Glömskaste lilla jag

Jag sitter här och är lite allmänt nöjd med livet för det är så där härligt upp och ner just nu. I lagomt stora kurvor utan alltför höga toppar och låga dalar. Så kommer jag på att imorgon finns det stor chans till att det blir gräl i huset och dessutom har jag ju fortfarande inte gjort den där jäkla samhällsuppgiften klart heller. Och jag som ville måla hela helgen och det har jag inte heller fått göra (bara för att jag var tvungen att gå på en jäkla Näringslivsgala och dricka xider med mamma för att hon skulle slippa gå själv (fast nu lät det ju som att jag HATADE att gå dit, vilket jag inte gjorde)).

Nåväl, jag har ju en tre och en halvtimmes bussresa framför mig imorgon. Då borde jag hinna skriva klart samhällsen. Sen kan jag ju måla lite på morgonen innan jag åker. Om det inte börjar grälas förståss.

Fan, vad jag längtar till min übertopp om 38 dagar, 17 timmar och 53 minuter. Wieeeeee.


Halsbuk?

Här är lite bilder på min nya halsduk som jag lovade (om någon faktiskt är intresserad):


My mistake

Som alla som läste gårdagens inlägg förstod, så sa jag emot mig själv lite grann när jag skrev att jag skulle ladda upp bilder igår. Jag har ju inget internet hemma just nu -.-'

Nåväl, jag får göra det i helgen, om jag kommer ihåg. Nu till Databashanteringen igen!

...

Eller inte...

DBHantering? Yuck.

Databashantering är nog bland det tråkigaste jag har upplevt. Om jag någonsin skulle fastna i ett jobb med databashantering skulle jag nog skjuta skallen av mig. Eller hellre leva arbetslös som en fattig munk i Tibet.

Sen måste jag ju plugga fysik till provet jag har på torsdag efter skolan. Wiee. Fast jag ska å andra sidan få köpa mig en fin halsduk idag. Jättecool faktiskt. Så den kan jag nog fota och visa innan jag drar på dansen sen. Måste också fylla på mobilen och höra om inte mor kan sätta in någon extra hundring så jag kan köpa en ny jacka. Och en kofta skulle sitta fint. En fin lila från Monki typ. Nej, nu blir jag köpgalen - jag som ska spara till både Stockholm om fyrtiofyra dagar och Turkiet i maj. Vilket påminner mig om att jag måste söka ledigt.

Nej, nu ska jag göra någonting annat i tjugo minuter innan jag slutar och måste dra på engelskan (som jag tänker fråga om jag får gå tidigare ifrån, tihi). Hejsvejs! Syns med min nya halsduk om några timmar!


"You always do that!" "I know, I know, I don't know why..."

Mycket har minsann hänt mig på senaste tiden och jag tänker inte ens försöka att berätta allting. Men mycket fint och mycket bra och mycket skall komma. Men just nu vill jag inte riktigt orka med verkligheten. Matteprov och fysikprov och mer matteprov och skolskit och AugustStrindbergHelvete och fuck. Jag vill inte orka så kan ingen säga att jag inte gör det och sedan är alla nöjda? För jag kan inte säga att jag inte orkar.

Men nu måste jag kolla när jag kan gå och bli blodgivare idag. Och fixa så att jag inte har onda prickar som lyser med min frånvaro på skola24. Och sen ska jag lära min resten av matten.

Fuck the World.

Love the Universe.

Sofia, du kommer älska mig...!

...om du inte redan återfunnit klippet på youtube. Adam Hills som snackar svenskar och vikingar. Underbart.


RSS 2.0