Ferret Quiz


At least, forget all your sences

At least, forget all your sences. Disappear into the nothingness and remember who you are. Don't think about anything, they will just corrupt you and create a wall around the world you should know.
At least, forget all your sences. They only blind you from what you really are. From what lies beyond everything you feel. What are you without your sight, without the taste. Can you still be someone, something?
At least, forget all your sences. Rip down the wall that covers you. Let yourself fall blindly to the chasm of the utopia, crawl around without what made you before. Rip apart everything you knew a long time ago, and become what you really are.
At least, forget all your sences.
Become the Shinobi you were born to be.


Bry er inte om mig, jag är störd x''D

Fangirls sucks

Varför varför varför?

Jag är alldelens för fangirlig av mig, därför.

Usch. Jag har varit fangirlig inte bara en gång utan TVÅ gånger! Först blir vår nedminskade kvartett fangirliga för att Mike håller upp dörren till oss, vi tackar och han säger "Varsågod" och det blir uppenbarligen så som man inte vill att det ska bli; Vi är allmänt fangirliga.

Men sen sitter jag och nördar en fin sida som vissa vet vilken det är och jag har även nämnt för några att alla söta pojkar verkar heta Alexander på den sidan. Emo-pojken som vi agreeade om att han var söt skrev jag till. Och han skrev till mig. Tillbaka skrev jag:

(Antingen kan jag skriva min fula fangirl reaktion eller så vet jag helt enkelt inte hur jag ska svara>> Hm...)


Okej ^_____________^ (Du kan ju gissa vilden det var>w<)

Jag suger. Faktiskt. Jag hatar att vara fangirl ibland. Yuck > >


Surpisingly, shockingly, annoying

Nu är jag lite småarg. Till råga på allt på klassen jag gått och kallat über i ett och ett halvt år. Eller delar av klassen i alla fall.

Vad fan har de med att göra om vi sitter och kollar runt på alla killar vi tycker är snygga? Eller för den delen råkar gilla någon av dem lite mer än de andra. Som Jonna med Wimp eller Sofia med Arne, eller jag med Mike för den delen.

Vi har liv, även om vi inte gillar att spendera dem på fester där vi blir stupfulla och hånglar upp tre olika killar som vi inte har någon aning om vad de heter eller ens kommer ihåg dagen efter.

Varför suger vi bara för att vi inte vill göra så?


Surprisingly, shockingly - James Joyce

Mike, Mike. Mike. Mike Mike Mike Mike, Mike. Städis. Mike. Mike är söt. Mike stör mig och Mike stör mitt liv. Mitt liv är ur balans och jag vill att Erika kommer hem och bankar vett i mig för hon är den enda som slår mig. Jag vill att hon tar med sig Tim så att han kan prata vett med mig för han är den enda som hitintills gjort det. Jag vill att Mike går upp i rök och ersätts med Mikael, för honom kan jag få. Han är redan min.
Jag vill ha ett episkt namn som James Joyce och jag vill för allt i världen vara klar med Romeo imorgon. Blått. Blått. Rött. Blått och rött och mamma har migrän. Mamma vill ha massage och jag väcks mitt i natten förmodligen igen. Jag vill inte till skolan imorgon men skolan är viktig för mig.
Hur fan ska jag komma över Mike? Kan det inte komma en LTU-kille och säga att han är singel? Och bli tillsammans med mig. Jag vill att Erik och Emil ska finnas. Och Mattias och Sebastian.

Det båser ute. Tror jag. Det är mörkt ute i alla fall och jag kan fan inte få ut bilden av Mike ur mitt huvud. Erika jag saknar dig, jag hade aldrig sådana här problem när jag var med dig. Tyst. Det var inte så här då. Jag vill ju sluta tänka på honom. Du har dessutom ditt nu, jag borde låta dig vara.
Äh, jag borde förmodligen bara slå huvudet blodigt emot tangentbordet innan jag drar ut huvudet ur min jävla bubbla och faktiskt hittar någon åt mig. Eller så sitter jag bara kvar här resten av mitt liv och bara struntar i allt det andra. Skriver på Romeo.

Jag borde lyssna på Tim. Tim är logisk. Han kom med helt smarta svar på mina fangirl-squeals efter Mike. Som jag bara kan komma på två andra svar på jag fått; *fangirl-squeal* och "JAMEN PRATA MED HONOM DÅ!"

Strunta i mig. Jag är dum. Jag ska krypa tillbaka i mun bubbla igen och gömma mig under en sten. Jag klarar mig alldelens utmärkt där. Jag är bättre än allt det andra. Än att springa runt och vara besatt. Även om han har en helt underbar sleeve. Och en väldigt fin käke. Och hår. Och glasögon.
Tyst med mig. Det finns många andra sådana. Tyst. Sluta läs och jag sluter skriva.

Mike, Mike. Mike. Mike Mike Mike Mike, Mike. Städis. Mike. Mike är söt.


But remember when I moved in you

AHA!

Jag vet att jag suger, jag skriver typ aldrig på Romeo (eller, jo det gör jag men bara några rader om dan oftast). MEN IDAG! Ska jag minsann försöka att skriva lite extra. Eller i alla fall få stackars Emil på bussen så han kan börja terrorieras av Christian.

All I want for Christmas

OFFICIELLA ÖNSKELISTAN (The boring version):
Criminal Minds, season 1&2
My Chemical Romance; Life on the Murder Scene
Smashing Pumpkins; Adore
Boktjuven (bok)
Sonat till Mirjam; av Linda Olofsson
Rquiem for a Dream
Naruto, bok 4-14; av Masashi Kishimoto
The Cain Saga, 1-4; av Kaori Yuki
Batman - The Dark Knight
Symaskin (ftw)
Lust Caution
Lord of War; 2 disk edition
The Incredible Hulk (Norton version)
Batman Begins Limited Edition
House, season 2
Studio Gubli box
I'm Not There
Brokeback Mountain

INOFFICIELLA ÖNSKELISTAN (The real version):
Pojkvän
Reid; från Criminal Minds (skådisen går också bra)
My Chemical Romance (bandet)
30 Seconds To Mars (bandet. Är det försvårt att få tag på alla räcker Jared)
Mike (alla vet nog vem)
Lägenhet vid skolan (inte _för_ nära dock)
Romeo x Romeo nedskriven och klar
Kakashi
random snygg japan som kan svenska och sjunga (får gärnas kombineras med första önskningen)


Updates may come.

Don't mess with fangirls



Tja, vad säger man? Fangirls kommer ha ihjäl honom. Förr eller senare.

Håll käften.

Han dog inte.

Update: GÅ HÄRIFRÅN!

Matilda stack. Det ante mig. Men eftersom hon har sitt rum på nedervåningen och mamma och pappa faktiskt lät henne vara var det inte så svårt att räkna ut att hon skulle dra. Undrar hur lång tid det tar innan pappa hittar henne. Hoppas att hennes kompisars föräldrar i alla fall är klokare än både henne och hennes vänner och ringer hem till oss om hon kommer dit. För det lär hon väl göra. Sista bussen härifrån till Luleå har i alla fall gått. Däremot inte härifrån till andra hållet.

Undrar om vi kommer få läsa i tidningarna om henne kanske? Äh, nu ska jag inte vara negativ. Jag hatar inte alla människor, bara världen i allmänhet.

Ps. Om ni inte uppfattade det så älskar jag faktiskt min syster och vill att hon kommer hel hem. Även om jag tycker att hon är en komplett idiot till fjortis mesta delen av tiden. Men det är ju så hon vill vara, det förklarade hon ju för mig i somras.

Gå ut härifrån, gå ut härifrån, gå ut härifrån!

Matilda har en lite "I'm going psyko"-moment just nu. Hon har stått och skrikit till mamma och pappa i en halvtimme att hon hatar dem och att hon aldrig vill se dem igen och att hon inte vill att de bryr sig om henne. Jag tycker det låter väldigt normalt. Om jag någonsin säger till någon att jag hatar mina föräldrar vill jag att den personen går och säger det till alla personer som man kan tänka sig ska göra någonting åt det och försöka få mig inlagd på ett psyksjukhus.

Matilda vill uppenbarligen rymma hemifrån. Förra gången hon ville det gick hon i... ettan tror jag. Och då kunde vi locka tillbaka henne med chokladpudding. Antar att problemen är lite större nu. Och att chokladpuddingen inte kommer att hjälpa.

Nu skriker hon snart ännu högre att hon vill att de går ut från hennes rum. Allt för att hon Verkligen, Verkligen vill röka. Och supa. Och få göra Precis som Hon vill. Men mamma och pappa inte vill det.

Hur skulle vi möjligen kunna vara systrar? Kan vi verkligen ha samma gener i kroppen, eller är det automatiskt så att om man har tre döttrar att mellandottern ska vara OTROLIGT trotsig.

Tja. Jag fryser.

I know it hurts so bad just trying

Idag stod Sofia och nudgade Arne (aka; Jared) på idrotten. Vilket påminner mig nu om att jag måste träna glosorna till engelskan imorgon, eftersom jag inte har gjort det än. Vilket skulle vara behövligt.

Plus att skriva på svenskan skulle vara ganska normalt tänkt av normala studenter. Undrar om jag måste borträknas från båda?

Sen har vi matten, fysiken, biologin (även om vi jobbade väldigt bra på den idag och gjorde typ alla frågorna) och säkert något mer som jag har glömt. Men jag tror inte det (läs: Jag hoppas inte det). Litterära Gestaltningen är jag i alla fall klar med.

Jag hoppas bara att vi faktiskt Åker bort i helgen, så jag inte har sagt nej till Twilight (även om det inte känns som en stor förlust egentligen) och en fin övernattning hos Sofia. Det brukar ju alltid vara så roligt ;___; Jag känner mig helt utesluten. Och väldigt mobbad. Nåväl, annars får jag väl tid att räkna på i fysiken och matten, och kanske (men bara kanske då ^.-) läsa om Evolutionen så jag redan fattar lite när Peter ska ha genomgång nästa vecka på det. Även om Evolutionen inte ska vara så svår att förklara tycker jag. Läs The God Delusion så borde man fatta vad det handlar om, och den handlar ju inte ens om Evolutionen särskilt mycket.

Nåväl.

Hinner jag ska jag väl skriva på Romeo lite grann i helgen också. Eller mycket, så jag i alla fall hinner komma till kapitel femton någon gång. Kapitel fjorton är så tråkigt att skriva och många (*host*) väntar ju på att få läsa det.
Men känner jag mig själv så blir det väl så att om jag får någon tid över - eller inte för den delen - så kommer jag rollspela. Eller bara allmänt nörda vid datorn.

Det är Matildas fel att jag inte gjorde någonting förra helgen för att hon gjorde mig arg. Vilket gör mig arg.

Sayonara i alla fall.

Jag ser gärna Edward varje morgon från och med idag

Så då var man tillslut i skolan. Börjar om en sisådär tio minuter, men jag tänkte dra ut på tiden lite grann och kanske se pojken som säger saker som redan är uppenbara (Jonna, du vet att jag menar Arne eller hur?). Jag steg inte upp särskilt tidigt idag egentligen, men jag hann som med allting jag ville ha gjort innan jag gick till bussen. Jag känner mig sådär härligt lagomt sunkig.

Igår hade jag minsann tre minuter på mig att svara på två rollspel. Jag hann inte. Jag hann svara på ett av dem, men vette fan om Tim hann ta emot det innan jag loggades ur. Jag gillar inte föräldrakontroll på våran stationära dator. Det är jobbigt. >x<
I vilket fall som helst verkar mitt och Davids rollspel intressant. Det är typ lite Matrix baserat, fast sjukare med annan story och det är inte en alternativ värld som finns i en dator. Fast jag vet inte om jag vill vara en person som blir hjärntvättad eller en person som hjärntvättar.

I alla fall...

Nu ska jag gå ner till femman och hitta Linda, så hon inte sitter och väntar på mig. Pojken som säger saker som redan är uppenbara har inte uppenbarat sig.

Däremot har jag redan hunnit se Edward och det var väldigt trevligt. Han är en sådan där person som är kul att se på, men som inte ger mig hjärtattacker varje gång han dyker upp. Skönt att det finns någon sådan person i skolan i alla fall.


Jonas, säg åt din bror att sluta stirra på mig!

GAH! Idag såg jag en kille på stan som jag råkade känna igen, som jag kanske inte borde känna igen, eftersom jag aldrig egentligent träffat honom!

I vilket fall som helst... Låt mig förklara;

En kille var en gång in på min bilddagbok. Jag gick in på hans bilddagbok och tänkte genast "OMFGosh! Han ser ut som Sebastian (i Romeo), fast med ljusare hår och lite äldre!"

Inget mer med det. Nu kändes det ju väldigt skumt att stå och vänta på bussen, och helt plötsligt tänka "Nämen! Det är ju Sebastian!" bara för att sekunden senare inse att det visst inte är han, eftersom han egentligen bara finns i mitt huvud.

Oh crap. Han stirrade dessutom på mig >x<

Jonna, vilka bra vänner du har :D

Vickan kom ju med ett bra förslag. Varför inte ta ett random, ganska kort ord och sedan låta bokstäverna stå för olika saker? Kanske inte Fred och vad nu Vickan sa, men ändå? Jag tyckte det var en väldigt bra idé, plus att då kan vi ju ta nästan vad som helst!

Helt bra ju :D


If you take me for eveything

Jag måste säga att det är relativt roligt att ha sovmorgon och sedan få bra med tid på sig och sitta vid datorn och ösa Sick Puppies och sedan sjunga med. Att jag är hes och tycker jag sjunger bättre än vanligt gör det hela ännu roligare x3

Det var jag tänkte säga, eftersom jag ska gå på fem minuter >w<

Klänningar på Nelly

Ja, bara för att jag var tvungen att bli inspirerad av Lindas blogg och gå in på Nelly.com så hittade jag en awesome klänning som jag blev helt kär i. Och så klart var den ju tvungen att kosta fyratusen också. Suck.
Här är den i alla fall ;__;



Det här är banne mig anledningen till att jag ska börja sy mina kläder själv!

Bara två sidor?!

Jag måste erkänna att bara för att min dag gick utför efter skolan i fredags har min helg varit balnd de lataste på länge. Jag har nästintill BARA rollspelat med Tim. Sen har jag kolla runt lite på internet också, men mest bara de vanliga bloggarna, min blogg och bilddagboken. Snart NarutoDreamfic då x3

Och jag ska minsann få säga att vårat bögrollspelande har resulterat i ungefär två sidor (bög)hångel och 23 sidor där våra två karaktärer sitter och oroar sig över vad den andra tänker och vill göra.

Så det så! x''3

Tim om Roy Mustang och mig

"Men du måste veta, du är The Guru of Gay!"

Jag måste erkänna att det kändes lite mer smickrande att kallas The Guru of Gay än att få "AMANDA, DU FÖRBÖGAR MIG!" skriket till mig under en fysik lektion. Tack Tim *bockar och bugar*


Bloggnamn

Ja, hörrenini tjejer... Nu har jag ju inte sådär jätte kreativa förslag till våran gemensamma bloggs namn, men jag har några förslag till hur vi kan komma fram till något bra däremot.

Kanske ett låtnamn från någon av 30stm låtar? Eller en rad från någon av våra favoritlåtar? Eller annars kan man ju ta och översätta ett ord som vi tycker representerar oss (inte faghag då x3) till något cool språk (japanska? ^^).

Som sagt var det ju inte jättekreativt men det är ju i alla fall någonting, eftersom våra förslag med enkla siffror inte var så jättebra i alla fall (eftersom man inte kunde ha siffror i sitt bloggnamn > >).

Själv gillar jag Anarchy in Tokyo (^^' Tihi)

Nej, men allvarligt, vad tycker ni? Annars kan man typ heta någonting så enkelt som four. Fast sen blev jag lite inne på seven, som i de sju dödssynderna. Jag skulle helt lugnt vara högmod x3

En veckas uppehåll ;__;

Mitt skolfolk känner nog de flesta till att jag har gått och tjatat om Naruto nästan hela veckan. Detta på grund av att jag sitter och väntar på att kapitel 425 ska komma ut. Detta på grund av *spoiler* att Kakashi håller på dö typ och jag vill veta om han kommer dö. *slut på spoiler*

Så missar jag varje gång jag uppdaterar mig på sidan där jag läser att det är uppehåll denna veckan och upptäckte det inte förrens igår. Vilket innebär att jag måste vänta tills nästa vecka ;__;

This is so mean.

Heterokärlek till spillo för bögkärlek

*host**harkel*

Eftersom att jag under denna natten satt och utvecklade ett förhållande mellan två helt nya pojkar (Jim och Kyle) så ska jag härmed göra Sofia gladare genom att säga att jag skall minsann skriva klart kapitel fjorton i natt om det så är det sista jag gör!

Ps. Fast det kommer hon ju inte veta någonting om förrens hon kommer hem sen igen och jag är klar med kapitel fjorton x3


To Sheila - Smashing Pumpkins

Twilight fades
Through blistered avalon
The sky's cruel torch
On arching autobahn
Into the uncertain divine
We scream into the last divine
You make me real
You make me real
Strong as i feel
You make me real

Sheila rides on crashing nightingale
Intake eyes leave passing vapor trails
With blushing brilliance alive
Because it's time to arrive

You make me real
You make me real
Strong as i feel
You make me real

Lately I just can't seem to believe
Discard my friends to change the scenery
It meant the wrold to hold a bruising faith
But now it's just a matter of grace

A summer storm graces all of me
Highway warm sing silent poetry
I could bring you the light
And take you home into the night

You make me real
Lately I just can't seem to believe
You make me real
Discard my friends to change the scenery
Strong as i feel
It meant the wrold to hold a bruising faith
You make me real
But now it's just a matter of grace

*cough* Please... *cough* Help... me!

AHA! Jag visste väl att det skulle bli värre nu under helgen. Jag låter som en gammal kråka. Fast det kanske inte bara beror på att nu kan jag vila ut mig utan för att jag stack till biblioteket utan jacka igår.

I vilket fall som helst jag jag fullt med slem i halsen och hostar varannan minut. Fast det är inte så farligt. Jag har i alla fall inte huvudvärk eller feber.

Fyrtio söta pojkar på en kväll

Nu har jag rollspelat med Tim i några timmar. Och snart är vi nära ett klimax (gay-hångel alltså). Också har jag klicka på söta pojkar mellan 17 och 19 år i Sverige. Det har också varit ganska kul. Men mina två favoriter klickade nej på mig. Tror jag. Eller; den ena gjorde nog det. Den andra försvann när jag skulle klicka och det var helt tråkigt. Nu måste jag vänta 24 timmar och klicka tills han kommer igen.

Jag nöjer mig med gay-love tills dess.

Gay love equals gay Amanda.


No Subject; Läs inte

LÄS INTE LÄNGRE ÄN SÅ HÄR.

Sure. Det är mig det är fel på. Det var jag som störde. Förlåt mig så mycket, your royal highness. Skall aldrig ske igen.

Fuck you. Förlåt att jag frågade.

Skit i mig bara. Det brukar funka.

Jag är inte avundsjuk

Okej, nu är jag redo att vara arg och sedan ska jag vara resonabel.


GAH! JÄVLA CP-FITT HELVETES JÄVLA PISSRÅTTA JÄVLA UNGJÄVEL SOM ÄR ÄLDRE ÄN MIG OCH VARFÖR I HELASTE HELVETE ÄR LIVET SÅ JÄVLA....!! GAH!


Okej. Det var inte jag som var arg, det var jag som var förbannad, deprimerad, avundsjuk och oresonabel. Kändes lite irrationellt gjort ^^'


Nu ska jag vara arg och irrationell.


Varför i helaste helvete? Okej, är hon helt störd eller vad är det för fel på människan? Jävla... Okej, jag ska inte förolämpa henne.

Men vad i hela...? Hur kan hon gå och vara oartig och fula sig mot Jared? Är det något allvarligt fel i hennes huvud eller vad? Och ärligt talat; Folk våldtar inte andra mitt på en jävla Award. Om de börjar dra dig därifrån, visst; Stick, skrik eller vad fan, men kolla Vem som drar dig därifrån va?


Och HERREGUD! Hur kan hon inte bara veta vem perfektionens perfektion är? Det enda som saknas egentligen är att det finns en bild på honom i ordboken under perfektion. Jag menar; Hans perfektighet går ju inte att missa? Och om man nu inte råkar känna som jag and tha gang, så vet man väl ändå vem han är? Hon bor väl ändå inte under en sten, eller har jag missuppfattat någonting? Jared kanske var på en galafest under en sten?

Och! Och! Han var typ disguised, MEN! Men; Hans perfektion lyser ju igenom! Det är som en underbar aura kring honom. Right, right? Am I wrong?


Okej, dags för resonabla Amanda att komma fram.


Jag hatar henne inte. Jag är avundsjuk. Jag är avundsjuk och kanske ogillar henne. Mest avundsjuk. Sen tycker jag väl att hon är lite korkad också. Och sen tycker jag att hon ändå ser ganska alldaglig ut. Som alla på stan, fast förmodligen modellsmal eller någonting.

Det är okej, jag är inte arg längre. Det har runnit av mig. Jag är fortfarande avundsjuk, jag är fortfarande vanliga gamla Amanda som skulle göra vad som helst för att träffa Jared och skulle dö om han grabbade tag i mig och bad mig följa med. Som skulle vakna till liv igen om resten av bandet kom. Och jag skulle verkligen inte säga att jag är på dåligt humör när jag får träffa 30 seconds to mars. Frågar de; "Why are you being so rude to us?" svarar man (jag) "Because I'm stupid and blind, forgive me your highness and please spare my head m(__)m" och är gravallvarlig.

Jag är avundsjuk. Jag vill slå in hennes huvud, men det är inte för att jag ogillar henne, hatar henne osv utan för att jag är avundsjuk. Resten kommer i andra hand. Okej. Visst är jag en bra människa, som erkänner att jag är avundsjuk.

Nej, jag tycker hon kan få sin Bill, jag vill inte ha honom. Hon får Bill och hon kan få hela Tokio Hotel för den delen, så får ve 30 seconds to mars. Så kan vi lära dem vilka man ska prata med och vilka man ska hålla sig undan.


Nu kommer jag dö, för jag har uppfyllt dödssynderna: Pride, Gluttony, Sloth, Lust, Envy, Wrath och Greed inom loppet av två dagar. Det är ont.

När jag kommer till efter livet kommer jag att sitta i Jareds knä och dö.


Jag är avundsjuk på Kenza. Är ni nöjda nu?


Inget xoxo från mig.


Ps. Förlåt alla ni icke-klasskompisar-som-nördar-30stm-och-snygga-killar-lika-mycket-som-jag. Ni borde inte ha fått läsa detta. Vad jag däremot inte förstår är varför ni, mina vänner, fick för er att läsa den där bloggen? Varför? Vi var lyckligt ovetande för bara några timmar sedan. Jag hade haft en bra dag och sen gick ni bara och gav den ett hemskt slut. Shame on you!


Måste hon skriva sånt där? ;__;

Är det okej att jag inte vill slå sönder datorn för att jag läste Kenzas blogg? Ni förstår nog vad jag vill göra i alla fall.

You can't stand still

Jag kan verkligen inte avsluta det jag har påbörjat har jag märkt. Jag menar; Jag började med Romeo logon förra veckan, jag hade varit klar förra veckan också om jag bara gjort någonting. Men icke, den ligger fortfarande halvklar i min dator och väntar på mig.

Sen har vi alla rollspel jag aldrig avslutat. Eller mangorna jag håller på mig. Eller novellen jag skulle skriva till svenskan i våras.

Usch. Är jag en dålig människa nu? ;__;

But when I opened my mouth; "Don't say, nothing's wrong."

Okej. Jag har tråkigt. Jag har ingenting att göra. Jag har massor att göra, men jag vill inte göra någonting av det. Jag vill sitta på bussen och lyssna på musik, sedan vill jag lösa ut checken jag fick igår och köpa någonting kul. Jag vill ha bild och åka hem och hämta ut mitt paket på posten (som visserligen inte kommit än).

GAH! Livet är långsamt ibland.

Proms are so super-tacky two~

Jag gick typ balistic på min nagel-piercing ikväll. Om man tyckte den var tacky igår skall man se den nu. Det är en kedja mellan två naglar nu istället, för korset gick sönder. Och jag fastnar ta mig fan HELA tiden i tangentbordet.

 Den är awesomely snygg, men den är irriterande som fan. Jag kan ju inte skriva alls. Vilket jag ska göra nu. På Romeo alltså. Kan nu uppmuntra alla med att säga att jag har nästan ledigt imorgon, vilket är najs. För då kan jag skriva på Romeo och alternativt räkna lite matte. ALTERNATIVT sa jag.

Nä nu ska jag dra bort kedjan så jag inte drar av mig en nagel eller två i natt, samt kan dusch imorgon. Och självfallet skriva utan att fastna var tredje tangentnedtryck. Som nu. W  is the letter to get me out.

Proms are so super-tacky~

Okej, jag har gjort hål i Nageln. Ja, N-A-G-E-L-N, inte Naveln. Som i den där hårda ytan längst ut på fringrarna. Det var förmodligen det dummaste jag gjort på ett bra tag. Det är relativt snygg, men ganska tacky och dessutom fastnar jag i tangentbordet lite då och då så som jag sitter och nördskriver vid datorn vareviga minut.

Det är jobbigt. Men snyggt. Och tacky. Och snyggt och tacky kändes bara så rätt idag. Jag tar ut den om Kakashi dör. Jag lovar.

Fars dag och jag har en pappa

My father pwns. He can kick your Dads ass any day.

Spoiler~

Okej. Kakashi dog inte. Kakashi överlevde. Kakashi använde sig super elit mangekyougan för att "trolla bort" spiken och överlevde. Sen tänker han "Oj, jag har nästan ingen stamina kvar." Sen kommer Pain och säger "You sure are persistant" och man skriker "VEM FAN ÄR DET SOM ÄR PERSISTAN HÄR EGENTLIGEN!?" Så tänker han skjuta en bomb emot Choji, men då tänker Kakashi "Om jag använder Mangekyougan igen så kommer jag att dö."

Jag skriker lite på Kakashi, för alla vet att jag skriker när jag blir upprörd (eller hur?).

Kakashi använder i alla fall Mangekyougan. Sen tänker han "Detta är min sista stund i livet" och så har han sin sista jävla önskning.

Nu vill jag slå någon. Helst Masashi för att han måste ha ihjäl Kakashi. Kan han inte bara stoppa dit Sasuke eller någonting? Och dessutom är allting Sasukes fel! Faktiskt. Jävla pucko.

OMFUCKINGGOSH!

Jag har ont i halsen. Jag måste läsa Twilight till nästa vecka. Jag har halva boken kvar.

Jag vill ligga i sängen och sova, men jag är inte trött. Sigh. Mitt liv är minsann inte lätt.

When will you learn that this is where we fall?

Okej.

Jag suger.

Fuck.

Erikas blogg suger.

Fast.

Hon har faktiskt träffat mig förra veckan. Hon behöver inte sakna mig. Och jag saknar minsann inte henne heller!

When you are the one, the one that lies close to me

Hej hej allihopa. Jag skriver på Romeo. Eller skrev. Och jag är liten.

Jag gillar inte att tänka på att Erika bor i Stockholm, det är enklare och mindre obekvämt att bara säga att hon inte är här just nu. Att hon kommer hem sen igen. Men sen kommer tanken sig smygandes som ett monster udner sängen och skrämmer mig. Hon kanske inte tänker på det här som hem längre. Stockholm är kanske hem. Kan Stockholm verkligen vara hem?

Okej, för att undvika långa emo inlägg (för jag tror jag skrivit ganska många sådana) så ska jag över gå till någonting annat. Samtals byte, samtals byte...

...

FUCK NO! Det enda jag tänker på är att Kakashi kan vara död! ;__; Och att Matthew Grey Gubler är ganska söt. För han ser så nördig ut. Och att jag tror att han är 27 (because that is the magic number, ya know?).

I vilket fall som helst. Jag ska läsa Erikas blogg. Jag ska se Criminal Minds. Jag ska skriva på Romeo, för tro det eller ej (*host*) jag känner mig ganska inspirerad att skriva om när Christian deppar ihop och Emil rä vanligt cynisk och lagomt emo. Faktiskt.

(Och såhär slutar det om man lyssnar på The Ghost of You samtidigt som man deppar ihop.)

At the end of the world, or the last thing I'd see, you were never coming home, never coming home.
Could I, should I?
If I fall? If I fall down...

Don't believe the lies that they have told you, not one word was true

Ännu en dag i plågande tankar om vad som kan ha hänt med lilla söta Kakan, ännu en dag lyckligt ovetande. OhMiGosh, jag blir nervös av att bara sitta och vänta, det känns inte bra. Kan man inte bara få veta så jag kan begå sepuku och komma till lyckliga himlen av alla awesome karaktärer jag någonsin gillat som dött? Typ, Itachi OCH Kakashi. Det skulle vara awesome.

MEN NEJ! Nu skall vi icke ha negativa tankar. Kakashi kommer inte att dö, Kakashi kommer inte att dö. Därför kommer han inte att dö.

My thoughs are so tempting, I don't know how it got so bad

Det finns inte mycket att säga. Jag har en stickande känsla i bröstet och i magen. Det beror på att min älskade Kaka håller på att bli brutalt mördad av Kishimoto via Pain med en spik.

Delvis visserligen på grund av att jag har matteprov imorgon och jag bara Känner på mig att det kommer att gå käpprätt åt helvete.

And you'll say that you don't want to see the sun anymore

VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ MIN JÄVLA VÄRLD?

Tecken. Okej. Vi säger det. Karma. Okej. Vi kan säga det med. Men när FAN tar allting slut?
Kan jag inte bara få en fin pojkvän, träffa dem jag vill träffa och få ha mina favorit karaktärer i livet. Oh sigh. I slutet av veckan kommer jag förmodligen att ha hängt mig. Bara så att ni vet om ni undrade.

Master and Servant - Cain and Riffael

Nej, nu ska jag minsann inte spoila GodChild som jag vill göra.

Fy fan. Kain är ett fint namn. Den är sjuk, om ni undrade.

Och alla ni som var tvungen att se när jag dampade lös vid random tillfällen då och då; Tråkigt för er va? x3 Så är jag när jag läser manga. Eller pratar om den. Eller tänker på den. Eller ganska allmänt också när det gäller någonting jag har starka känslor för.

Så det så. //Säg gärna till mig när alla faktiskt läst klart GodChild så jag får berserka min blogg med den serien <3//

Well you've done, done me

Och jag tror banne mig att jag ska bleka håret igen. Och ha det relativt ljust. Vad tror ni? Jag har självklart inte bestämt mig än, just nu känns det som om jag ska göra ett formulär som alla måste fylla i, men ändå. Fast då ska jag nog köra på att gå till en frisör och avfärga först. Så jag inte sabbar. Dessutom ska jag inte köra stenhårt på vitt heller. Mer som min frisör sa förra gången "bleka slingor när utväxten kommer igen". Så slipper Sofia gnälla om att jag har en ful utväxt också som hon stör sig på.

RSS 2.0