja.

Nörd is love

This is my nerd list (aka: Listan över alla nördar jag gillar xD):

Michael (i serien Joey på Kanal5)
Filip Bengtsson (i Talang 2008 på tv4)
Chuck (i serien Chuck på tv3)
Person av manligt kön i OC som spelas av person med lockigt håt (namn?)
Sheldon (i The Big Bang Theory)

Jag måste berätta att Sheldon nu officiellt är min dröm kille.


 

 


BDSM är väl kul?

Tja, nu har jag lite fler läsare än bara de i klassen verkar det som. I alla fall igår på mitt inlägg om Dirty Sexy Money. Då hade jag fått en person som jag inte tänker nämna vid namn eftersom jag förmodligen inte får det för denna person, men den (jag säger den eftersom annars spelar det ingen roll om jag säger namn eller ej) hade skrivit en sak som jag uppmärksammade.

"//en trogen DSM tittare"


Detta fångade mitt öga ganska mycket. Mest eftersom jag läste fel. Jag rkade nämnligen smyga in ett litet B där också. Så då blev det automatiskt i mitt huvud "en trogen BDSM tittare". "KAMISAMA vad sjukt!" tänkte jag. En bdsm tittare! kan man inte låta bli att kolla på sånt? Eller i alla fall låta bli att säga det till mig?

Sen insåg jag att det inte fanns något B där alls, och att DSM dessutom stod för just Dirty Sexy Money. Pinit värre för mig. Suck.

I wanna grow old with you - Not

Jag vill inte bli gammal. Jag vill inte bli skrynklig och jag vill inte att min hud börjar hänga. Sure, jag skulle vilja leva föralltid, eller leva tills det att solen imploderar eller jorden går under, men vad är oddsen för att jag faktiskt skulle kunna göra det? Så om jag fortsätter leva länge och upptäcker efter vägen, när det redan är försent, att jag har blivit gammal, att jag blivit ful och att jag blivit en... säck., då är det inte så roligt längre.

Så till alla er som tycker att jag är ganska sjuk för att jag vill bli max femtio år gammal - Därför. Ja, jag är ytlig. Ja, jag kanske ändrar mig, men vet ni vad? Det är ju det som är det fina med människan - man FÅR ändra sig. Faktiskt.

Sailor Moon min vän~

Jag misstänker att det förmodligen finns få personer som aldrig har sett på Sailor Moon som liten i min ålder, och ännu färre som inte ens hört talas om detta japanska fenomen. I alla fall.

Jag och far min satt och nördade musik på internet och jag försökte komma varför i helvete de lyssnade på så urusel musik på 80-talet. Dessutom så blev jag smått (om än inte jätte) förvånad när pappa hade hört Shout. Dock orginal versionen och inte den bra med Disturbed. I alla fall.

Jag övertalade honom av någon anledning att leta upp Sailor Moon introt så att jag kunde illutrera hur fult det var. Översättarna har nämnligen översatt det som bordes översättas till ungefär "Fredens liljor" osv till "En liten tjej med jätte långa flätor" och "när hon ramlade på sin lilla rumpa".

Nu frågar jag mig; Är det bara översättarna som var korkade, eller är det så att de hade VÄLDIGT roligt på barnens bekostnad?

Dirty Sexy Money

Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw. Jag är helt kär i Prästen i Dirty Sexy Money. Usch, nu kommer jag ju kolla på serien bara för att han är så söt. Han var helt gullig mot sin son och allt.

*viskar* Och jag misstänker att han är bög, men säg inget till någon.

I've got a crush on you

Alltså. Han är typ gammal (född 1973), men jag lovar; På lågstadiet hade jag värsta crushen på honom. Han har västa snygga kroppen och dessutom sexlinjerna (om jag nu inte missuppfattat vad det är för något).

Lookie~


Skägget kanske inte är jätte vacker, men erkänn...! Bara lite?

The moment of truth

Vi sitter och ser på Sanningens Ögonblick jag och Matilda (trots att vi typ är dödsfienden just nu). Hon säger att hon aldrig skulle ställa upp i programmet. Undrar varför? Kanske för att hon inte skulle vilja säga vad hon faktiskt har gjort men hon vet att de skulle säga om hon ljög eller inte?

Annoying little brat

"Jag tar ju dem för att se om du går in i mitt rum!"
"Jaha, så du menar att du går in i mitt rum och tar mina kläder för att se om jag går in i ditt rum?"
"Ja!"
"Ja, det är väl klart att jag går in i ditt rum och kollar om jag hittar mina kläder när jag saknar dem - Och det roliga är att jag hittar dem där fastän du påstår att du inte tagit dem."
"Nä!"
"Jo, det bevisades just."
"Jamen du är ju in i mitt rum och tar ju mina kläder!"
"Nej."
"Jo, du har tagit mina gråa byxor!"
"Nej."
"Jo! När du hade lånat dem så sa jag att du skulle stoppa dem i tvätten och då gjorde du det och sen så hade du på dem nästa dag!"
"Då var jag alltså INTE in i ditt rum och tog dem."

Det var just en konversation mellan mig och min syster. Kul att veta att hon går in i mitt rum och tar mina saker för att se om jag går in i hennes rum och sen försöker rättfärdiga det genom att säga att hon fick rätt. Som jag sa till henne; Klart jag går in i hennes rum och söker efter mina kläder med tanke på att om mina röda byxor som är stl 164 försvinner kanske inte mamma tar, eller pappa, eller Wilma. Undrar vart de kan ta vägen då? Och dessutom vet jag ju att mamma frågar om hon vill låna något, plus att hon aldrig tar kläder som hon inte kan använda. Eller skor. Som de kläder och skor jag hittat i Matildas rum.

Någon som känner att de kan förstå varför jag inte vill låna ut saker till henne sen när hon frågar?


UPDATE:
Vad tror ni hon reagerar på när jag säger att "jag frågar dig om du har tagit mina kläder och sen säger du nej och sen finns de i ditt rum i alla fall?" Jo, hon svarar med att säga att hon visst inte hade tagit kläderna. Jaha~ Så det är därför mina kläder finns i hennes rum, fastän hon inte tagit dem?

Intressant att veta.

Epic potato chip action!

Nu har jag varit duktig. jag var och cyklade i tjugo minuter. Det jämnar ut att jag just nu sitter och är ego över en chips påse 8D

Epic potato chip action!

Pictures of you, pictures of me

Jag kan informera alla om att jag har blivit anlitad för att göra om bilder i Gimp. Av Josse. Så här blev resultatet i alla fall. Jag blev typ nöjd, fast jag gillar inte att jag inte kunde få kanten runt ögonen mer markerad, men men.


Little child, be not afraid, though rain pounds harshly against the glass

Tja, nu är det officiellt. Min släkt ska bli utökad igen och jag ska få ytterligare en kusin. Jag kan nu meddela att till skolan börja ska jag ha cirka åtta stycken. Hälften av dem är min farbrors barn. Så nu ska jag sitta och försöka inspirera dem att ge barnet ett udda namn. Fast inte något av de udda namn som jag vill ge mina sönder dock, för då kan ju inte jag använda dem.

Jaja, det ska bli kul att få ytterligare en lite parvel att hålla kolla på. Jag är ju tant åt lilla Herman också x3

All because of you I haven't slept in so long

"All because of you
I haven't slept in so long
And when I do I dream
Of drowning in the ocean
Longing for the shore
Where I can lay my head down"


Jag börjar misstänka att mina humörsvängningar och dessa saker som jag går igenom nu, så som deprimerande momets, stress inför skolan, arga anklagelser, förkrossande insikter om killar jag gillar som redan har flickvän och pollenallergi, är inte så bra för min sömn. Jag sover dåligt om nätterna och hela veckan har jag varit lika trött som jag var i början av skolåret när jag åker hem med bussen. Så idag när jag kom hem lite extra tidigt så bestämde jag mig för att sova. Och jag sov från typ klockan två-halv tre till nu klockan sex. Och jag bestämde mig inte för att jag skulle upp och springa lite där ute för att vara nyttig och hälsosam som Sofia. Antar att det är ett straff jag får ta i framtiden då jag är smällfet för att jag aldrig motionerar.

Men det är skönt att sova. Jag ska möjligtvis lägga mig tidigt ikväll också, så att jag kan sova mycket i natt, nu när jag har sovmorgon imorgon och allt.

Dagens ord: Utvilad.

The snow is falling down

Jag tycker att det är något seriöst fel med världen när det snöar mitt i maj. Faktiskt.

Tja, jag kanske inte behöver skotta i alla fall.

So I go back to black

Alltså, idag var en kort dag. Om man nu tänker att jag inte var tvungen att åka med den vanliga bussen för att jag skulle hinna till första lektionen som var en och en halvtimme efter den första >x< Fuck på att bo här, det går typ aldrig bussar. Sen hade vi ingen svenska idag heller så jag hade med mig datorn helt i onödan. Suck.

Nu sitter jag i alla fall hemma och läntar till i sommar, för då ska jag färga håret rosa och sen efter det ska jag springa runt och leka vampyr med svart hår. Usch vad jag har saknat svart hår >x< Det är kul att ha blont hår, men det sliter mycket mer och det är jobbigt att bleka hela tiden.

Vad tror ni? Ska jag skaffa svart hår igen?


My heart will go on

Jag tycker det är ytterst fult att karaktärerna i Lost heter Jack och Kate, precis som i filmen om Titanic.

Nu vet ni det.

Thanks for all you've done

Jag har just upplevt ett försökt till att övertala mig till att jag är känslig för att jag har något emot att bli förolämpad varje dag och att jag försöker förändra personer om jag säger åt dem att sluta förolämpa mig.

Jahapp. Då var väl min värld upp och ner då. Jag kanske borde börja gilla att bli förolämpad eftersom det verkade vara så som det ska vara. Dessutom ska jag svara tillbaka med en förolämpning.

Okej. Fine. Jag ska sluta klaga när folk förolämpar mig. Visst, jag ska börja säga "fuck you" till folk som faktiskt gör det och jag ska säga något elakt tillbaka. Det är väl bara det att jag tycker det är elakt att förolämpa sina vänner och att jag tycker det bara är patetiskt att säga något elakt tillbaka när man egentligen vill säga att man inte alls gillade det som just hände.

Plain white T's



Min nya tröja. Faghag-tröja faktiskt. Som jag gjort själv. Jag tar faktiskt emot beställningar, om ni undrade. Villkoren kan diskuteras, samt pris, men det blir ca 120 kr per tröja, ink. frakt (Jag är seriös faktiskt).

Everybody's got their problems

Det finns många saker som jag finner väldigt irriterande. Som min syster när hon tar mina saker, eller mamma när hon inte vill ge mig mitt studiebidrag, eller när saker inte går som jag vill eller när David inte fattar att han inte borde stirra på folk. Sen har vi den här delen med folk som absolut INTE kan rollspela men ändå försöker. Som tycker att de är otroligt coola när deras karaktärer "ler mystiskt" eller spöar skiten ur alla sina fienden på två röda. Eller de som inte inser att när man inte kan tycka att någon man inprincip bara sett komma ridandes på en häst verkar självsäker.

Dock har jag nu fastnat på en sådan. Det suger. Det är väldigt irriterande. Jag försöker stå ut, men varje gång jag ska svara så vill jag banka sönder huvudet i tangentbordet för att det är så crappy. Usch usch. Jag säger inget, jag står ut. Som tur är så är en annan person med och spelar, vilket gör det hela lite uthärdligare.

I hate everything about you

Nu är allt det jobbiga över. Dvs. stora provet i kemi A är över. Nu gäller det bara payback på Paul eller något. Fast man kanske måste vänta ett tag med det eftersom vi tvingas ha honom i Biologi också. Crap.

Nu ska jag skriva på Romeo x Romeo tror jag.

Revolution man

Jag vet inte om det här är förudmjukande eller revolutionerande. Mest troligt det första alternativet. Jag sitter vid en dator som är äldre än 2007, i en datasal på skolan. Det är en skymf för naturare på hela skolan att vi måste sitta vid sådana här äckliga saker. Usch!

Jag vet inte vad mer jag kan säga. Utom möjligen att det gick piss på provet och att på andra sidan en liten glasvägg sitter Bögen och myser med sin flickvän. Det känns väldigt fult.

Dagens ord: Fult.


You're on fire when he's near you

Jag har nu frågat hur vi skulle göra om Mike blev kär i någon av oss mot all förmodan och förnuft osv. Detta för att inte någon av oss skulle behöva ha värsta samvetskvalen om det faktiskt skulle hända och sedan skulle vem det nu än var av oss behöva säga "Vänta, jag måste fråga min kompis en sak först".

Detta är resultatet:

Jag: "Om Städis (mot all förmodan och allt förnuft osv. etc.) skulle bli kär i någon av oss, ska den andra acceptera det eller ska personen som han blev kär i säga nej till honom?"
Sofia: "Åh herregud."
Jag: "För mig går det bra vilket som eftersom jag alltid valt vänner före killar" (Av anledning att jag inte haft så många killar att välja på xD)
Sofia: "Knivigt. Jag skulle säga nej. Det är för orättvist."
Jag: "Så vi ska säga nej till honom?"
Sofia: "Ja. Men nu är jag väldigt självisk eftersom han obviously skulle bli kär i dig och jag vill inte det för det skulle vara helt hemskt. No offence."
Jag: "Om vi nu inte mot all förmodan och allt förnuft osv. etc. skulle komma på ett sätt att klona honom eller att Mikey Way skulle bli kär i den andra?"
Sofia: "Precis."

Det gäller att tänka på allt i världen. Fast om det nu skulle bli så att jag skulle bli ovän med Sofia av anledning X och sedan skulle Mike bli kär i mig av anledning Y så skulle jag säga ja till honom i alla fall. Två flugor i en smäll vet ni. Men det är inte så troligt efter som jag 1. Är konflikträdd och 2. Det är inte säkert att han blir kär i mig, han kanske tycker jag är för högljudd och "färgstark" för honom - för annorlunda.

Så det så. Fast om jag skulle börja bråka med Sofia tycker jag det skulle vara bra för henne att veta att jag är otroligt långsynt och drar upp saker långt i efterhand.

Because I will be the death of you

Imorgon är det ett prov och det känns väl inte så där jäääääääääätte kul Jag är förberedd (not) och jag kan precis allt i hela boken (not) och jag kommer få MVG (not).

Jag orkar seriöst inte plugga det nu. Jag öppnade boken på bussen, stängde den och tänkte "jag pluggar sen". Fast precis efter det tänkte jag "nej, jag kommer inte plugga alls". Jag får se till att prata med Peter om att göra typ omprov eller extra uppgifter så jag inte får IG. Fast jag hade inte IG-varning senast så.

Vi såg Masjälvar på svenskan idag. Inget att rekomendera. Såkådisarna var duktiga, precis som dem i Road, men valet av pjäs SÖG. Slutet var asskumt och jag fattade typ inget. Seriöst. Och jag blev irriterad när de bröjade skrika och jag inte kunde sova. Suck säger jag bara. På bussen hem satt jag och hade krig mot mig själv då en del av mig ville att Buss-killen (fka: University-dude) skulle kliva på och den andra delen ville att jag skulle trycka huvudet genom fönstret och sluta vara så idiotisk och komma över mig själv (och honom för den delen).
 
Imorgon kommer inte bli mycket bättre gissar jag.

Dagens ord: Irritation

How can I stand here with you and not be moved by you?

Som de flesta vet så tänder jag på smala killar med glasögon som är typ helt nördiga på något. Typ som Diablo-killen i Talang 2008 och Mike (fka: Städis). Eller typ Massa andra goa små killar. DOCK INTE SAMUEL FORMAT för de idioter som inte förstod det. Han är väl ändå liiite väl... Ja. Ni förstår.

Och som en del vet så har jag sagt att jag ska göra en "I love Geeks"-tröja. Nu är det gjort i alla fall.


I will go on until the end

"Why give up, why give in? It's not enough, it never is."

Hahahahahahah. Tänk er mig. Galet skratt. Jag är fanimej så less just nu. På allt. Usch nej. Jag känner för att prata med någon, någon som jag nästan aldrig pratar med, men grejjen är att då måste jag ringa någon och det är jobbigt. Sist jag pratade i telefon längre än tio minuter kastade jag telefonen i golvet. Omedvetet, men ändå. Det var förra sommaren, om jag inte kommer ihåg fel.

Jag är glad att mina idoler inte har värsta über jobben, i alla fall inte några som det krävs värsta über utbildningen till att få. Jag börjar fundera på att kanske ska testa söka till tecknar-universitet eller vad det nu var.

Jag tänker i alla fall inte ge upp utan fortsätta. Jag kommer inte sluta upp i rännstenen av egen vilja om jag gör precis som jag vill. Det vet jag.

Promise me you'll try

Jag har möjlighet att få VG i Matte B. Det känns betryggande och jag hade ärligt talat inte väntat mig mer av mig själv faktiskt. Hoppats, javisst, men jag trodde inte annat.

Kemi är en annan sak. Jag är en klad hest för att jag slipper Kemi B, men jag måste ändå klara av Kemi A först. Och våran underbara lärare är ju en helt annan historia. Seriöst, vem sätter två prov veckorna efter varandra? Och sedan säger till en trea att om vi går med på en tävling så tävlar vi och sen när vi säger att vi inte går med på det så säger han att vi måste?

Uppbäddat för misslyckande. Provet som vi har på onsdag nu i veckan kommer jag FET FAILA på och "utmaningen" kommer jag Faila med stort F för att han ska bli arg. Spelar det någon roll? Nej, vi ska vara i grupper och det är bara klassens medel som räknas. Dessutom så hamnar den sista veckan, dvs. efter han har satt våra betyg.

FUCK YOU PETER! Usch vad jag är sur på honom.

Dagens ord: Misslyckande.


I'm running away, yeah, I'm running away

Man kan sammanfatta dagen i en mening. Faktiskt. Fast det tänker inte jag göra.

Sofia undrade om det inte var svårt att gå med converse-wannabe-skor och jag skulle visa henne att det visst inte var det. Jag kunde gå. Jag kunde springa. Jag kunde till och med sparka skon genom nästan hela korridoren så den flög på någon också. Men bara nästan.

Sen så lyckades jag klämma ur mig ett tack när Mike (fka; Städis) höll upp dörren till mig också. Sen sprang jag iväg så snabbt att jag inte hann höra om han sa något tillbaka för jag tyckte det var så pinsamt att jag började tänka på min novell. Och jag kan säga att det BORDE vara pinsamt också.

Rain rain - go away

Tja, Matildas konfrimation då. Ville liksom inte gå till kyrkan och sitta där i typ två timmar, men på något sätt så följde jag med i alla fall. Jag orkade liksom inte säga emot. Jag skulle ha sagt emot.

Jag stod uppe på läktaren och väntade på att alla skulle sätta sig ner så att jag också kunde det. Då såg jag honom. University-dude som står och är helt precis som vanligt. Min mage knöt sig, hjärtat bankade ut sig och hoppade ner på och blev krossat emot golvet och fjärilarna inne i mig skavde sönder min insida med sina förbannade vingar.

Jag kunde inte tänka på något annat än honom hela tiden i kyrkan. Jag ville bara vara var som helst utom där. Eller så ville jag att han inte skulle vara där.

Men värre blev det inte förrens vi kom ut ur kyrkan. Jag trodde vi skulle gå därifrån direkt, som när jag konfrimerade mig, men icke. Jag kände blodsmaken i munnen och hoppades att jag inte skulle börja blöda näsblod. Jag såg honom ingenstans så då tänkte jag att det skulle vara helt lugnt. Men då, helt ur tomma luften. Igen. Mitt hjärta slet upp mitt bröst och försökte gömma sig för honom, jag vet att jag var kritvit i ansiktet. Där stod han, bredvid mig, snuddade till min arm när jag vände mig om för att se vart pappa var.

Jag stannade kvar. Och när jag gick så kastade jag bort allt. Jag struntade i att kolla på honom igen. Jag har gått vidare. För nu.

Yeah, you bleed just to know you're alive

Jag kan förmedla alla människor som undrar här varför jag aldrig stressar. Det är för att jag får näsblod, och seriöst; Jag skulle inte vilja hittas död för att jag förblödigt genom näsan. Visst, att jag skärt upp handlederna och ligger i ett badkar är ok, men inte att jag har fått näsblod.

Jag kan ta några exempel på stressfulla situationer då jag fått näsblod.

1: Onsdag, kille jag gillar är förlovad. Kärleks shit no. uno. När jag går hem så får jag näsblod. Jag gråter inte, jag får näsblod.

2: Torsdag morgon. Jag ska ha nationella. Jag mår piss, orkar inte med provet, vet att det kommer gå som jag mår. Jag får näsblod och far till skolan sen.

3: Fredag: Jag får näsblod när jag kommer hem från Agnes fest då jag inser att jag inte har kemiböckerna med mig hem, igen.

4: Idag: Jag har blött näsblod fyra gånger idag, samtliga gånger orsakade av stress.

So, now you know. Jag stressar inte upp mig för det är inte bra för mig. Fyskiskt. Har jag otur sitter jag och blöder i en halvtimme. Som senaste gången idag. Och gången innan det.

Med andra ord; Stressa aldrig upp mig. Funderar ni hur ni kan undvika att stressa upp mig kan jag nämna att varje gång ni nämner att ni tycker ni är tjocka, eller att ni är ful osv. så blir jag stressad. Inte jätte, men fortfarande. Varje gång ni nämner att ni är stressade så blir jag stressad. Varje gång ni säger att jag är sjuk som inte stressar upp mig över något stort, blir jag stressad.

Så snälla, försök att inte stressa upp mig. Det är väldigt otrevligt och inte alls behagligt för mig att vara stressad, och det är knappast trevligt för folk som ser när jag är stressad. En del får magsår, men jag får - eftersom jag har känsliga slemhinnor och inte bör andras för snabbt - näsblod.

Med detta sagt; Varje gång jag blöder näsblod är det inte för att jag är stressad, jag kan faktiskt blöda andra gånger också xD

Vid tangenterna,
Amanda.

Just remember when a dream appears - You belong to me

Jag gillar Tokou. Jag gillar Hayato. Jag gillar det faktum att Tokou och Hayato känner varandra. Jag gillar det faktum att Hayato just kallade Tokou för Tokou-Ouji-sama. Och för de som inte vet vad det betyder kan jag informera er om att det betyder prins.

Tokou är son till den högst uppsatta personen i en lönnmördar-by. Hayato är Tokous vän och brukar aldrig kalla honom prins. Jag tycker det är väldigt fint. Jag tycker väldigt synd om Hayato som måste ta det säkra före det osäkra och misstänka att Tokou är en förädare. Naaw. Det är synd om honom.

Jag gillar Tokou och Hayato.

Vid tangenterna,
Amanda.

Ps. Tokou och Hayato är faktiskt båda Straighta. Inte som i Brokeback Mountain, utan faktiskt heterosexuella.

Äta persika i väntan?

Tja, nu sitter jag här i Anges lilla etta och väntar inprincip på att klockan ska bli sju eller något. Det var redigt jobbigt att gå runt på stan i flera timmar så efter ett tag så gick jag till skolan igen i hopp om att kanske få syn på Städis, men inte så. Han hade farit hem. Så jag satt där i en halvtimme helt i onödan. Det var trist.

Men nu ska jag äta persika och kolla Simpsons med Agnes. See ya!

Don't hurt me baby,I just can't bear the pain

Jag har ont i halsen. Det gör ont. Och det var jobbigt att drömma att jag åkte med samma buss som University-dude. Mycket möjligt att jag gjorde det igår visserligen, men jag satt på nedre delen av bussen och klev av tidigare, så jag skulle slippa veta om han också var med.

Det är jobbigt det här med att undvika folk >x<

Let the bodies hit the floor

VARFÖR BLIR DET ALLTID EN MASSA MAMMA BLOGGAR SOM PÅMINNER OM MIN PÅ BLOGGTOPPEN.SE? LÄSER DE ENS MIN BLOGG? ELLER TAR DE BARA OCH KOLLAR OM JAG SKRIVER BÄBY NÅGONSTANS?

KAMISAMA!

Jag känner mig smått irriterad...

I'll show myself it wasn't forged, we're at war

I onsdags, när vi hade historia, hände en väldigt intressant sak. Eller snarare, jag sa en sak som gjorde det hela väldigt rolig. För att alla ska förstå vad som faktiskt hände så berättar jag också att våran lärare just då höll på gå igenom Andra Världskriget med oss.

Annette: "Är det någon som vet vems fel det var att Andra Världskriget startade?"
Jag: *tyst så att ingen annan än Sofia hör* "Judarna...!"

Sofia spärrar upp ögonen och gapar åt mig, samtidigt som hon drar efter andan och man ser på henne att hon tänker: Nämen Amanda! och jag börjar garva.

Jag tyckte det hela var mycket lustigt.

För att folk nu inte ska gå och tro att jag är nazist eller anti-semit så berättar jag också att det bara på ett skämt. Det fanns ingen sanning som helst i det jag sa. Visst, endel kanske tycker det, men inte jag. Så det så.


It's already over, already over now

Jag är så glad just nu. Jag är en mycket klad hest om även att jag inte är lika snygg som Bögen och jag har definitivt inte lika snygg rumpa som han har. Jag tror inte att någon har det faktiskt. Men i alla fall, det var trots allt inte Bögens rumpa som jag skulle prata om (även om det hade varit trevligt xD).

Vi har just avslutat Matematik B. Och jag kommer aldrig mer ha Alf Juhlin som mattelärare. Hoppas jag i alla fall. Det var fanimej inge bra att vi fick honom till B-kursen, jag hade fattat allting mycket bättre om vi hade haft Kent-agent som till A-kursen. Fast nu hade vi inte det i alla fall.

Jag tror jag möjligtvid kanske får ett VG på nationella provet. MAX! Jag vill visserligen ha mer, men efter att jag tänkt över hur många poäng jag möjligtvis kan få så tror jag inte det.

Appropå ha, idag var jag hos Sofia. Det blev en väldigt intressant konversation när hon skulle plocka ur deras diskmaskin.

Jag: "Jag har nu insett att du faktiskt vill vara en kille."
Sofia: "Ja, jag vill nog egentligen va' Gustav (Sofias bror då)."
Jag: "Ja, Sofia, du vill va' Gustav egentligen."
Sofia: "Nej, jag vill VARA inte HA Gustav >x< Usch!"
Jag: "Det var ju det jag sa -.-' "
Sofia: "Jaha, oj..."

Man hör det man vill höra, eller var det inte så? (Nu hoppas vi verkligen att Sofia inte har blivit övertalad av sin familj att visa min blogg för dem, det skulle vara muy pinsamto.

I'd spill my heart for you

Jag blir så irriterad! hela tiden så ser man bilder över allt på internet där det står; "I support gays!" "Kärlek är kärlek - Oberoende av kön!" och "Homofobia is stupid!" Less är vad jag blir. Vad fan? Ska ni hata folk för att de har rädsla för homosexuella? Eller för att de bara hatar alla bögar och lebbar? Det är ju samma sak, fast av en annan anledning. Inte fan ser man någonstans någon som bildar klubbar för att de hatar folk som är rädda för vatten - Vad fan är det för fel på folk?

Jag lovar; Alla som stöder homosexuella och skriver sådana grejjer som att "Åh herregud vad jag blir less på att folk hela tiden hatar bögar och lebbar, låt de vara de om de vill vara bög och lebb!" Kamisama människor! Om ni nu tycker det är så viktigt med acceptans och att man ska låta folk vara - Låt då de som INTE är faghags eller bara inte har något emot homosexuella vara då. De har lika mycket rätt till en åsikt som ni har, eller som homos har.

Kallar ni det rättvisa? Att en person ska få vara fri att säga vad den tycker, men en annan inte får det? Det är ju precis så som vi har det nu. Fast nu är det så att det är homofoberna som får säga vad de vill.

Det ni verkar vilja säga är precis lika dåligt som Yttrande friheten. Man får säga vad man vill, så länge man inte säger något dumt mot någon folkgrupp. Bara att erat byter ut folkgrupp mot homosexuella. Är det verkligen helt rätt? Har ni verkligen tänkt igenom vad det är ni menar? Eller ni kanske bara är precis som alla andra som inte tycker att alla ska ha lika rättigheter, att även homofober ska få säga vad de vill?

Visst, det är att gå över gränsen när man kallar någon bögjävel eller lebbfitta, men är det inte samma sak när man säger jävla homofob? Visst, det är hemskt att bögar blir misshandlade för att de kysser varandra, eller inte får gå på skolbalen tillsammans - Men det som inte är lika uppmärksammat är att det faktiskt finns de som blir misshandlade bara för att de har en åsikt som inte talar för homosexuella. För att han eller hon kanske inte helt enkelt tycker att det är rätt att man gillar sitt eget kön.

Jag måste få fråga alla som tycker att "homofobia is gay"; Vad tycker ni om att en syster och en bror blir kära? Incest alltså. Är det samma sak som med homosexuella - Att de borde få gifta sig och de borde få älska precis vilka de vill, eller är det äckligt?

Och egentligen; "homofobia is gay" talar inte det för att det skulle vara en dålig sak att vara gay? Blir inte det ett dubbeltydigt budskap? Att det är bögigt att vara homofob? Det går väl inte riktigt ihop? Man kan inte vara bög och vara rädd för bögar. Eller jo, det kan man väl - Men jag gissar att de flesta homofober INTE är gay. Eller vad tror ni?

    


By the way; Om ni undrade så är jag inte en homofob, utan snarare motsatsen. Det finns vissa tillfällen då jag önskar att jag skulle vara en kille just för att då skulle jag kunna vara bög.

Roten till allt ont

Har ni tänkt på vad det egentligen som borde vara grunden till allt ont? Enligt nazismen så är det judarna, enligt rasismen så är det väl negrarna antar jag och enligt de flesta amerikanarna så verkar det vara teroristerna från Mellanöstern. Enligt David så är det amerikanarna och det kan jag nästan till en viss del hålla med om. Eftersom alla amerikanare (nästan) grundar sig i min teori.

För enligt mig så är det eupropéerna som är roten till allt ont. Med andra ord; Skulle det finnas en matte-uppgift som löd "Vad är roten ur det onda?" då skulle svaret vara Europas urbefolkning.

Vem var det som kom och utrotade indianerna (på sätt och vis; det finns väl kanske tre stycken kvar). Vilka var det som for till Asien och skulle kolonisera där? Vem var det som for till Japan och utrotade samurajerna trots att de valde att samarbeta med västvärlden? Vilka var det som for till Afrika och började plåga mörkhyade människor? Vilka var det som under Andra Världskriget försökte att utrota judarna, handikappade, homosexuella och andra som inte var "rent" ariskt blod?

EUROPÉERNA KAMISAMA!

Förstår ni vad jag försöker säga er? Det är inprincip vårat fel. Allting. Allt som är dåligt. Våran utvekling. Kamisama, jag börjar misstänka att vi kommer utplåna allt det som inte är ont, att vi inte kommer hinna med Jordens undergång. Fuck you Earth (speciellt Europa).

Sverige suger också. Vadå "Vi är så neutrala, lalala!"? Fuck that shit. Vi har våra åsikter, men alla har dem fan i smyg. Som att vara smygbög, fast värre. Kom ut ur garderoben för fan!

Vid tangenterna.
Amanda.

And I keep bleeding, keep bleeding love

Imorgon ska jag sluta tro mig bli förälskad i folk som jag egentligen inte känner. Aldrig mer.

Kamisama, jag ger ju bort kärlek som om det vore luft. Och istället får jag tillbaka stora hår i mitt ozon lager (also known as; Hjärta). Suck. Jag blir less på mig själv.

De flesta som känner mig vet att jag egentligen är en obotlig romantiker, men jag klarar inte av att läsa böcker eller se filmer som hanlar om just kärlek. Inte kärlek till en överdrift i alla fall. Inte så som mitt liv ter sig oftast.

Usch nej, jag ska göra revolt - Precis som Erika.

NEJ TILL KÄRLEK!

I'm searching for something, but found less than nothing


I swear to God we've been down this road before

Gjorde det verkligen något?
Ingenting gick egentligen sönder
Du sa aldrig något som betydde något mer
Egentligen så visste du inte vem jag var
Du ville egentligen inte veta vad det var jag trodde kunde bli
Aldrig trodde jag att de skulle finnas
Kanske vågrade jag tro
Skulle jag kanske ha trott mig själv mer
Ledsen och skamsen över det jag känt
Äcklad över vad jag faktiskt trodde kunde ha blivit så
Gjorde det verkligen så ont?
Ingenting gick egentligen sönder
Mina drömmar fanns bara för mig
Tillåt mig att skratta åt vad jag inbillades att tro
Återigen så är det bara jag
Leendes, men ändå inte
Rasande för att jag var så naiv
Överraskad
För att jag faktiskt har så ont


And the hardest part is letting go of your dreams

Jag vaknade precis och jag har haft en av de sjukaste drömmarna någonsin. Seriöst, jag kommer glömma något om jag ska försöka berätta, så jag skriver bara ner det jag kommer ihåg istället (vilket är ovanligt mycket).

Skolan. Jag kommer inte riktigt ihåg, men jag var någonstans. Av anledning X (jag tror det var för att jag ritade) så börjar Städis prata med mig. Av anledning X (igen) så går jag iväg till svenska-klassrummet. Jag börjar vi prata, så klart så berättar jag var som har hänt. Då kommer Städis in i klassrummet och börjar prata med mig igen. Detta är riktigt förvirrande eftersom han beter sig som om vi känner varandra, men det blir ännu mer förvirrande när far min kommer och börjar prata med Städis som om de känner varandra och Städis börjar prata med honom precis likadant. Jag tror det var om mitt ritande, väldigt mycket var det om mig i alla fall.

Städis: "Alltså, din dotter ritar jätte bra!"
Pappa: "Jag vet, det är så att man blir lite avundsjuk på henne."
Städis: "Hon är väldigt söt hon också."
Pappa: "Ja, jag har alla anledningar att vara stolt."

Allt detta (förmodligen lite annorlunda formulerat) pratar de om när jag och co står en halv till en meter bort!

Sen vaknade jag. Och somnade igen. Och då drömde jag att jag berättade om min dröm, men sa att det inte alls gick till som det gick till i drömmen. Fast jag kommer typ inte ihåg vad jag sa. Sen drömde jag att jag for runt och rände med Städis och Anges på stan, och i Agnes lägenhet som inte har skador på kylskåpet och dessutom var jätte stor.

Trevliga drömmar. Jag skulle dock ha skrivit ner den första när jag vaknade, då hade jag kommit ihåg den bättre.

I feel I've come to realize how fast life can be compromised

Jag sitter och diskuterar stress med Sofia över msn just nu. Jag måste påpeka att jag måste typ ha det i mina gener att vilja skilja mig från folk så mycket som möjligt, för det finns fan inte en enda norm som mina "udda" vänner har som jag har.

Stress; Alla mina vänner verkar alltid stressa inför prov eller andra stora saker. Det måste vara jätte jobbigt. Seriöst. Visst, jag kan stressa, men jag tar ändå och gör saker i min takt och i mitt tempo. Om jag sedan sitter där och ska lämna in en uppsats om två timmar och inte ens har börjat med den, ja, då brukar jag ordbajsa ihop något eller så blir den inlämnad sent. Helst en dag eller två också.
Bantning och fett; Jag tror inte att det finns någon av mina vänner (kvinliga då) som inte har gnällt över sin vikt EN ENDA GÅNG (Erika kan känna sig som undantaget som bekräftar regeln eller wtf). Seriöst, när jag äntligen lyckats fly från en av mina vänners outröttliga tjat om att man är tjock eller äter för mycket eller inte tränar och crap - Ja då kommer nästa. Jag bryr mig inte om vad jag äter - Visst, jag kanske inte äter sådant som är mögligt eller sånt jag anser är äckligt, men jag struntar inte i något för att någon sagt att det är skadligt för hälsan. Om det nu kanske inte gäller att inte äta asbest för att det framkallar cancer. Även om det kan vara en lockande tanke ibland xD
Träning; Fan vad det gnälls mycket om att man ska träna hela tiden. Alltid är det någon som säger "oj oj oj, nu har jag inte tränt på två veckor, idag blir det nog ett rejält pass, ho ho ho!" Herregud människor. Mitt senaste träningspass som jag räknar (för nu räknar jag inte idrotten vi har en gång i veckan) var för ett år sedan. Bryr jag mig? Svar: Har jag en snopp? Jag skriter i träning om jag inte tycker det verkar kul.
Konstig; Jag tror inte det finns en enda människa som har kollat på mig och tänkt "Nejmen Gud så normal hon ser ut att vara!" och inte varit ironisk. Någonsin. Jag sticker ut, jag gillar att sticka ut och då menar jag inte sticka ut som i "Hej-här-är-jag-min-urringning-är-borta-för-jag-har-ingen-tröja" utan mer som i att folk vänder sig om och stirrar "Vad har hon PÅ SIG?" "Hur beter hon sig?" "Hon kan ju inte låta sådär!" WHAT A BUNCH OF CRAP! Big deal om man ser konstig ut, big deal om andra inte accepterar en för den man är. Gör man det själv ska man vara fucking jävla nöjd!

Vad fan är det där med att vara "normal"? Sluta skapa hat och fördomar med dumma ord! Idioter...


One more time and you'll be dead

Tja, nu har jag mina solglasögon igen. Faktiskt. I alla fall ett par. Jag vill ha mina pilotisar! Jag var ju jätte cool i dem >x< Jag SKA hitta dem imorgon, precis som jag hittade de andra idag.

Grr på den lilla tjuv som gömde dem undan mig. Och då menar jag inte 'Grr' på något komiskt sätt alls. Jag är asförbannad.

Seriöst. Om något försvinner igen kommer jag smälla av!

You make me so hot, you make me wanna drop

Tja, nu har jag suttit och haft kemi med Ferrets i typ... jätte länge. Och appropå jätte länge; Det var jätte länge sedan vi höll på med Ferrets. The Ferret Scale. Vi har inte hållt på med det JÄTTE LÄNGE! Sedan förra året. På onsdag tänker jag ta upp projektet igen och fixa med sidorna och så vidare. Åh, vad jag har saknat att hålla på med Ferrets. Omg, det handlar ju om snygga killar - VARFÖR slutade vi?

Ni kan vänta er att få tillgång till sidan i slutet av veckan. Senast till första sommarlovs dan. Okej, sista veckan av skolan, SENAST DÅ!

Tja, bara tio minuter kvar av lektionen.


NOTE: Jag glömde visst att publicera inlägget xD Dumma mig

Hate is a strong word, but I really don't like you

Jag är muy arg på den här publishme.se Väldigt mycket muy arg. Den vill inte alls göra som jag säger. Jag börjar dessutom tänka att det inte bara är den utan hela datorn eftersom den inte vill göra med min bakgrund heller som jag hittade ett litet fel på.

Så nu finns det varken bakgrund eller logo till min blog. GREAT!

I do NOT like this site right now.

Come on, you can be yourself again

Nu är det så här att det har kommit ett antal kommentarer om att ha fantasivänner till mig - inte bara på bloggen, utan tidigare har dennna fråga diskuterats mellan mig och vänner, till och med familj tror jag.

Jag tycker att folk ska skita i (ursäkta uttrycket, jag är inte arg egentligen, bara lite småirriterad) vad andra gör, tycker och tänker så länge som det inte skadar någon annan. Visst, folk kanske blir störda om de får veta att någon går och pratar med sig själv, men ärligt talat, om jag skulle gå på stan och prata för mig själv med en låssas-kompis som ingen annan, uppenbarligen, hörde - Då skulle de lika gärna kunna tro att jag pratade i telefon med headset. Det är ju inte förrens de får veta att jag faktiskt inte pratar med någon "verklig" person som det stör dem.

Å andra sidan; vad är verkligt egentligen? Jag vet att säkert Sofia och Jonna inte kommer att gilla att jag börjar prata om alla mina kaos-teorier och annat som de finner läskigt (läs: Sofia, Jonna... Ni fortsätter läsa detta inlägg på egen risk och jag tar INGET ansvar för vad ni kan få tvångstankar om).

Jag menar; De flesta som har lyssnat på kemi-lektionerna (nu menar jag inte bara de i min klass, utan alla som har läst Kemi A på gymnasiet med en lärare som faktiskt undervisat) vet att det tydligen inte går att ha ordning. Allting strävar efter kaos. (Egentligen skulle jag vilja skrämma Sofia med detta sen, men om hon inte läser detta så är det ingen fara.) Detta på grund av att det är enklare att ha kaos än ordning, det kräver mindre energi.

Vad är det då som ger mig tvångstankar egentligen och hur FAN kopplar jag detta samman med min systers låssas-kompisar?

Jo, tvångstankar. Jag får tvångstankar och det mest simpla egentligen, så länge som jag inte kan förstå mig på det. Antingen för att jag inte kan förstå det för att det inte är meningen att någon ska förstå det och därför försöker jag maniskt att veta mer så jag kan förstå - Eller så gäller det någon som jag helt enkelt gett upp om, något som jag absolut INTE kan eller vågar tänka på.

Vatten. Höjder. Öppna eller stängda ytor. Visst ljus och visst mörker. (Mycket kommer fram nu, så blunda om ni tycker det är otäckt.) Egentligen så har allt detta med en enda sak att göra; Min klaustrofobi. Vatten - Jag kan inte röra mig fritt, det hindrar mig från att andas och att fortsätta med mitt liv om jag så önskar. Hamnar jag på ett visst djup så kan jag inte längre veta vilket som faktiskt är upp eller ner. Höjder - Kommer jag för högt upp har inte längre jag kontrollen över mig själv, jag kan inte avgöra om jag krossas emot marken där nere eller om jag skonas.

Man kan även säga att detta har en koppling till att jag skulle känna mig svag om jag inte själv hade kontrollen. Visst säg det, jag gillar att ha kontroll, jag gillar att veta vad fan det är jag pratar om och sysslar med - utnyttja att en del människor inte vet något för min egen vinst. Men fortfarande... jag kopplar det till min klaustrofobi. Missförstå mig inte för klaustrofobi är inte att vara rädd för stängda, små utrymmen - Man kan mycket väl vara rädd för stora öppna platser. Åter igen; Det är för att man tappar kontrollen.

Allting grundar alltså i att ha kontroll över allt.

Jag tror jag kom ifrån ämnet nu ganska mycket ^^' Kaos. Vi strävar efter ordning, men i grunden efter kaos. Vi vill ha kontrollen, så att vi kan bestämma när vi ska förlora den. Låt människan göra det. Låt människan vilja ha kontroll, vilja sträva efter ordning fastän man inte kan uppnå det totala, det fullkomliga. Det är ändå inte många som inser att det är det som de strävar efter utan ger det andra namn, maskerar sina egentliga tankar. Andra vet, men vill ändå inte erkänna. Som jag.

Min syster vet mycket väl att hennes vän Amanda inte finns, men icke desto mindre kommer hon fortsätta att tänka på henne. Och det finns inte någon som är person nog att säga till henne att Amanda INTE finns, för det avgör hon själv. För om inte tanken finns, vad finns då egentligen?

Om allt detta skulle vara en enda persons illution, alla människor var en persons önskan och vilja - Skulle allting inte finnas då?

Detta är saker som jag tänker på mest hela tiden. Utom på kvällen när ingen annan är vaken, för då tänker jag att att det står en clown med en motorsåg eller diverse alternativt vapen för att mörda mig där jag inte kan se den.

Slutsatser? Jag har tvångstankar om otäcka saker och att jag skulle vara rädd för att förlora kontrollen och dö.

Ni har väldigt fel, små personer som inte finns.

My thoughts exploding in thousands of pieces

Ibland är min pappa jättebra på att förklara och står ut med mina slamserier. Å andra sidan så är ju inte det alltid. Nu när jag satt och räknade lite till nationella i matte på torsdag så var det lite av både. Som när jag inte ville inse hur det var med att använda formler som egentligen är JÄTTE smart.

Sen så har vi mitt humör. Vad bra att jag kan behärks mig lite, annars hade jag skrikit åt pappa för att jag blev irriterad när jag faktiskt förstod och för att han först inte hade sagt på det bra sättet och sedan fortsatte att förklara när jag förstod. Å andra sidan är ingen perfekt ^^

Inte ens lilla jag.

Oh, love's gonna get you down

Nooo, Raito håller på att slå L ;__; Så får man inte göra!

Fast med tanke på att det trots allt är han som dödar L så blir det lite mer vettigt, men ändå. Jag blir fortfarande ledsen >x< Men men... Kärlek börjar alltid med bråk ^w^

Have you heard the news that you're dead?

Alltså, jag nöter Death Note just nu.

Jag verkar dessutom börja alla mina blogginlägg med "Alltså, jag" eller något liknande också. Det känns lite fult >w<

I alla fall;

Jag nöte Death Note. Death Note är en bra serie. Death Note är fint tecknad. Death Note ser ut att vara tecknad av samma person som tecknar Air Gear, men det tror jag faktiskt inte. Men den är fin i alla fall.
Igår läste jag nästan 40 kapitel och nu är jag lite sur på mig själv för att jag inte gjorde det. Tänk vad fint det hade varit att kunna säga "Jag läste 40 kapitel av Death Note igår!" Nämen icke då; Jag envisades med att sluta efter 38. Fan på mig alltså.

Eftersom L har varit en ganska omtalad person idag, i alla fall från tillfälle till tillfälle tänkte jag ta tillfället (xD) i akt och lägga upp en bild på honom. Han är söt och han har en mycket fin teori om mobiltelefoner. Eller telefoner i överlag. Bilden säger faktiskt allt.


See? What did I tell you?

Vid tangenterna,
Amanda.

Ps. Han skulle nog älska Jonna som vill bli hemmafru och laga massa kakor och muffins och tårtor (eftersom han älskar sötsaker menar jag >w<). Synd bara att han dör... ;__; Snyft.

What's the worst thing I can say? Things are better if I stay

Usch vad ful den här publishme.se grejjen är. Det är så fult att sitta här och skriva. Det ser nästan likadant ut, men med fulare färger och trångare saker. Jag säger bara en sak; Håll kvar vid blogg.se så länge ni kan, eller byt nu om ni vill veta sanningen direkt.

Huh...

In this world there's real and make believe

Okej, min lillasyster har just berättat för mig att hon har en låssas-kompis. Ni vet, en sån där som man leker med när man leker ensam, som man pratar med när man är liten osv. Kanske till och med skriver brev till. Nu har denna låssas-kompis dock skrivit ett brev till henne, så jag trodde det var en riktig kompis. Men icke då. Det var en låssas-kompis. Det lustiga är att denna låssas-kompis heter Amanda.

Hm... Jag misstänker en favorisering här i familjen; Och då menar jag inte jag och pappa.

We have to go 1000 oceans wide

Bara för att den passade så bra x3

Alltså, min hela look kommer att sabbas totalt i sommar. Mamma har just bokat en resa till Mallorca under säsongen, dvs under slutet av Augusti. Suck. Inte nog med att jag inte kommer kunna återvända till skolan blek som alltid - Utan förmodligen helt röd (för jag blir inte brun) - så kommer jag att missa de första skoldagarna. Snyft.

Tragiska lilla jag.

Här är då stället som vi ska bo på också. Suck.

image82
image83
image84
Suck~

The sun is frozen, the world has lost it's light



Alltså, den är inte jätte jätte bra, men jag gillar den. Frågan är bara om den är bäst på tyska (<--Länk!!) eller engelska. Hm...

Vid tangenterna,
Amanda.

Ps. Gissa vartifrån jag får inspriration till tyska texter till min novell? >w<

Ich muss durch den Monsun

Jag måste bara få säga att jag har under helgen (eller veckan eller wtf) återupptäckt Tokio Hotel. Synd dära! Eller, tja. Jag gick aldrig så långt att jag köpte tjugo tidningar för att få en chans att träffa dem (fast jag hade aldrig råd till det heller) och jag tror nog inte att jag kommer att göra det heller. Men men. Det är alltid kul att lyssna på musik man tycker är bra ^.-

image81


Jag vill också leka i lera. Helst med vita kläder också. Och tre killar skulle inte vara helt fel det heller xD Men snacka att jag skulle vilja vara med i Ariel reklamen - Hoppa runt i vatten pölar och lera ner sig i regnet. Skojsigt värre. Att dessutom tjäna pengar på det också. Mycket kuligt.

Jonna, vad tycker du? Skulle vi inte få fräsigt coola bilder om vi hoppade runt i lera lite grann? Visst, föräldrarna skulle inte vara delighted att tvätta de kläderna sedan eller ha oss insläpandes när vi är alldelens leriga men vi skulle få grymt snygga bilder. Kanske i alla fall.

And keep telling yourself that "I'm a diva!"

Jag kan meddela alla om att det inte längre är Behind the words som är bloggen som relateras till mitt eget lilla skötebarn på BloggToppen.se. Nu har denna fina blogg (Jonnas Behind the words då) bytts ut mot två nya istället. Wünderbart. Typ. Nästa. Inte. Här kan ni se vilka det är.

image80

Pudelbus är precis vad det låter som. En blogg om hundar. Andra djur visserligen, men sedan när har jag någonsin skrivit något om ett får? Nä, skärp er bloggtopp, jag bloggar inte så ofta om djur! Den andra skulle jag helst bara strypa något för att den fanns med där. Helt seriöst. Den var som taget från en "Vem är mest lik BlondinBella"-sida. Fast hon hade råkat glömma modetipsen. Rys.

Festar jag jätte ofta eller? Lägger jag ofta upp ego bilder av mig själv? Eller youtube filmer? Jag tycker faktiskt inte det, men jag kanske innerst inne är en liten BlondinBella. Huuuh... Amanda, tänk inte så där. Du mår illa och spyr då.

Det roliga är att den första handlar så lite om shopping och smink och kläder och BlondinBellor som möjligt medans den andra bara handlar om det. Lustigt lustigt.

Watch him while I taste the sun

Tja, idag har det varit uppemot tjugo grader i skuggan hemma hos mig. Trevligt värre. Inte för att jag var ute mer än kanske tio minuter och ritade lite, innan jag nästan blev blind för att jag inte hade några solglasögon (Matilda kommer att få sig en rejäl utskällning när hon kommer hem).

Annars har jag suttit mest vid datorn idag faktiskt. Och försökt göra något vettigt, men det enda som faktiskt har hänt är nog ändå att jag har försökt att göra något av layouten på bloggen. Jag kan meddela alla om att bakgrunden inte har något fusk i sig som att den skulle gå och upprepa sig utan är 1800x5000 pixlar. Större värre.

Mohahahah.

Wipe off that make-up what's in is despair

Ny layout. Vad tycker man egentligen? Det var redigt jobbigt att fixa till allting, men jag blev nöjd i slutet faktiskt. Visar lite grann vad jag gillar för något, ne?

Men nu ska jag rikta mig till att fundera om jag ska se på körslaget eller om jag ska dra mig tillbaka till mitt eget rum med en påse popcorn och kolla på Final Fantasy XII. Jag tror det var den, senaste var det i alla fall om jag inte är helt fel ute.

It's not a rebellion when you're selling out to an out of fashion salesman

image79Alltså, jag kom att tänka på stereotyper och klädstilar och allt som har med det att göra nu när jag började tänka på min novell (för jag har fastnat på just den raden som jag använder som titel - jag skriver en songfic).

Under Valborg så var jag i Persön. Det visste de flesta redan skulle jag tro, eftersom jag redan nämnt det x-antal gånger. Där jag jag två tjejer som var "emo". Ja, vad är då definitionen av emo egentligen? Någon som skär sig i handlederna, lyssnar på My Chemical Romance, har mörkt hår och är deprimerad?

For your information; NEJ; det är det inte! Knappast att man kan se på någon att de lyssnar på My Chemical Romance, sällan att folk går och flashar sina skärsår och bär en tröja där det står "Jag är deprimerad!". Mörkt hår, visst - Men det är något typ 50% av jordens befolkning föds med idioter. Dessutom misstänker jag att ni knappast skulle gå fram till min pappa och säger "Fan vilket jävla emo du är!" För nu är det så att min pappa har mörkt hår, han lyssnar på My Chem. och tycker de är bra och han har en depression. Han skär sig visserligen inte och det är jag glad för. But you get my point, ne?

Det är inte så enkelt att klassifiera en stereotyp. Det som de flesta går efter när de kallar något emo är klädstilen. Det är inte riktigt rätt. Visst; "Riktiga" emos klär sig kanske på ett visst sätt, men förmodligen inte alla. Jag hade den här diskutionen med några kompisar under Valborg (ja, de från Persön, nej, de är inte emo). En av dem har en flickvän som är emo. Om jag inte misstar mig HELT OCH HÅLLET. Hon avskyr My Chem. och tycker att det är en disgrace att folk kallar dem emo när de inte är det.

Är det någon som fortfarande inte förstår mig? Synd för er, för då är ni idioter som knappast kommer förstå hur man än förklarar för er. I alla fall - En sista gång får jag väl säga det;

Folk är inte emo för att de ser ut som det. Och emo är inte någon som cuttar upp sina handleder dag ut och dag in samtidigt som de gråter till My Chemical Romance. De kan faktiskt sitta och smacka på folks ögon också >w<

So; sleep, sugar, let your dreams flood in

Idag har jag minsann inte vaknat klockan tre som jag sa, utan bara ynkla klockan två. Det tycker jag var lite klent med tanke på att jag gick och la mig kring fyra i natt >w<

image78Nu ska jag i alla fall vara duktig och göra något. Vad vet jag inte riktigt. Typ försöka komma på alternativ till svenska grej eftersom jag kom på att jag inte hade kommit på något som var så jätte störande för Lena. Visserligen kanske hon råkar vara homofob med jag har ju ändå ihjäl en av dem, och även om hon kanske inte är jätte förtjust i nazister så pratar han tyska. Usch på mig, jag tänker inte så långt ibland.

Fast jag tror nog ändå att jag skriver den. Om inte annat kanske jag lyckas fjäska till mig ett MVG i svenska på grund av att jag skriver lite på tyska. Förhoppningsvis slaktar hon mig inte om jag skriver något fel xD Då har min plan misslyckats totalt. Förutom med delen att göra henne irriterad or whatever.

Vid tangenterna;
Amanda

So shut your eyes, kiss me goodbye and sleep

Bara för att irritera Jonna lite smått (x3);

Jag vaknade inte förrens halv tolv idag, nyahhahahaha! Och imorgon ska jag vakna klockan tre!

Nu vet ni.

I'm falling even more in love with you

Nu vill jag ha utlopp för mina känslor. Jag ska för första gången på två månader minst skriva en novell med ett lyckligt slut. Faktiskt. Jag lovar. Helt sant. En songfic om Take Me Away för att den är så söt.

Okej, det var inte helt sant. Jag glömde bort att novellen jag skrev förra veckan hade ett lyckligt slut, men jag tycker inte att den räknas för att hela novellen var inte min idé, det var bara jag som skrev den. Så det så.

Men nu ska jag skriva en novell som jag har kommit på helt själv, med ett lyckligt slut. Sen ska Sofia få läsa den för att hon inte ska vara så sur på mig för att jag har lösenordsskyddat RomeoxRomeo-sidan


I've got nothing left to say - Just take me away

Alltså, att återupptäcka Lifehouse är smärtsamt. Riktigt smärtsamt. Och jag gör det typ en gång i månaden dessutom. Jag lyssnar på dem typ tre veckor, sen lessnar jag och en vecka senare dyker det helt random upp en Lifehouse låt på mp3 eller i iTunes och då är "Åh nej! Hur kunde jag inte lyssna på dem på hur länge som helst!" och sedan är jag fast igen. Jag menar; Killen har hur underbart egen röst som helst!

Lyssna bara; Take me away

Jag kan inte låta bli att vara kär i Jasons röst och låtar. Usch vad jag blir glad av honom! Och just den här versionen av den här låten är hjärtdrypande. Den kramar ut varenda droppe av viljan att skriva kärleks noveller med tragiska slut ur mig. Hur ska jag nu klara av att skriva den här novellen till svenskan >x<

Måste jag bli kär i den just nu? Crap.


I'm coming back home

Tja, nu har både jag och Sofia kommit hem. Sofia har visserligen bara suttit på ett plan i sju timmar när hon flög över den lilla pöl som kallas Atlanten medans jag bara satt i en bild i en timme på väg hem från storstan Luleå.

Jag har köpt två fin fina anteckningsböcker som ser ut som pocket böcker ^w^ Jag ska använda dem som skrivböcker till Romeo x Romeo <3 Sen har jag ett namn till uppföljaren (om det blir någon) som jag tycker är riktigt bra. Dock kommer jag typ aldrig ihåg det, men nu gjorde jag det i alla fall OwO

Romeo x Romeo - Tills döden skiljer oss åt

Vad tycker ni?

Jag tror jag ska våldgästa Sofia i helgen. Hon ska få läsa de senaste kapitlen då. Kanske xD

RSS 2.0