.877 Dance

Nu har första dans lektionen varit. Modernt var det lixom. Bah.

Det var fullständigt awesome. Måste jag faktiskt säga. Hur kul som helst och vi fick ändå bara träna att gå i takt, studsa i takt och lite plié och dylikt. Teknik med andra ord. Men det var typ underbart. Klart roligaste sättet att träna på. Förutom kanske knäbrottningen på ju-jutsun. Det var också väldigt kul.

Ser redan fram emot nästa lektion.

De enda nackdelarna var att de som går dans nu (de flesta i alla fall) har gått en termin mer än jag och Linda, och därför är det varken från början eller riktigt nybörjaranpassat, men jag måste säga att det är kul att vi kan ta det i ett relativt snabbt tempo. Sen fick jag lite ont i ryggen när jag gick upp i brygga (jag kunde inte resa mig upp direkt eftersom den satte emot ;_;).

Undrar om vi kommer ha någon uppvisning någon gång? Det skulle nog vara roligt, men jag tror inte det. Vi har ju bara tränat - en lektion - en termin i fall vi skulle ha det lite senare och det är nog för lite erfarenhet. Kul skulle det vara i alla fall.

Kul är det i alla fall. ♥

Nä, nu ska jag övergå till dagboken i skrivandet, för nu skall hemliga saker skrivas (bland annat sådant som jag pratar med mina vänner om så att bara de får veta). Apropå det! Om Linda läser detta innan hon hinner skvallra något så vill jag att hon håller tyst om det hon fick se ur min dagbok. Resten får se det senare när de hälsar på hos mig någon gång ^.-


Inspiration?


.876 Ekologiskt bredband

Eller var det "Mobila pepparkakor"?

NEJ! Det var ju Mobilt bredband och Ekologiska pepparkakor! Funkar dock jättebra tillsammans. Fast man ska nog inte försöka trycka in pepparkakor i det mobila bredbandet. Eller i datorn för den delen.

Nej, vi trycker det mobila bredbandet i datorn och så sätter vi blåmögelost på pepparkakorna. Som var ekologiska. Mums!

Och hej förresten! Det var ett tag sedan x3


.875 Igår, idag, imorgon; Framtiden?

Igår var awesome, vill jag säga. Vi grillade, dansade, spelade MarioKart och kollade på Benjamin Button. Här (<--Länk) kan man kolla på en film med exempel på dansen. Underbart. Jag är glad att Sofia filmade. Och att jag inte dansade något x3

Idag har också varit kul. Vaknade upp i Jonnas systers studentlägenhet. Åkte hem med bussen och sen åkte jag till Luleå igen med pappa och Wilma efter jag ätit en skål med Cherios (som är godare än jag trott utifrån reklamen). Sen när vi kom hem så packade jag ner mina kläder, böcker och filmer efter middagen. Vilket innebär att mitt rum mer eller mindre är tömt på alla identitetssägande saker. Jag har inte packat ner elektronik som den här datorn (duh), scannern, tv eller dvd, av ganska uppenbara skäl, jag vill inte att dem ska gå sönder.
Sen var jag och fiskade med Wilma och pappa och fångade mig en gädda. Den ska bli god imorgon.

Imorgon ska jag upp till Övertorneå igen, för Wilma, och kanske Matilda, beroende på hennes körtelfeber, men vi ska ta en omväg förbi Haparanda och IKEA och införskaffa lite sängkläder och gardiner till mitt nya rum.

För jag råkar ju flyttar på söndag.

.874 Förberedelser

Helgen har väl varit mer eller mindre som vanligt. Men imorgon så ska jag och bada med systern min (den yngre av dem) och sen ska jag på grillkväll med gamla klasskompisarna. Tyvärr kommer jag inte gå med några av dem till nästa vecka (eller resten av året för den delen), så det blir ju kul att se dem en sista gång som en klass.

Det som var roligast hitintills med planerandet inför imorgon måste jag ändå säga var när pappa frågade vad jag skulle ha med.

Pappa: "Vad ska du ha med dig då?"
Jag: "Någonting att äta, någonting att dricka~ Och pengar till bussen."
Pappa: "Så falukorv, en starköl och tjugosju kronor?"
Jag: "Nej, INGEN starköl >_>"
Pappa: "Jamen, var mer specifik då!"

Lol.

.873 Bilder

Här har jag varit lite inaktiv på senaste känner jag så jag ska berätta lite vad jag gjort och sedan åker bilder från Erikas födelsedag upp.

Förra veckan i måndags var jag på bio och såg Public Enemies (det skrev jag faktiskt x3). Sen gjorde jag inte så himla mycket förrens på onsdag då jag åkte till Erika på onsdag. Där fanns Cissi, som hade kommit hela vägen från Stockholm till lilla Norrland. Jag gjorde polkaglass som vi skulle äta på torsdag när Erika fyllde år, men det glömde vi såklart, så jag fick inte smaka något. Jag får väl trösta mig i att Tim sa att den var awesome ;_;
Nåväl, vi såg på Watchmen också. För en gångs skull dog inte min favoritkaraktär. Eller jo, en av dem gjorde det.

På torsdag fyllde Erika år. Bakade cupcakes och Lill bakade chokladtårta med 600 gram choklad. Minst. Sen åt vi och Erika öppnade paket som jag inte kommer ihåg och inte orkar berätta vad de innehöll. Sen sprang vi runt och gjorde lite allt möjligt medans det regnade och senare på kvällen åt vi innan vi badade i tunnan och Erika försökte sjänka bort mig till Hannah. Undrar vad Elin tycker om det.

På fredag åkte jag hem, så ni får lite bilder här nu, men sen så ska jag skriva lite mer om vad som hänt sen.







Det här är sista bilden för den är så awesome.

Sen var jag till min mormor och morfar på fredag och lördag, som visserligen inte var hemma, men vi var dit i alla fall. Jag var och badade med min syster (den yngre) och kusin (den äldre) både fredag och lördag och på lördagen brände jag mig som Fa~an. Jag kan lägga upp bilder på min röda rygg och mina ben när jag får tag på de bilderna.

Igår handlade jag lite kläder och jag fyndade två par jeans för hundra spänn tillsammans (tro det eller ej, men det var inte secondhand utan bara rea på Monki). Sen köpte jag en underbar rutig t-shirt och en lila en och en tröja med en jättesöt uggla på. Sen köpte jag ett par fickfria jeanslegging som jag gissar på att Sofia kommer halshugga mig för. Men de är i alla fall inte stentvättade med söm bak som ser ut som string och jag lovar att bara använda dem med långa tröjor så att man inte ser att det inte finns fickor!
Jag kanske lägger upp bilder på klädfynden senare.

Nu ska jag åka till mormor och morfar igen. Bye~

.872

Just nu är jag vaken. För att jag måste åka med en buss som går om lite mindre än tjugo minuter. Och jag känner att jag redan vill vara hemma. Men så lär det inte bli i vilket fall som helst, so I'll just suck it up.

Jag är trött och känner mig lite smågnällig. Nu ska jag gå så att ni slipper det här gnället.

Erika fyllde år igår btw. Congrats.

.871 Am I dreaming?

And I just feel like headbutting the table. Because I'm so awesome. Or not.

Seriously, jag har engelska i huvudet, blandat med idéer till projektarbete och supernovor. Samt lite IMVU, som ni får googla om ni undrar vad det är för något. Och jag tror jag är trött. Men jag vågar inte riktigt sova, för jag hade en mardröm igår natt. Vilket var lite taskigt av mitt huvud eftersom jag bett om att få drömma om någonting liknande som jag drömde i förrgår natt (vilket var en fin dröm utspelandes i en lagerlokal/industrilokal eller dylikt och innehöll en massa kramande och kärlek <3). Men neeeeeeej, istället hade jag en mardröm.

Typ.

Det var inte en vanlig mardröm, där man jagas av någon äcklig typ eller tvingas se någon man älskar dö eller inte. Nej, det bestod helt enkelt i att en viss typ jag kände kom hem till min farmor (där jag befann mig också, duh) och anklagade mig. Påstod att det var helt och hållet mitt fel att vi inte längre pratar med varandra. Gjorde mig allmänt upprörd.

Efter en fin sökning på google så är detta min tolkning av den drömmen:

Anklagelse (mot dig): Den som anklagar dig men inte vågar visa det.
Okej, jag är alltså anklagad av denna person. Najs. Synd bara att man är två om ett uppbrott.

Jag föredrar vad det betyder att drömma att man kramar eller blir kramad:
Att ge betyder att min längtan blir tillfredställd (wiee~), att få beror på lite olika, bland annat vem som ger den. Beroende på denna person så blir jag lycklig eller inte. Hur man vet om man blir lycklig eller inte får man aldrig veta.

Nåväl, nog om drömmar. Godnatt. Eller i alla fall hej så länge.

.870 Public Enemies

Jag såg filmen igår. Jag älskade filmen igår. Jag ÄLSKAR filmen idag. Jag vill ha den på dvd nu tack. En riktig dvd också, inte bränd.

Allvarligt talat så hade jag inte väldigt stora förväntningar på filmen, för den verkade väl vara ganska medelmåttig (enligt måttet på hur jag anser att ett bra film ska vara). BUT it proved me wrong. Jag vill se den igen. Jag skulle ha köpt ett sånt där rabattkort >_>

Nåväl, den kommer på dvd om tre månader, lagomt till... september, oktober, novemer... Min födelsedag! 83 I vilket fall måste jag spoila, men efter som det är en verklig historia så spoilar jag inte överdrivet mycket faktiskt.

SPOILER VARNING (i alla fall).

Jag gillade Johnny Depps karaktär. Jag gillade Christian Bales karaktär. (Jag kommer inte alls ihåg vad karaktärerna hette, men jag tror det var John Dillinger och Melvin Purvin (och det är ett väldigt löjligt namn) och jag orkar inte kolla upp det så gör ni det, och berätta inte om jag hade rätt eller fel.) Och ni vet hur det är med mig och mina favoritkaraktärer. De dör. Vissa av dem återuppstår, men det är typ en promille av dem.
I alla fall...
Mina favoriter dör. Här har vi två killar jag gillar, de är på varsin sida av lagen, FBI-killen jagar rånaren och det är en hemsk massa ammunition som avlossas hela tiden. Halva filmen rullar den här meningen i mitt huvud: "En av dem kommer att dö, en av dem kommer att dö - Båda kommer säkert att dö". Det är ju oundvikligt, det vet vi vid detta laget.
I alla fall, Johnny Depps karaktär dör då han får diverse skott i sin kropp, var av ett passerar igenom hans huvud. Sen tar filmen mer eller mindre slut.
En av mina favoritkaraktärer dör. Den andra överlever. Då var jag glad, för den andra hade ju trots allt överlevt och jag hade kommit på minst tio olika sätt som filmen hade kunnat sluta på så att båda dog och jag var glad.
Sen... Precis innan eftertexterna kommer... Då står det vad som hände med de andra personerna. Och självklart så måste det stå att Melvin Purvin TOG LIVET AV SIG! They just HAD TO SAY IT! De hade inte kunnat vara nöjda med att låta slutet vara, de måste berätta vad som hände sen. Självklart.

...

FUCK YOU! ;_;

SPOILER SLUT.

Filmen var bra <3


.869 Alice in Wonderland

Jag måste erkänna att min vardag i dagens läge inte är så väldigt intressant att jag måste skriva varje dag. Men eftersom jag riskerar att få klagomål av mina vänner att jag försvinner så kan jag ju lägga upp trailern till Tim Burtons Alice in Wonderland.


RSS 2.0