THE WAR IS COMING

Counting down from ten.


30 Seconds To Mars

Måste ju bara säga det...

TOLV DAGAR KVAR! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!11!!!!!!!!!!

Harkel.

14 dagar kvar!

Nu räknas det ner snabbare än någonsin till "Into The Wild"-konserten, tycker jag! Det går nästan lite för snabbt, det känns som om jag bara är vaken och sover och sen vaknar och sen sover nu förtiden. Tänk om jag försover mig och missar hela konserten? Ve och fasa.

Nåväl, jag sitter här mitt i allting och försöker packa. Det går... framåt. Jag försöker panikartat få ner allting i samma väska så jag inte har med mig 70 000 när vi väl ska åka, men det känns som om jag inte ens har med mig kläder för varje dag. Eller ens rätt kläder för vädret. Jag har ju tänkt att jag ska kunna stå där i spetsstrumpbyxor, klänning och jeansjacka och att det ska vara grönska och solsken, men när jag ser ut genom fönstret och tänker "hur länge ska det vara en meter snö kvar och kolsvart ute klockan sju?" så svarar jag "minst en månad till". Vilket inte går ihop riktigt med vad jag vill ha på mig i Stockholm.

Crap.

Jag har i alla fall lyckats att trycka ner det mesta i resväskan och datorväskan. Vi får se hur det är måndag morgon när jag inte kan bestämma mig för att "det här vill jag ha med mig också!". Jag hade tänkt visa hur det ser ut i mitt rum just nu, men det ville inte datorn, så det får vi ta en annan dag.

Sayonara~


Tatuering nästa

Nu har jag bokat.

Tisdagen den 9:e mars 2010 (visst hade det varit kul om det hade varit ett annat år?) klockan 12.00 hos Kim (lät det som i alla fall) i Lenas Studio i Stockholm ska jag bli gaddad. Det trodde ni inte va?

Om det är någon som mot all förmodan har missat vad det är jag ska ha så kommer det här;



Hej då~


Framtida filmare av "Into The Wild - Sweden, Stockholm"?

Nu har jag minsann anmält mig till att filma konserten i mars.

Och nu undrar ni; Filma? Måste du ANMÄLA dig för att göra det?

Jag svarar; Jag har anmält mig för att vara en av de fyra som får Komma Upp På Scenen och filma bandet under konserten. Förmodligen kommer jag inte bli antagen för att det är många andra som också vill som säkert är äldre och mer pålitliga (de vill ju inte ha en skakande idiot på scenen egentligen), men det är ju kul att testa se om de skulle kunna välja mig i alla fall :D

Nå, nu sitter jag här i mitt rum och skakar istället, för det är så FÖRBANNAT kallt.

Här får ni bilden på min biljett, som jag fick bifoga som bevis för att få vara med (det och att jag är över arton, vilket jag är :D), innan jag går och lägger mig:



PS. Bara 15 dagar, 19 timmar och 12 minuter kvar nu~


Studenten är nära?

Idag har jag minsann fått se min studentmössa för första gången. Inte alls särskillt gul om jag får säga det själv, vilket såklart är positivt. Jäkligt snygg också (om än att jag misstänker att den är lite stor). Helt ekologisk och jag måste säga att jag är jäkligt nöjd med allting (utom tyget som jag gärna hade önskat inte var fluffigt och insidan som jag egentligen hade velat ha svart).

Nöjd är jag i alla fall.

Sen har jag precis hittat en underbar version av From Yesterday;


Kroppskonst

Nu har jag försökt att söka reda på en bra tatuerare i Stockholm, eftersom den enda här i Luleå (som jag inte är SKITrädd för att gå till) verkar vara uppbokad till och med första maj (och det är lite väl länge att vänta tycker jag och jag tycker mig ha hittat ett par stycken, dock är jag lite osäker på om de har tid för mig eller inte. Om jag inte har hört av den första till söndag så tar jag nog och gör så att jag ringer den andra och hoppas otroligt mycket på den. Båda ägs och har bara kvinnliga anställda, vilket gjorde mig mer behaglig till mods av någon anledning.

Vi får se hur det går.

Första planerade motivet är;



What do you think?


Nystart

Jag ser att mer eller mindre de flesta av mina vänner har åter gett sig ut i bloggträsket igen och jag kan ju faktiskt meddela (att jag fortfarande inte har något internet) och har tänkt göra det igen (så fort jag har internet hemma igen).

Jag ska försöka att blogga om relativt relevanta saker som ALLA mina vänner kan känna att de vill läsa (för, let's face it; alla ni gillar inte alla samma delar av mitt liv, some like anime and roleplaying and some of you like my "GUYS OH GUYS <3". Försöka varva med saker som ni alla gillar så att de som är nära kan få kontakt med de tankar vi delar och de som är långt ifrån får kontakt med mitt dagliga liv om de så önskar.
Detta kan resultera i skapandet av en ny blogg (inte med avsikt av att redera alla minnen på denna, dock).

I vilket fall som helst...

Var ni än är och hur länge sedan det än var vi sågs; Jag saknar er och längtar tills vi ses igen.

Och för att jag vet att de allra flesta kan uppskatta denna bild;


Inget internet

Nu tänkte jag meddela att jag skulle vilja vara en flitig bloggare men det är svårt av två anledningar; 1. jag har inget internet och 2. jag har nästan inget att skriva om.

Men däremot tänkte jag meddela nu eftersom jag ändå är i Övertorneå nu i helgen och har internet att jag har hittat ett halsbland jag älskar på BikBok och därför måste ha. Egentligen var det två, men det är bara det ena jag vill ha och jag kan ju inte använda bara det andra, för det kommer vara sjukt fult. Jag kanske säljer det istället.

Ni får se när jag köpt det på måndag (hahahahahaHA, jag skojjade bara).

Jag får börja sitta på Kulturens Hus varje dag så jag kan blogga x3

Imorgon ska jag till frissan och bleka igen, så det är lite ljusare än nu (duh). Lite annan kul trivia är att jag lyssnar på Thriller just nu och jag har aldrig tidigare varit ett Michael Jackson-fan. Wilma sa just att hon kunde lyssna på den enda MJ (förlåt förkortningen, det är jobbigt att skriva hela namnet) cd:n hon har hela dagarna långa utan att lessna. Gulle hon.

Nåväl, nu ska jag kolla runt lite på saker jag inte kan köpa för att jag ska ha pengar till Stockholm.


RSS 2.0