Show me what it's like to dream in black and white

Idag blev jag kidnappad. Till farmor och farfar. Typ. Fast jag visste att jag skulle dit. Men vad jag inte visste var att jag skulle åka buss dit. Eller att pappa skulle köra bussen. Eller att vi skulle till Luleå och hämta upp en massa folk som ville åka slalom och att JAG skulle ta betalt av dem. Eller att 90% av folket var fransmän.

Idag har varit en lång dag. Och den är fortfarande inte över >_> Framsteg?

Nåväl, jag tror väl att jag ska ta och drömma om snygga pojkar med fina axlar och hakor i natt. När jag väl går och lägger mig då. Hoppas att jag gör det också :3

Mieep *insert diverse konstiga ljud here*

Den som skulle filma mig när jag sitter och.... sitter vid datorn skulle få sig ett gott skratt, inte bara en gång, utan för all evig framtid. Jag sitter och gör gester och konstiga ljud och när jag kommer på att jag är knäpp och dessutom sitter ensam, ja, då brukar jag känna mig väldigt generad och slå huvudet i bordet x3

We spend some time together just walking

Jag hade minsann inte alls skrivit att det kändes _som_om_ jag hade gått en mil, utan att det _verkligen_kändes_att_ jag hade gjort det x3 Jag visste väl att jag inte var så dum så att jag skrev fel trots att vi pratade om det hela dagen (då vi gick en mil).

Igår var jag trött. Och pinsam dessutom. Snubblade i trappan går väl bra lite då och då, men det var första gången jag höll på snubbla IN i någon >_< Jag satt och tänkte hela dagen på vad som möjligtvis kunde ha hänt om jag inte hade lyckats ta emot mig på räcket. Som att jag skulle ha fått känna på en mage ofrivilligt och blivit knallröd i ansiktet, eller sallat en mage (också det ofrivilligt) och blivit knallröd i ansiktet. Eller kanske till och med lyckats dra ner ett par byxor eller fastna någonstans (och blivit knallröd i ansiktet).

Och nu till något helt annat.

Jag vill skriva ett kärleksbrev. Vilket är väldigt udda, för de som känner mig vet ju att jag inte riktigt gillar sådär kärleksaktiga saker. Som kärleksbrev. Eller andra klyschiga kärlekssaker för den delen. Men så kan jag inte skriva ett kärleksbrev heller för jag vet inte vad man skriver i ett sådant om man ska försöka vara snäll mot den andra och säga hur mycket man gillar att gilla personen. Det har jag aldrig gjort. Bara ogillat att gilla personen. Eller hatat att älska någon.
Det är Jonnas fel. Och Sofias. För det var Jonna som ville att Fjollfia skulle skriva ett kärleksbrev och då sa hon att jag skulle vara bättre på det. Och nu vill jag ju skriva det där.

Sen vill jag skriva ett kärleksbrev till någon jag gillar. På mitt alldelens egna papper som jag har gjort helt själv på Teknikens Hus. Problemet är dock det som Jonna har påpekat hela veckan; Jag har ingen som jag gillar (på det sättet), ingen att skriva ett kärleksbrev till.

Ärsh, jag får väl gå och skriva ett brev till Edward Cullen. Då blir det lite variation i vardagen i alla fall. Skriva lite om hur mycket jag älskar att hata honom. Eller typ hur irriterad jag blir på honom för att han är så sjukt knäpp, men på något sätt ändå lyckats få hela världen att tycka att han är perfekt. Fast... Då kanske jag borde skriva till Stephenie Meyer?

Cause you give love a bad name

Vi hade aktivitetsdag idag. Promenad och sedan sitta nere på Hälsans Hus och kolla på volleyboll av någon anledning. Fast egentligen kollade vi inte, utan pratade mest. Lilla söta ljusblåa naturettan är numer bara L.B. Och han är dryg dessutom.

Det känns att jag har gått drygt en mil idag. Jag sitter och är skittrött som att det är halv tolv och jag har sprungit och gjort en massa saker efter en lång skoldag. Vilket jag inte tycker stämmer riktigt. Visst, jag vaknade tidigt, men vi promenerade lite grann, några timmar bara, sedan åkte jag hem och var i huset till lite efter halv tre. Sedan dess har jag mer eller mindre bara suttit vid tvn och latat mig. Och ändå känns det som om jag ska somna så fort jag lägger mig i sängen.

Men jag tänkte vara lite produktiv innan jag ska sova, så jag kokade en kopp te, det blir jag alltid pigg av. Sedan är det vårat (Liptons) härliga mint/gröna te, vilket jag hoppas ska göra mig ännu piggare. Nej fan, jag tog ju orient/gröna teet. Crap. Nåväl, jag blir väl lite pigg i alla fall.

Dessutom tänkte jag informera alla om att jag har "You give love a bad name" på hjärnan, om det inte framgick av titeln. Som inte har något med inlägget att göra.

Godnatt.


It's called the curse of the only computer in a household of five

Tja, rubriken säger väl mer eller mindre allt?

Jag tänkte rollspela med David, vi rollspelar och sedan kommer såklart någon annan som ABSOLUT MÅSTE få sitta vid datorn för annars går världen fucking under. Och jag blir irriterad. David tror att jag dissat honom och loggat ut. Så jag får inte rollspela mer ikväll vilket kommer resultera i att jag kommer sitta och småtjura ett bra tag nu framöver.

Allt för att vi bara har en datorn med internet hemma.


Greedy wants more

Jag är grymt sugen på att få dessa tröjor. Ja, jag menar alla, jag kan inte välja bort någon av dem, jag måste ha alla ;_;


Frozen inside without your touch, without your love

Idag är som igår. Ingenting händer och jag är uttråkad. Igår så lekte jag med min kamera men idag tänkte jag vara lite produktivare och skriva klart kapitel sjutton till Romeo. Om inte annat så ska jag väl försöka plugga ikapp mig lite grann så jag inte ligger hemskt mycket efter i fysik och matte, för det kommer bli en pain sen annars.

Men men, nu ska jag väl lyfta mig i nackskinnet och skriva lite på Romeo, så jag har något kul att göra. Men jag gissar att jag kommer fastna med The Sims eller något.

Bye~

Ps. Jag upptäckte igår att Benjamin Burnley (sångaren i Breaking Benjamin - duh) finns med på Evanescences Anywhere But Here DVDn och sjunger karaoke med Shaun Morgan som är sågnare i Seether - och jag undrar fortfarande hur han hamnade på den där karaoke festen x3 En sak som är säker, är väl att det inte var någon där som var nykter >w<


EMD riskeras diskas - Nu friade

Vad är det mina ögon skådar? Vad är det för skumma relger melodifestivalen har egentligen? Är det någon som kan ALLA dessa regler? Det känns lite fånigt att EMD riskerar att åka ut tio minuter efter de gått vidare till final för att de framförde sin låt i en presskonferens. EFTER de gått vidare. Jag trodde det var godkänt att låten spelas efter första gången den hörts i tävlingen, men icke. De stackars pojkarna riskerar en diskvalifikation nu.

Hoppas SVT tar sitt förnuft till fånga och låter pojkarna stanna kvar. Annars vill jag inte se på Melodifestivalen mer.

UPDATE:
Pojkarna fick stanna kvar! Wiee~ Ingen skada skedd, jag är fortfarande i mitt fulla metala tillstånd. Det som jag brukar vara i vanligen med andra ord x3

Läs mer här:
http://www.expressen.se/noje/melodifestivalen/1.1474756/emd-friade-fran-diskvalificering


Narutarden kryper fram om lördagskvällarna

Jag hade väl mer eller mindre en liten fotosession med mig själv ikväll, eftersom tråkigheten kröp sig fram. Jag försökte illustrera en av mina karaktärer, men eftersom han både är man (duh) och har rosa hår så blev det mer eller mindre bara jag med lockigt hår. Typ.

Tänkte ta lite fler bilder sen kanske.




"Who's the twit who put up the heater in my room?"




Hurtig och blod~

Här sitter jag och är näst hurtigast i familjen. Jag var väl mer eller mindre tvungen att stiga upp när jag fick näsblod. För andra gången nu på morgonen dessutom. Kändes lite små jobbigt att det rann lite i halsen. Men men; Sangre es riquisimo~!

God morgon!


I don't think you wanna fuck with me

Dagen började inte riktigt rätt, så varför förväntade jag mig att det skulle gå bättre när jag kom hem egentligen?

Jag vaknade, 9:21 och tänkte "usch vilken tur att det är lördag idag, annars hade jag försovit mig". Synd som det är var det ju inte lördag idag, utan fredag och jag hade försovit mig. Men skönt med sovmorgon var det ju i alla fall.

Men sen kunde det ju bara gå upp, ne? Knappast! Jag fick hamna på en smockfull buss och stå upp halva vägen, tills vi fick hoppa av och byta till en tommare buss.

Skoldagen däremot gick bra.

Sedan var det smockfull buss igen, men jag fick i alla fall komma på innan folk behövde stå upp. Men när jag sedan äntligen kommer hem så ska jag kolla om mitt nya hemliga larm har gett utslag - första dagen i prövning, så jag misstänkte nej - och visst hade den det. Och jag kunde till och med upptäcka vad som blivit stulet.

Och självklart försökte min kära syster förneka. Usch vad jag blir irriterad på henne när hon förnekar att hon tagit saker. När jag väl konfronterar henne om något kan jag väl få sanningsenliga svar?

Jag: "Kan jag få tillbaka mina pengar?"
Matilda: "Jag har inte tagit något."
Jag: "Då tar vi väl det när mamma och pappa kommer hem."


Knappt har jag hunnit upp innan hon kommer med mina pengar.

Jag: "Kan jag få tillbaka allt annat som du har tagit av mig också?"
Matilda: "Jag har inte tagit något annat."
Jag: "Är du säker på att du inte har tagit något annat?"
Matilda: "Ja, jag har inte tagit något annat!"
Jag: "Så synd att jag hittade MINA kläder i ditt rum och MINA filmer i ditt rum."

Sigh. Varför kan hon inte bara hålla sig till sina kläder och sina övriga saker? Det är inte som att hon har så mycket mindre än vad jag har.

Criminal Minds

Det borde vara olagligt att inte säga till när någonting börjar på tv, fastän man vet att det är någon som väntar på att se det.

Igår hände just detta mig. Jag gillar ju Criminal Minds (vilket mina bloggläsare borde veta), men glömde av tiden så jag kom inte ihåg att det var på tv förrens en halvtimme in i avsnittet. Så jag susade ner för trappan, fullt beredd att göra en dykning emot pappa och rycka ifrån honom fjärrkontrollen (för det är han som brukar ha den efter nio) och skrika åt honom att byta kanal.

Men jag han knappt öppna munnen så ser jag att det redan är på femman och att både far och mor sitter och ser ett av mina favoritprogram. Vilket ä pure evulness, eftersom de visste att det var på tv med andra ord, men ingen av dem sa något. Så jag missade en halvtimme med Reid. Crap.

Min gaydar är nog trasig

Kort resumé av dagen i fråga;

Lite spring här och var. Redovisning på svenska från annat håll att lyssna på. Redovisning på engelskan att redovisa om. Huuh, säger jag.
Biologilektion där vi får lära oss om Mendels lagar - jag fick lära mig att det var biologiska lagar. Ack, jag som trodde det var fysiska lagar. Surt, sa räven.
Fick kommentarer om att det var en bra redovisning, vilket jag inte tror, av en viss klasskompis på alldelens för nära håll för att det ska vara gott om personligt utrymme för mig. Fick ett underbart quote ifrån Tulium (läs; stjäl, eftersom det är vad man gör när man quotar);

Naturvetare är socialt obegåvade pågrund av att deras kantiga mattespråk och IQ 200 (geniala överlägsenhet) gjort att de istället har svåra sociala handikapp och problem att uttrycka och föra en artighetskonversation (läs; hälsning)

Efter lunchen har vi matte, vilket gick ungefär lika bra som alla andra gånger. Jag kände hur Jennys onda aura försökte ha ihjäl mig då och då. Ganska ofta faktiskt. Mest hela tiden tror jag. Hon satt ju trots allt bredvid mig och vi pratade på som vanligt, så... ywah, you do the math. Inte för att vara vitsig.
Sedan idrott. Klättring. Börjar med klättring, lite brottning i mitten och slutar med striptease och kick-boxning. Från Lindas håll. Jag gissar på att jag har blåmärken imorgon. Och det heter faktiskt "spark i solarplexus" om man får en spark i solarplexus.

Shopping åt Fridorna och jag fick en påse. En fin en, med muffins på. Sedan åkte jag hem och jag tror minsann att Jonna får bli lite ledsen men samtidigt glad, för den söta pojken från Råneå tror jag är gay. Men ni vet hur jag är, jag tror det om alla.

Ze Fushidara Chronicles

Jag känner att jag har varit lat på att uppdatera Romeo på sista tiden (det känns som om Sofia kommer göra en Linda på mig imorgon bara för att jag påminner henne om det nu). Fast till mitt försvar så tänkte jag faktiskt skriva kapitel sjutton eller arton eller vad det nu är till Sofias arton (jag menar såklart sjutton >_>) årsdag, men things got in the way. Och sen kom det mer och mer och ännu mer och lite till.

Jag hinner nog kanske skriva klart det i helgen däremot. Tror jag. Hoppas jag. Jag ska försöka, för jag vill faktiskt komma vidare!

I vilket fall som helst så skall jag sluta försumma mitt kärleksbarn och ägna lite mer uppmärksamhet åt honom~ Han förtjänar allt och lite till(och ja, min bok är en han)!


A word of (ad)rice


Sitt inte och försök dela seg kyckling med bara en gaffel (kanske med bara kniv också, jag har inte testat och tänker inte), inte om det finns ett tillbehör som består av relativt små komponenter, typ ris.

Jag gjorde just precis det. Delade en riktigt seg kyckling med bara en gaffel, men en hög med ris precis bredvid kycklingen. Kan ni gissa vad som hände? Precis; Kycklingen for iväg och sprätte iväg hälften av riset. På mig. Och golvet.

Den goda nyheten (ordvits ftw) är att jag lyckades dela kycklingen i alla fall.

Quotes återigen!

Jag; Söker efter en fin bild på någon random anime-karaktär.
Hittar; En tjej som helt klart inte är över sin kille.

Händelse; Quotning!

"I think I am SOooo Over Him!!! I hOpe He DieS A ThousAnd Deaths!!!!!!!"

1. Stackars flickan kan inte använda versaler och gemener ordentligt ;_;
2. Hon tror, men hon tror fel.
3. Man önskar ingen ont om man kommit över dem.

Ett gott skratt blev det i alla fall. Och ett efterlängtat(?) quote.

Kläder; jacka och skor~

Äntligen så har jag beställt både jacka och skor. Det var ett litet äventyr, men jag fick tillslut den jag ville ha dessutom. Dumma H&M som deklarerar en vara som slut, när den inte var det dagen efter. Suck.

Ärsh, jag tänkte lägga upp en bild på dem, men de var slut slut slut igen, så då får ni nöja er med att vänta tills nästa vecka då jag får hem dem~

Forget it, du får inte dina kläder!

NÄ FY SATAN! NU ÄR JAG ARG!

Jag hade hittat en mega überfin jacka på hms hemsida idag. Fy och skam hann jag inte beställa i min storlek, men en storlek förstor skulle ju inte vara så hemskt heller. Och är det så kan man alltid skicka hem sedan. Men neeej, då tog den slut också så jag fick hitta något annat.

Det gjorde jag. Och jag har gått och gottat mig åt den jackan hela dagen, trots att jag inte beställt den. Fy och skam säger jag, för den finns inte alls kvar den heller. TROTS ATT DEN FANNS I 36, 38, 40 OCH 42 FÖR ÅTTA TIMMAR SEDAN!

USCH! Nu är jag riktigt arg. Varför ska mina jackor ta slut! ;_;

Bild och formgivning, my little firefly

Nu tänkte jag minsann informera alla intresserade läsare där ute att jag är halvt ledig idag. Jag har bara Bild och Formgivning och jag ska gröpa ur min eldfluga idag. Sen kommer jag nog sitta på Kulturens hus och mysa efter det. Hm...

Mamma är dock hemma och förstör lite av nöjet att jag bara har den där enda lektionen idag. Jag ville ju vara hemma och dansa naken i alla rum. Okej, kanske inte dansa naken, men vara ensam och kunna göra ganska precis vad jag vill. Vilket inte går nu, för mamma är hemma.

Satans internet och dumma videos som inte finns någonstans

Jag är mycket arg nu.

Här går jag en hel helg och väntar på att få musikvideosarna (jag vet att det inte heter så egentligen) som Breaking Benjamin har gjort, och sedan poff! Det finns inte någonstans. Precis som tidigare.

Nä, nu är jag riktigt arg. Jag ville ju ligga i min säng och kolla på dem i kväll. Men se det går ju inte >_<

Inaktive downloading

Jag fårstår (oj, oj, jag menar såklart förstår) inte hur det gick till när jag skulle ladda ner uTorrent (schh...!). På våran stationära dator är det ju så att adminlösenordet krävs varje gång man ska ladda ner ett program och eftersom pappa hunnit åka och tanka bilen innan jag hade börjat ladda ner så tänkte jag att jag avbryter och börjar om när han kommit hem igen.

Märk min förvåning när det laddades ner i alla fall! Fast tydligen så gick det skit för ny kan jag ändå inte ladda ner någonting. Vilket är odd. Så nu ska jag testa ta bort det från datorn och sedan ladda ner på nytt när far kommer hem igen. Och då hoppas jag att det fungerar. Annars tänker jag kidnappa Sofia så att hon får fixa det.

Suck, nu har jag hicka också >_>

Desperate, I will crawl


Jag vet, jag är kär och jag är besatt. Hellre Breaking Benjamin än Edward i alla fall.

2:19 är allt jag säger. Den biten älskar jag.

Ewwww~ Jag snugglar

Jag hade en mardröm inatt. En riktigt ful en.

Julafton hos farmor och farfar. Jag ligger i en jäkla säng och kramar en kille som jag inte tänker nämna vid namn. Vem det än var kommer jag bli mobbad om jag säger det. Jag ligger i en fucking jävla säng och snugglar! Som... ett våp! Och vill att han tar av sig tröjan så jag kan känna på hans mage! >_<

Nåväl, längre än så hann det inte gå.

Screw valentines day, jag ska på fest.

Fredag den trettonde

Otursdag i all ära och imorgon är det dessutom alla hjärtans dag. Det känns lite grann som att dessa tänker plåga mig under helgen.

Idag gick allting muy bueno fram till skoldagen - och veckan dessutom - var över och Linda skulle gå och fråga om hon fick skriva ut sin novell. Klart hon fick, Lena berömde dessutom våran redovisning återigen. Säkert för att vi skulle må lite bra när hon släppte bomben.

Nästa vecka så ska det pratas om när Naturtvåorna ska slås ihop till bara två klasser.

"Are you fucking kidding me?" ville jag fråga. Klart hon inte gjorde, det är fredag den trettonde. Alla vet att man måste ha otur, annars funkar det inte. Men att splitta på våran klass, det är väl ändå att gå över gränsen? Herregud, det jag måste ha tjatat mest om under min gymnasietid är förmodligen inte Knut, eller någon annan pojke, utan om hur jävla underbar våran klass är. Alltid, alltid, när den obligatoriska frågan "hur gillar du gymnasiet då?" kommer upp bland folk som inte fått höra så mycket blir mitt svar "tja, det går väl sådär, tur som det är har jag min klass i alla fall".

Halva min släkt måste veta om att jag gillar min klass vid det här laget. Men nu så får jag inte ens ha det; För vi kommer inte längre vara NV2C och inte på grund av det enkla faktum att vi blir treor snart, nej, det är på grund av börskrisen.

Helt jävla otroligt. Den drabbar även mig, mig av alla personer! Jag har ingen inkomst, det är knappt att jag har studiebidrag och knappast har jag något undanstoppat på ett sparkonto heller, men ändå drabbar den mig.
Skolan måste slå ihop klasser för att det blir för dyrt att ha det som det är nu. Komunen förlorar 200 miljoner kronor, eller vad Peter nu sa.

Min klass. Min helvetes jävla klass. Den där underbara klassen som jag inte kan tänka mig gymnasiet utan. Min underbara klass som jag ville gråta över på studenten och bara då, men som jag inte längre kommer att få ha kvar. Nej, det kunde inte ens tänkas över att man har kvar två hela klasser och bara en klass splittras för det måste ju bli rättvist.

Up my ass.

Jag hatar det här. Sofia grät precis innan Miljökunskapen, jag ville gråta men kunde inte. Jag kunde inte. Under hela mitt tonårsliv kan jag bara komma ihåg två gånger då personer som jag känner, utanför min familj, sett mig gråta. Två gånger. Kanske en tredje gång.

Jag grät på bussen hem. Jag grät. Jag snyftade så tyst jag kunde och försökte hålla tillbaka tårarna, men så fort som jag tänkte på vad jag kommer att förlora så kom dem igen. Så fort jag tänkte på vad som kan hända, så kom dem igen.

Jag vill inte. Jag ville inte. Jag vill goddamnit inte.

Jag vet att jag i alla fall kommer hamna med Sofia, Jonna och Linda. De kan inte sätta oss i olika klasser. De får inte göra det. Men om de skulle göra det... det var det värsta jag kunde tänka på. Att jag inte skulle ha någon av dem i min klass. Jag skulle hamna med en annan klass, träffa dem på rasterna och kanske någon lektion då och då. Men väldigt sällan. Och jag skulle hamna i min tysta snäcka igen.

Jag vill inte vara i en snäcka, jag vill inte vara inlåst. Jag... jag är utsläppt och jag vill inte ha det som i början av ettan igen. Då jag bara satt ensam och väntade på att skoldagen skulle vara över. Det var första veckan och jag vill inte komma ihåg någonting av den.

Jag vill inte att de delar på oss. JAG VILL INTE.

Jag vill att vi ska sitta i ett klassrum, allihopa. Jonna, Malin, Sofia, Linda och Linda, Maggie, Josse, Jenny, Linnea, Adam, Tomas, Kalle, Oskar, David, Gustav, Henrik, Tobbe och Bella. Vi och ingen ska vara borta. Ingen annan ska sitta med oss. Bara vi och ingen annan för i helvete.

Snälla säg att de ändrar sig.

Återigen; Det är inte så fucking jävla uppenbart!

I'm feeling slightly annoyed~

Hur kommer det sig att nuförtiden verkar allt det vi får sagt om oss vara Det är så uppenbart? Återigen, det är INGENTING som är uppenbart! Även om det må hända verkade som att vi skrattade till för att vi passerade en viss person efter idrotten, så var det ju inte så att vi gick dit upp för att göra det. Nej, det var inte ens därför vi skrattade till! Vi skrattade för att Malin och Sofia gick med sina pilatesbollar balanserad på ena handen högt uppe i luften och medans Sofia märkte att det kom lägre tak och sänkte bollen, så gjorde inte Malin det, utan istället gick in i taket.

Herregud! Våra liv kretsar INTE kring några få personer och vi KLARAR AV att hålla minen om det nu skulle råka vara så att vi kanske stöter på en person som vi känner igen/tycker är snygg.

Nä, jag är arg. Och det är delvis därför jag sitter och tjurar och äter choklad. Den andra anledningen till att jag sitter och tjurar är för att jag har ont i mina läppar som har torkat ut totalt nästan och mitt lipsyl är borta. IGEN. Tur som det var hade vi lite vaselin hemma i alla fall, som brukar funka lika bra det.
Andra anledningen till att jag sitter och äter choklad är för att jag känner att jag faktiskt får unna mig det. Jag gjorde en kort redovisning idag som lyckades få MVG och jag är stolt. Jag gjorde även ett prov och det kändes som att det gick ganska godkänt på det med (jag hoppas på minst VG i alla fall). Plus att jag nyss hade idrott då vi hade styrka-kondition och jag gjorde bra ifrån mig.

Så nu tycker jag att jag får sitta här och tjura för att jag har ont i läpparna, för folk är dumma när de inte tänker till och för att jag inte kan ägna min kväll till kolaglassen i frysen utan måste först skriva engelska redovisningen så det är klart till imorgon.

Först tänker jag sitta och kolla på Matthew Gray Gubler. Så att jag inte får en sockerchock av att se på Criminal Minds ikväll.



As I'm burning another page

Ny layout idag! Nu ska jag inte gå och ändra någonting, inte just nu i alla fall. Jag ska sätta en annan bakgrundsbild, men det blir inte så mycket ändring egentligen.

Nåväl, jag sitter på engelskan nu och alla som kommer läsa det här sitter mindre än två meter ifrån mig. Jag hoppas det händer något mer intressant idag än att vi hade en svenska redovisning som tydligen PWNADE skiten ur allting och vi fick alla MVG på den. Sen så har vi såklart ett halvtimmes prov i biologi också. Skönt att vi inte behöver redovisa engelskan förrens imorgon i alla fall~

Nåväl, ni kan ju ta och kolla på någonting trevligt. Typ en fin video. Jag själv ska läsa biologi till provet. Annars kommer jag bara göra en skiss av min expressionistiska skulptur till Bild och Formgivningen. Vilket jag inte har tid med, jag är ju inte klar med mitt djurinspirerade bruksföremål.

So I can leave this world behind

Idag har varit en märklig dag. Jag blev kallad emo (igen) och jag har ingen aning om varför. Jag har sprungit på en massa människor och jag har pluggat. Jag har till och med sagt "Jag är inte alls skoltrött :D Det är nog för att  jag har pluggat så mycket!"

Usch.

Nåväl, nu är det slut på pluggandet. Typ. Jag ska försöka komma igen i matten och fysiken under helgen, men vi får se hur det går med det. Jag ska på 40-års kalas och 60-års kalas. Huvva. Till vilket vet jag inte. Vad jag dock vet är att allt det jobbiga blir typ avklarat nu i veckan. Speciellt biologi-provet.

Om några timmar blir det ny layout på bloggen. Den ska vara fin, hoppas jag. Och anti-Valentine, för den helgdagen är överskattad (säger jag nog för att jag aldrig riktigt haft chansen att fira den. Speciellt inte med pojkvän.

Dating Profile; Results

Your dating personality profile:

Liberal - Politics matters to you, and you aren't afraid to share your left-leaning views. You would never be caught voting for a conservative candidate.
Big-Hearted - You are a kind and caring person. Your warmth is inviting, and your heart is a wellspring of love.
Shy - You are often timid around others, though you will open up when the right person comes along.
Your Top Ten Traits

1. Liberal
2. Big-Hearted
3. Shy
4. Romantic
5. Adventurous
6. Traditional
7. Practical
8. Sensual
9. Intellectual
10. Wealthy/Ambitious
Your date match profile:

Practical - You are drawn to people who are sensible and smart. Flashy, materialistic people turn you off. You appreciate the simpler side of living.
Shy - You are put off by people who are open books. You are drawn to someone who is a bit more mysterious. You want to draw him out of his shell and get to know what he is all about.
Traditional - You need someone who is a bit old-fashioned. A person with traditional values and beliefs will perfectly compliment your lifestyle.
Your Top Ten Match Traits

1. Practical
2. Shy
3. Traditional
4. Conservative
5. Big-Hearted
6. Intellectual
7. Romantic
8. Funny
9. Adventurous
10. Athletic

Take the Dating Profile Quiz at Would I Date You

---

Hmm... Det står att fyra på min lista över vilka jag kan dejta är konservativa personer, men samtidigt står det att jag aldrig skulle rösta konservativt. Hm... Dessutom står det att politik betyder mycket för mig. HAH! Jag som bara igår lärde mig att Moderaterna hörde till höger och Socialdemokraterna hörde till vänster (Ni behöver inte påpeka att det hör till allmänbildande, det vet jag redan, men jag bryr mig inte).

Det känns i alla fall som att den har fattat vilken typ jag gillar i alla fall. På ett ungefär.

Oh, love's gonna get you down~

Jag är en mycket ohälsosam människa. Inte på det sättet att jag aldrig rör på mig och att jag bara äter onyttigheter hela tiden (det stämmer bara till hälften xP) utan mer på det psykiska sättet.

Hur normalt är det att man blir förälskad i en asocial kille som mest sitter hemma eller jobbar för att ha råd att läsa till matematiklärare utan att behöva ta studielån, som dessutom är fem-sex år äldre än en själv och för att inte tala om att han redan har en flickvän. Hm? Hur normalt är det? Normalt nog tycker ni? Ja, vänta bara. Han är dessutom min påhittade fiktionella person till ett filmmanus jag skriver till Litterära Gestaltningen. Är det normalt nu då?

Precis, jag har gjort det igen~ Gosh, det är inte alls bra för mig att skriva saker som inte baseras på verkligheten. Jag vet mycket väl om att allting bara finns i mitt huvud, men ändå. Han är ju perfekt som Edward (CULLEN) så man kan ju inte låta bli att bli kär i honom *hostharkel*

Hm... Jag måste nog ta och låta det där manuset ligga under veckan och fokusera på engelskan och biologin. Svenskan kan jag ju lägga lite tid på också.

Well, crap. Jag är kär i mitt huvud. Pucko x3

Is it over yet? In my head

Idag ska jag till min farmor och farfar i skogen. Tror jag. Det verkade som det. Men där kommer jag nog mest sitta och plugga (är det någon som tror jag kommer ha med datorn som alternativ ifall jag tröttnar på biologin?).

Igår började jag i alla fall på back-storyn till mitt filmmanus till litterära gestaltningen och det visade sig vara väldigt kul att skriva ner allting. Jag gilla min huvudkaraktär. Jag gillar min story som går tillbaka till min gamla skrivstil, eller snarare berättarstil. Förälskat par (fast i det här fallet så är de inte tillsammans, bara förälskade) med något slags hinder, olycka i slutet. Jag kommer nog inte rekomendera mina väninnor att läsa den, eftersom de inte brukar vara så fond av mina olyckliga slut. Men jag är glad~

SPOILER FÖR MANUSET! Och jag misstänker att anledningen till att någon av karaktärerna dör är för att det är min favoritkaraktär och jag börjar fästa mig vid dem alldelens för mycket för att någon annan ska få honom/henne, även om denne andra person råkar vara en fiktiv person. END OF SPOILER.

Nåväl, nu ska jag packa lite grann samt höra om resan blir av. Inte nödvändigtvis i den ordningen dock. Vi ses :D

Never forget me

Nä, nu är jag lite less på Litterära Gestaltningen. Precis när jag avslutat novellen och tycker "YES! nu får jag äntligen bort tankarna från Edward!" så säger våran lärare någonting fint i stil med:

"Ni ska skriva ett filmmanus av era noveller."

Det är väl inte så hemskt. Det går ju snabbt. Väldigt, speciellt eftersom vi redan har klart historien i huvudet. Till hon säger att vi ska kunna MISTA LILLA detalj om våra karaktärer som ska vara med i manuset. Hårfärg, ögonfärg, längd, vikt, intressen, familj, läggning, politiska åsikter, fritidsaktiviteter, barndom, IQ och EQ (vad fan är EQ?) och allt annat som vi kan komma på som man inte tror har någon betydelse men spelar VÄRLDENS roll när man tänker efter. Som om personen i fråga har på sig blå eller ljusblå strumpor.

Det hela innebär med andra ord att jag inte alls får sluta tänka på Edward om jag ska göra ett filmmanus av min novell, utan att jag kommer fortsätta tänka på honom i minst fyra veckor till. Och inte nog med det, han kommer bli en av mina mest utarbetade karaktärer någonsin också. Den enda som jag tänkt ut mer om är Keitari, och henne har jag kommit på nya saker om i de senare fyra-fem åren.

Godkväll.

Det är så sjukt uppenbart

Glöm Knut och Håret och Egon som är dryga idioter som säger att det är ju så uppenbart för det är inte så jävla uppenbart. Jävla idioter. Vad som är så jävla uppenbart det är att Sofia är söt i sin nya frisyr (även om hon alltid är söt), att Jonna är så sjukt underbar när hon ser en söt pojke (även om hon alltid är underbar) och att Linda är så sjukt saknad när hon inte är i närheten och skiner.

Det är så uppenbart att Knut och Egon inte vill förstå att folks liv kretsar inte kring någon annan, men att det kan vara kul att tänka på andra. Att det kan vara kul att skoja om folks drag. Nä, fy fan. Knut är dryg, skabbig och har underbett och det är inte fint på honom. Han som vi gillade i ettan, han finns inte mer. Egon han är bara dryg, som vanligt och Håret, ja han är killen som frågar Varför då och Egon beter sig som oss.

Vadå, det är så uppenbart? Vad är det som är så uppenbart? Att vi kan ha sjukt kul bara genom att rita fåglar? Att vi trivs med att inte riktigt bry oss om vad folk egentligen tror men blir sårade när folk tycker vi bara är sjuka?

Nej, jag har glömt Knut och Håret och Egon. De finns bara där och förtjänar bara att sägas "eww" till.

LTU-killen (university-dude) däremot, han får komma och sätta sig bredvid mig på bussen när han vill. Så länge det inte händer när jag tänker att jag ser honom visserligen på fredagar när jag väl ser honom, men det bara är med sena bussar. Heartattack anyone? Han kan ju inte bara komma och sätta sig bredvid mig när jag pratar om allt som har hänt sedan man gick ut nian med en gammal klasskompis.

HJÄLP.

Det är så uppenbart, att jag kommer sitta där som ett fån och inte kunna kolla på honom, trots att han bara sitter där inom räckvidd.

Nä, Linda. Du har det allt bra där hemma. Skolan suger för Knut, den Knut som vi gillade, han finns inte längre kvar.


Internet suger; Jag hittar inget jag vill ha


Jag blir galen.

Idag är det onsdag, onsdag, onsdag! Tror jag~

Idag har varit en udda dag, minst sagt. Jag har för första gången upplevt hur det är att vakna och tro att det är fler dagar kvar än det är av veckan. Alltid annars är det att man tänker att det är fredag en torsdag, eller liknande. Men idag så vaknade jag och tänkte helt och hållet att det var onsdag.

Ingen idrott idag, tänkte jag. Det är imorgon, torsdag. Det är ingen programering idag, det är det ju på torsdag. Idag är det svenska, för vi ska redovisa.
Visst, helt rätt, ingen programering och vi skulle redovisa i svenska. Men nu är det ju så att vi har svenska på torsdagar istället för onsdagar och programeringen ligger på onsdagar istället för torsdag. Suck suck.
Så jag gick runt helt sonika på morgonen och hade ingen tanke på att packa ner idrottskläderna som jag skulle behövt ha med. Inte för att det hade gjort någon skillnad, för jag hade dessutom glömt att vi skulle åka skridskor idag, så då hade jag stått där i tshirt och mjukisbyxor som alltid, i full snöstorm och försökt hålla balansen på ett par isskor.

Nåväl, här får jag väl sitta och tycka att det är fy skam att jag inte är hemma förrens om drygt två timmar. Jag kommer hem med en tidigare buss i alla fall :D

John Donne

Jag har fått äta upp mina ord om John Donne. Han var mycket mer intressant än vad jag väntat mig, faktiskt. Och om han gör denna bild någon rättvisa (jag kunde inte likagärna säga tvärtom, eller hur?) så var han nog ganska stilig dessutom x3 Måste verkligen säga att jag har fallit hårt för hans The Ecstacy, The Broken Heart och The Triple Fool. Ack ack, vad de var fina - Dikter på precis det sätt som jag vill ha dem. Rättfram med bara lite måleri och utan särskilt stora ord.

Nåväl, ni kan väl få läsa en av hans dikter på min blogg, era lata satar. Men sen får ni söka reda på dem själv!


CONFINED LOVE
by John Donne

    Some man unworthy to be possessor
Of old or new love, himself being false or weak,
    Thought his pain and shame would be lesser,
If on womankind he might his anger wreak ;
        And thence a law did grow,
        One might but one man know ;
        But are other creatures so?

    Are sun, moon, or stars by law forbidden
To smile where they list, or lend away their light?
    Are birds divorced or are they chidden
If they leave their mate, or lie abroad a night?
        Beasts do no jointures lose
        Though they new lovers choose ;
        But we are made worse than those.

    Who e'er rigg'd fair ships to lie in harbours,
And not to seek lands, or not to deal with all?
    Or built fair houses, set trees, and arbours,
Only to lock up, or else to let them fall?
        Good is not good, unless
        A thousand it possess,
        But doth waste with greediness.

Danny och Dorian eller John och barock?

Här sitter jag med en chokladkaka och ska skriva om min författare från Barock-tiden; Jonn Donne. Jag vill hellre gå bort från datorn, ringa Linda (för ingen annan bryr sig) och läsa upp hela intervjun med Danny. Hon kommer få sig surprizing news som får henne att gilla honom ännu mer när hon loggar in, misstänker jag.

Men jag ska vara en duktig flicka, för annars lär väl inte bara min lärare scolda på mig, utan även Linda och Jonna som jag ska redovisa med. Nåväl, det går nog snabbt om jag bara ska skriva en fem till tio minuter lång redovsning om en mister Jonn Donne. Hur mycket viktigt kan det finnas att säga om honom? Kom igen; han var ju inte ens snygg! Okej, kanske enligt den tidens ideal, men det var på 1600-talet!

Nåväl, nåväl, jag skall väl skriva då. Han kanske har skrivit och en annan fin dikt jag kan läsa upp annars~

I never listen at all

Här sitter jag mitt i skolan på onsdag morgon och inte har någon lektion alls. Och nej, jag missade inte smset av Linda där det stod att vi inte hade någon datakunskap med 3:orna idag, men jag tänkte att jag likväl kan komma lite tidigare till skolan och hinna skriva på svenskan lite innan matten börjar.

Hjälp, jag vet! Vad händer med mig? Jag brukar inte frivilligt plugga, speciellt inte tidigt på morgonen ;__;

Can you feel it creeping in?


"Hur var han?" "Jätteläskig!"

Hejhopplala~! Random intro.

Idag var det brandlarm minsann. En udda händelse. Vad som inte var så udda var att det var precis innan en fysiklektion. Jag och vem det nu var mer (Jonna tror jag) kom fram till att det är nog Kent som slår igång brandlarmet för att han tycker vi är hopplösa på fysik. Vilket vi nästan är också.

På vägen ut tryckte Jonna (omedvetet tror och hoppas jag) in mig i Edward. Turligt - det är inte ett ord, ne? - nog så gjorde jag ingen SS, utan bara S(prang). Rättare sagt så sprattlade jag till och kastade mig över Jonna (vem trodde ni egentligen) och väl ute frågade Jonna den oumbärliga frågan;

Hur var han? (Det är ett internt skämt)

Snabbt svarade jag "jätteleskig" - med ett E, ja - och försökte få värme i den kalla kylan.

Och i slutet av dagen så hade vi ingen Litterär Gestaltning som jag och Linda inte brydde oss om vi var sena till eller inte. Så med andra ord så drog vi ut på tiden - genom att gå till Claes och prata om morgondagens lektion (yeeey, ingen lektion på morgonen) och sedan gå och köpa semlor som vi gröpte ur all mandelmassa på och gjorde en ful klump av på bordet samtidigt som Hugo skulle gå förbi och kolla när Linda hade grädde på näsan - heelt i onödan. Hon var ju inte ens där, den rackarns läraren. Å andra sidan så slapp vi lektionen med Scenisk Gestaltning.

Istället vandrade vi omkring som yra höns på stan som vanligt istället.

Nya tiderna för DTR1208 (Programering B)

De nya tiderna har kommit upp på schemat för Lindas och mina programerings lektioner. Så här ser det ut just nu och jag vet väl inte riktigt om jag ska vara nöjd över det eller inte:


Vi börjar med andra ord 8.15 på onsdagar, istället för sovmorgonen som vi brukade ha där. Inte så farligt kanske. Om det nu inte hade varit så att jag måste stiga upp två timmar innan det för att jag pendlar med buss en timme varje dag. Och jag är inte en morgon person. Och som om det inte var nog, så har vi fortfarande tidig morgon på torsdag. Frågan är alltså om det är värt att stiga upp klockan sex på morgonen för att slippa komma hem klockan sex på kvällen. Hm... jag vet ärligt talat inte.

Holiday

Jag är mitt uppe i att se på den romantiska komedin "Holiday" som just nu går på 3:an. Av någon anledning så stör jag mig på Cameron Diaz som bara ler hela tiden, samtidigt som jag inte kan sluta tänka på grahams mjöl och Edward. INTE tillsammans!

Oh crap, hela min helg har jag skött mig så fint och nu går jag och sabbar allting med att kolla på en film som jag kom ihåg som söt, som är söt men har en leende flicka med hela tiden och jag tänker på Edward. SLUTA!

Det är ett jobbigt liv.

Breaking Benjamin

Och återigen har jag fått en ny obsession vad gäller musik. Och återigen så är det Breaking Benjamin. Nåväl, tjejerna kommer väl inte ha någon anledning att slå mig mer i alla fall ♥

Och av någon anledning så fick musikvideon mig att verkligen vilja sy en episk klänning. Nåväl, det är väl bara att ta fram tyger och symakin :'3 Fast jag kanske borde göra en skiss först?


RSS 2.0