.838 Christian Bale och godnatt

Mamma slog inte av tvn som hon till och med frågade om hon skulle slå av. Internet sladden hoppar ur hela tiden och därmed så försvinner anslutningen då och då.

Christian Bale är skitsnygg och jag kunde inte alls komma på hur han kunde vara med i Mio min Mio eftersom det är en svensk film där alla pratar svenska, men sen kom jag på att den är dubbad när det är den svenska versionen. I vilket fall som helst är han snygg och PiereRobert reklamen den fulaste någonsin. Ingen springer ut utan byxor och knuffar på en bil helt random.

Godnatt.


.837 Fangirl Outburst; Spoiler Alert

Om du är ett Naruto-fan och icket läst kapitel 449 så borde ni VERKLIGEN sluta läsa vid denna punkt.

I knew it, I knew it, I knew it, I knew it, I knew it, I knew it, I knew it, I knew it, I knew it, I knew it, I knew it, I knew it, I knew it, I knew it, I knew it, I knew it, I knew it, I knew it, I knew it, I knew it, I knew it, I knew it, I knew it!

Han lever, han lever, han lever, han lever, han lever, han lever, han lever, han lever, han lever, han lever, han lever, han lever, han lever, han lever, han lever, han lever, han lever, han lever, han lever, han lever, han lever!

KAKASHI-SAMA!

Fangirls all over the world is overwhelmed by joy.

Jag släppte aldrig hoppet, jag trodde alltid att han aldrig skulle lämna min sida och därför gjorde han inte det heller TwTb Visserligen så sa de tillslut att han faktiskt dog (för hans pappa sa att han aldrig trodde att de båda skulle dö så unga) men sedan så blev Pain en nice guy och sammanstrålade (typ) och gav alla döda (typ) liv igen.

KAKASHI-SAMA!

En fanfiction förtjänar att skrivas. Och jag behöver inte hitta på ett eget slut! OwO


.836

Idag har jag minsann inte sett någon av mina söta pojkar. Eller tja, inte MINA söta pojkar kanske, men typ. Jaja, de är söta och de är pojkar i alla fall. Poängen var att jag inte har sett något eyecandy idag. Fast jag har ju sett bögen, som har klippt sig.

Däremot så har jag fått veta att jag fick MVG i Litterär Gestaltning. Vilket är kul. Och läraren älskade min novell och min skrivstil vilket är mycket positivt. Och på måndag så får jag veta om min novell som jag skickade in till novelltävlingen. Att vänta i fyra månader är lite jobbigt faktiskt. Däremot måste jag erkänna att jag inte tror jag lyckades så bra, för det var inte bland det bästa jag skrivit.

Mor fick sitt jobb i Övertorneå vilket mest troligt innebär en flytt för mig innan slutet av året. Which is very scary, but exciting. Nu ska jag gå och göra annat som har ungefär samma viktighetsgrad som att blogga. Eller sova, som ligger väldigt högt på prioritetslistan.

.835 University-dude is back forever! Sort of...

Idag så har jag inte sett Edward (ibland är jag glad över det och ibland är jag inte), PB-killen, Bögen eller Mike eller någon! Eller ja... okej, jag har sett Mike ganska väldigt mycket idag x3 But the point is; Jag har faktiskt fått se University-dude idag :'D Senast var typ i februari.
Han var lika söt som vanligt, med alldelens glansiga och rosa - nästan som att han hade läppglans. Han pratade lite med en av sina kompisar och nämnde något om att "det var länge sedan" och jag råkade tänka "ja, det var det!". Tur att jag inte svarade i alla fall.

Så nu blev jag ju lite kär i honom igen. Fast om det ska bli regelbundna möten så lär jag inte se honom förrens... augusti eller något.

Nä, nu ska jag ta och skriva på min novell lite grann. Skönt att bara få skriva en novell för att skriva för skojskull och inte för att den måste göras. Den blir nog awesome i alla fall x3 Nej, det är ju en kärlekshistoria och den slutar ju lyckligt, så den blir nog inte så himla awesome ändå, men vi får se. Jag ska utmana mig själv och se om jag hinner få klart den till imorgon. See yaa~

.834 Discovery

You have not lived
until you've found something
worth dying for.

.833 Blossom

Här tänkte jag att ni faktiskt skulle få se resultatet av mitt "pluggande" (x3) igår. Det kan se ut som att jag sitter och är jätteflitig och pluggar, men egentligen så var det mesta som skrevs könsord och annat otrevligt (förutom bög då, för det är ett trevligt ord).




.832 Youngblood

Nej, jag är inte död får jag väl börja med, eftersom jag börjat bli lika duktig som Erika på att uppdatera min blogg (pikpikpikpik). Jag har en god ursäkt!

Min syster har fyllt år (igår), jag har målat (MYCKET!) och pluggat (lite...). Angående måleriet; Jag ska ställa ut på Konst I Det Gröna nu i sommar hade jag tänkt - och därmed har jag bokat alla mina vänner att komma och kolla in mina målningar/teckningar den 1-2 augusti. Så det så.

Bilderna får ni faktiskt vänta med att se dock. Jag ska försöka uppdatera min blogg lite oftare däremot.

Och bara för att jag råkade se på nyheterna när jag loggade in på msn att E.M.D.s nya singel är Youngblood och den låten får mig att tänka på vampyrer (de riktiga, inte Twilight-vampyrer) så tänkte jag lägga upp videon här och meddela alla att jag inte äger den (alla är ju tydligen så noga med copyright och sånt nu förtiden). Dessutom ska jag tillägga att jag fortfarande inte kan sluta tänka på "hej snygging".


.831 In love in love

Idag så var inte Linda med mig när det var fint väder ute för att kolla på pojkar, så jag fick ta och sno med mig Jonna istället. Jag blev jättekär i PB-killen (typ) och i vilket fall som helst så tjatade jag om honom och Jonna tjatade om Lindas pappa och en massa andra pojkar när vi var på stan och vi visste att han satt på ett hamburgerställe som inte ska nämnas vid namn för man vet aldrig vilka som läser ens blogg ^.-

Sen när jag kom hem (efter att ha spelat lite Guitar Hero hos David) så spenderade jag inte det minsta (okej, lite faktiskt) av min tid till att plugga. Istället så gjorde jag en liten sleeve på min arm. Den blev ganska fin, fast å andra sidan så upptäckte jag också att man inte ska rita på sig själv med tusch, för den har smetat ut ganska mycket.

Jag har också tänkt väldigt mycket på PB-killen hemma.


.830

Jag hade en jätteful dröm i natt.

Det hela började med att vi var på sexan och satt slash låg och kollade på Asymmetriska pojken när han spelade basket (i korridoren), men sen så började hans lektion och precis innan han gick så sa jag "Han är så himla söt" och då kom han och sa "visst är jag?" på ungefär samma sätt som Mattias sa "visst var jag?" till Sofia när hon pratade om skruvdragaren. Sen stod deras lärare halvvägs ute och ropade ut en massa namn och helt plötsligt så ropar hon ut mitt namn och jag visste att jag skulle jobba med den som fick mitt namn så jag hoppades ju såklart att det skulle vara Asymmetriska pojken som fick mitt namn. Men sen visade det sig att det var någon annan kille som jag tror går frilufts.

Sen visade det sig att vi skulle göra intervjuer, eller att han skulle intervjua mig om mitt liv (och det måste seriöst vara värsta stalkeruppgiften någonsin). Så han presenterar sig som en Erik (fast jag är ganska säker på att han inte heter så, men eftersom han sa det så...) och jag presenterar mig som Amanda, men han påpekar att han hade en lapp där det stod det (vilket för övrigt var det enda som han fick så jag undrar hur han visste vem jag var, men det var ju en dröm då x3).

Sen så sprang vi omkring i skolan oändliga trappor (jag skojar inte, de var oändliga i drömmen) och jag lyckades få honom irriterad på mig ett par gånger, men allting löste sig när jag sa förlåt varannan minut. Sedan ut på skolgården - som var täckt av snö - och sen så var vi hem till honom och hans mamma tyckte tydligen att jag skulle bli en alldelens utmärkt svärdotter och att han säkert gillade mig. Vilket jag fick bevis på när vi låg på marken där Bögen och Diva höll varandra i handen (de var inte där i drömmen) och han pussade mig på kinden hela tiden och sa att jag gillade mig. Helt plötsigt så säger jag "daisuki" (som är japanska för "jag gillar dig" eller "jag älskar dig") och sen så vaknade jag precis då jag skulle fråga honom varför han inte undrade vad det betydde genom att högt säga "varför undrar du inte...".

Härligt med knäppa drömmar, ne?


.829 Boys boys boys

Nu ska ni få läsa precis vad Sofia fick läsa eftersom jag inte orkar skriva om allting jag och Linda hittade på idag.

Först köpte vi lite bullar och satt ute vid kullen på skolan när vi hade slutat och där såg vi en snygg skejtar-pojke. När vi sen gick till stan så kunde hon knappt sluta säga "Gå och säg att han är snygg!" förrens vi tappade bort honom x3 Sen...! Så gick vi till Kulturens hus och tänkte kolla om det fanns några snygga killar att spana på - Vilket det fanns :D När vi gick upp för trappan så såg vi ingen annan än PB-killen sitta och chilla med en dricka och sina kompisar i trappan x3 Sen när vi satt på balkong/altanen där uppe så upptäckte vi efter typ en halvtimme att Edward satt vid ett av borden längst bort >3>

Sen kommenterade Sofia med ett: "Haha! Sa du något till honom då? Du borde ju ha rusat fram och serenerat honom med det där du skrev på bloggen (länk)" på vilket jag svarade att "JAG TÄNKER INTE SERENERA EDWARD". Så tyvärr.

Det var nog allt. Goodbye~


.828 Flexin'

Jag har kommit på vad jag ska säga till Edward nu~ Fast jag tänker nog sjunga det istället :'D Här är det;
>>It's summertime; You're so fly
You and me, it could be<<


Erkänn! ERKÄNN! ERKÄNN NU! Så måste jag säga! Eller inte....

Jag måste erkänna att nu när jag tänker tillbaka på min högstadiemusiksmak (den i sjuan-åttan) inte kanske var den mest episka. Den smörigaste, HELT klart, men mycket mer än så är det nog inte. jag skämms lite grann för mig själv ;_;


.827 Hurtig

Idag har jag minsann varit riktigt hurtig av mig. Jag vaknade redan 05.24 och jag somnade faktiskt inte om(inte för att jag inte försökte >3>)! Jag har bland annat hunnit göra mig helt i ordning - vilket inkluderar att duscha, sminka sig, välja kläder och klä på mig - koka egen blåbärskräm (det har jag förövrigt gjort hela helgen x3) och kolla på Illusionisten med Edward Norton. En mycket trevligt morgon har det faktiskt varit.

Men nu ska jag snart ta och cykla till bussen om några minuter, så att jag inte missar den som förra veckan! Svenska redovisningen är idag och jag hoppas att det går bra! >w<

Vi höres~

.826 Bildbaserade Medier Pt. II


.825 Bildbaserade medier

Här sitter jag och tar en liten paus i mitt skrivande om Serier som Bildbaserat Medie. Det måste vara det roligaste ämnet jag någonsin kommer att redovisa om i skolan. Det är ju seriöst min största passion. Tråkigt är det ju för de andra som måste sitta och lyssna när jag pladdrar på om seriers uppbyggnad. Nåväl, jag har slängt med en bild på Night och Ryuichi så att Sofia och Jonna blir glada i alla fall.

Nu tänkte jag faktiskt gå ut och sitta ett tag eftersom det är så fint väder ute. Vi hörs.

.824 Rent hus

Här sitter jag och tar en liten paus i mitt "rensa i röran och hitta inre frid"-städande. Borde nog ta någoting att äta också, för magen börjar göra sig påmind.

I vilket fall som helst tänkte jag informera er om att jag städar, vilket är stort. Det är som en stor vårstädning, men bara det att jag nästintill aldrig städar egentligen, så det är inte någon speciell vårstädning, mer som städar-jag-inte-nu-kommer-jag-snart-drunkna-i-papper-och-kläder-om-jag-inte-får-astma-och-kvävs-först. Ja, det är stökigt och äckligt i mitt rum, men jag inser i alla fall att jag måste ta tag i det någon gång. Jag orkar bara inte göra det så ofta.

Ni får väl se någon fin bild på hur fint det blev sen när jag är klar eller något, eftersom jag aldrig har hem folk x3

Ps. Jag fick, liksom Sofia, också jobb på ett äldreboende >_< Fast jag behöver i alla fall inte ta hand om oroliga och dementa döingar.

.823 As I'm burning all the pages

Se, ytterligare en dag har gått och jag sitter fortfarande hemma i mitt vardagsrum med livet i behåll. Det är mer än vad det verkar som att man kan säga om våran tv, vars skärm är helt svart. Ytterligare en dag, ytterligare en skolvecka och ytterligare en fredag. En vecka närmare att inte längre få gå i tvåan, en vecka närmare att få börja trean. En vecka närmare en ny klass, ett steg närmare ett vuxen liv då jag ska klara mig själv i den brutala världen.

Jag har lagt mycket avklarat bakom mig, som nationella prov och engelska glosförhör. Men alltför mycket ligger framför mig, typiskt nog. Och jag har blivit kallad både barnslig och gammal idag. Och haft en diskussion om mina strumpor.

En vecka utan Edward, fast jag mycket säga att jag fick en liten dos igår och i onsdags, en lite större igår än i onsdags. Jag gissar att nästa vecka minsann inte kommer låta mig slippa undan så lätt.

Idag har varit en dag av hunger och av träningstvångstankar. Och jag har slagits med Simon som om vi var två små barn. Men vi är två små barn. Faktiskt. Och så har jag haft en IQ-pratstund med David på bussen. Och jag fick trots allt inte spela Guitar Hero, fastän jag sett fram emot det nästan hela dagen.

Men för att det här inlägget inte ska bli allför djupt och episkt ska jag erkänna att jag bara kan tänka på en enda sak:

Erik Segerstedt sa "Hej snygging" till mig och jag blir fortfarande pirrig i magen när jag tänker på hela situationen :'D Och jag kan dessutom meddela Erika att även om jag kanske ser ledsen ut på fotona, så är det väl mer att jag kunde klassas som hjärndöd vid de tillfällena så man kan väl inte se så himla glad ut >w<

Godnightiwshes from Snygging.

.822 Ska ajg ha på mig gröna byxor och en...

W00t för att sega, säger jag.

Jag hade planerat att åka till skolan med nio-bussen (som jag brukar åka med på fredagar), men som vanligt kan jag inte välja kläder. Plötsligt är klockan fem i och jag står fortfarande i bara underkläderna. SKOOJ. Not. Det otroligt roliga är att det har gått en timme och jag sitter fortfarande i bara underklärna. Och jag som ville äta lunch i skolan idag ;_; Eller i alla fall äta lunch (vi har ingen mat hemma~).

Fail at life.


.821 MaD NP

För en sisådär en kvart sedan så var jag nöjd med min prestation på Nationella MatteD Provet vi hade idag, så jag lämnade in det. Och fick inte ta med mitt klotterpapper ut ur klassrummet, konstigt nog. Som att det skulle stå något viktigt där ändå. Det är ju ett under att jag använde den till att skriva och inte rita på, som jag normalt sett brukar göra.

Nåväl, nu är det avklarat och en mindre sak på Att-göra-listan innan skolan är slut. Kvar är nu bara avslutnings-arbetet till gestaltningen, fysik-prov, inlämningsuppgift samt alternativt prov i programmering, svenska redovisning, redovisningsuppgift i matten, alternativt biologiprov och en omskrivning av min engelska bokrapport. Inte så mycket, right? Några saker ska bli avklarade till nästa vecka, så då är det lugnt.

Hoppas nu bara att det gick lika bra som det kändes att det gick på provet, annars kanske jag spnderar lite för mycket tid på att tänka vilken av metoderna på sjalvmord.se är minstsmärtsam och även bäst. Eller inte.

.820 Obsession?

Dagen började med... Eller tja, "skoldagen" började med den sedvanliga bussresan och jag hade magsjuka och ville spy och svimma och må allmänt dåligt och åka tillbaka hem och sova bort resten av mitt liv samtidigt som jag har Romeo alldelens fint uttryckt i en bok bredvid mig själv och en söt pojke som gärna kan få heta vad Edward egentligen heter eller Erik för den delen.
Jag hade skrivit ett fint inlägg om dagens upp och ner (för jag var som vanligt, fast i fler kurvor) glad, trött, glad, trött, glad, trött. Och om hur jag förmodligen gick Jonna lite på nerverna i slutet av dagen innan hon åkte hem. Dessutom så förföljde vi nästan Mike (Jonna lyckades inte övertala mig för Edward lockade för mycket och jag orkar inte förklara det så nu får det vara så här :;_;;). Sen åt jag skinkochostpaj och allting har gått sådär med matten och jag får nog bara G igen.

Fack-Tor. Fack-Tor. Ingen utom Linda kommer att förstå.

Den där självmordsguiden lockar väldigt mycket just nu. Om inte bara för att läsa om och skratta och en del fula kommentarer så som "Om du lyckas separera huvudet från kroppen är ett lyckat resultat 100 procent garanterat." som för övrigt nog får vara dagens quote.

.819 Matematik.

Idag har jag... Inte gjort ett nyttigt skit. Typ. Jag har räknat alldelens för lite för att jag ska få det betyg som jag vill ha på MaNP på torsdag. Plus att jag mer eller mindre inte har gjort någonting annat än det heller. Utom att ligga/sitta och kolla på tvn och tänka "Jag måste plugga matte, jag måste plugga matte, jag VILL INTE plugga matte, jag måste plugga matte." Jag vet, underbart underhållande, eller hur?

Jag kan meddela att E.M.D. fortfarnade inte har gått ur systemet. Jag kommer nog spendera den första halvtimmen-timmen av i natt med att tänka på pojkarna och drömma lite grann.

Imorgon ska jag dock försöka plugga ganska rejält. Jag ska höra med mamma och pappa vad de tycker om att jag tar hem en riktigt sen buss imorgon så att jag kan sitta och plugga på Kulturens Hus. Jag blir alldelens för lätt uppehållen av annat här hemma märker jag och det är ju trots allt Nationella vi snackar om.

.818 "Amanda eller Mandel?"


Den här bilden åker upp är för att jag vill, så stå ut med det xP

.817 Ledighet

Jag är ledig idag och jag har faktiskt inte så mycket att säga om det. Jag kommer väl i stort sett försöka tillbringa dagen med att räkna matte och skriva om mina gamla karaktärer Morgan och Markus från min slutuppgift i nian som jag tänkte skulle få vara med i min slutuppgift till Litterära Gestaltningen faktiskt.

Men först tänkte jag faktiskt vara episk nog att svara på mitt och Tim/Erikas rollspel, så att jag inte skjuter upp det någe mer. Det har ju potential att bli riktigt bra. Förutom det faktum att min karaktär kommer att dö.

.816 Konserthus, 3:or och självmord

Forskning på lägenheter i Gamla Stan, Konserthuset i Stockholm och självmord ger en ett egentligt perspektiv på hur dyrt livet egentligen är. Och hur många olika sätt det finns att ta livet av sig på och att det finns ganska mycket man måste tänka på faktiskt.

.815 Försovning

Jag försov mig idag. Eller egentligen inte. Men jag missade bussen, vilket inte är så hemskt chockerande kanske. Men jag blev lite små irriterad faktiskt, för jag vill sitta i skolan och vänta tjugo minuter till innan Jonna och Sofia är klar med kemi-lektionen så att vi kan gå och äta lunch, men det kan jag inte för att bussen bestämde sig för att den minsann skulle åka tidigare än vanligt och sen har vi den där jävla extra bussen som inte besvärade sig med att svänga in på busstationen utan abra köra rakt fram i rondellen.
Fy satan, jag blir arg bara jag tänker på det. Och nu så kommer jag bli himla sen till min lektion också. Fy på dem.

.814 Euforiskt. Mäktigt. Drömlikt.

Fredagen var som vilken vanlig skoldag som helst. Bara det att jag, eller vi, hade nationellt prov i engelska på morgonen. Men sen var det som vanligt. Vi hade till och med engelska sist på dagen. Sen vandrade jag och Linda omkring på stan i väntan på att Sofia skulle vara klar med sitt miljökunskapsprov (stackarn) och att Jonna skulle komma till stan.

Sedan begav vi oss till Sofia och åt middag några timmar senare innan vi återvände till centrum och Kulturens Hus för att hjälpa till på Shout Out Night vilket innebar att ta betalt, stämpla och ta emot och ge bort jackor i garderoben. Efter vi var klara med kring kvart över tolv eller så fick vi en (Willys)påse med godis och vi gick till Max. Där satt mer eller mindre en tredjedel (tyvärr går dcet ju inte att få plats med 350 pers därinne x3) av alla som vi servat under kvällen. Däribland en mycket söt kille som jag nästan fått för mig att jag skulle grabba tag i och hångla upp när jag stod med Linda och lyssnade på Skaburbian Collective som spelade sist på kvällen. Men jag gjorde det inte eftersom jag var alldelens för klar i huvudet och därmed kunde mina tankar frodas fritt och jag tänkte alldelens för mycket.
Vi(jag) köpte i alla fall en dricka och en glass - drickan till mig och glassen till Sofia - och kollade in denne blonde dröm som jag tänkt hångla upp (men inte hånglade upp) och såg att han hade jättefina ögon innan hennes (Sofias) bror kom och hämtade oss och körde oss hem till henne (SOFIA ALLTSÅ). Efter det somnade vi mer eller mindre.

Och här tänker jag förvarna David så att jag faktiskt inte behöver ta ansvar om han fortsätter läsa eller inte.

På lördagen så var det lite velande fram och tillbaka hos Sofia om hon skulle med till Shopping och kolla på EMD som vi planerat i... vad? Tre veckor? Och om Jonna skulle komma eftersom hon inte sovit över och sagt kvällen innan att hon kanske inte skulle komma. Men efter frukost och iordninggörandes så var det enda som var oklart om vem som skulle få min EMD-singel signerad till min syster eftersom ingen ville gå med den och jag hade min skiva.
Kring elva tiden så stod vi på Shopping och väntade på att killarna skulle komma och spela (de skulle komma 12.00) och efter 75 minuters väntan så var de äntligen där och vi var trötta, varma och halvt irriterade på diverse andra fans som inte kunde acceptera att vi hade kommit dit innan dem och därmed förtjänat våra platser vid räcket ovan Gina Tricot. Usch på dem.

Här tänkte jag lägga upp videoklippet med hela framträdandet men YouTube var elakt och ville inte låta mig ladda upp ett klipp som var längre än tio minuter långt. Inte någon annan sida för den delen heller. Kort och gott kan jag väl säga att de först spelade Alone akustiskt med Erik på piano, sen så spelade de Jennie, Let Me Love You och sist Baby Goodbye. All in all var det awesome och jag är glad att jag var där.


Det såg verkligen ut som att Erik stirrade rakt på en, vilekt resulterade i antalet hjärtklappningar. (Bilderna ovan har Sofia tagit.)

Efter det så försökte vi springa så att vi skulle komma långt fram i kön, men vi hamnade mer eller mindre längst bak, på grund av att det var så jävla fullt med småbarn över allt (och detta gör det hela ganska generande). Och där började Jonna och Sofia bråka om den där singeln som ingen av dem ville ha förra gången. Pinit för dem.
Ju närmre vi kom desto mer spända blev vi. Ungefär tjugo personer ifrån bordet där pojkarna satt så började våran övertalning. Sofia SKULLE säga till Mattias (vad konstigt det kändes, han kan ju inte egentligen heta så?) att hon tyckte han var het med den där skruvdragaren eller i alla fall nämna den. Mitt bud var att jag strök glass-skulden.

Nu tar vi händelserna vid bordet i kronologisk ordning så att ingen blir förvirrad.

1. Jag kommer fram till Erik, som hälsar på mig med ett "Hej snygging" (och var därmed den första killen som direkt sagt till mig att jag är snygg och inte sedan indirekt tagit tillbaka det) och ett leende som fortfarande får mig att smälta, och jag klämmer fram ett "hej" samtidigt som jag räcker fram foldern han ska signera. Så frågar han vad jag heter samtisigt som han skriver sitt namn och jag svarar (duh), han frågar hur det är och jag svarar och sen frågar han hur gammal jag är och jag ville verkligen säga sexton, men så kom jag på att jag är ju sjutton x3 Precis innan jag ska vidare till Mattias så lyckas jag kämma ur mig ett "kan jag få ta en bild med dig?" och det fick jag och här är bilden (smått redigerad för bl.a. bättre färger);



Linda säger "jag har ingen skiva eller något men kan jag få en kram ändå?" och får en kram av Erik.

2. Jag räcker fram foldern till Mattias som hälsar och frågar hur det är och jag tycker att det är faktiskt helt okej (undrar varför). Sen så frågar jag om jag få ta en bild med honom också och det fick jag och här är den (och här står samma sak som i parantesen till Erik-jag-bilden);



Linda säger (igen) "jag har ingen skiva eller något men kan jag få en kram ändå?" och får en kram av Mattias.

3. Jag kommer fram till Danny som hälsar och jag hälsar tillbaka samtidigt som jag räcker fram foldern med en någolunda skakig hand. Här hör jag hur Sofia påbörjar sin pseudokonversation med Mattias och den var så bäst att ni bara måste få läsa om den (på det sätt jag kommer ihåg att hon berättat att det var, samt med lite hjälp från hennes bilddagbok).

Sofia: "Du borde använda skruvdragare oftare!"
Mattias: "Vad för något?"
Sofia: "Skruvdragare."
Mattias: "Ja, visst var jag grym!"
Sofia: "Jaaaa du såg skitcool uuuut!" *svimmsvimmsvimm*
Mattias: "Men han där var inte så bra..." *pekar på Danny*
Sofia: "Nej, han söög."
Mattias: *halvskratt* "Tack så mycket!"

Åter till mig och Danny. Han signerar min folder och frågar vad jag heter och jag svarar Amanda. Så frågar han (enligt mina öron) "A-manda (betonar första A:et) eller Amanda?" och enligt de andra som hörde så frågade han "Manda eller Amanda?" och jag gissar faktiskt på att jag hörde fel. I vilket fall som helst så svarade jag "Amanda". Sen frågade jag om jag fick ta en bild med honom och det fick jag. När jag sedan skulle kliva upp på podiet de satt på så gick något fel (hjärnan hade stängt av nerverna i benen så jag kunde inte lyfte dem typ x3) och jag ställde mig på knä istället för att stå upp och huka mig ner bredvid honom, men det gick lika bra ändå :D
Här är resultatet (som ja; Är redigerat även det);


(Alla tre bilderna på mig och diverse bandmedlemmar är tagna av Linda med min kamera.)

Sen så kommer jag bara mer eller mindre ihåg att vi springer därifrån så att vi inte står mitt inne i Shopping och hoppar som en kvartett dårar. Så vi står precis utanför och gör det istället x3

Här är folder-signeringarna i alla fall;



Det hela var en helt sjukt underbar helg - i alla fall fredag och lördag - som inte kommer bli bortglömd i första taget. Speciellt inte eftersom att jag sitter här och blir helt till mig så fort som jag tänker på det.


.813 Anberling; Breaking

Do you memorize theatrical lines
That seem to lead them in
Play the role with the good girl heart
Hide the tangled webs within
Who was it that led you on
That makes you want to hurt me so
Who do you want to forget
Who forgot you long ago


Do you collect the souls you've lost
In the top of your dresser drawer
Count the number of tears displaced
On lonely bedroom floors
Now the shape where your heart once was
Slowly takes the place of you
Will they hold the memories now
Of the love I thought I knew

Do you still feel him
Calling in the air tonight?
Do you still feel it
Seems like you've done this before

You make breaking hearts look so easy
Seems like you've done this before
You've got breaking hearts all but down
And you've done this, you've done this before
You make stealing hearts look so easy
Where is the girl I adore?
You've got breaking up all but down
And I can't love a thief anymore

You make breaking hearts look so easy
You've got breaking hearts all but down
You make breaking hearts look so easy
Seems like you've done this before
You've got breaking hearts all but down
And you've done this, you've done this before

The best you could hope to be is
Now just a bitter sweet memory
And you make breaking hearts look so easy

.812 Inte en så skum dag

Idag har varit faktiskt alldelens skum. Nej, det har den inte alls det och dessutom så skriver jag alltid så nuförtiden. Den har bara inte varit normal.

Vi hade sovmorgon på grund av att en massa ettor hade engelska nationella så vi började inte förrens 11.10, men jag åkte ändå till skolan med nio-bussen för annars skulle jag inte äta någon lunch. Så sen så satt jag uppe på sjuan och undrade när alla andra skulle komma och var Jonna var för hon borde ju redan vara där, men det var hon inte (fast hon var det, men hon satt i ett grupprum) och hade en idrotts-etta - Edwards - som satt och stod och levde om genom att bland annat smälla i skåpen. Och jag blev jättearg.

Sen gick jag och Jonna på lunch och hon höll på tappa ansiktet när hon såg Hugos keps som är grön och inte alls passar honom.

Sen hade vi vanliga lektioner (matte) och sedan HLR examination, eller vad man nu ska kalla det, på idrotten och jag tror ändå att det gick ganska bra faktiskt. Sen sprang vi på stan och åt glass - som vanligt numera - och sen så åkte Sofia hem och vi stötte på Edward som skulle på H&M och jag blev knäpp (fråga bara Jonna).

Sen åkte jag hem och höll på att åka förbi min hållplats, trots att det är en busstation. Men jag var ju så trött! ;_;

Nåväl, jag ska nog försöka skriva på Romeo lite grann faktiskt. Och kanske räkna lite matte. Sen blir det Criminal Minds faktiskt, det har jag inte sett på ett tag och det är tragiskt.

Bai~

.811 Naturvetenskap

Tja, först var det omvårdnads, sen var det samhälls och sedan blev det natur till slut. Undrar ni vad fan jag snackar om? Då kan jag meddela att det är Matildas gymnasieval. Var tror ni jag tror jag ni tycker är bättre; Att hon går i Boden eller att hon går Natur i Luleå?

Alla som gissade på det senare sticker genast ifrån min blogg och kommer aldrig hit igen.

Ärligt talat, hur många gånger har jag inte gnällt om hur jobbigt det är när hon springer omkring och bara är hemma egentligen. Och nu ska jag stå ut med att hon springer omkring i skolan också? Och på precis samma ställen som jag? Ingen vila under lunchen för då är hon i samma matsal och hon har lektioner och skåp på samma våningar.

När jag fick höra att natur var hennes förstahandsval så ville jag gråta. Jag grät faktiskt. Och det kändes ungefär likadant som när vi fick veta att det skulle bli två treor, att vi skulle splittras och när vi fick veta klasserna. Fast värre. För det finns ingen möjlighet att det kommer att gå bra. Eller bli bra.

Jag vill inte. Det finns många otänkbara saker, men det finns mycket av dem som jag hellre skulle göra. Mycket hellre. Jag tänkte inte dela skola och program med min syster. Jag hoppas verkligen att hon inte kommer in. Vilket gör det sorgligt, för vem kommer inte in på natur? Så dåliga betyg har hon inte.

.810 Våp

Jag känner mig hemsk. Och våpig. Jag känner mig hemskt våpig, eller våpigt hemsk - välj vad ni tycker passar bäst.

Jag är kär och det är allmänt jobbigt och därmed har jag planerat att ragga på en kille på fredag kväll. Och stackars David behöver inte oroa sig, jag ska inte ragga på någon skum typ. Men förhoppningsvis så lyckas jag lika bra som Linda när hon raggade upp någon, så kan jag glömma Edward snabbt. För han är jobbig att gilla >x<

.809 Ny layout (igen)

Tja, det var väl dags för en förändring igen. Dock är den ju inte allt för stor, men däremot så vill inte visningsbilden fungera och det är JOBBIGT och IRRITERANDE.

Nåväl, förr eller senare ger den med sig. Hejs.

.808

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, för det har inte hänt så himla mycket idag egentligen.

Jag gick till biblioteket idag vid lunchtid eftersom ingen var i skolan som jag ville äta med, i handen höll jag en varm choklad och såklart så kommer Edward gåendes emot mig precis som jag spiller och dräller ner halva byxan och handen så jag struttar runt och ser ut som om jag... tja, precis fått en svinvarmdryck över halva mig.

Sen så blir det lunch och skola och jag kan svära på att jag har antibiotikaressistensta E-kolibakterier över hela mig och sen är det bild och jag gör klart precis allting. Och nu ligger det uppe på sjuan på skolan i mitt skåp för jag orkade inte ha med dem när jag skulle springa runt och ränna i Persön för att hämta mitt block.

Sen så åt jag hamburgare och bråkades lite med Simon. It takes a good friend to have a good fight. Inte för att det var en "good fight" x3

Bye~

.807 English; Literary Analysis - Reaper Man by Terry Pratchett

JAG ÄR KLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR! Äntligen har jag ingen engelska bok att läsa (även om den är helt awesome bäst) och ingen svenska bok. Skönt :D

Synd bara att jag måste städa mitt rum. Och räkna en massa matte och fysik. Samt att det är Nationella i Engelska. Och x-antal saker som jag har glömt bort eller inte orkat skriva in. Härligt värre.

Är det bara jag förresten som inte riktigt ser fram emot GMO-saken på biologin på kemi-timmen imorgon? Jag känner mig helt enkelt inte pepp på det.

Nä, nu ska jag sitta och vara glad åt att jag inte har några bokrapporterna i alla fall. Så nu ska jag väl ta och gå och sova, eftersom jag faktiskt inte har sovit sen... igår kring tio.

Godnatt (alternativt)!

Ps. Jag kanske borde äta någonting först eftersom jag bara ätit tre kakor idag.

.806 Plus i Kassan

Bli nu medlemmar så att jag får en massa pengar för att jag värvade er. Please? OwO

Plusikassan.se - Spara och tjäna pengar på allt du gör på Internet

.805 Dancing pairs

Jag är som himla suger på att börja med dans igen. Eller om man kan säga igen eftersom det var estetisk verksamhet på skolan. Men jag vill dansa i alla fall. Street och Contemporary faktiskt. Men eftersom det är lite väl sent att börja på vårterminens kurser så kommer jag få vänta till hösten. Och jag tänkte faktiskt läsa båda kurserna samtidigt, om jag får plats på båda. De var ju trots allt på måndagar och torsdagar och det är ju inte som att det är JÄTTEjobbigt att gå till norra hamn från skolan. Får väl bara hoppas på att tiderna är bra, så att jag antingen slutar väldigt sent i skolan (med få lektioner förhoppningsvis) eller att jag slutar så tidigt att jag hinner hem och äta eller något.

Ja, ni förstår nog...


.804 Useless Dream

"Soshite kudaranai tsumaranai kachikan ya henken nante . Imi no nai kachi no nai mudana yume nante nai tte koto misete miseru."

"So, change seriously useless, boring things like values and prejudice. There's no meaning, no values. Show there's nothing like a useless dream."

Jag saknar förra sommaren.
 


.803 Randomness

Här sitter jag i Hoff Holmgrens residens i Erikas gamla sovrum och lyssnar på DBSK/TVQXs Mirotic och tycker att den är väldigt awesome. Vi har haft en intensiv natt av rollspelande och min karaktär är typ ful i huvudet, men jag älskar hur hon ser ut och hon har potential att vara en grym karaktär. Vilket är sad, because I will never use her again. Like ever again.

Sedan har jag spenderat hela helgen med att försöka att inte tänka på en viss Edward, mer det har inte gått lätt. Hela fredagen så hade jag den här tankegången: "Edward, Edward, Edward, Edward, Edward, Edward, Edward, nu-ska-vi-gå-och-göra-någonting-random-undrar-vad-Edward-sysslar-med, Edward, Edward, Edward, kamera, manga, bögar, Edward, etc." And it is quite annoying, även om jag har en crushing crush på honom. Usch, jag gillar inte att tänka på det.

Anyway. Jag ska se om det går att skriva på engelska bokrapporten eller inte. Förmodligen kommer det inte att funka särskilt bra. Vilket inte är så bra. Nåväl, ni ska få fortsätta med erat nu, istället för att störas av mitt bloggande. Bye~

.802 Solbrännan 2009

Gårdagen blev en bloggfri-dag på grund av picknick, solbränna (en röd alltså) och en oplanerad övernattning. Och det var väldigt roligt och nu har jag jättefluffit hår (uppsatt i en hästsvans visserligen, men jag känner mig smått som Kain <3).

Nu ska jag väl mer eller mindre bara sitta och försöka skriva klart svenskan, börja på engelskan och äta middag innan 19.50 eller när det nu var min buss till Persön gick. Där ska jag tvinga David låta mig spela Guitar Hero och rollspela. Fktskt.

Jag lovar att lägga upp bilder och skriva lite mer ingående om gårdagen när morgondagen kommer. Om jag hinner, annars får vi ta det på måndag.

RSS 2.0