Shed my skin - Are you ready for me?

Om nio timmar sitter jag på tåget ner till Stockholm, det ni ^.- Hoppas att jag hamnar med ett trevligt gäng kvinnor på tåget, så jag slipper sitta och lyssna på antingen sura kärringar eller jobbiga fjortisar. Jag tror jag kan stå ut med vad som helst utom det. Jag hade till och med kunnat sova i en kupe med bara killar, så länge som de inte är fjortisar (eller våldtar mig).

Tja, nu måste jag gå och skriva lite saker på min lista, klä på mig och städa mitt rum. Mamma ville att det skulle vara rent så att hon skulle kunna låna ut det om det skulle komma någon och sova av någon anledning. Och jag vill inte att hon blir arg och inte ger mig mina pengar, för då är jag utan mat och transportmedel i fyra dagar. Med andra ord så får ajg sitta på centralen och tigga pengar av folk ;__;

Ah, well... Vi hörs, ne?

Owakare,
Amanda-san.

Dagens ord: Avfärd.

"Jag kallar honom 'sneaky bastard' nästan hela tiden nu förtiden..."

Igår var kul. Jag var hos Sofia och vi flummade visserligen inte, utan hon tvingade mig vara ute i solen hela dagen, men det var ändå kul! jag gjorde lite armband, men jag glömde mitt Pride-armband och min fläta :C

I alla fall så kom jag fram till att Gustav har två mammor, för Sofia gnällde hela tiden på saker som han gjorde som mammor gnäller över. Han hade inte tömt diskmaskinen och han lämnade disk i sitt rum och var allmänt 'sneaky bastard' (Sofias ord, inte mina). Sen gick vi till Johanna och beställde pizza som jag fick slänga i mig på tjugominuter för att vi skulle hinna till min buss x3

Sen såg jag västa Jeffery (från tredje säsongen av Project Runway) på bussen Oo Fast han hade mer haka, ingen tatuering på halsen och bättre rakad. Och han hade värsta söta polaren också. Som (om jag inte minns helt fel) lutade sig mot Jeffery-lookalikens axel så de såg helt trevligt gayiga ut x3

Owakare,
Amanda-san.

Välkommen på kalas hos...

Jag har tråkigt. Jag har packat om min väska minst fem gånger nu, bara för att jag hela tiden kommer på att jag glömt en handduk, lakan (man måste ha egna i lägenheten av vad jag förstått), jag tappar bort min börs fast egentligen inte, osv. Det hela beror bara på min brist av saker att göra. Jag har nyss städat mitt rum, plockat undan i vardagsrummet och fyllt en tvättmaskin, diskat och fyllt en diskmaskin. Och fortfarande har jag inget att göra (det är här Sofia ska komma in och säga; 'Du kan skriva på Romeo x Romeo *a*'). Men istället sitter jag vid datorn och har inget att göra.

Kolla på film kan jag inte heller göra, för då är det obligatoriskt att ha mat eftersom jag skulle kolla själv. Och eftersom jag skulle vara själv måste jag ha massor med mat eftersom det är mainreason till att jag inte ser klart filmer själv. Suck. It sucks to be poor. Fast å andra sidan får jag TreTusen Kronor av mor och far på söndag. Och mor har sagt att hon kanske sätter in extra (ca femhundra) om jag skulle behöva. Det har far också sagt (samma summa), och jag började fundera lite grann om det inte hade varit enklast att bara ge mig dem där FyraTusen som jag bad om. Men men, jag ska inte klaga.

Jag kommer ha kul när jag väl kommit dit ^^

Hoppas jag.

Owakare,
Amanda-san.

Dagens ord: Hopp.

Lord of the Rings - The Fellowship of the Ring

Sagan om Ringen folks! Om ni inte är helt IQ-befriade så tycker jag att ni ska slå igång sexan och njuta. Om ni tillhör en av de stackars satarna som inte har sexan på tv-listan, tja, då tycker jag bara synd om er för att ni saknar förmågan att tänka på att köpa filmerna. Själv har jag båda versionerna (för IQ-befriade betyder det att jag hade både bio-versionerna OCH förlängda versionen), men jag har även två olika behind the scenes. Så det så.

Ja, jag är nörd. Jag har böckerna också. Och första boken i den ny skrivna versionen. Jag hade haft de andra två också, om de inte hade varit så dåligt översatta. Pah! Säcker...

Nä, nu ska jag fortsätta kolla på filmen. Även om första versionen inte är min favorit. Det är så lite action i den. I alla fall i den kortare filmen.

Owakare,
Amanda-san.

The incredible Norton (anti-virus?)

Linda, vad säger du om att gå och se Hulken eller någon random skräckfilm (The Eye kanske) när vi är i Stockholm? Skulle väl vara coolt att se Edward Norton på en lite större bio än de som finns i Luleå? Annars går jag och gör det själv - Muheheheheh *drooole*

How long have I been in this storm?

Det spöregnar här. Och det har varit så de senaste tre dagarna tror jag. OCH JAG FÖRSTÅR INTE ATT DET BARA ÄR TRE DAGAR KVAR O.o Crap. Det känns lite stressande.

Jag har packat min väska, ska tvätta lite kläder och hoppas att jag kommer ihåg att ta med dem, annars kommer jag inte ha rena underkläder och byxor att ha med mig x3 Det kommer att bli stressigt tror jag. Eller kanske inte stressigt, för då blir det hemskt, för då kommer jag få näsblod i sista minuten.

Tja. Håll tummarna för att jag kommer ihåg att ta med mig byxorna. Och underkläderna.

Owakare,
Amanda-san.

Dagens ord: Glömska.

I want candy now!

Jag har ont i huvudet. Jag är irriterad. Jag känner mig arg över att de flesta bloggare som jag har läst något av - tex Kenza och Shoppaholic mamman osv - aldrig riktigt visar att de är riktiga människor. Finns det någon av dem som någonsin läst något de skrivit då de varit ASförbannade? Lite som jag kan vara från time to time när jag skriver? Jag tror inte det.

Jag har just sett episod sex av nyaste säsongen av Project Runway (underbar reality serie btw) och jag måste förvarna mina med människor; Ska ni se detta avsnitt - Ladda upp med godis. Kläderna som de ska göra ska göras av material de hittar inne i en godis affär. Med andra ord; En del kläder är gjorda av godis. Jag blev VÄLDIGT sugen på att äta choklad och lakritsstänger, men det har vi tyvärr inte.

Sorry guys. Nu ska jag sova. Och drömma om godis. Och gaykillar.

Owakare,
Amanda-san.

Dagens ord: Godbit.

Ps. Jag ska bli designer av manliga kläder. Fatta att manliga modeller är snygga.

A modern myth - Everything

Jag har kommit fram till att Jared har mycket fin röst i akustiska versionen av A modern myth. Igen. Fast det märks som mycket bättre när man lyssnar med hörlurar. Men det kan också vara att det låter annorlunda när man inte kollar på videon samtidigt. Men jag tror att det bara är hörlurarna. Och Jareds underbara röst då x3


Lifehouse låten Everything är också fin. Speciellt med hörlurar i då. Av någon anledning blir det mer effekt. Som om jag skulle sitta vid stationära och ösa med våran awesome bashögtalare. Fast utan att jag sitter vid den datorn. Synd bara att det inte alltid kan vara så. För det blir som inte riktigt samma sak när man vill ta av sig hörlurarna och komma på en snygg dans.

Synd bara på den där lilla detaljen att det inte är lika skön effekt utan hörlurarna och att jag inte kan dansa. Suck. Varför ska allting vara så jobbigt?

Jag har alldelens för livlig fantasi

Okej. Jag suckar åt mig själv just nu. Högt. Jag har WAAY~ (och lite Iero (lol, jag har humor)) för mycket fantasi.

Jag satt just och irriterade mig över att jag inte vet om en kille som kommenterade en av mina bilder menade att min bildtext var fail eller om det var bilden som var fail. Jag stör mig på det.

Fast jag stör mig ännu mer på att jag faktiskt fortfarande stör mig på det efter en halvtimme. Det är jobbigt.

Det som stör mig ännu mer är att jag just satt lyckades komma på hur vi blir tillsammans i slutet. AMANDA, SKÄRP DIG! Det är illa när jag tänker att man blir tillsammans i slutet och kan se tillbaka på hur det var när man bråkade i början. WTF? Något är fel med mig.

Jag skyller allt på Jonna, Sofia och Linda. Det är dem som har gjort mig så killbesatt. Tja, det är inte Erika i alla fall och jag umgås inte så pass mycket med Anges faktiskt.

Owakare. *irriterad*

AmandaSylvia

Här kan ni checka in min nya hemsida, som jag förmodligen kommer använda mer som "min" sida än Crucify My Love som jag mer använder som en sida för att visa upp allt jag gör och mina projekt osv. Om det är så att ni känner igen den har ni förmodligen varit inne på http://matthewgraygubler.com/ och då tycker jag ni har vairt duktiga och ska börja prata med mig - För jag gillar honom.

Sure, gnäll på mig och klaga över att jag inte har en orginell idé. Jag däremot tycker att han ska känna sig smickrad över att jag gillade hans unika hemsida (för den är unik) och gjorde en liknande. Men det är ju bara vad jag tycker.

I alla fall, klicka på bilden så kommer ni in på sidan.



Owakare,
Amanda-san.

Linda får läsa här om hon vill

...eftersom det kan vara bra att hon vet om det här inför när jag kommer ner till Stockholm (omfg, det låter som om hon bor där och jag ska komma och sova hos henne och hon behöver veta alla mina vanor osv.

Ni får klaga ja, men jag skriver det här för jag har inga pengar på mobilen och Linda har varit online på msn en gång sedan skolan slutade (vad jag vet). Så det så.

o Mitt tåg kommer till Stockholm klockan 11.00, men vi får inte lägenheten förrens klockan 12. Jag tänkte typ äta lunch och gå lite på stan så om du inte orkar hänga med mig kan vi bestämma en tid och plats som vi ska träffas och sen åka till lägenheten.

o Det kan bli att vi måste dela dubbelsäng, för jag vet inte hur lägenheten ser ut O.o

o Egna sängkläder och handdukar (jag har sagt det en gång, men man vet aldrig).

Annat så är det väl typ folkvett och vi syns på.... måndag tror jag? Vi syns i alla fall.

I must be dreaming

Jag hade en skum dröm i natt. Då menar jag inte skum som på Jonnas nivå då hon blir gravid med Knuts barn och vi andra blir slaktade som djur. Mer som att först var jag på Ica och köpte tråd som stod vid drickorna och sen när jag kom ut så var jag på Gröna Lund och sen när jag gick hem så var jag hemma i Råneå igen. Förstår inte riktigt hur jag kan transportera mig och andra människor genom hela Sverige utan att ens sitta på ett plan, men okej.

Nu ska jag berätta om min dröm i alla fall.

Som jag sa började det hela med att jag var på Ica och skulle köpa snöre. För att göra sådana där vänskapsarmband jag hoppas att alla vet hur de ser ut. I alla fall höll jag på göra ett grönt och det var de sista trådbitarna jag hade kvar, så jag var tvungen att köpa nya. Så jag gjorde det. Eller min moster betalade åt mig för hon skulle också köpa. Sen så gick vi ut och helt plötsligt så satt vi på ett par bänkar på Gröna Lund som jag inte har något minne av att de ska finnas där. I alla fall så satt vi där och då hade hon snott mitt gröna armband och flätat klart det och hade det runt sin handled. Så vi bestämde oss för att vi skulle åka hem. Men först ville jag åka berg-och-dal-banan en gång (vilket är Väldigt olikt mig eftersom jag hatar den). Så jag fick göra det. Jag fick också sitta och hålla fast mig överallt för att man hade bara ett bälte på sig som gick över midjan och man satt på en plats som var ungefär lika stor som en pallplats. Så jag höll på ramla av hela tiden (but do not dispair, Jag var den enda som höll på trilla av -.-').
Sen så fastnade jag i en djungel under berg-och-dal-banan. Egentligen skulle det varit realtivt enkelt att komma ut ifrån denna 'djungel' - man behövde bara gå fem meter så var man hemma hos mig typ. Men! Jag blev attackerad av en leopard och ett lejon, så det var inte fullt så enklet att komma därifrån. Sen kom det ett grupp skenande gnuer också.
Sen kom det en snygg kille (som såg ut ungefär som killen på den lilla bilden däruppe, fast mindre kajal och mindre japanskt utseende) med sin flickvän (> >). Han hjälpte mig och så började jag och hans flickvän Kalla kriget två. Fast hon var ganska söt. I alla fall så vet jag inte riktigt vad som hände men se var hon borta och killen och jag och resten av folket var hemma hos mig. Sen såg vi en ekorrätande panda på min gård som kom närmare huset hela tiden så vi fick kasta snö på den för att den skulle hålla sig borta. Men sen försvann den (jag misstänker att den där killen kunde prata med djur) tillsammans med snön. Och tydligen fanns det en massa människor under snön som hade en grillfest som vi gick ut till sedan.
Killen satt och pratade med en tjej och då kom hans förra flickvän och satte sig vid bordet och jag misstänker att jag måste ha blivit avundsjuk och dessutom varit en högtrespekterad person eftersom jag gick bort till bordet och då reste tjejen sig som satt och pratade med brunhåriga-killen så jag kunde sitta där. Sen började han mysa med mitt hår (där ska detinte vara något skumt, han satt baraoch typ flätade det) och då blev tjejen jätteavundsjuk och gick därifrån ^___^

Sen vaknade jag. Suck.

Nä, nu ska jag gå och äta på min tjocka pizza (no kidding, den är typ två cm tjock).

Owakare,
Amanda-san.

Dagens ord: Skum.


Alter Bridge - Halleluja


När jag såg den här på YouTube tänkte jag bara en sak. DEN HÄR MÅSTE LYSSNAS PÅ!

!!!

Så jag gjorde det. För jag kan ju inte inte lyssna på Myles Kennedy när han sjunger en av de finaste låtarna jag vet. Det skulle ju vara en synd i sig. Fast jag måste erkänna att det var en ganska lång början. Men den blev som finare och finare. Fast jag hade önskat att han hade gjort några fina growls eller i alla fall en sån där lång ton som i Blackbird. I alla fall tills jag hörde att han gjorde en sån i slutet X'D

Men den var i alla fall fin.

KuroFay är kärlek



KuroFay är väldigt sött. Faktiskt. De är typ ulitimate Yaoi couple enligt mig. Vissa skulle förmodligen inte hålla med och egentligen tycker jag väl inte det, men! Men... De är väldigt gulliga och Kuro är så där härligt "Omfg, don't tell me you just did that...!" och blir generad för sånt som Fay gör (men är secretly seme) medans Fay är väldigt... söt. Och sen blir han uke.

Kawai-desu ne?

Bilden beskriver nästan allt. Fay gillar att kramas, men det gör inte Kuro. Men när det kommer till saken skulle Kuro sakna att Fay kramar honom hela tiden om han slutade.

Ne, nu ska jag kolla på Criminal Minds och beundra min lilla 'jag-älskar-att-tolka-folks-beteenden'-nörd. Han är så söt med sitt halv-lockliga hår. Sen ska jag sova.

Owakare,
Amanda-san.

Pink and white

Nu har jag blekt min utväxt igen, så att jag kan färga håret vitt och rosa nästa vecka, iför konserten OwO

Funderar på att köra häften hälften (ja, a la Cruella de Vil i delmantiner filmerna -.-'). Som Pixie i LA ink. Fast med vitt istället för svart.


Vad tror ni?

Tiden räknas ner

Om precis en vecka så är jag i Stockholm. Så nu ska jag snart tvätta lite kläder, dra fram en resväska och städa i mitt rum. Så att jag slipper sitta kvällen innan och packa allt. Jag lovar att mor kommer vilja gå igenom min väska som vanligt. Fast inte bara för att kolla så att jag inte har med mig en massa onödiga saker, utan för att jag misstänker att hon inte vill att jag lyckas smuggla med mig sprit eller något (Inte för att jag ens skulle tänka tanken på att orka försöka göra något så tråkigt).

Jag måste bara komma ihåg att inhandla batterier till min mp3 och till kameran, samt hårprodukter och duschsaker. Och vad det nu mer var som jag hade skrivit upp på min lista. Sen måste mamma komma ihåg att hämta ut min nyckel till lägenheten på torsdag. Annars har jag och Linda ingenstans att sova (även om jag misstänker att hon skulle få sova med sin kompisar om det skulle hända).

GAH! JAG ÄR HELT HYPER NU! O.O

Owakare,
Amanda-san.

Dagens ord: Hyper.

Big Trouble

Titel: Big Trouble


Speltid: 2 timmar & 13 minuter


Originalspråk: Engelska


Genre: Komedi slash Damn good stuff!



Recension:
Klockan var tolv, jag hade nada att göra, jag går ner och finner att pappa sitter och kollar slutet på en fotbollsmatch elelr whatever och sedan bestämmer vi oss för att kolla på filmen som precis ska börja på tv4+ eller vad det nu var.
Klockrent. Jag hade inte förväntat mig mycket av en film som visas mitt i natten på tv men fem minuter in i filmer asgarvar jag redan. Denna film är askul. Speciellt om man har en försmak för att håna amerikanare och korkade föräldrar. Och råkar älska Johnny Knoxville.
Det börjar med att man får se en kille som kryper över en träkant på vad man tror är ett staket. Han ser ut som Jesus. Sen klättrar två tonåringar över en stenmur med en vattenpistol och ska utföra ett skämt på en klasskompis. Sen klättrar de över två män till lite längre bort med ett riktigt vapen och ska inte direkt skojja med 'Husets herre'. En av tonåringarna raidar huset, lönnmördarna skjuter sönder tvn och en massa fula saker.

Kort sagt: Det filmen handlar om är några klyftiga personer som hamnar i korkat sällskap och det blir kul.

Se den.


OMFG - Läs icke om ni är känsliga

Nu är jag väldigt ond på den människa som satt och funderade ut det här för jag var nog paranoid som det är. 


Två skit läskiga nummer! Vi börjar med 23.

2/3= 0.666

W.T.C =World Trade Center
W= 23:rd letter
T= 20:th letter
C= 3:rd letter
T+C = 23

The Twin Towers terrorattack happend on 9/11/2001.
That's: 9+11+2+0+0+1 =23

Terrorist planned to bring the Twin Towers down first 1976. 1+9+7+6 =23

Bill Clintons initials is B.C. B= 2:th letter C=3:rd letter. Also B.C = 23

Are all this coincidences?

Julius Cesar was stabbed 23 times before he died.

The Titanics sinking was occured on the morning of 4/15/1912. That's 4+1+5+1+9+1+2 =23

There are 23 letters on every American coin.. The 23:rd letter is W. Look at your keyboard. Which numbers there are over W.. Guess what? 23 of course.

Oaklahoma City bombings was occured on the 19/4.. 19+4 =23

On January 23:rd Adolf Hitler organized the National Socialist Congress and he tried to seize power on November 2:rd.

John F. Kennedy was shot november 22 1963.. That's 2+2+1+9+6+3 =23

The Hiroshima nuke was droped at 8:15 August 6:th 1945. 8+15 =23. 6/8/45=23



Du kanske tror att allt det bara ÄR tilfälligheter men jag vet inte titta här kommer det andra nummret.

11

1) New York City har 11 bokstäver

2) Afghanistan har 11 bokstäver

3) Ramsin Yuseb (en av terroristerna vid Twin Towers 1993) har 11 bokstäver

4) George W Bush har 11 bokstäver


Detta hade kunnat vara en ren tillfällighet, men det blir mer intressant ...


1) New York är den 11:e staten

2) Flight nummer 11 hade 92 passagerare (9 + 2 = 11)

3) Flight nummer 77, som också rammade Twin Towers, hade 65 passagerare (6 + 5 = 11)

4) Tragedin skedde 11 september, eller också känt som 911 (9 + 1 + 1 = 11)

5) Datumet är likt US emergency services telefonnummer 911 (9 + 1 + 1 = 11)


Fortsätter tillfälligheterna? Läs vidare ...


1) Totalt antal offer på flygen som störtade var 254 ( 2 + 5 + 4 = 11)

2) 11 september är den 254:e dagen på året ( 2 + 5 + 4 = 11)

3) Bombningen i Madrid skedde 3.11.2004 ( 3 + 1 + 1 + 2 + 0 + 0 + 4 = 11)

4) Tragedin i Madrid skedde 911 dagar efter Twin Towers-tragedin.


Men nu kommer det som är ännu märkligare ...


Den mest kända symbolen för USA, efter Stars & Stripes, är örnen.

Följande vers är tagen från Islams mest helaga bok, Koranen:


For it is written that a son of Arabia would awaken a fearsome Eagle.

The wrath of the Eagle would be felt throughout the lands of Allah and while

some of the people trembled in despair still more rejoiced:

For the wrath of the Eagle cleansed the lands of Allah and there was

peace.


Det var vers nummer 9.11 i Koranen.


Tror du fortfarande att det är en ren tillfällighet?

Prova nedanstående och se vad som händer ...


Öppna ett Microsoft Word-dokument och gör följande:

1. Skriv med stora bokstäver: Q33 NY. Detta är flightnumret på det första plan som rammade Twin Towers.

2. Markera Q33 NY

3. Ändra storleken på texten till 48

4. Ändra fonten till Wingdings1


Det du ser kommer att vara ett plan som krashar in i  två torn och sen kommer det vara en döskalle och en Davids stjärna... Testa själv.


Nyttig i huvudet? Nä, inte vi inte

Nyss när jag var på väg upp för trappan var jag nyttig i huvudet. Jag tänkte gå och i alla fall plocka undan i mitt rum, för jag hade inget att göra. Då upptäckte jag att datorn var ledig och VIPS! Jag hade något att göra.

Suck. Jag är inte alltid så nyttig av mig. Men nu ska jag tömma diskmaskinen i alla fall.

Sen sätter jag mig förmodligen vid datorn och rollar fantasy på sys eller något. Suck.

Stockholm i mitt hjärta (eller kanske inte)

Eftersom ni har haft den stora äran att missa när jag har genomgått en hel vecka utan att tänka på Stockholm (nästan) så får ni stå ut med ett inlägg då jag tjatar om att jag ska åka om en vecka imorgon.

Jag åker om en vecka imorgon.

!!!

Hej.

Midsommar och tjafs

Hejsan gott folk. Jag är inte död. Men nästan.

Jag visste faktiskt inte att det var midsommarafton igår. Faktiskt. Jag satt bara och nördade framför tvn och flummade men bläck på mitt ben. Och idag sov jag och spelade Nintendo DS i kyrkan på min kusses konfrimation x3 I pwn.

Sen kan jag hälsa Cristian (eftersom att jag VET att han läser det här) grattis. Det var nära att jag glömde dära xP Heh.. I alla fall. För att jag inte har någon fin födelsedags present åt dig ännu, så får du stå ut med att jag gör det till en liten tradition att åka till min farmor och glömma ge dig present (OMFG, jag Har varit hos min farmor alla (två) gånger). Sen kan jag inte smsa och gratta heller, för min mobil är fattig. Så det så. Du kanske får en bild sen.


Jag tror jag drömmer

Idag bokade mamma... Fel. Idag betalade mamma hyran för min lägenhet i Stockholm. Jag förstår nog inte riktigt vad det hela innebär. Jag har en fin liten dröm om att jag ska gå på en massa picknickar och strosa runt på rosa moln över allt och vara jätte glad.

Det enda som stämmer med det är att jag (förhoppningsvis) kommer att vara glad. Annars kommer mina fyra dagar där bestå höga ljud och student luncher på snabbmatsställen och plockmat till middag. De enda lugna stunderna kommer vara inför natten då jag och Linda kommer lägga oss ner i varsitt hörn och börja snarka. Ungefär som när jag var till Paris. Fast nu delar jag bara rum med en klasskompis istället för två.

Pinsamt för mig att jag typ kan skriva en halv bok på vad jag tänker mig ska hända på fyra dagar. När vi kommer hem (jag) kommer det få plats på ett A4 om jag har tur.

Ni kan ju räkna med att jag kommer att tjata om det här MER än vad Sofia tjatade om sin New York resa. Som vi förövrigt ska göra mycket roligare (NY-resa) när vi åker dit vårat lilla wannabe-'Sex and the city' gäng.
Jag undrar lite vem som är vem. Linda är Samantha vet vi i alla fall (Hon är ju den enda i nu läget som har kille vad jag vet). Jag har inte riktigt bestämt om Sofia och Jared är Carrie och Mr.Big eller om det är Jonna och hennes 'icke-crush' Mr.A. Men jag tror det är Jonna som leder ändå. Det är inte jag tror jag i alla fall. Ne, Jonna är nog förresten den där Charlotte eftersom hon är så pryd(l)ig av sig. Då återstår bara om jag eller Sofia passar bäst som Carrie respektive Miranda.

Okej.

Linda - Samantha
Jonna - Charlotte
Sofia - ?
Amanda (jag) - ?

Okej, hela anledningen till denna jämnförelse är att jag råkade sikta in mig på trean när de visade fem avsnitt idag. Suck. Jag tar åt mig för lätt.

"Ridiculous, inconvenient, consuming, can't-live-without-each-other love."

Owakare,
Amanda-san.

Nowheregod

           


Ja, okej, jag är besatt. Låt mig vara. Han är fin. Jag är fin. Det säger Elin. Och Elin lyssnar man på.

Tolv dagar kvar! Tror jag! Annars är det mindre! Jag längtar! > > Åh, vad jag vill stå längst fram ;_;

Owakare,
Amanda-san.


Han Wille äta en fluga.

Min hund åt just en fluga.

Visst är jag lustig? Nej, nu ska jag äta min goda glass.

Å, vackra land vi lever i - Hail Nazi-Tyskland

Jag bor i en grotta.

Okej; Nej, till FRA? Jag har hört ingenting om FRA förrens idag och det jag fick höra var kanske inte precis objektivt. Att lyssna på David när Moderaterna vill få igenom någonting är inte direkt att man får lovord om det hela. Men samtidigt måste jag erkänna att det mesta som David säger låter ofta väldigt vettigt i mina öron. Inget undantag nu.

Det som tydligen gäller denna FRA-lag att regeringen ska få lyssna (läsa) av allt som sägs via internet. Dvs, alla msn konversationer, alla mejl och allt vad man kan tänka sig. De kommer kunna kolla alla sidor som man går in på och dylikt. Storebror kommer och han är inte snäll. Och han gillar inte att folk säger dumma saker om hans polare.

I alla fall. Enligt David är vi påväg till Nazi-Tyskland. Och det gillar vi.

Å andra sidan kanske vi får återuppleva Andra Världskriget med ett annar namn; Tredje Världskriget. Denna gången kommer vi i Sverige vara "neutrala" igen och sedan kommer alla som motsätter sig USA och alla andra låsas in i fånglänger.

Appropå det; Det här inlägget kommer nog att raderas innan imorgon, eftersom yttrandefriheten nästan inte gäller längre och jag är straffmynding.

Owakare,
Amanda-san.


Dagens ord: Nazism.


"A duck? Heads up?"

Jag hade väldigt tråkigt i natt och en hel skärm med en tecknad Gerard som headbangar var ganska underhållande faktiskt. Eftersom klockan dessutom var halv sex så tyckte jag det var väldigt underhållande att Prnt Scrn:a också.


Jag tror att man måste vara i mitt sinnestillstånd eller i alla fall förstå och innehava min hurmor för att förstå denna. Speciellt eftersom det inte finns någon riktig historia bakom det hela. Utom möjligen att jag tänkte på den där tecknade filmen Svanprinsessan. Sa ju det.

Miyavi-saan~

Om två veckor - Ja då, då händer det. Då är jag och Linda i Stockholm och då ska vi härja! w00t! Sen ska Linda få hjälpa mig att tona håret blått och rosa också. Eller bara rosa möjligtvis så jag inte behöver köpa JÄTTEMYCKET färg, för det är så dyrt.

Sen ska jag köpa lite hårförlängningar så jag kan reta Sofia med att mitt hår far runt på ett konstigt sätt som hon inte gillar för att det påminner henne om... någon som jag inte kommer ihåg vad hon heter men jag vet att hon inte gillar Sofia och Sofia inte gillar henne.

Men nu ska jag kolla om Erika möjligtvis har svarat på Sammy/Chiro rollspelet, för de skulle precis gå och ha sex i en buske när Erika gick och såg *grumpy face* Annars får jag väl helt enklet ta och bara kolla på The Nanny. Sen är det Project Runway! w00t!

Moulin Rouge

Jag såg just Moulin Rouge (som typ åtta tusen andra svenskar eller nåt) och jag vet inte riktigt vad jag ska tycka. Vid första tanken är det "OMFG JAG ÄLSKAR DEN HÄR FILMEN, inget annat är lika brilljant och underhållande som denna och sluter ÄGER!" Men sen tänker jag efter filmen att vad är det jag egentligen gillar? Ingenting. Utom slutet. Sen tänker jag att jag visst gillar något och att allt är jätte vackert.

Det är nog bara musiken jag stör mig på egentligen. Fast som ändå inte. Äh, det är väl bara jag som är schizofren. Men jag tror ändå jag tycker den är bra. Bara lite segdragen i början. Eller inte egentligen. Men hon uppför sig däremot väligt.... på ett sätt jag aldrig skulle klara av. Hålla på och stöna så där... Jag rodnar > >

Nu däremot ska jag försöka skriva på artonde kapitlet av Romeo x Romeo och försöka hålla mig ifrån att vara alldelens för emo vad gällande konversationen som Emil har just nu och jag har dessutom precis öppnat för att han ska kunna gnälla öppet till någon. Dessutom ska jag försöka hålla mig undan allt vad heter tragiska endings och sådant.

Jared

Vad hände flickor små? När tappade vi vårat obsesvia intresse för Jared måntro? Jag ska sitta och nöta 30 Seconds To Mars nu igen i alla fall. Bara så att ni vet.



Take a look at him. Stirra på honom. Känn sorgen och skammen över att ha övergivit denna varelse. Det gör jag ;_;

Like Frankie said: 'I did it my way'

Okej, det här inlägget har faktiskt inget med 'I did it my way' att göra.

Naaw, nu fick jag värsta fina bilden.

Frankie said: "I did it, my Way!" Skulle inte det passa helt fint till en Ferard fanfic? Eller Frikey för den delen?

I alla fall, det var inte vad jag tänkte skriva om x3

Jag hade en dröm om Frank. Jag kommer inte ihåg så mycket av den som igår imorse (jag hade drömmen igår natt) när jag vaknade. Men jag kommer ihåg att jag typ stod i duschen med kläderna på och sen kom Frank in och vi började prata om bland annat hur kort han egentligen är. Vi kom fram till att han var 'five foot' (vilket jag misstänker inte stämmer) och att jag var lika lång som honom som jag satt på listen mellan tvättstugan och duschrummet (som hade blivit meterhög O.o). Sen tror jag att jag krympte för helt pltösligt var han längre än mig xD
Sen gick vi till mitt rum och pussade lite på varandra innan vi satt och diskuterade vad jag skulle skriva i Romeo x Romeo om jag inte har fel X'D

Det var... intressant 8--D

I natt tror jag däremot att jag drömde om en viss Mikey som går på skolan ibland. Fast den kommer jag inte ihåg mer än att jag faktiskt drömde om honom. Mike~ <3

Flickan som är död - Det är jag det.

Okeeeeeeeeej, det här är lite läbbigt.



Jag hoppas att det inte är jag för det är ju creepy om alla skulle tro att jag är död i Kyrkbyn och Gammelstad >x< För jag bodde ju där men sen flyttade jag i trean därifrån. Kamisama, tror folk att jag är död??

Söndagen

Söndagen var inte lika aktiv som lördagen. Jag vaknade kring ett tror jag. Käkade lite lunch, bakade tårtor till syrrans fest och kollade lite tv innan det var middag.

Jag ritade lite grann också.



Sen hyrde vi Förtrollad och jag blev irriterad över slutet (såklart). Jag hade kunnat acceptera ett lyckligt slut, om Edward och Giselle hade gift sig i slutet. Men icke sa Nicke, Giselle skulle gifta sig med Robert och Edward skulle gifta sig med Nancy.
Suck.
Korkad var hon också. Hon gick på 'häxan' två gånger. Herregud.

Sen så gjorde jag Sofia lycklig i alla fall och skrev lite grann på Romeo x Romeo faktiskt. Inte så mycket, men men.

Owakare,
Amanda-san.

Lördagen (Varför vill jag skriva onsdag?)

7.40.
Började med att jag vaknade, syrran som jag hade lovat skulle få sova i min säng sov och gnisslade med sina tänder samtidigt som hon mumlade något om en ponnyhäst. Jag började fixa mig, äta frukost och så vidare innan jag vandrade iväg mot bussen och insåg ungefär halvvägs (vid busstationen då x3) att marknade blockerade busstationen och att jag skulle behöva gå till OK och kliva på där. Turligt nog hade jag gått mycket i förväg så jag hann.
Sen blev det lite tjorv på bussen för chaffisen trodde jag sa att jag skulle till Persön, men jag sa Porsön. Det löste sig i alla fall och jag slapp köpa ny biljett. Den busschauffören är muy snäll ^^ Sen klev jag av vid universitetet och smsade Sofia för att hon skulle komma ihåg att jag skulle komma till henne. Sen hade vi den där obligatoriska trevliga vandringen förbi fängelset i skogen på berget som alltid känns lika trevlig att gå förbi ensam när man är sådär trevligt paranoid som jag är x3.
När jag väl kom hem till Sofia och knackade på tänkte jag bara "Hoppas hon är vaken hoppas hon är vaken" och sedan, bara utifall att tänkte jag också ut något jag kunde säga om det inte var hon. Godmorgon tyckte jag kanske skulle vara passande x3
Självklart var det inte Sofia som öppnade, utan hennes mamma. Inte heller lyckades jag med att säga vad jag planerat utan klämde ur mig ett "Hej, är Sofia vaken?" Knappast var hon det XD Synd nog hade inte Sofias mamma hört om min briljanta plan att sitta vid hennes säng när hon vaknade och skrämma livet ur henne så hon hann väcka henne.
I alla fall så ville hon duscha först innan vi gick ut och svettade sönder oss på en promenad runt Porsön i stekvärmen och snackade om lite vad som vi alltid pratade om.

Sen for jag med buss till stan och träffade BC-gänget och inhandlade en fin begagnad kjol av Bella-chan som jag ska ha på Miyavi konserten tänkte jag.



Sen åkte vi till storheden och köpte lite gott och annat och träffade Lika och drog till Storsand och flummade runt som vanligt med lite Kalix Narutards. Askul och vi flummade med grädde på allt som vi hittade (inte riktigt allt kanske); Jordgubbar, kakor, choklad och fingrar x3



Jag posade självklart på jag. Och hittade dessutom största jordgubben i burken. Kring halv fem raidade vi Rusta innan vi åkte tillbaka in till stan där folk droppade av till alla platser de skulle till och jag gick till max och käkade med min nyfunna vän Kalix-bon Louise (stavningen på namnet vet jag inget om däremot x3). Sen for jag hem och såg värsta snyggot på bussen.

Owakare,
Amanda-san.

Ledig eller död?

Nej jag är inte död om någon undrade x3

Vi kör så här;

Eftersom jag inte har varit vid datorn på två dagar (w00t för mig - Jag är duktig, eller bara lat) så skriver jag vad jag har gjort respektive dagar, i olika inlägg med dagen som rubrik. Okej? Good.

SPOILER: Jag hatar *piip* Madara

SPOILER VARNING!


OMG! OH. MY. FUCKING. GOD. I HATE MADARA! JAG HATAR HONOM, JAG HATAR HONOM, JAG HATAR HONOM, JAG HATAR HONOM, JAG HATAR HONOM, JAG HATAR HONOM, JAG HATAR HONOM, JAG HATAR HONOM, JAG HATAR HONOM, JAG HATAR HONOM (ni kan sluta läsa här), JAG HATAR HONOM, JAG HATAR HONOM, JAG HATAR HONOM, JAG HATAR HONOM, JAG HATAR HONOM, JAG HATAR HONOM, JAG HATAR HONOM, JAG HATAR HONOM, JAG HATAR HONOM, JAG HATAR HONOM, JAG HATAR HONOM, JAG HATAR HONOM, JAG HATAR HONOM, JAG HATAR HONOM.

JAG HATAR HONOM! *pust* *flås flås*

Det är dessutom det som är det dåliga > > För det betyder att han inte kommer att dö inom en snar framtid. Jag ska skriva ett litet hatbrev till Kishimoto. JAG HATAR MADARA!

Jag ville slå handen genom min dataskärm nyss när jag läste 404, JAG HATAR MADARA. Inte bara för att han är dum eller för att Sasuke är på hans sida (Jag hatar honom också) utan för att han är så DUM (okej, det var inte egentliga anledningen)!

Han är precis allt som Itachi inte var! Itachi var som OND på sitt ONDA sätt och han bara hatade alla och tyckte att Sasuke skulle gå och knulla sig själv i ett hörn med en kniv (egentligen inte) och han tänkte spränga världen, men egentligen var han god. Han hade RESPEKT FÖR SAKER! Det har inte Madara.

Usch. Jag hatar honom. Fuck him. Usch.

SLUT PÅ SPOILER!

Sick cycle carousel?

Idag har varit en ganska fullsmockad dag egentligen. Med tanke på att jag gjort nada hela veckan so far.

Vaknade av att mamma väckte mig och sa att hon hade satt in två hundra kronor på mitt konto och skulle lämna varsin hundring på bordet och jag blev VÄLDIGT förvånad och undrade såklart "What's the occation?" men det frågade jag inte, utan fick bli påmind när syrran kom in rusandes och sa: "NÄR SKA VI TILL MARKNADEN?"

Så ja; Hon skrek väl mer.

Sen så höll jag på äta och fixa mig i någon timme eller så innan vi faktiskt gick. Mamma hade förövrigt glömt att lägga pengarna på bordet, men jag ska ju få dem nu i alla fall så x3

Sen åkte hon lite saker och andra gången så fick jag följa efter henne och hennes kompisar för jag hade lovat att hålla reda på deras biljetter så kom killen som skötte hela cirkusen fram och skulle ta biljetterna av dem och helt plötsligt frågar han mig: "Are you their mother?"

Jag blev helt chockad och stod bara och stirrade på honom så han frågade igen och sen svarade jag "NO! I'm her big sister!" och pekade på Wilma.

Dagen gjorde mig med andra ord tre barns mor. Här snackar vi ung mamma. Jag är sexton och är mamma till tre ungar på åtta. NICE! Nu ska jag kolla på slutet på Herkules. Okej? Bra.

Owakare,
Amanda-san.

Dagens ord: Moder.

Ny layout? Sommar? Vadå?

NY LAYOUT FTW! Vad tycks om sommarlayouten då? Hoppas att den inte ser hel weird ut på andras datorer, för jag misstänker att den kan göra det.

What a disgraceful life you do leed

Mamma bläddrade igenom text-tvn idag som vanligt när hon fick syn på något som hon tyckte var intressant och sa åt mig att läsa. Jag blev chockad.

Tydligen hade en kille inte fått åka med sitt flyg för att han hade haft på sig "fel" sorts kläder. Gissa vad han hade på sig (jag lovar att Sofia kommer bli really cross när hon läser detta)? (Misstänker att de flesta har räknat ut vem som var på tröjan, men hjälp av bilden till vänster.)

En tröja med Optimus Prime (Yay, jag kom ihåg!). Vad är det som är så skandalöst med detta, you might ask? Jo, det är nämnligen så att denna vackra robots arm är en pistol (i alla fall tecknade versionen).

OH MY FUCKING GOD! NEJ! SÅ KAN MAN INTE BETE SIG! SÄG ÅT KILLEN ATT GENAST SLITA AV SIG TRÖJAN, BRÄNNA DEN OCH GÅ OCH GÖMMA SIG I ETT HÖRN!

Eller inte.

Suck. Vart är världen på väg?

Shopping list

Okej, nu ska jag skriva en shopping lista, bara för att jag har tråkigt, väntar på att nagellacket ska torka och jag måste komma ihåg vad exakt jag tänkt köpa i Stockholm. Annars kommer jag bli sur på mig själv för att jag glömt något >x<

o Pumps
o Flipflops (I don't give a damn att man får typ dåliga fötter av dem >x<)
o Converse (Kanske?)
o Sommarklänningar
o Stuprörsjeans
o Ögonfransarna från Shock
o Hårfärg från Shock (vit och rosa/blått/rött)
o Voices from a distant star (Sf-bok)
o Yaoi-manga (^^')

UPDATE:
o Promarkers
o A3 block, A4 block
o Penslar
o Akvarellpennor
o Prinsesskrona :3
o Glasögon

Mer kommer väl säkert senare x3

What an interesting life you do leed, mr. Darcy

Jag kan också informera alla om att sen skolan slutat har INGET hänt mig. Jag har suttit hemma och kollat på tv hela tiden. Intressant va?

Jag skriver aldrig något viktigt nu förtiden

Jag har hicka. Och idag måste jag komma ihåg att städa mitt rum. Och boka tid hos frisören. Hon ska få klippa kort...

På Wilma x3 Men nu ska jag sitta här och typ göra något trevligt. Svara på mitt och Erikas gay rollspel kanske?

Här är vi intressanta minsann(-n)

Jag startar: 02:03 (w00t)

1. Vad heter du?
Amanda

2. Vad kallas du?
Typ Amanda?

3. Vad vill du bli kallad?
Andersson-sama?

4. Födelsedatum?
12 december

5. Stjärntecken?
Skytt?  

6. Lunar?
Det är väl ändå Matilda som är fjortisen i familjen?

7. Msn?
Dah?

8. Helgon?
DAH?

9. Vart bor du?
Råneå (Med extra norrländsk irriterande dialekt *Jag blir tom irriterad av den*)

10. Vad har du för mobil?
Sony Eriksson, gammal stor jävel

11. Har du en egen dator?
Yes, eller typ jo

12. Vem är din/dina bästisar?
Otroligt nog kan jag inte räkna upp alla

13. Har du något husdjur?
En hund som bet sönder mina kalsonger

14. Vad ska du göra i sommar?
Ammen, ja kommer jue lixom bah åka till fetholmen (Stockholm) o bah lixom festa sönder hela allt yo. Yo.

15. Favoritfärg?
Blå?

16. Turnummer?
Sju tror jag

17. Vad älskar du mest?
Min älskade familj och mina vänner (läs: Min älskade dator och skolans übernät)

18. Intressen?
Dator, ne?

19. Favoritband/artist?
My Chemical Romance

20. Favoritlåt med ditt favoritband/artist?
Mama (just nu i alla fall)

21. Namnsdag?
Någonstans kanske?

22. Vad skulle du vilja heta?
Emil

23. Vad heter du på din msn just nu?
Emil | http://amandasylvia.blogg.se/

24. Hur många online?
8

25. Vem är din 15:onde online?
Ja, bara för att jag inte har så många online -.-'

26. Vem har du blockat?
Jadu...

27. Hur många olika grupper har du?
Jag har två; Online och Offline

28. Har du några olästa mejl på hotmail?
Nope

29. Har du några nya kommentarer på bdb?
Japp

30. Isf hur många?
En

31. Hur ser din drömkille/drömtjej ut?
(Jag ska nog inte ta listan) Det är inte utsidan utan insidan som räknas <3

32. Beskriv ditt hår?
Axellångt, blir lättfettigt, ful blekt färg som inte vill vara som jag vill ha det <3

33. Har du några piercingar/tatueringar?
Fyra

34. Vart skulle du bo om du fick välja?
Japan~

35. Bor du i lägenhet eller villa?
Villa då!

36. Vilken färg är snyggast på kläder?
Svart.

37. Vad har du på dig?
Kläder.

38. Har du något i håret just nu?
Klämmor

39. Vad har du gjort idag?
Vaknat, sovit, vaknat, äta lunch, kolla tv, dator, middag, dator, tv

40. Vad ska du göra imorron?
Samma?

41. Hur mår du just nu?
Tired mode?

42. Hur brukar du annars må?
Look above Einstein

43. Är du sjuk?
Nopedidope

44. Har du ont nånstans?
Nej.

45. Har du gått till tandläkaren detta året?
Jag var för någon vecka sedan

46. Vad heter din mamma?
Mor (Anki, Ann-Kristin)

47. Har du några syskon?
Två

48. Vilket är ditt favoritdjur?
Hund?

49. Äter du ofta godis?
Alltid *hehe*

50. Vilket är ditt favoritgodis?
Chocklad

51. Vad är det finaste som finns?
Inte vet väl jag - Jag har inte sett allt!

52. Vilken är din favoritdryck?
Coca-cola  

53. Vilket är ditt favorit tv-program?
House <33

54. Vilken är din favoritveckodag?
Dö. Jag hatar dagar

55. Vem är din förebild?
Papa och Gerard Way (jaja David, du får också vara med xP)

56. Vad är bäst med dig?
Allt

57. Har du några hål i tänderna?
Ja >x<

58. Hatar du någon just nu?
Ingen aning

59. Saknar du någon just nu?
Alltid

60. Har du kysst en apa?
Erm... Nej?

61. Vilket husdjur skulle du vilja ha?
En hund som inte gnäller, låter som en hel gris och dregglar i fejset på morgonen >< (Och resten av dan)

62. Är du allergisk mot något?
Nötter

63. Har du ngt nytt gb-inlägg på bdb?
(SKRIV ORDENTLIGT G'DAMMIT!) Japp

64. Hur många bilder har du lagt ut?
Snart 800

65. Vad har du valt för bild här ovan?
Ingen?

66. Vilket band är det dåligaste som finns?
Hmmm...

67. Är du kär?
Hata kärlek!! </3 Ja.

68. Isåfall i vem?
Som att jag skulle vara så dum att jag skulle få för mig att erkänna det > >

69. Vad är din civilstatus?
Förlovad såklart

70. Vad har du för sexuell läggning?
Nekrofil

71. Är du homofob?
Knappast

72. Är du medlem på någon annan sida än bilddagboken?
Nej, eller jo kanske ^^'

73. Isåfall vilken/vilka?
Måste jag säga alla?

74. Vilket är det fulaste tjejnamnet?
Amanda, låter inte ens som ett tjejnamn

75. Vilket är det fulaste killnamnet?
Typ Kurt

76. Har du varit hos frisören det här året?
Jao

77. Använder du nagellack?
Japp

78. Har du persienner, gardiner eller rullgardin i ditt fönster?
(Hatar allt vad det har med att göra med GARDIN-HELVETEN!!) Ja.

79. Har du eget rum?
Ja.

80. Har du en dubbelsäng?
Japp.

81. Har du en egen platt tv?
Nej

82. När flyttade du senast?
Sju år sedan

83. Vilken stil har du?
(Halv)Fasioncore

84. Vilken kändis skulle du vilja gifta dig med?
Jared <3 (Gerard eller Frank skulle också funka, men de är upptagna -.-')

85. Vilken kändistjej har snyggast kropp?
David citat: "Dom ser ju likadana ut allihop - -'"

86. Vilken kändiskille har snyggast kropp?
Återigen Davve citat: "Orlando blom in my heart baby. Nej." Jared <3

87. Skulle du kunna tänka dig att bli prostituerad?
No problem

88. Har du hoppat studsmatta det här året?
Nej, faktiskt inte

89. Vilken är den godaste frukten?
Apelsin kanske?

90. Äter du grönsaker varje dag?
Nja

91. Dricker du så mycket vatten som man ska?
Hur mycket är det?

92. Är du underviktig, normalviktig eller överviktig?
Under typ

93. Hur lång är du?
173 cm (host)

94. Är du nöjd med dig själv?
Allting är relativt

95. Vad är du bra på?
Finns det något du säger jag skulle vara dålig på?

96. Har du en egen hemsida?
Jo  

97. Är du medlem på den engelska bilddagboken?
Nej

98. Hur gammal önskar du att du var?
Jag vet faktiskt inte.

99. Vad är klockan just nu?
02.16 *yawn*

100. Är det jobbigt att svara på frågor?
Barnen i afrika har det lätt jämnfört med mig

101. Hur ser din dataskärm ut?
Platt, sitter fast med resten

102. Har du städat idag?
Glöm det

103. Har du varit ute idag?
Ja

104. Vem ringde du senast?
HATAAA TELEFONER!!!!!!!!!!!!! (Jag kommer inte ihåg)

105. Vad var du senast arg på?
Gänget slash Matilda slash Sofia

106. Vad har du för status på msn just nu?
Online?

107. Vad har du ätit idag?
Mat

108. Önskar du att du var tjockare?
nope

109. Hur många hus har du bott i?
ett

110. Är du medlem på last.fm?
Whut?

111. Lyssnar du på webradio?
Nej

112. Bäddar du sängen?
Nej, jag har ett annat liv

113. Har du lätt för att somna?
Nej  

114. Snarkar du?
Actually: No

115. Vad har du för startsida?
http://www.abeautifullie.com/ Naturmedveten jävel <3

116. Har du ett sladdlöst tangentbord?
Nope, eller jo (bärbar dator)

117. Brukar du ha högtalare när du pratar i telefon?
Min telefon används inte

118. Vad lyssnar du på just nu?
Lifehouse

119. Vad har du för ögonfärg?
Blått, grått, gröna, bruna - Beror på humöret

120. Vill du tatuera dig?
Yea!!  

121. Vad har du för visningsbild på msn?
'YOU'RE MY PROBLEM!'

122. Vilka sidor/program är du inne på nu?
En yaoisida, blogg.se (glöm det förresten; publishme.se), iTunes, WordPad, MSN messanger

123. Laddar du olagligt ner musik?
Gillar du att andas?

124. Har du en egen ipod?
NEJ ;__;

125. Är du fet?
Nope

126. Vad önskar du dig i julklapp?
Lite tidigt don't you think?

127. Ska du köpa prada mobilen?
Varför skulle jag? 

128. Har du sett filmen 'linas kvällsbok'?
Nej, det ska vara dålig

129. Är du emo?
Ja, lite </3

130. Vad stör du dig på?
Mycket? Bland annat att det gör ont i halsen just nu

131. Vad är emo enligt dig?
Inte vet jag, alla gnäller så mycket om det att man knappt vet vad som faktiskt är sant. Musiken antar jag?

132. Brukar du lyssna på hög musik?
Alltid

133. Vad gör du om dagarna?
Sover och äter

134. Tycker du om popcorn?
ÄLSLAR POPCORN!!

135. Vilken är din favoritläsk?
Se favoritdryck typ 700 frågor upp

136. Vad är din favoriträtt?
Mycket?

137. Vad tycker du om raggare?
Dåligt

138. Vad tycker du om punkare?
Kul

139. Har du skärt dig nån gång?
Nej

140. Är du död?
vad FAN tror du?

141. Är du osynlig?
Svårt att vara

142. Filar du naglarna?
Jag är bög, what ya think?

143. Har du fräknar?
Nej

144. Har du posters på dina väggar?
Nja...

145. Vem är snyggast i My Chemical Romance?
Gerard slash Frank slash Mikey (vaaaad? måste jag välja en?)

146. Vem känner du som har haft mest mobiler?
Sofias familj? De samlar ju på dem ftw

147. Vilket är ditt favoritämne ?
Nuförtiden: Inget - -'

148. Vilket ämne hatar du?
Peter-ämnen

149. Vilket ämne har du bäst betyg i?
Dans, Matte A

150. Vilket ämne har du sämst betyg i?
Kemi (IG-varning ftw)

151. Favoritstad?
Tokyo?

152. Favorit loka?
Har ingen (Loka likes Asia)

153. Cola eller cola light?
Cola

154. Älskar du din dator?
Han heter James och är bög, så jo

155. Är din dator bög?
Vad svarade jag nyss?

156. Vad är ditt favoritplagg?
Typ.. kläder?

157. Vilka affärer handlar du oftast i?
*hostharkelkonsumhost*

158. Vart handlar du? (stad)
Luleå? oo

159. Favorit tv-serie?
House

160. Tycker du Top Model är roligt?
Allting är relativt

161. Vilken är din favoritbok?
Typ... Jag vet inte?

162. Favoritfilm?
300

163. Vilken är den bästa musikgenren?
Rock

164. Bada eller sola?
Inget?

165. Katt eller hund?
Hund

166. Åska eller sol?
Inget?

167. Vinter eller sommar?
Vinter

168. Knarkar du?
Nej

169. Röker du?
Haaaaaaaaaaaaaaaiii!! Nej.

170. Super du?
a, fyfan, skaru ha en?

171. Äter du?
NEVAH!

172. Snusar du?
No comment on that one. Nej.

173. Röker vattenpipa?
Nej.

174. Är MER gott?
Ja.

175. Tycker du om salt?
Jag och Salt har dåliga vibbar och kontakter

176. Har du kysst din egna spegelbild?
Ja?

177. Vad tänker du när du ser din spegelbild?
Fy fan?

178. Ät en banan!
Formulera det där till en fråga och återkom

179. Har du runkat nångång?
Självklart

180. Använder du för mycket hårspray?
Alltid

181. Man ska borsta håret hundra gånger om dagen, gör du det?
Typ, nä?

182. Favoritsäng?
En som man kan ligga i?

183. Har du en snopp?
Nej, jag har en jävla persika istället - -'

184. Har du sovit i en säng på ett varuhus?
Klart

185. Vill du ha sex just nu?
YEAH, BITCH! Jag klarar mig. - -;

186. Har du baxat någon gång?
No comment -.-'

187. Favoritmeny på donken?
Max. Max. Max. MAX G'DAMMIT! Återkom när du kan något om GOD mat

188. Donken eller burger king?
Se ovan

189. Svart eller vitt?
Svart

190. Rosa eller grönt?
Grönt (Nu kommer Jonna gilla mig x3)

191. Död eller levande?
Deadoraliva 

192. Rädda joppe?
Rädda vadåförnåt?

193. Tittar du på tv just nu?
Nej, inte riktigt

194. Skulle du kunna vara med i en porrfilm?
Nästa - -;;

195. Favoritkaraktär i simpsons?
Bart eller Homer

196. Skulle du kunna sjunga på allsång på skansen?
Aldrig

198. Skulle du vilja gifta dig med marilyn manson?
Kanske inte

199. Skulle du kunna tänka dig att ha sex med nån i blink-182?
Vad får jag ut av det?

200. Städat eller stökigt?
Städat

201. Bästa sexplatsen?
Helt klart i vakuum

202. Favorithalstablett?
Någon god?

203. Är du ofta sjuk?
Nä 

204. Gillar du anonyma bevakare?
Spelar väl ingen roll?

205. Vågar du rapa högt inför andra?
Jo, men jag gör det inte

206. Skriver du mer än 2 utropstecken?
ALDRIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

207. Vad är klockan nu då?
02.29

208. Vad är det för datum?
12 juni

209. Vad ska du göra sen?
Typ sova

210. Är du inne på msn nu?
Ja

211. Hur många har du blockat på din msn?
Jag vet fortfarande inte

212. Är nallar söta?
Ja

213. Är Rob söt?
Who?

214. Vart handlar du helst mat?
Gäsellen or what?

215. Vilken är din favoritglass?
Magnum orginal ftw

216. Hemmakväll eller fest?
Hemmakväll?

217. Privat fest eller festa med folk på stan?
Privat måste jag nog säga då

218. Ditt nordiska favoritland?
Finland

219. Älva eller vampyr?
Vampyr

220. Gud eller djävulen?
Lucipher of course

221. Vilken övernaturlig förmåga skulle du vilja ha?
Odödlighet och ickeåldrande

222. Hus eller lägenhet, vad väljer du?
Till vem?

223. Favoritgrönsak?
Gurka?

224. Har du anorexia?
Aldrig

225. Vem shoppar du helst med?
Mejh själv annars ingen

226. Räcker hundra kronor till mycket när du är inne på H&M?
Njaaaa

227. Hur vill du dö?
Vampyrer doensöt dö

228. Skulle du vilja att det görs en sida för dig på lunarstorm när du dör?
Nej? Oo

229. Nedfryst, aska eller nedgrävd när du dör?
Aska

230. Är bilddagboken den bästa sidan som finns?
Öh..nja..

231. Hur ofta sitter du vid datorn?
Aldrig ^^'

232. Har du klippt ditt eget hår?
Klart, det är kul att vara insane

233. Har du gråtit efter att du varit hos frisören?
Nej?

234. Favoritöl?
Ingen?
 
235. Vitt eller rött vin?
Hollow heroes seperate, as they run - Wtf, jag är minderårig och det respekterar jag! (Jag hatar vin)

236. Öl eller vin?
Se ovan + jag hatar öl

237. Coca cola eller red bull?
Vad har jag skrivit typ sjuttioelva gånger nu -.-'

238. Vad ska man blanda vodkan med?
Vad vet jag? (Jag hatar vodka också misstänker jag)

239. Havet eller sjön?
Jag har klaustrofobi, fråga någon annan

240. Favoritö?
Har ingen

241. Vem står dig närmast; mammsen eller pappsen?
Pappsen, fast jag tror han ligger ner

242. Vad klarar du dig inte utan?
Typ internet? ^^;

243. Behöver du mer kärlek?
klart

244. Blir du full varje helg?
AAAAAAAAAAAAAAAAAAASSSSSFFFFFUUUUUULLLLLLLLL ALLTID!

245. Är du natt eller dagmänniska?
Nattsåklart

246. Är du vampyr?
Fuck you yes

247. Har du varit med i något rollspel?
Alltid

248. Favorit "the sims"-spel?
Bah, the sims - -'

249. Festa eller festival?
Festival?

250. Ska du på pride?
Tyvärr inte

251. Vill du det då?
Jo

252. Är du transa?
Nej.

253. Vad skulle du ändra på om du fick åka tillbaka i tiden?
Skälla på Hitler skulle inte vara helt fel

254. Vad skulle du välja, åka framåt i tiden eller bakåt?
Jag vet inte vad framtiden kommer med så....

255. Barn eller vuxen?
Barnsåklart

256. När ska du flytta hemifrån?
As soon as possible <<

257. Eller har du redan gjort det?
Fuckyou2

258. Går du i kyrkan varje söndag?
Nej, för sista gången: Jag är inte gay

259. Svävar du på rosa moln varje fredagkväll?
Nej

260. Har du piercat någon?
Nopedidope

261. Är du laglig?
Se 260.

262. Skulle du kunna tänka dig att skönhetsoperera dig?
Fuckyou

263. Värsta musikstilen?
dansband, country, britny spears!! >.<

264. Resesätt du föredrar? (båt, bil osv.)


265. Är Britney en bra mamma?
Hon är inte min mamma, fråga inte mig

266. Vem är du mest lik i mumintrollet?
My såklart

267. Vilken skådespelare är hetast?
Jared

268. Tvättbräda eller ölmage?
Tvättbräda yo

269. Vill du ha barn någon gång?
Jo yo

270. Har du sjungit singstar nångång?
En gång -.-'

271. Vilken är din favorit då?
Ingen

272. Favorittparfym?
Sephora coco

273. Använder du deodorant?
Ibland

274. Är du beroende av nånting?
Cola yo

276. Favoritradiokanal?
P3

277. Favoritbil?
Bumblebee

278. Vad tycker du om att helen sjöholm har legat på sverige toppen i 3 år?
Va?

279. Favoritförfattare?
Vet inte

280. Vad vill du bli när du blir stor?
Liten

281. Favoritmodeexpert, olivia eller sofia båda från aftonbladet?
Whut?

282. Senaste biofilm du såg?
Beowulf tror jag -_-'

283. Skulle du torka dig med pengar om du hade flera miljoner?
neh

284. Är du rik eller fattig?
För det mesta: Fattig ><

285. Vad tycker du om Beckham familjen?
Kol yo

287. Silvertåget eller kustpilen?
Whut?

288. Har du sett filmen spökhistorier?
Nej?

289. Var den bra då?
Jag såg den ju inte

290. Vilken historia är läskigast?
Våran?

291. Har du långt hår?
I think not so long

292. Vill du ha längre/kortare?
Längre

293. Schlagernörd eller?
Är du dum?

294. Kungafamilj eller president?
Kungafamilj yo - De gör ändå inget, plus att presidenter bara är dumma

295. Sämsta veckodagen?
Torsdag *rys*

296. Har du en dålig hårdag idag?
Typ

297. Tror du på ett liv efter döden?
Nja

298. Är du politiskt intresserad?
Aldrig ^^

299. Är du rädd för att dö?
Nope

300. Vad är klockan nu då?
02.38


I miss you ;_;

Okej, vi pratade om det här i skolan. Om hur lång tid det skulle ta innan man saknade alla. Jag tänkte en vecka eller så.

Det har gått... Idag är det tisdag, jag såg klassen sist i torsdags... MINDRE ÄN EN VECKA I ALLA FALL! Crap. Jag gissar att jag kommer gråta ögonen ur mig om ett par veckor.. För att inte tala om studenten om två år.

Kamisama. Jag får väl hålla mig ifrån att gråta i skolan i två år så gör det inget om jag gråter då. Oh Kamisama, jag får bilder av hur jag står och asbölar i min vita klänning med tyll samtidigt som vi (jag och Sofia) häller en STOR skål med bål över Tomas. (Hoppas att han inte läser det här nu, för då kommer allt vara förstört ;__;)

Jag tror jag ska rita lite grann nu.

JAG SAKNAR MIN KLASS OCH JAG VILL INTE ATT DET BARA SKA VARA TVÅ ÅR AV SKOLAN KVAR G'DAMMIT!! ;__; !!

...

VILL INTE!!!! (!!!!!!!!!!)

Hej då.

Man är ful i ansiktet när man hostar

Vafan! SOFIA KAN DU KOMMA HEM NÅGON GÅNG!

Det finns ingen på msn som kommer och stör mig när jag egentligen inte har tid eller påminner mig om saker jag inte vill komma ihåg. KOM HEM BAKA! ;__;

Snälla? Jag avlider! > >

It's four a.m. and I'm alone~

Samuel och Tachiro kysste varandra nyss <3

Jag är emo. Jag har tråkigt. Jag ska gå och lägga mig nu.

Godnatt.

Ps. Jag tror det flyger skrattmåsar på våran gård -.-'

Yaoiharem dos

Han log samtidigt som han lutade sin panna emot den andres. "Du förstår väl skillnaden på att retas och bekänna en förälskelse?" Samuel drog sig en bit ifrån. "Speciellt när det kommer ifrån mig."

Han lade sitt finger på Tachiros näsa och log. "Men att inte få kalla dig Tachiro-chan..." Han krökte sin mun i ett försök till ledsen min och hundvalpsögon, men förstod hur otroligt komiskt det egentligen måste ha sett ut. "Det är bara ondskefullt av dig 'Demonen'."

Samuel tog ett steg närmare diskbänden, tvingade sig närmare den andre. Drog lite lätt i håret för att få en annan reaktion, inte bara analyseringar av vad som skulle hända. "Om du nu tycker att det aldrig ens skulle fungera att försöka..."

Han släppte taget om håret och lade handen om nacken på Tachiro istället. Han lyckades inte riktigt se in i de blå ögonen, dels för att glasögonen fanns emellan och drog fokusen till sig, dels för att han inte visste om han vågade eller inte.

"...Så tycker jag att du ska gå härifrån, Minuzuka." Samuel lutade sig fram igen, som om han inte riktigt kunde bestämma sig. Kände Tachiros bruna hår kittla honom på pannan.

"Innan jag gör något förhastat och kysser dig."


Telefonkillen

Naaaaaw, übercute moment i Jordan - Rättsläkare ^w^

I alla fall; Till saken! Ganbatte!

Imorse, kring halv elva (okej, jag erkänner, inte morgon egentligen) så vaknade jag av att någon ringde och väckte mig. Jag kollade på mobilen, dolt nummer. Jag antog att det var mor min som med jämna mellanrum brukar ringa och väcka mig med dolt nummer. Men när jag svarar hör jag att det visst inte är min mor, utan någon kille som ville prata med min mor.
Vi hade en fin liten diskution om telefon nummer och så vidare då han undrade om övriga nummer att få tag på och jag förklarade att jag inte kunde några sådana ur minnet och han undrade om vi kanske kände varandra och jag kan meddela att han lät relativt chockad när jag sa att det är min mor (fast jag sa mamma). Så han frågade om ett hemnummer och jag sa nummret då (jag hade dock inte hjärta att säga att förmodligen så skulle det vara så att han fick höra min röst igen). Vi lade på och sedan inget mer.

Men tänk så lustigt det hade varit om han hade ringt och jag hade svarat.

Han: "Ja, hej jag heter Blabla och söker Ann-Kristin Andersson."
Jag: "Ja, hej det är jag igen xD"
Han: "Ja, då antar jag att Ann-Kristin inte är hemma."
Jag: "Nä, det är hon inte."
Han: "Okej, då ringer jag igen sen."
Jag: "Jag ser redan fram emot det."

Okej, jag hade nog inte sagt så, men ändå. Han hade snygg röst. Fast sen tycker jag de flesta killar har snygga röster.

Yaoiharem

Just nu har jag väldigt tråkigt. Jag riktigt Känner hur jag så snart som Erika svarat på vårat rollspel kommer att kyssa hennes karaktär. Bara för att jag tycker det har gått fyra timmar för mycket sen vi skulle ha en kyss scen. Det var ju det som var poängen med rollspelet och vi har inte ens närmat oss hångel än ;__;

Suck.. Det är jobbigt att vänta på yaoi hångel > >

VIKTIGT!

Idag kom mina tågbiljetter. Tre veckor kvar.

Och ja; Jag tyckte att det var nödvändig information för alla x3

SOFIA KOM HEM!

Jag vill att Sofia ska komma hem nu. Hon kan ju inte vara borta och ha kul i England när det regnar här och folk jobbar slash jag har tråkigt ;__; ORÄTTVIST! Jag skriver inget på Romeo x Romeo förrens hon kommer hem *snyft*

Bara kanske.

LK ääääääänyone?

Tja, det är väl diskuterbart att jag ska gå på LK med folk. Första året jag for dit lite random sprang jag runt ensam i typ två timmar ;__; Men nu tänkte jag så här;

Om jag ska gå med Jonna och Sofia och resten så tycker jag väl ändå att vi ska gå och spana in två av våra Ferrets? Ne? :> Det låter väl intressant? Nu är både (Idol-)Mattias och (Idol-)Erik ska vara där. Då kan vi väl kolla på dem?

Jag tror dessutom att Sofia kanske vill kolla in Nordman och jag bara VET att Jonna skulle ta livet av sig för att se en viss Brolle xD Don't you think? Sen finns det alltid fler nämnbara artister och annars är det alltid kul att bara flumma runt x3

What's next on the list?

Boking av tådbiljetter?




Check.

Nu är det bara boende och packningen kvar, sen så är jag halvvägs till Stockholm. Okej?

Bored anyone?

JAG HAR TRÅKIGT!

Wilma sitter och spelar på sitt Nintendo DS och den låter och hon härmar ljuden. Pappa kollar på Rally och mamma ska borsta Wille. Matilda sitter vid

Det kommer att resultera i att jag snart går upp till mitt rum och antingen sover, städar, försöker rita men ger upp, kansked kollar på Final Fantasy eller egoposar så att jag kan göra en kool (wtf? JONNA DITT FEL!) ny layout till bloggen. Jag har lessnat på den nya. Eller så skriver jag på Romeo x Romeo.

Alternativt.

Ja.


Misslyckat rollspel

Okej. Två dagar med några ord.

Misslyckat rollspel.
Skrik och klagan.
Irritation och ignoration.
Återförening?

Tja. Det är ganska precis hur gårdagen var. Jag kände mig ganska ignorerad när folket kollade på mig och visste samt såg hur genuint intresserad jag var av att lyssna på deras en timme långa prat om Harry Potter.
För er som inte vet; Jag har läst första boken och sett tre filmer. Låter jag som en nörd som hälften av världen är? Nej. Jag har inget emot Harry Potter och så vidare och det är inte för att jag vill vara annorlunda som jag inte har läst/läser böckerna, utan för att jag helt enkelt inte är intresserad.

Så när jag gått och varit emo i en halv timme ungefär så kom jag tillbaka och då var de inne på nästa spår. Death Note. Jag gillar Death Note, jag gillar att prata om Death Note. Dock är det så att mina vänner har läst/sett klart mangan/animen medans jag har läst ungefär hälften vilket innebär en massa spoilers. Sen så trodde jag att jag kanske skulle få prata lite när jag skulle följa med Simon och David till stora salen men icke. De skulle slåss.

Jag hade med andra ord en lagomt intressant dag igår.

Rollspelet ska vi inte ens prata om.


Whispers in the dark

Skillet - Whispers in the dark


Despite the lies that you're making
Your love is mine for the taking
My love is just waiting
To turn your tears to roses

Despite the lies that you're making
Your love is mine for the taking
My love is just waiting
To turn your tears to roses

I will be the one that's gonna hold you
I will be the one that you run to
My love is a burning, consuming fire

No, you'll never be alone
When darkness comes I'll light the night with stars
Hear my whispers in the dark
No, you'll never be alone
When darkness comes you know I'm never far
Hear the whispers in the dark
Whispers in the dark

You feel so lonely and ragged
You lay there broken and naked
My love is just waiting
To clothe you in crimson roses

I will be the one that's gonna find you
I will be the one that's gonna guide you
My love is a burning, consuming fire

No, you'll never be alone
When darkness comes I'll light the night with stars
Hear my whispers in the dark
No, you'll never be alone
When darkness comes you know I'm never far
Hear the whispers in the dark

No, you'll never be alone
When darkness comes I'll light the night with stars
Hear the whispers in the dark
No, you'll never be alone
When darkness comes you know I'm never far
Hear the whispers in the dark
Whispers in the dark

We don't care anymore

(Note: Dumma sida som inte laddar upp när den ska >x<)

Jag kan meddela att det är ganska effektfullt att sitta och lyssna på Story of the year på våran dator med våra braiga högtalare. VÄLDIGT effektfullt faktiskt.

Man sitter som och inte riktigt kan sitta stilla egentligen.

Nu ska jag gå och rita lite grann faktiskt. Tror jag. Fast jag vill rita ute, men jag har inga solglasögon (för dem glömde jag på bussen förra veckan) och då är det jobbigt att vara ute i solen. Suck. Livet

Gerar Way; En Naruto/rollspelsnörd som pratar svenska

Disturbed var också ganska effektfullt. Och nu ska jag berätta en sak.

Gerard Way gillar faktiskt Naruto-serien. Han gillar att textrollspela också. Och han är medlem på min Naruto-sida; NarutoDreamfic. Han kan svenska också.

I min dröm i alla fall x3

Jonna likez the lonely boyz

Jonna gillar ensamma pojkar. Hon samlar på övergivna boys. Så jag kan meddela att innan sommaren är slut så kommer det inte finnas några ensamma pojkar kvar. Så man får väl ta och skynda sig xD

As we break and we bend;
Amanda-san.

Releasespelning

Releasespelning. The Groovies. I Luleå. Suck säger jag bara ;__; Seriöst. Hur många gånger jag har INTE sagt att jag bara måste gå och att de bara måste ha en spelning i Luleå (Tänk reverse)?

Och nu; När de har värsta spelningen i värsta Luleå och jag typ kan gå! (Typ, inse fakta att jag glömde att jag lovat rollspelsnight med Erika och co -.-') Sofia kan inte gå. Hon ska till London och stuff. Hon sa att hon ändå inte skulle gått för att det hade varit pinsamt och hon inte gillar deras musik jätte mycket i alla fall. Det tycker jag suger. Jag tycker också att Jonna och Linda ska följa med mig dit, så jag får gå. Eller i alla fall följa med mig så jag får stå där och Tänka att jag ska gå in. För att tänka att jag inte kan gå för att jag inte har någon att gå med känns helt piss. Bara en halvtimme?

Jag tror jag ska fråga Agnes. Hon är ju helt bra. Och tycker att han var snygg. Hon vill säkert gå med mig också. Suck. Jag vill gå. Jag har lovat att rollspela. Det gör nog inget om jag kommer kring nio först ^^' Då hinner jag vara i en halvtimme. Nästan.

So you can leave like the sane abandoned me
(Jag vet ändå att Erika tänker så xD)

Amanda-chan. På ledset humör.

Ps. Jag kommer skriva massa fanfics om Romeo x Romeo imorgon. Om en viss Mikael då xD
Snyft. Jag är patetisk ;__;


Standing on a rooftop, everybody scream your heart out

Idag har varit en vild dag. Jag tror Sofia har glömt bort det faktum att jag vinkade till Jared och folket, men nu kommer hon ihåg det igen så hon kan vara sådär härligt småsur men egentligen lite glad.

Jag var och gjorde massa roliga saker. Jag kan tipsa om att ni får läsa om den på http://nightsgrow.blogg.se/ istället, för det står precis lika bra där. Däremot får jag göra tillägg.

Tillägget;

Efter vi varit till 7th Heaven ringer Erika-chan och säger att bussen vi ska med går om tre minuter. Jag tar och tänker ta av mig mina fina skor (jobbiga som jag fick blåsor och skavsår av) och gå barfota de sista två-tre hundra meterna. När jag hunnit nästan dra av mig den första ringer hon ingen och tjatar om bussen, så jag springer dit i en högklackad sko och ena foten bar. Skoj xD

Sedan åker jag och Elin och Erika till Linus och kollar på en annan Sweeny Todd film än den med Johnny Depp och den var bra. Bättre än vampyr-wannabe filmen. I båda filmerna dog mina favoritkaraktärer i alla fall. Som vanligt. Så åt vi lite muffins som jag bjöd på och lite senare kom Pom-Pom(?) aka: Linus brorsa Pontus xD och han fick sno åt sig en viss vanlijmuffin med vit choklad och rosa hjärtan som ajg tänkt ge till en viss annan person ;__; Jag får väl göra en ny då >x< I alla fall.

Sedan drog de med mig (faktiskt, drog) till Konsum och vi köpte muy mucho glass och sedan så skejtade jag (och kunde det utan att dö!) tillbaka. Fast jag föll lite och skrapade upp mitt knä ;___; Men det blev inget stort sår.

Sedan så satt vi och pratade lite med Linus pappa och käkade pigelin och jag ritade lite och sedan så for jag och Erika hem med Fyran. Som ingen trevlig person satt på. Däremot klev det på en VÄLDIGT FIN person med massa tatueringar och blont hår på bussen sen

Nu är ni avundsjuka va?

^__________________^

Fast det var inte städis. MEN; han var snygg iaf.

Och nu sitter jag hemma. Och ska ta det lite lugnt. Jag ska sova snart tror jag. Möjligtvis. FÖR NU ÄR DET SOMMARLOV FTW!

Dagens ord: Sommar-snygg (ja, det är ett ord >x<).

"...mitt i solar plexus..."

Jag kan påpeka att det inte är kul att få tillfällig paranoia mitt i en skrattattack. Jag sitter nu med fötterna på stolen bara för att jag inbillat mig att det finns något där under.

Suck.

Dagens quote:

"Anrui hade varit så nära att sopa till den artiga mannen rakt i solar plexus men hejdat sig och sänkt armen som var dold bakom hennes midja."

*garv*

And I'm scared to know you're always on my mind

Jag har insett att jag har undanhållit VMI från er. MYCKET VIKTIG INFORMATION. I shall tell you (och undvika att plugga in trettionio (varför ska man kunna stava till siffrorna om man skriver alla siffror över tolv med siffror?) kemi uppgifter så kan kan provet imorgon till punkt och pricka.

I söndags var det så att jag skulle tvinga mig själv till att plugga matte till dagens matteprov (som förövrigt gick awesome) då jag insåg till min stora förskräckelse direkt jag vaknade tidigt söndag morgon att jag INTE hade matteboken hemma. Usch nej! Då kan jag inte studera. Jag rusar upp ur sängen och ringer till en vaktmästare och ber denna komma och låsa upp skolan klockan x så jag kan hämta hem matteboken (omg, jag vill verkligen inte bara ha G). Han gick med på det och innan jag vet ordet av det är jag på bussen som sänger upp emot Hermelinsparken och skolan. Jag kommer fram till dörren och WTF!?! Vem står där om inte Mike aka Städis aka *gör våran Städis pose med skurmopp* Jag funderar på att springa iväg men kommer fram till att jag nog ändå måste ha boken och det gör väl inte så mycket att han är där och låser upp åt mig, han kommer ändå gå därifrån så fort jag kommit in.

Han öppnar, jag tackar och går in. Han följer efter mig och när jag börjar gå upp för trappan så frågar han om jag inte vill åka i hissen för han visste på något udnerligt och ganska creepy sätt att jag hade skåp på sjuan. Jag går i alla fall med på det och vi åker upp och jag hämtar boken och tänker att NU har han väl ändå farit hem. icke då, han står runt hörnet och ger mig en hjärtattack. Vi åker ner med hissen igen och jag har klaustrofobi som vanligt.

Sen ringer Erika och väcker mig BRUTALT (även om jag förnekade det när hon frågade mig x3). Sådan trevlig söndag får jag inte ha, nej nej.

Bai!

In sickness and in health

Det här har varit den längsta helgen någonsin. Det känns som om den aldrig kommer att ta slut. Som om sommarlovet redan har börjat. Det har det inte. Jag har två kompleteringsprov att göra och jag har pluggat stenhårt för att klara av dem och jag har ändå hälften kvar.

Imorgon är det studiebesök. Jag funderar på att strunta i det fortfarande, men jag vet inte riktigt. Hur ska ni göra (riktat mot folket i klassen då)? Annars kan vi väl träffas i stan någonstans och åka tillsammans till SSAB? Och har vi idrott imorgon eller slutade det när det nu var? Jag kommer inte ihåg. Visserligen kan jag kolla idrottsschemat om det står där, men hon kanske sagt något som jag missat.

Sen blir det matteprov imorgon. Jag får be pappa kolla igenom mina svar på övningsuppgifterna, since Alfskt (nu har jag också börjat med det Jonna >x<) inte hade skrivit något facit till dem. Det var mindre bra eftersom jag inte kan vara säker på om jag har gjort rätt eller inte. Eller ens fått rätt svar.

Snart blir det middag i alla fall, sedan en visit till ett av de hemskaste ställen jag kan tänka mig. Jag mår dåligt av att bara vara där, men allt för min familj.

Owakare,
Amanda-san

Dagens ord: Sliten.

Och sen var det mol per gram, eller gram per mol?

Det har varit en lång dag. Och jag var dum nog att tänka att om jag inte räknar kapitel sex ikväll så ska jag vara ond hela dagen imorgon och då kommer jag få ig i kemi. Det tänkte jag klockan tio minsann. Nu är den 01:32 om någon undrade. I alla fall enligt min klocka.

Tror ni jag orkar med nio uppgifter om mol nu? Jag uppdaterar imorgon om hur det gick.

Nu är klockan 01:33. Suck

RSS 2.0