The church of the flying spagetti monster

År 2005 kände sig en kille antingen VÄLDIGT förbannand på att man började undervisa hur jorden skapades enligt Kristen teori i skolorna i Kansas, eller så fick han helt enkelt VÄLDIGT (och då menar jag VÄLDIGT) tråkigt. Förmodligen en kombo av dessa två ting.

Han ville håna Kristendomen (och förmodligen alla andra religioner som tror att en Allsmäktig Gud skapade jorden). Han lyckades förbannat bra. Han skapade religionen The church of the flying spagetti monster. Denna religion går ut på att man tror att ett Flygande spagetti monster skapade universum och att Piraterna är grunden till denna religion. De som tillhör kristendomen kallar sig själva kristna och De som tillhör Islam kallar sig Muslimer. Dessa som "tror" på det Flygande spagetti monstret kallar sig själva Pastafarians.

Detta är en mycket intressant religon måste jag säga. Han har till och med bevisat att Växthuseffekten, antalet jordbävningar och orkaner ökar på grund av att antalet pirater minskar. Det finns ett väldigt fint diagram som bevisar denna teori.

image36


Denna visar stadigt hur miljöproblemen ökar samtidigt som antalet pirater minskar, inte sant? Sedan har vi skapelse teorin, som det självklart finns avbildningar av. Den förestället klart och tydligt hur det Flygande spagetti monstret (refererad som "Him" på bilden) skapar träd, berg och dvärgar.

image37


Självklart finns det en bild av hur Storheten skapade människan också. Undgå faktumet att den är väldigt lik bilden av Gud och Adam enligt den kristna teorin som Michelangelo skapade.

image39

Jag hoppas verkligen att ni har läst hela texten och att ni har funnit det jag har skrivit mycket intressant, även om jag inte nämnt så mycket om religionen. Om ni funderar på att bli pastafarie och vill läsa vidare så kan ni gå in på den officiella hemsidan. Där finns det även mycket vackra muggar och tröjor med det Flygande Spagetti Monstret.

http://www.venganza.org/

Isn't that a song already?

I was born to tell you I love you
Isn't that a song already
I get a B in originality

You have been klicked "Yes" on by...

Var inne på Facebook alldelens nyss. Två killar hade tydligen klickat "ja" på mig. Var ju tvungena tt kolla i alla fall. Den frågade såklart först vilka jag tycker förtjänar ett "Yes" och först upp kommer detta:

image35

Självklart så klickade jag "Yes (Let them know)" på sötungen <3

Bellasuger.se

Jag måste säga att även om jag bara snabbt tittat in på BlondinBellas blogg en enda gång men sedan snabbt ångrade mig så har jag hört väldigt mycket om denna flicka som bara är ett år äldre än mig. Inte mycket av det har varit särskilt bra.

Sen hittade en kompis en motsvarande blogg som jag föll för direkt då jag känner att man kan bilda sig en åsikt utifrån hennes inlägg, utan att öka hennes popularitet genom att läsa på hennes blogg. Detta under, denna sidan heter då Bellasuger.se

Den borde verkligen kollas in, om man nu inte råkar vara ett enormt fan av BlondinBella, för då tycker jag att man kan ta det här som en varning; STAY OUT! Varför gå in på en sida och ni vet redan från början att ni inte kommer att gilla den?

image34

Secondhand Serenade

Jag måste bara få tipsa om ett band* som verkligen är JÄTTEBRA! Typ My Chem. bra fast med annan stil på låtarna, lite lugnare stuk. Asbra musik av Secondhand Serenade. Youtuba dem. Orkar ni inte söka själv så lägger jag upp lite länkar här:

A Twist In My Story
Your Call
Goodbye
Fall For You
Stranger

Annars kan ni ju bara vara riktigt duktiga och göra som jag aldrig kommer på och gå in på deras MySpace och lyssna på deras låtar. Usch så bra de är. Jag blir ju avundsjuk nu jue!

Secondhand Serenade at MySpace

Jag är lite mindre sur på Sofia nu, för att hon introducerade denna himmelgåva för mig ^^

*Correction: "Bandet" var bestod visst av bara en enda person, så jag vet inte riktigt om man kan kalla det ett band då. Säkerligen kan man dock inte kalla honom för dem.

Your call - Secondhand Serenade


My master Muramasa-sama

image31

image32

Uuwaah~ I luv Muramasa-sama

image33
Varför kommer det sig att ALLA mina favoritkaraktärer alltid dör? Hatar universum mig?
Gjorde jag något väldigt elakt i mitt förra liv?

Are you trying to piss me off?

Dagen har varit ganska trevlig. Förutom det faktum att jag klev upp klockan sex i morse bara för att jag skulle kunna komma på den där filmkvällen som vi ahde tänkt ha hos Linda, men som inte blev av för att alla dissade det. Utom jag då. Så då var det bara till att vara i Boden och hönda i ett par timmar. Jag fick inte ens Lestat klar-läst. Suck.

Sen ahr vi ju det faktum att mamma inte gjorde så att min månadspeng kom in varje månad, utan bara då hon har lust och sätta in den så när jag och matilda skulle äta lunch och jag inte hade några pengar för jag tänkte att jag skulle kunna ta ut pengar så fick Matilda låna ut till mig. Jävligt tur där att hon hade pengar med sig då. Det är bara Matilda som har varit snäll med mig idag *morr*

Sen fick jag och Matilda gå från Boden centrum hela vägen till Bodentravet och jag kan säga att det skulle ha varit trevligt, om det inte hade varit för att slasket försökte äta upp min kjol som jag tänkte vara fin i idag när jag skulle VARA MED MINA KOMPISAR!

Och som grädde på allt så håller min absolut nyaste favorit karaktär i Kyo Samuraj Deeper att dö. Poor Muramasa. Snyft. Att jag har fått fyra nya böcker idag är INTE ett plus eftersom om jag läser dem så kommer Muramasa komma ännu flera steg närmare sin död *cries out loud*

I'M IN LOVE, FOR CHRIST SAKE!

N ska jag gå och rita massa fanart av Muramasa och mig och skriva en massa fanfics också. Snyft. han är precis som Mirai och jag älskar Hirai (han är min blivande make vet ni).

All alone in the whole wide world?

Vart har alla tagit vägen? Ingen är ju inloggad på msn (typ). Alltså. Jag ville ju lixom få tag på ett par tre personer - Jonna, Linda och Sofia kan känna sig jävligt sprängda av en Flygande Gustav (Ja, jag gör paraodi på War of the Worlds) - så att jag kunde fråga dem om imorgon. Då jag nämnligen kan vara så illa tvungen till att stiga upp klockan tidigare än sex för att fara till Boden. Detta skulle resultera i en mycket ilsken Amanda på måndag (aka: skol-dag) om det visade sig vara förgäves. För i sådana fall vill jag åka med pappa till farmor och farfar. Faktiskt.

Jag tror jag ska ta och lyfta upp telefonen och hoppas att jag väcker någon, för jag är lite småsur just nu. De tvingar mig att ta till telefoner!

BLIR DET NÅGE JARED IMORGON ELLER VAD?

I'm blue, da ba dee da ba die; numero dos

Jag har ändrat layouten återigen och jag måste säga att jag är väldigt nöjd nu. Den är väl inte über pro på något sätt eller så, men den är egen och den är fortfarande blå. Jag gillart.

Vad tycker ni då? Ni sa aldrig något om den förra. Lite respons tack!

Ps. La till lite bilder av mitt favvo-band på logon, eftersom alla andra verkar uttrycka sin musiksmak genom att ladda upp otaliga bilder av bandet slash att skriva om dem hela tiden, och jag inte orkar med det.

Filmkväll anyone?

Alltså, nu börjar jag undra här om det ska bli någon filmkväll eller. För jag ska ändå till Boden imorgon (men bara om jag får veta något ikväll), så det skulle vara kul om någon sa något till mig. Annars orkar jag inte med det eller far till min farmor igen och tigger lite pengar till glasögon (SOM JAG INTE KÖPT ÄN >x<).

Men då vill jag höra av Sofia, Linda och Jonna och alla andra som skulle komma. LOGGA IN PÅ MSN FÖR FAEN!

Och Sofia får ta och ge mig Twilight-böckerna eller vad de nu hette, så att jag kan läsa och rita fanart på Ed som hon requirade, annars blire inget. Jag orkar inte låna dem själv xD

Sensual seducation?

Kyous uncle: "Seno-chan could we talk for a minute?"
Furei (Fray): "TRYING TO SEDUSE HER!!! ALICE BE CAREFUL! IMMEDIATLY SCREAM "KYAAA!"!!"

Pappas romantiska sida och mammas mindre vältaliga förmågor

Pappa hade varit till IKEA idag och köpt parsienner till mig (Finnally! (*o*)o ) och hade samtidigt passat på att köpa lite väldoftande potpuri (stavn.?) och ljus. Så han lägger upp allt jätte fint och tänder ljusen i vardagsrummet där han vet att mamma kommer sitta och kolla på Glamour. Mamma ser det direkt.

Mamma: "NÄMEN ÅH! Vad du är romantisk!"
Pappa: "Jag tänkte att jag lika gärna...."

Mamma: "Köpte du det här på IKEA? Vart hittade du skräpet (aka: potpurin)?"

Ja, mamma och hennes ordval. Men men.. Det luktar i alla fall gott här hemma nu.

Det bor en satan i mitt hjärta

Det bor en djävul i mitt bröst,
som aldrig slutar skrika
Kom och ge den pojken tröst

Om du rör mig dör jag

När du viskar kärlek i mitt öra andas natten
Och skogens alla fåglar i en kör för oss
Här och nu

Det finns nätter som jag helst av allt vill glömma
Där det fula lever kvar
Men vad gör det nu, jag kan känna dig
Och du gör mig underbar

Jag vill leva lycklig här på jorden
Jag vill höra när du säger orden
Bara du och jag, här och nu
Höra när du säger orden
Bara du och jag
Här och nu

Jag vill resa
Flyga över haven vid din sida, låta vinden fylla seglen
Dela allt med dig
Här och nu

Och jag vill drömma
Leva dina drömmar när du sover
Och andas dina lugna andetag, hos mig
Här och nu

Och du är våren, efter långa kalla vintern
Och du värmer hela mig
Som ett ljummet regn, att dansa i
Och leka som ett barn

Jag kan se dig även om jag blundar
När du rör mig en fjärils lätta vingar
Och jag vet du är min
Med fjäderlätta fingrar
Här och nu

Dreaming response

Det var någon som undrade var gårdagens citat kom ifrån och jag måste säga att jag inte vet vem det är som har sagt det från början, men det har sagts i många olika serier, t.ex. Medium (ni vet Allison Dubois som ser spöken) och jag tror att det har varit med i Grey's Anatomy också.

Annars vet jag inte vart mer det kan komma från. House också,  men det tror jag knappast.

Hoppas nu att den som undrade läser min blogg fler gånger, så att hon slash han får veta vart jag fick det ifrån.

Dreaming

"If it's dangerous to dream then the cure for it is not to dream less, but to dream more."

Gerard is smokin'

En bild jag gjorde för ett tag sedan. Visserligen är designen inte helt min, men bilden jag ritade av ifrån höll han en mick istället för en ciggarett. Jag tyckte det skulle passa med den dubbelsidiga titeln ;)

image29

Nu ere klippt

image28
Från sidan och framifrån. Vad tycks om den nya frisyren?

Förrensten kan ni svara på om jag ska ha blått eller rosa i håret också.

Hey hey, you you, I don't like your girlfriend!

image27


Vad skulle du säga om din pojkvän/flickvän var otrogen?
Thanks sugar - You're going down now.

Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Fuck you >x<

Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Jag tror inte jag skulle kunna säga något på ett bra tag.

Vilket sms blev du mest berörd av?
God natt fågelskrämman - (Eller?)


Vad säger din pappa innan du går o lägger dig?
God natt, jag älskar dig.

Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Oh My Fucking God! Lucifer för fan! 

Vilka ord ska du säga till gud när du kommer till himlen?
Omfg, du finns fan!

Vad vill du höra mest av allt?
Jag vet inte.

(Testet skulle egentligen utförsas med hjälp av mobilen, men eftersom den hatar mig och jag raderat alla mina sms så gick det inte)


Sick puppies

Okej, kommer ni ihåg min stortå? Den där som fick en fet jävla träbit på sig och blev blå och svullen? Jag tror jag nämnt den i alla fall. För typ tre veckor sedan något var det det hela hände i alla fall, det där med träbiten och min tå och grejen är att det fortfarande gör ont. Så jag fick en tid hos distriktsköterskan som skulle kolla min tå. Klockan tre idag. Men då ringdes det och ändrade till halv elva - elva, de visste inte säkert så jag kunde lika gärna fått sitta där och vänta en halvtimme.

I alla fall.
Hon sa att även om det skulle avra en fraktur så fanns det inte så mycket att göra, men att hon skulle låta mig prata med en läkare så att om det fortsätta att krångla så skulle det finnas ett intyg från en läkare att ge till försäkringskassa och shit.
Så jag fick prata med en läkare. Hon sa samma sak, det fanns inget att göra om det var en fraktur, men att hon kunde ge mig ett skoinlägg så att det inte skulle göra ont när jag gick i alla fall. Men då fanns det inga på vårdcentralen så då var hon tvungen att ge mig en röntgen-remiss så att om det faktiskt var en fraktur så kunde jag bli vidare skickat till en ortoped. Skoj. Så nu ska jag och röntga min tå ikväll. om jag kan ta mig till Sunderbyn alltså. Men det tror jag. I värsta fall är det bara att jag tar bussen till Luleå och sedan till Sjukhuset och sedan till akuten och bla bla bla. Det är ingen som orkar läsa om hur jag ska gå tillväga i alla fall.

Det är jobbigt -.-'

Pink and blue and peach

Som tidigare nämt var jag med Jonna och Sofia på stan och gjorde diverse roliga saker, bland annat då att smyga (okej, vi gick helt normalt, typ) in på Vila och prova lite klänningar. Detta var en väldigt underhållande sysslosättning och jag fick med oss på bild också.

image24
Från vänster: Jag, Sofia, Jonna
Av någon anledning ser Jonnas klänning grön ut, den var dock blå


image26
Jag i min rosa klänning och kofta

image27
Jonna i hennes blå (här syns färgen betydligt bättre)

I'm blue, da ba dee da ba die

Allting har blivit blått. VÄLDIGT blått faktiskt. Hm... vad tycker ni? Ska jag kanske lugna ner mig lite grann?

How it began...

Jag misstänker att jag började kallas emo när jag började lyssna på Story of the Year. Jag är väldigt säker på den här saken eftersom jag vid upprepade tillfällen kommer ihåg att jag har sagt att "Razorblades är jättebra!" och fått en väldig massa skumma blickar på mig. Först nu inser jag att de kanske inte riktigt förstod att jag menade en låt som heter just Razorblades and Cupcakes och att jag inte menade att rakblad är jättebra.

How many five-year-olds could you take in a fight?

22

Smile like you mean it

Smile, it confuses people.


Happy people

Tja, dagen var inte totalt failure trots allt (inte för att jag hade trott det heller).Fick umgås och ha kul tillsammans med mupparna Sofia och Jonna. That was a lot of fun in itself. Vi sprang runt på stan som förvirrade höns som vanligt och kollade en massa kläder och andra grejjer. Jonna köpte ett tuggummi-färgat nagellack och sedan sprang vi och undrade om det var någon som hade tid till att klippa mig just då. Nej nej. Bara klockan fem.

Så vi gick och fikade på T.A. och hade det allmänt mysigt. Mycket mysigt. Och vi snackade massa som fick Sofia att springa runt på källarplanet och se ut som om hennes skalle höll på falla av. Mycket underhållande.

Efter det var det försök på att söka reda på en ny frisör och kolla om någon hade tid. Inte då. Det var först en person som inte hade tid, och Eriksson hade fullt för damernas klippning och sen så gick vi till Gossip som typ dissat oss första gången vi var dit. De hade tid 17.20 så jag fick ringa och höra om det gick bra. Det gjorde det, men på den korta tiden som fem minuter som det tog för mig att springa runt och ringa pappa så hade någon annan bokat just då. Jahapp. Då gick vi till Lilla salongen bakom smedjan, som hade haft en tid klockan fem ungefär. Nej nej, den var tagen nu.

Tillslut hittade vi i alla fall en mycket bra frisör som inte bara var hundringen billigare än de andra, utan mycket bra på att lyssna på hur jag ville ha det och klippte muy muy bra. Dock gjorde hon den där obligatoriska tillfluffningen som får det att se ut som om jag snott någon 60+ dams frisyr eller något, så det fick jag ta och ruffsa till bäst det gick. Nu har jag i alla fall inte gult (inte så mycket iaf) och det är alldelens fint och kort och jättebra (läs: Jag är nöjd).

Nu ska det till att blekas lite i rötterna och sedan en massa silver-shampoo så är det vitt och fint sen (börjar det bli grått och silver så kanske jag slutar med silver-grejset). I alla fall. Ska köpa blekmedlet imorgon och fixa det då, när jag ändå ska upp till affären (eg. vårdcentralen) och kolla min stortå som fortfarande gör ont.

I alla fall. Det var nog allt som jag ville ha sagt. Bilder får vänta tills imorgon faktiskt. Jag orkar inte hålla på och platta nu för jag ska kolla på Äntligen hemma och sedan på House ♥

♥ Sayonara suckers!

A new haircut maybe

Idag ska jag på stan med Jonna och Sofia ♥ Jag ska då klippa mig och senare i veckan (om typ två dagar) ska jag köpa nytt blekmedel och då kommer mitt hår att vara vitt vitt ♥

I alla fall, jag vill köpa mina nördglasögon idag och en sommarklänning i bomull som jag kan ha i stockholm och se jätte söt ut i (om det nu går att jag ser jätte söt ut xD).

Låt oss hoppas bara att de har tid att klippa mig idag. Annars blir jag muy ledsen ;__;

Också måste jag köpa nytt SIM-kort till min telefon, jobbiga Parlino som inte gör som man vill. Usch. Men jag hoppas att min telefon funkar to the end of the day.

Famous last words

image23

I am not afraid to keep on living
I am not afraid to walk this world alone
Honey if you stay, I'll be forgiven
Nothing you can say can stop me going home


Crown of scars

image22

Forget about the fight to wear the crown of scars
Cause you've already won

Bury underneath your feet the remains
Of what's been left behind

Today is a good day for living

Jag är så lycklig just nu. Pictures of you är en fin låt och idag är en fin dag. Fast nu är det natt och jag blir bara ledsen nu när jag tänker på hur bra allt har varit.

Jag vaknade och kände riktigt att jag ville vrida nacken av någon, men steg upp i alla fall, för att kunna säga att jag var nere före mamma var det. Sen började den härliga dagen. En robust frukost med massa god mat och jag lyssnar på massa bra musik. Sen så sitter jag och ritar färdigt min fina illustration av Emil och Will som ser allmänt söta ut tillsammans.
Sen så drar pappa ut mig och Wilma på en skoterfärd ut på isen och jag tar en massa fina bilder, förfryser kinderna och skriker ut texterna till ALLA My Chem låtar jag har på mp3n och jag känner mig så fucking jävla fri. Jag älskar livet.

Allting har bara varit så bra idag. Jag tror inte jag kommer må så här någon mer gång. Det var första dagen sedan ett år jag kunde tänka på just honom utan att bli sorgsen eller ledsen eller ens kunna relatera eller komma vidare till de känslorna. Jag tänkte bara på honom och kände pure kärlek. Bara kände det och kände hur mycket jag älskar honom även om jag inte vet hur och att jag aldrig tänker släppa taget om honom.

Jag kände det, om än för bara några timmar, om än för att när jag väl går och lägger mig så kommer jag att gråta. Jag vet fortfarande inte hur jag känner, men mitt hjärta och hjärna håller på enas för en gångs skull. Jag bara hoppas att innan jag börjar tvåan (om jag nu kommer igenom ettan på ett år, hoppas det) så kommer jag i alla fall att veta hur det är jag känner.

Jag hoppas att hur det än är jag känner så kommer jag kunna säga det till honom. Jag lovar att försöka säga det innan det här året är slut.

For all the ghosts that never gonna catch me

Alltså, jag sitter här och läser allas bloggar (allas som i Jonnas, Sofias och gängets bloggar) och det gör så ont i mitt hjärta. Alltså, det har inte gått mer än en fyra dagar och det gör ont att itne träffa dem. Jag älskar er verkligen och nu tycker jag att vi typ måste hitta på något. Sofia kan förbereda sig på att jag kommer ringa henne imorgon och tvinga henne komma till stan eller något. Ni andra kan faktiskt OCKSÅ GÖRA DET!

Jag saknar ju er :'(

Nää, snart är ju hela lovet förbi och vi har inte gjort en enda sak. Vad säger ni, Bioräd imorgon? Typ shoppning eller bara fika åp stan? NÅGOT? JAG SAKAR SKITEN UR MIG PÅ ER!

Bad hairday?

Nu är det så här att om jag ska fortsätta ha ljust hår, då ska jag banne mig klippa bort det orange slash gula slash vad det nu är för färg. Så det så! Annars orkar jag inte med det.

Men efter det så tänker jag låta det växa ut i alla fall. Jag vill ha långt hår igen. Och efter lovet så ska jag ha lite nya färger igen, som vanligt ^^

Fucking mobil jävel

För de som inte vet det så fuckar min mobil nå jäkulst med mig. Det går alltså inte att ringa eller smsa mig förrens detta är fixat. Kommer förmodligen skaffa nytt kort helt och hållet, men vi får se hur det blir.

Nu blir jag dessutom borta hela helgen, så räkna inte med att få tag på mig :D


Good friday - bad friday?

Idag är det då långfredag för de stackarna som inte har räknat ut det, och jag var på hundutställning med våran lilla Prins. Okej, så där kommer jag aldrig mer börja ett inlägg. I alla fall. Jag dissade hundutställningen för att vara med Mazlin och vi hade det väldigt trevligt. Gick runt i Piteå lite granna, för att se om det var något som hade öpnnet. Fel av oss, vi förfrös bara tårna. Så vi gick till Malin och vi kom igenom dörren hem till henne, jag avr på väg att ta av mig skorna och hann hälsa på hennes brorsa som satt i köket innan hon sa "vi kan ju nästan gå ut direkt igen". Jag tänkte till en början "ÄR DU KNÄPP? Det är iskallt där ute!" innan jag insåg att hennes rum var ju en annan byggnad på gården. Dumt av mig xD

Där inne satt vi och nördade oss vid datorn lite grann och kollade på lite vänner avsnitt, innan vi gick på max och tjockade oss. Sen gick vi till Nolia hallen där utställningen var och satt i på ett av de varmare ställerna och hade värsta deepa diskutionerna och Robin och dans och andra killar och shiat (ja, killar är allt som allt shiat). Sen var det hem igen och tjocka sig ännu mer med pizza. Jag ahr ätit massa skräpmat i veckan och jag borde verkligen sluta, så jag inte blir tjock när jag blir äldre.

Ännnnyway. Nu sitter jag här hemma vid datorn och jäspar mig en massa och är lite småtrött, trots att jag sov elva timmar i natt och inte härjat alls nå mycket idag.

Längtar till sommaren! Som jag och Malin förövrigt kom överrens om att efter lovet så kommer hela klassen typ kasta sig i varandras armar för att vi saknat varann så mycket. I know I will.

Early sunset over Monroeville

"But does anyone notice
But does anyone care
And if I had the guts to put this to your head
And would anything matter if you're already dead
And now should I be shocked by the last thing you said
Before I pull this trigger
Your eyes vacant and stained
And in saying you loved me
Made things harder at best
And these words changing nothing
As your body remains
And there's no room in this hell
There's no room in the next
And our memories deafeat us
And I'll end this direst"

It hurts my soul to see you cry

Jag mår ont i hjärtat när jag läser hennes blogg. Jag får bara ont av att läsa om hur ont hon har, men ingen verkar se det. Jag ser, men det känns som att jag inte kan göra något åt det och därför blir det att jag inte gör det. Jag är så jävla trasig att jag inte fattar upp och ner. Jag måste ha en skruv lös eller något.

Jag kan inte ta hand om mina vänner och ibland känns det som om jag inte förtjänar dem när jag inte ens försöker ta hand om dem.

So many bright lights to cast a shadow

Jag är så glad just nu. Livet är på topp, eller nästan i alla fall. Så högt upp som det kan komma känns det som och jag är glad~ (Tänk er ordet glad som sjungs ut så blir det rätt). Allting känns så himla perfekt just nu. Imorgon slutar skolan (i en vecka i alla fall), jag har massa bra böcker att läsa och jag har många nya fina tröjor och jag knner mig massa glad just nu. Imorgon ska jag köpa nya tuschpennor också <3 Jag mår så bra just nu och det känns som att jag måste dagen till ära nästan ladda upp en jätte emo bild med en jätte emo text eller något. Jag känner mig så glad och full utav inspiration.

Jag måste ha något att göra så jag inte bara sitter här och ordbajsar.


My chemical clothes

Jag har skaffat mig en samlig just nu, fem stycken tröjor med My Chem tryck. Känns både kul, samt lite surt eftersom jag anser att det inte spelar någon roll hur mycket merchandise man äger, man blir inte mer fan för det. Men jag kan ju inte precis ro för att tröjorna är snygg, eller hur?


image18
My Chem tröja från H&Ms kampanj Fashion Against AIDS
image19
My Chem tröja köpt på marknaden i Luleå samt rosa ballerinakjol från H&M
image20
My Chem tröja, även den från Luleås marknad i veckan
image21
My Chem tröja från marknaden.


Alla tröjor (Utom "Fashion Against AIDS"-tröjan) går förmodligen att köpa i vanliga merchandise affärer (vart de nu finns) eller på My Chemical Romances hemsida.. I alla fall, fråga inte vart jag köpt, för jag har skrivit. Den sista tröjan har jag inte på bild, för den ligger i tvätten. Tror jag.

I'm over with it

Kemiprover avklarat, fast mest troligt failat. Bilddagboken har uppdaterat sig layout och det är typ bara en person som gillar den vad jag vet. Nu är det bara fysikprovet kvar, jag tror det kommer gå någolunda bra om jag bara pluggar lite till på kapitel tre och Newtons lagar. Annars går det nog bra, även om jag inte superstuderar.

Jag gillar mitt liv just nu. Biblioteksskulden på 900 spänn var visst inte från gymnasiebiblioteket, så jag kanske inte har värsta feta skuden i alla fall. Hoppas det, 'cause that would really make my day. Förmodligen resten av månaden också.

Kärlek på livet~

Forget about it

Glöm vad jag nyss skrev om att allt gick så enkelt och bla bla bla. Så fort som jag hade skrivit det och pappa farit för att hämta min syrra så klarade jag av att göra en uppgift och sen körde jag fast. Jag hoppade över den första jag körde fast med, men så var jag fast på den andra i alla fall igen.

SURT! Kemi suger lika mycket nu som det gjorde igår. Fuck.

Sayonara yet again

My chemical romance

Nu går det riktigt bra för mig i kemin verkar det som. Eller bra och bra, det går enklare och det är roligare att lära sig med pappa för han förväntar sig inte att man ska kunna allt redan innan han förklarar hur allt är och han har inte heller rätt hela tiden så det är roligt lite då och då när man inser enkelheten och att man har suttit och försvårat allt hela tiden xD

Nu ska jag fortsätta jobba med mina stärnuppgifter ochs en ska pappa få hjälpa mig om jag får problem eller när jag komemr till kapitel nio. This is my chemical romance.

Sayonara suckers!

Chemistry all the way

Okej, kemi prov imorgon. Jag kommer faila fett. Jag kan inte ett skit och jag överdriver inte långt så mycket som jag skulle vilja överdriva, ungefär som till matte provet eller något. Fuck. Jag kommer sitta och plugga kemi typ hela dagen, utan nu när pappa inte är här och hjälpa mig. MEN BANNE MIG ATT JAG SKA FÖRSÖKA SJÄLV! Jag måste lära mig alla regler som gäller nu också > > Kan inte gaslagen, kommer inte ihåg hur man räknar ut mol längre och så vidare. Jag kommer suga sönder så totalt imorgon att det inte är sant!

Bowling på idrotten imorrn ^w^ Fedt nice! Lovar att ta med kameran så jag kan fota. Är det någon som kommer ihåg om vi sa att vi skulle vara i Pontushallen eller på Tuna? Jag suger på att komma ihåg saker och min organiseringsförmånga ligger på minus.

I alla fall. Jag ska försöka klara kemin, det är ju trots allt bara tre månader kvar med Peter (yuck). Omg, jag hoppas att jag i alla fall inte har IG sm betyg, men så illa tror inte ens jag att det är.

Änyway, fram med kemiboken och jobba uppgifter (lite musik ska nog gå bra också). Fast först måste jag bara plocka undan lite kläder på golvet, så att pappa inte drunknar när han ska komma och hjälpa mig.

Sayonara from the eternal sucker and uppskutaren (I seriously need a vacation...)

And the winner is

Jag måste säga att även om jag nog räknade ut efter fyra 12 poängare till Charlotte att hon skulle vinna och inte BWO som jag hoppades (Jag har ju nästan glömt att de inte heter BWO utan Bodies Without Organs) så är jag lite besviken. Jag hade ju faktiskt viljat ha dem som vinnare en gång.

Jag kanske inte är deras största fan, men ändå, det hade varit kul och annorlunda. Inte bitchfight of the year, utan... okej, jag måste erkänna att Alexander Bard inte har varit så jätte snäll i år heller, men jag håller med om det mesta han har sagt (som jag har hört eller läst om).

Nej, jag tycker inte att Charlotte skulle ha vunnit. Hennes låt var bra (lögn), men inte bäst och jag är less på henne. Nu kommer man inte höra annat av syrran och morsan än den där eländiga låten.

Attack


Riktigt cool video till låten Attack av 30 seconds to mars

Confusion

Jag ligger i krig med mig själv. Jag vet inte ut och in längre och jag vet inte alls vad det är jag vill. Mitt hjärta säger en sak och mitt huvud säger en annan. Men så säger hjärtat något annat än vad det sa först och då ändrar sig huvudet igen.

Först så ville mitt hjärta att han var den rätta, men mitt huvud sa emot - sa att det bara var idioter som drömde efter den rätta, efter den enda. Mitt hjärta kämpade ivrigt emot, men gav tillslut upp. Jag orkade inte tro det längre och mitt hjärta sa till mig att även om han var den enda så var jag inte den för honom. Mitt huvud säger då till mig att jag är en idiot som bara ger upp honom, för även om han inte kan vara den enda eller den rätta så är han så nära perfekt som man kan komma. Att han är mina ideal och det jag drömt om.

Återigen så är de i krig med varandra. Jag vet inte längre om jag ska försöka, om jag ska kämpa och orka med mig själv. Jag vet inte om jag förnekade mig själv när jag skrev att jag var korkad som trodde att jag var kär i honom. Jag älskar honom, men jag vet inte om det är bara som en vän eller något mer. Drömmen jag hade i natt säger att jag haft rätt om mig själv och mina känslor under hela det här året.

Jag vet inte hur det är jag ska tänka längre. Det gör mig bara förvirrad att tänka på honom, men det finns inget annat som jag kan tänka på just nu. Inget annat känns lika viktigt, inget behöver mina beslut lika mycket. Jag måste veta hur jag ska göra. Jag måste få sluta tänka på honom, eller i alla fall få veta vad det är jag tänker om honom.

You can't escape Death

Jag har suttit och personifierat döden den här veckan, tror jag har nämnt det någon gång också. Alltså, från skiss till färdigfärglagt och allt. Här är resultatet:

image16
[Måste dock påpeka att detta inte var då som Sofia tyckte han var snygg]

Prepare for glory

[Detta inlägg skrevs för typ fem timmar sen, men då var datorn ond och ville verkligen inte samarbeta.]

Melodifestivalen ikväll. Jag och Sofia ska bojkotta den. Synd att vi inte kom på det tidigare så hade vi kunnat göra det tillsammans istället för var för sig. Synd dära! Men jag ska i alla fall kolla in hela Sveriges nya älskling Björn Gustavsson (seriöst, finns det någon som inte gillar honom för allt jag har hört har varit "Björn omg <3"). Ska be mamma och pappa köpa massa popcorn till mig.

Det är helg och otroligt nog har jag absolut inget att göra. Ingen att prata med och typ inget att göra. Fast jag hade nog ändå dissat det mesta för att bara sitta hemma och kolla på 300. Förutom då att se den 3D någonstans med asmycket popcorn och stuff. Ja, jag är besatt av popcorn och 300.

Tja, nu ska jag sitta hemma i soffan och quota hela filmen. Kommer ihåg när jag var besatt av Sagan om Ringen. Kunde alla citat till den också. Men det gick lite snabbare för mig att lära mig dem till denna filmen xD Ville lite mer.

image15

Goodbye my lover

Jag är nog egentligen inte kär i honom. Det är bara som jag inbillar mig. Jag vet inte ens hur det känns att vara kär, eller jag vet inte hur det borde kännas. Jag har kanske jätte fel, jag kanske inte alls känner som jag tror. Jag har bara inbillat mig för att vi umgåtts, pratat så mycket under en så lång tid. För att jag vet så mycket om honom, men vill ändå veta mer. För att han vet så mycket om mig, men inget som egentligen betyder något.

Att jag känner att jag kan berätta allt åt honom, han är inte den enda. Det har jag varit dum nog att tänka, men så är det ju inte riktigt. Jag har flera andra som jag kan berätta allt för, men som jag bara inte har gjort det för.

Jag har väl bara inbillat mig och nu vet jag bättre. Vi är bara vänner och det är så jag vill ha det, så han vill ha det och så som vi båda känner. Vad annars?

Usch vad dum jag känner mig som har tänkt något annat i ett helt år. Som egentligen bara gått och tänkt att jag har varit kär i honom i ett år. Vad korkad jag har varit. Jag sitter nästan och skrattar åt mig själv när jag tänker på det. Han skulle förmodligen också skratta åt mig om han visste vad jag tänkte. Vem skulle inte det?

Vad idiotisk jag känner mig som har suttit uppe flera nätter och bara tänkt på honom. Slagit in hans nummer på mobiltelefonen och tänkt ringa honom, bara för att få höra hans röst igen. Vad idiotiskt. Lite patetiskt måste jag säga. Kami-sama, det är ju precis som i de där ultra romantiska filmerna som jag bara avskyr. Man bara sitter och väntar och väntar på att hon ska ringa och inte lägga på när det kopplar fram. En sån där gång som jag sitter och suckar och suckar och går ifrån filmen för jag blir så less.

Jag är less på att jag bara satt där och trodde en massa saker om mig själv. Jag känner honom inte ens ordentligt. Schysst va? Jag satt där och hoppades på att han kände samma sak, när jag inte ens visste vad det var jag kände.

Jag satt hemma och tänkte att jag var kär i honom, när det enda som jag egentligen kände var att jag älskade att prata med honom om allt, för vi var så otroligt lika. Fast egentligen var vi inte det. Jag och Sofia är mer lika än så i sådana fall. Sakerna som han och jag hade gemensamma var inte mer än ett sandkorn på en milslång strand.


Det värsta är att jag sitter här och skriver detta samtidigt som det skär i mitt hjärna och tårarna bränner bakom mina ögon. Jag trodde verkligen jag hade hittat någon den här gången. Någon som jag alltid kunde älska.

Jag älskar dig fortfarande, det vet du väl?

Self-righteous Suicide

Jag har suttit och nött amvs ett bra tag nu. Fått väldigt mycket inspiration till att skriva både det ena och det andra. Vi får se, men jag tänkte mig att jag skulle börja försöka skriva mina kapitel på In How Many eftersom jag har tänkt på det så mycket. Vi får se, det är ju en lite längre sak som jag håller på med egentligen, så man vet aldrig. Jag kan ju alltid ta och skriva ner idéerna jag får och använda dem till det istället. Prova går ju alltid.


SMAKPROV UR IN HOW MANY [Engelska versionen, kapitel 8]:


Sketching nothing special, just small cartoon-characters like the ones I usually draw in my math-book (well, you have to fill it with something right?). Pretty girls with their pretty dresses and pretty boys with pink hair and cats ears. It's just for fun you know, to get the feeling of drawing before I do something more serious. I was working my way up, starting with stupid little cartoon figures to more serious portrait of both fictional characters and real-life people. Mostly when I drew, I drew people, but if I painted; then I painted flowers. It was easy, just let the brush run over the paper and watch the flowers develop on it as you go on. Snowdrops is my favorite.

Small and innocent. Not to noticed. But still they're much stronger than other flowers, fighting their way up through the snow even before the warmth has come crawling back onto the world.


"The pride rock" - Eh?

Jag var grymt oaktiv på allt igår och då menar jag ALLT. Utom Lejonkungen. Älskar den filmen. Insåg dock att jag inte gillar att Arnold Swartshenegger (Dumt namn som jag inte kan stava, så INGEN rättning TACK) gör rösten till Mufasa på egelska versionen. Usch vad det stör mig. Jag börjar ju nästan ogilla honom också.
Jag dissade datorn hela dagen igår, med andra ord, jag har varit datafri i tjugofyra timmar. Minst. Duktigt av mig. Det enda tråkiga är att jag inte uppdaterar något då xD Synd synd.

Jag har personifierat Döden också. Det roliga är att Sofia tyckte han var snygg. Hon ser nog framemot att få träffa honom nu xD Ni får väl se bilden sen någon gång. När jag orkar ladda över bilderna från kameran till datorn.

I alla fall.

Emotional

"Så mycket jag skulle kunna ge, om du bara kunde se min kärlek."

Micke och Molle är ändå en rätt... filosofisk och framförallt EMO film. Om någon undrade. Hehe.


Schools out forever - Yeah I wish!

Jag slår vad om att jag typ kommer att ha VG i sjuttio procent av alla ämnen som vi läser. Sen ett med MVG i och sen drar vi till med Gn och IGn i resten av ämnerna (som förmodligen kommer att vara Svenska och Naturämnena, som var mina bästa ämnen tidigare).

Jag vet inte riktigt längre. Jag har insett (för säkert sjuttioelfte gången under det här läsåret) att min attityd till skolan inte riktigt funkar längre. Här gäller inte samma regler som i grundskolan, här har man ingen chans att läsa upp sina ämnen om man kände att man inte var nöjd med betyget. Nu får man veta halvvägs in på terminen hur man ligger till och sen hinner man typ inte göra något åt det längre. Det är som om man springer ett hundra meters lopp och ser hur motståndaren springer förbi. Inte fan kämpar man hårdare, då ger man upp. Man känner det på sig att man inte kan hinna ikapp, så man saktar in och springer långsamt in i mål istället för att i alla fall försöka.

This sucks. Seriously.


Att gå ner fyra kilo på fem dagar

Tja, imorgon är det väl tillbaka till skolan antar jag. Har inte varit där och haft en lektion sedan förra veckan. Känns skumt. Inte skönt skumt som efter ledighet eller något, utan skumt som i att jag vill tillbaka trots gratis ledighet. Det känns fult.

Appropå fult; Min tå är fortfarande blå! Den gör inte ont längre - okej, det gjorde den aldrig, det var mer som en distinkt irriterande känsla som jag inte gillade. Som med det mesta som är irriterande.

Det enda som detta sjukighetiska (okej, jag skulle skriva som denna sjukdom, men det blev fel och det är kul att flumma) har fört med sig är att min lathet has increased, jag har inte gjort något, jag har hamnat efter i skolan (nothing new there) och jag har gått ner fyra kilo - Amazing what not eating in a week can do to you.

I alla fall. Nu när jag kommer tillbaka till skolan kan ni förvänta er en slightly smalare - jag tror dock inte att det kommer märkas - slightly dummare, slightly mer lättirriterad och slightly mindre flummig. Eller mer. Man vet aldrig. I alla fall. Jag tror jag ska försöka att börja läsa på min engelska bok nu (jag vet ju trots allt att Lestat är en väldigt vacker person ^^) ikväll, innan jag går och lägger mig i alla fall. Hoppas bara att matten är det enda jag behöver oroa mig inför imorgon (OCH OM DET ÄR NÅGOT ANNAT SÅ VILL JAG INTE VETA FÖRRENS DET ÄR WAY FÖRSENT - Typ på lektionen när jag får veta att jag borde veta något).

Puss på er sötisar, nu ska jag slösa bort min tid på lite annat.

Souka quotes two

"Hm... I am a big fan of secret rivers..."

In how many more ways can I say that I hate you?

Nu tänker jag faktiskt vara jätte duktig och skriva på den där jäkla novellen! Bara så att ni vet! Den ska bli klar någon gång, inte bara vara ett oavslutat jävla... något. I alla fall. Jag tänker skriva tills jag kommer fram till kapitlet Silently Dancing Alone och då måste jag översätta sex kapitel till (neej, jag översätter inte någon annans, jag fick för mig i början att skriva den på engelska bara) och sedan skriva fyra kapitel. Då har jag skrivit tills det tidigare nämnda. På svenska heter det i alla fall Ljudlöst dansandes ensam.

Vad tycker ni, ska jag behålla de engelska namnen på de olika delarna? Kapitlen alltså?

Silently Dancing Alone eller Ljudlöst Dansande Ensam

Silently dancing alone

image14

Life long wait for a hospital stay

Jaha, frisk fick man vara en dag, sen var det till att stanna hemma igen. Jag börjar bli riktigt less nu. Jag var dessutom så säker på att det lät helt knäppt att jag skulle ha blivit frisk en dag och sedan sjuk nästa igen att mamma skulle tvinga mig att fara till skolan. Jag hade fel och det var ju i alla fall bra.

Jag har förbannat tråkigt. Inget att göra. Kanske ska jag måla lite, eller läsa min engelska bok, eller typ rita lite. Usch, jag har så tråkigt.

Smile, you've got everything to be happy about

image13

Pictures of you, pictures of me

Jaha, nu ska jag vara som alla andra och lägga upp en fin bild på mig. Eller fin är väl upp till er att avgöra, men men.


image12

Friluftsdag ftw! Not

Jag har ju glömt att nämna att vi har haft finaste friluftsdagen någonsin idag. Gå runt Luleå i två timmar och slask är väl inte roligaste sysselsättningen man kan komma på. Speciellt inte om man hamnar med en gäng som gillar att gnälla (inte för att jag är bättre själv ^^'). Gott sällskap, typ, hamnade man i alla fall i.

Bilder dyker kanske upp imorgon, om det är någon som är intresserad av att kolla på slask och vägar. Samt möjligen nårga fina vänner.

At the beginning



Appropå Anastasia alltså. Jag lipar jag bara hör låten. Den är så fin! Om man inte är SasuNaru fantast, eller yaoi i övrigt, eller kanske (Gud hjälpe er) inte intresserad av Naruto, då räcker det om man bara lyssnar på låten. Men lyssna i alla fall. Söt.

Disney maraton anyone?

Jag hatar när mor min är på krigsstigen, det blir alltid hus i helvetet då. Eller hur det nu är man säger. Har just suttit och aslipat till Anastasia så jag har redan ont i huvudet. Jag lovar att jag kommer tvinga eventuella framtida pojkvänner att se den med mig, de kommer ju dumpa mig fortare än jag hinner säga "do svedanja" (=farväl, på återseende). Kommer ju tro att jag är sjuk eller något. Sitta och lipa till en Disney film när man är.. Tja, minst sexton, men det skulle inte förvåna mig om jag hinner bli sjutton eller kanske till och med arton. Vänta bara tills ni ser Lejonkungen med mig.. MUHAHAHAHAH..! Eller 300 för den delen, då sitter jag och ler när spartanerna slår ihjäl alla andra ^^'

I alla fall. Jag ska nog bege mig åter till mitt rum och kolla på Disney film numero dos (Lejonkungen alltså). Får väl se om jag är helt rödgråten sen, jag lipar då alltid när Mufasa (Simbas pappa, för er okunniga stackars satar) dör. Usch usch så tragiskt.

Helt i min smak.

All the same

Alltså, jag måste bara hålla med Sofia, den här låten muntrar verkligen upp. Vem som helst skulle ha trott att jag var schizofren om de kollade in i mitt huvud under de senaste tio minutrarna. Seriöst, jag gick från lagomt glad, till små irriterad över cupcakes till stryphumör på syrran till pure madness på henne och mamma till lycka över All the same.

Schysst alltså. Jag är officiellt schizo!

Cupcakes for everyone

Nu tycker jag Jonna har influerat mig liiiite för mycket. Sitta hemma och vilja baka cupcakes men gör det inte för jag har ingen pojkvän att ge dem till sen. Usch vad jobbigt >x< Hade jag bott i Japan hade det varit typ normalaste saken att göra, men inte nu. Blää.


image11

Sjuka familjen repris

Fan vad less jag blir på Matilda. Direkt hon kommer hem så höjer hon ljudet på tvn utan mista tanke på att andra kanske sitter någonstans och försöker lyssna på annat. Vips så hör inte jag låten och jag sitter ändå med datorn i knät.

Och sen ringer hon och gnäller till mamma det första hon gör. Klart hon gör det. Hon försöker inte ens ta upp och säga vad det egentligen är hon vill. Visst hon vill höra tvn, men hon måste ju respektera att andra kanske vill lyssna på annat och inte OC tjugofyra sju. Mamma ställer sig såklart direkt på hennes sida.

Fan vad less jag blir.

Hon sitter ändå bara och smsar sönder sin telefon och missar halva programmet.

Raggningsrepliker och snorkråkor

"Du måste ju kunna säga någon häftig raggningsreplik om det kommer någon snygg brud eller något, typ: 'Om du var en snorkråka då skulle jag plocka dig först ;)'"


Oh yeah.

The ghost of you

Igår satt jag och diskuterade tatueringar med Cristian. Berättade om den som jag bara absolut SKA göra. Den där i nacken med det där speciella datumet - 011108 18:06


image10
(Notera att detta inte är MIN rygg)
Där det står Keep (högst upp) ska datumet sitta.



Fram tills igår hade jag bara planerat att ha bara Datumet och inget mer och även fast han satt och föreslog en massa andra saker så var det inget jag ville ändra på. Men nu sitter jag ändå och funderar på hur denna bild skulle se ut. Den speciella som fastande var då den när det var en bild av mig och sedan ett spöke kring mig och över (eller under) det så stod datumet. Det sitter och gnager i mitt huvud och nu vill jag veta hur det skulle se ut. Men om det ska bli något porträtt av mig då ska det banne mig vara Kat von D som gör det. Annars blir det inget. Jag skiter i hur dyrt det blir, det är ju inte precis som att jag tänker skaffa mig en så billig som möjligt.

Usch vad sur jag blir över att det bara nöter i mitt huvud. Nu måste jag ju rita den för att se ungefär hur det blir. Dumma Cristian >x<


Vas a ir de vacasiones...

Jag älskar min mama väldigt mycket just nu ♥ Och min hund, jag måste komma ihåg att gulla med honom väldigt mycket idag ^^ Dessa tu är nämligen anledningen till att jag ska semestra i Stockholm i sommar. Det betyder; Inte för mycket sol och värme, inget påtvingat bad och inget illamående (jag blir nämligen alltid sjuk då vi far utomlands någonstans). Men icke i år.

I år blir det inget påtvingat samtalande på något språk som jag knappt kan, eller ignorerande av allt det som finns runt omkring mig inne på rummet, eller en promenad längs med gatan som hotellet ligger på. Istället så blir det till att bo i en lägenhet i Stockholm och springa dagligen (typ) på SienceFictionBokhandeln i hopp om att de möjligen fått in någon ny bok. Wünderbart!

Bara fyra månader kvar! Eller tre och en halv egentligen.

Känn kärleken~ ♥

Sjuka familjen

Alltså, idag var en sån där off dag. En sån där dag då ens mamma hade sagt att det gick bra att stanna hemma om man ville dagen innan. Och när jag vaknade i morse klockan sju när mobilen ringde och väckte mig då tänkte jag bara "Snooza!" Det går ju bra, om man inte tänker så sjuttio gånger. När klockan väl var åtta, då insåg jag att jag varken skulle hinna eller orka stiga upp för att duscha och fixa mig och äta frukost och allt skit man gör på morgonen. Jag orkade knappt röra på mig och när mamma ringde (ja, trots att hon var på nedervåningen så ringde hon och väckte mig) så sa jag att jag skulle stanna hemma och somnade om.

Jäkligt skönt måste jag tala om. Att stanna hemma och bara sova. Det lite lustiga är att när jag sen kommer ner kring typ elva eller tolv (kommer inte riktigt ihåg), då är resten av familjen också hemma. Nice huh? Vi är alla lika sjuka, eller inbillat sjuka. I alla fall så har hela familjen typ varit magsjuka slash haft migrän hela helgen. Tyck synd om oss.

Imorrn kommer jag i alla fall. Kommer någon ihåg om det var obligatorisk datakunskap då eller om man kunde ta sovmorgon?

Jaja, jag ska ta och måla lite idag, måste bara komma på hur jag ska göra med bakgrunden, jag vet inte om jag vågar ta rött som jag fick en impuls att göra just nu, eller om jag ska ta blått som det var tänkt eller om jag bara ska ta lite vitt. What do ya think?


Running in the rain

Jahapp. Tydligen så har vi utespringning imorrn på idrotten. Skojsigt värre, speciellt eftersom det verkar inprincip regna i Luleå just nu. Halva klassen kommer typ slå ihjäl sig. Jag önskar nästan att jag var magsjuk (OBS!: Nästan) igen så jag slapp skolan imorrn. Sitta och ligga efter i Kemin är inte kul inte.

Mamma sa att om jag vil får jag stanna hemma en dag extra, är väl kanske inte jätte kul om jag spyr mitt i en lektion imorrn. Vi får se.

Yuu Watase art

image9
Avundsjuk på hennes otroliga talang

Ge mig~

image8
Vill man ha så vill man ^^'

Kat von D - LA ink

Okej, jag har alltid varit gryyymt avundsjuk Kat som är en sjukt duktig tatuerare. Hon är snygg och hon är, som sagt, väldigt duktig på att både rita och tatuera. Hon är en av mina förebilder och det är klart jag är avundsjuk på henne eftersom hon sysslar med det hon vill. Och det jag vill dessutom.
Men nu har hon gått och gjort en tatuering på en av mina andra förebilder! AVUNDSJUK! Det vill jag meeed. Jag vill vara äldre, så att jag också kunde vara en tatuerare.

Alltså. Jag vill också vara en tatuerare.

image6

image4
image5

My December - Josh Groban



Jag säger inget. Lyssna bara på honom (Sofia, ladda ner och skicka låten, snälla?)

You bleed just to know you're alive

Jag läste två åsikter om personer som skär sig själva och blev sur på det första för att hon hade helt fel syn på det hela. Hon tyckte att personer som skär sig själv bara söker uppmärksamhet. Ja, för det är ju därför de alltid går och flashar sina ärr. Visst, en del kanske gör så och hon kanske bara känner sådana personer, men det är ju inte så alla gör.

Sen har vi person nummer tvås åsikt. Henne håller jag med. Ungefär i alla fall. Något jag dock inte förstår är att det är så många som tycker att de "förstår" varför folk skär sig trots att de själv aldrig gjort det. Det går inte riktigt ihop. Hur kan man förstå om det inte är något man själv upplevt?

Jag säger inte att jag har skärt mig, men jag har vänner som har känt att det verkligen inte funnits någon annan utväg. Då menar jag inte att de har skärt sig för att de haft så ont i själen och de har inte lett när en sköterska sytt igen deras sår. Nej, jag hade en kompis som kände att hon skulle dö och hon var rädd för det, så hon försökte göra något åt det, så att hon skulle slippa dö. Hon mådde dåligt och hon hade ont i själen. Men hon ville inte dö och hon ville verkligen inte bara ha massa människors uppmärksamhet.

Usch säger jag till alla som bara tror att det är för uppmärksamheten som folk gör sig själva illa. Man mår dål

Jag orkar inte mer...!

Alltså, jag förstår inte riktigt varför jag ger mig in på dessa så kallade "modebloggarna" egentligen. För de säger inget nytt egentligen, alla bara pratar om samma sak, samma åsikter och samma kläder. Det är så det känns för mig i alla fall.

Nu när jag har kollat in ett antal i mitt sjuka tillstånd och tristess så inser jag att ingen av dessa verkar blogga om något vettigt. En av tjejerna vars blogg som jag kollade in gjorde inte så mycket mer än att blogga om hur mycket hon gillar Tokio Hotel och Bill Kaulitz. Jag har inget emot varken bandet eller personen i fråga, jag gillar dem väldigt mycket faktiskt, men jag skriver inte i varje inlägg om hur mycket jag älskar honom och jag tatuerar inte in Heilig i nacken på mig själv. Självklart känns det väldigt betydande just nu, men tänk efter lite. Tänk om du skulle börja hata artisten av någon anledning, då känns det inte så kul att ha en nice tattoe i nacken som påminner en varje dag om misstagen man gjort som ung. How fun.

Jag måste verkligen sluta läsa alla andras bloggar. Eller i alla fall alla sådana som jag irriterar mig på eller inte bryr mig om.

Interview with a vampire

Kan du börja med att ge oss en liten presentation av dig själv?
Jag heter då Amanda Andersson och är 16 år gammal, blir sjutton i december, gratta mig då, ne? Jag bor i en liten piss äcklig hål i Norrbotten, men går skola i Luleå - Naturvetenskapsprogrammet på Luleå Gymnasieskola (I know, geeky huh?). Förutom då att ignorera läxor och annat skolarbete (eller arbete i överlag) så älskar jag att teckna och lyssna på musik på fritiden. Jag och några kompisar har ett projekt som ligger på is (eller snarare under isen xD) om att skapa ett band. Tyvärr kan ju ingen av oss sjunga och vi vill gärna ha en manlig sångare xD Höga krav I know - men det kommer ju förmodligen inte bli något av det heller. Men vi har ändå ett fint namn (jag tar all cred för det xD) "We're all posers aren't we?" och förkortas WAPAW?
Annars brukar jag gå runt på stan på natten och suga blod från massa snygga killar.

Vad skriver du om i din blogg?

Jag skriver om allt som jag tycker är intressant och en massa andra saker. Det mesta kommer ur mitt eget liv, eller om människor som jag känner


Hur kommer det sig att du valde att börja blogga?

Jag brukade skriva dagbok, men lessnade på det snabbt. Jag vill att någon skulle kommentra samtidigt som jag inte kunde skicka runt min dagbok till alla människor jag känner. Så en blogg kändes bra och enkelt.


Har du samma inriktning på bloggen nu som du hade när du först började
skriva?

Tidigare så brukade jag mest skriva om kärleksproblem jag hade, men det verkade inte intressera så många människor, så jag började skriva om en massa saker.

På vilket sätt har din blogg utvecklats under tiden?
I början hade jag en annan blogg, men det resulterade i inte så roliga erfarenheter, så jag skapade en ny. Nu har bloggen har väl gått framåt och jag har börjat uppdatera mer och mer.


Måste du tänka dig för innan duskriver saker eller känner du att du kan
skriva precis vad du tycker och tänker?

Klart jag måste tänka mig för när jag skriver massa saker, men det betyder inte att jag gör det. Ofta skriver jag med ironi, eller så skriver jag saker som jag inte alls menar, men oftast brukar de som läser ändå förstå att jag inte är så jätte seriös.

Vad tror du att en ny läsare får för bild av dig?
Jag har ingen aning. Förmodligen att jag har ett väldigt förvirrande och snurrigt liv, samt att jag måste vara lite småknäpp (eller väldigt).


Vilken är den vanligaste missuppfattningen folk får av det du skriver?
Ingen aning, än så länge är det ingen som har gnällt på något jag skriver om.


Känner folk igen dig på stan och om dom gör det säger dom nått speciellt
till dig?

Det är inte så många som läser bloggen som inte redan känner mig, så jag antar att de känner igen mig på stan xD

Ångrar du nått av det du skrivit om i bloggen?

Nej

Ta den tid du lägger på bloggen varje dag och tänk dig att du skall göra något annat lika länge, vad skulle det vara då?

Förmodligen skulle jag bara sitta och vara onödig om jag inte bloggade. Inte för att jag gör så mycket nytta när jag bloggar heller, men ändå.

Vad tror du lockar läsare till din blogg?
Ingen aning, att jag skriver om en massa åsikter som jag har.


Har du fått chansen att göra något som du aldrig hade fått chansen till om du inte hade haft bloggen?
Nej.

Hur länge tror du att du kommer fortsätta blogga och vad skulle kunna få dig att sluta?

Jag kommer nog att blogga ett väldigt bra tag till och det enda som skulle få mig att sluta skulle vara om jag tröttnade på det eller att jag inte fick tid för det längre.

Vad tycker dina närmaste om att du delar med dig av ditt liv så som du gör?
Det är i grunden bara min syster och mina vänner som närmaste som läser bloggen och de tycker bara att det är kul att läsa om alla pinsamma och korkade saker som jag gör.


Till sist kanske du kan ge andra bloggare lite tips om hur man får en mer framgångsrik och välbesökt blogg?

Jag antar att man ska göra sin egen grej, samtidigt som man skriver om sådant som intresserar många. Då är det alltid någon som nappar på det man gör.


Lättfriserat hår

"Hon är söt och hon är en bändare och hennes hår verkar så... lättfriserat..."

Souka quotes

"I'm just a guy with a bomerang - I didn't ask for all this bending and magic!"

Avatar-maraton

Alltså puss på att Nickelodeon har Avatar maraton i två dagar. Sex timmar med avatar equals minst tolv avsnitt - Känn kärleken! Det enda positiva med att vara sjuk, det innebär att det enda jag behöver göra är att sitta i soffan och glo på tvn.

Kärlek~

Sick and tired


Jag bara älskar mitt liv just nu. NOT.

Är så jävla cp sjuk, spytt hela natten, feber, hosta, slem (shall I keep going?). Jag kan inte ställa mig upp och gå och hämta något själv, för då känns det som att jag ska spy. Jag har tryckt ner fingrarna i halsen flera gånger för det skulle kännas så jävligt mycket bättre att spy upp allt, men det går fan inte. Så jag får sitta här och ha piss jävla ont i magen. Och min tå är blå nu >x<

FAAAAAN va roligt!

February song

Jag måste säga att jag har återupptäckt min kärlek till Josh Groban. Eller återupptäck och återupptäckt, den har väl snarare växt om vi säger så. Hans underbara röst och ååååh! Jag är kär.

Jag älskar hans uttryck och gester när han sjunger, jag kan inte kolla på en av hans vidoes samtidigt som jag hör honom sjunga, för då blir det pinsama moments. Jag testade i ett par sekunder och jag började nästan gråta. 1. Jag knep med tårna och för de som inte redan visste det har jag typ fått en spricka i stortån då en jävla väggliknande wannabe sak föll ner på den och var ond på mig och 2. För det är s¨fucking jävla fint.

Jag älskar honom, okej? Någon som vet om han kommer till Sverige snart?

Kolla bara på honom, är han inte to die for?

image3

Sofias fetisher

När Sofia skaffar kille (läs noga nu killar) så kommer jag tipsa honom om vad han ska göra när han vill ha sex med henne. Han ska ta en liten leksaksbil (okej, det beror på hur hett han vill att det ska vara xD) och köra med den över hennes mage. Då kommer hon kasta sig på honom och skrika "TA MIG!"

Om han däremot kommer och vrrrmar riktigt högt med en Lamborghini utanför hennes hus, då kommer hon kasta sig över bilen och ha sex med den.

The kill

Om jag skulle vilja släppa alla fördämningar jag har, allting som håller mig på plats? Släppa taget och bara gå sönder. Låta alla se vad jag ser att jag är. Skratta bort alla ridåer och falska gardiner som döljer vad jag egentligen är och sedan låta dig se vad som egentligen finns?

Vad skulle hända?

Om jag föll, om jag kastade mig till marken och vägrade ta allt som händer just nu? Vägra stå ut med allt som jag känner och allt som alla får mig att känna? Om jag inte orkar leva med allting? Om jag sa att allting kändes som en lögn och att jag ville se sanningen?

Vad skulle du göra då?

Vad skulle hända om jag ville slåss, om jag ville kriga för att få det som jag vill ha? Om jag ville kämpa för att få allt det jag förtjänar och kämpa för allt det som alla förtjänar? Om jag ville kämpa för att alla skulle få det bättre men visste att det inte skulle göra någon skillnad om bara jag gjorde det?
Om jag ville be resten av mitt liv. Be och förkasta allt annat som jag någonsin känt till. Om jag ville leva med en tro som var bättre än vetenskapen - Vad skulle du göra?

Alla säger att de vill ha mer och mer, de tänker inte på något annat. De bara ber och ber och tigger och gör inget annat. Tänker inte på andra alternativ. De vill ha mer, men vad väntar de på? Jag försöker inte fly.

Jag försökte att vara någon annan med det verkade inte vara bättre. Jag försökte att dölja hur det egentligen var, hur det egentligen kändes men det var ingenting som förändrades. Nu vet jag bättre och nu vet jag att det är så här som jag egentligen är. Det är så här som jag känner innerst inne.
Jag faller ifrån det som jag var förut, faller ifrån mig själv och det du trodde jag var. Faller för en chans att bli det jag egentligen vill vara, det som jag egentligen är. Du tror dig veta vem jag är och du tror dig känna mig men varken du eller jag har en aning om hur fel du har.
Men nu vet jag att det är så här jag egentligen är.

Bryt ner mig, håna mig och tryck ner mig. Begrav mig i allt det som du trodde var jag, begrav mig i alla mina lögner och bryt ner mig. Inse att jag har kommit över dig, jag orkar inte med dig längre och jag har redan glömt dig. Sluta försöka, sluta orka och bara glöm mig, för det är så här som jag är.
Ser du in i mina ögon så ser du att allt det som du gör krossar mig, dödar det som jag vill vara. Du dödar det som jag egentligen är för att skapa en staty av den person som du egentligen vill ha. Du plockar bort mitt skal och hugger bort allt det som du hatar utan att ens bry dig om att det är jag som dör för att du ska bli nöjd. Jag har alltid försökt att förbättra mig för din skull, aldrig förändra men likväl förbättra för att du ska få det bättre, för att du ska få det som du vill ha. För att du ska få det skal av mig som du vill ha. Det enda som jag ville ha av dig var det som du är. Jag ville aldrig att du skulle ändra dig för mig. Jag plockade bort ditt skal, öppnade dig och såg vad du var men jag ville fortfarande ha kvar det som du var.

DU VAR REDAN ALLT SOM JAG VILLE HA!

Och om jag ville gå sönder...?

You're hurting, I know

Jag mår alltid så dåligt när jag läser hur hon känner. Hur hon egentligen känner. Jag vill ringa henne och jag vill att hon mår bra. Jag skulle ta in henne under mina vingar och alltid hålla henne kvar därunder, men jag kan inte. Jag har inga vingar. Det är hon som har dem. Jag kastade dem till henne för att hon skulle leva, för att jag ville ge henne allt - Så jag gav henne mina vingar.

Jag saknar dem inte, för jag flög ändå aldrig. Jag var alltid för rädd för att falla om jag kom för högt upp.

Jag saknar henne inte för hon finns alltid hos mig, vart jag än är. Hon har mina vingar, hon har dem i säkert förvar. Hon använder dem aldrig, de följer bara efter henne. Jag lämnade mina vingar att skydda henne när hon låg där. Jag lämande dem till henne för att hon skulle få ännu större vingar så att nästa gång hon försökte flyga så skulle hon inte falla. Det måste ha gjort ont och alla drömmar måste ha krossats.

Jag förtjänade aldrig mina vingar. Jag använde dem aldrig och jag skulle aldrig ha gjort det heller.

Så nu vet du det, jag kan aldrig älska dig med hela mitt hjärta för jag älskar alltid henne mer. För det var henne jag gav mina vingar. Jag gav henne mina vingar att flyga med om hon ville, men dig kan jag bara ge mitt hjärta. Vad ska du med det till? Det är inte bra till något, det är bara en extra börda att bara på. Den följer inte efter dig som mina vingar, utan det måste du själv vårda för att de inte ska gå sönder.

Jag gav mina vingar till henne och det gör inget om de går sönder, så länge hon inte faller isär.

Jag har bara lånat mitt hjärta till dig och om det går sönder så kommer jag inte att ha det kvar. Om det går sönder så kommer du inte att bry dig om de trasiga bitarna och jag hittar dem aldrig själv. Men om du vill så ger jag mitt hjärta till dig. Då får du ta sönder det - Så länge du inte faller isär.

Det gör inget hur mycket än av mig som går sönder, så länge mina kära aldrig faller isär.

I miss you, you know?

Jag saknar dig, det vet du väl?
Att höra din röst, höra dig skratta åt mig och
Säga åt mig att sluta vara så
Patetisk.

Jag tänker på dig ibland
Men jag tänker egentligen på
Bara dig hela tiden
Alltid.

Alla omkring mig ser inte att jag
Faktiskt saknar dig
De vet väl inte ens att du finns mer än
Bara inom mig.

Jag säger inte mycket till dig och
När jag väl vill så hinner vi
Aldrig, det är alltid du eller jag som måste springa
Vi ser bara varandra ibland.

Jag skriver ibland till dig och hoppas
På ett svar men jag vet att
Det kommer inget för jag skickar dem
Aldrig.

Jag älskar dig, men det visste du väl redan?
Jag säger det aldrig men det märks ändå
När jag bara sitter där och fånler åt allt det som du
Säger och gör.

Så nu undrar jag om du också kanske
Känner likadant för mig?
Jag hoppas att du inte gör det, för det gör bara
Ont.

Vi är lika, du och jag, vi gillar samma saker
Små saker som inte egentligen spelar någon roll
Som att posten är dålig men ändå
Nödvändig.

Jag saknar dig, det vet du väl?
Att höra din röst, höra dig skratta åt mig och
Säga åt mig att du visst
Älskar mig.

Abort or not?

Jag har nu genomgått tusentals diskutiner och allt möjligt, eftersom mina lärare i nian bara älskade att argumentera för sina åsikter i olika saker. Eller det där blev lite fel; De älskade att höra oss argumentera för våra saker. Då blev abort ett av samtalsämnena såklart och nu när jag läste på någon blogg om hennes åsikter så känner jag bara att jag måste hålla med.

Kami-sama! Man måste ju få göra aborter om man vill!

Alltså, till er killar som är emot det; Tänk om eran tjej skulle bli våldtagen av någon random kille och sedan bli gravid, skulle ni vilja att hon behöll barnet - Bara för att ni är emot aborter?
Eller tjejer; Tänk er att ni är fjorton, ni blir våldtagen på en fest av någon kille som inte ens haft vett nog att dra på sig en jävla kondom, vill inte ni då kunna knalla in på ungdomsmottagningen och säga "Hej, jag vill göra en abort för jag blev gravid - Trots att jag bara är fjorton bast"?

Kami-sama, att göra en abort är inte bara ett alternativ till kondom och p-piller. Ibland har man inget val och då blir tjejen gravid. Och även om man nu skulle använda kondom så är inte dem 100% graviditetssäker. Vad tror ni att folk säger om man skulle säga till en tjej som kom och sa att hon ville göra en abort trots att hon använt kondom OCH p-piller var enda gång hon haft sex med någon?
"Nä, du får inte göra abort, du hade din chans att inte bli gravid - Skyll dig själv!"

Jävla idioter säger jag bara!

Tänk efter lite, innan ni går och föreslår ett förbud mot något som faktiskt är en vettig och bra sak! Det finns mycket vettigare saker att vara emot; Kriget i Irak, för lite pengar till skolor, bilar som bara suger liter efter liter bensin och är en grov anledning till växthuseffekten är bara några saker.

Tänk lite snälla. För eran skull också.

Mad world

Can't I just go
Outside
Lay down and
Scream
Make everyone see
Me
Make everyone know
I know

People go on and
They don't know
That
I know
I see what they
Think of me
I know what they
Don't know of me

I'm not that
Naive
I'm not that
Bilnd
I know what you
Think of me
I know that you
Don't love me
Like I love
You

We all live in a mad
Place
Just a silly street
With a silly
Name that no one
Know
Can't we just walk
By
Pretend we don't
Know

I know and I don't
Pretend
I try to make everyone
See
But then I realize
They see
They just don't want
To care

We live in a mad
World

Everybody's fool

Jag läste bloggarna som vanligt, för det har varit en liten paus där ett tag. Märkte att det inte hade hänt så mycket mer där än vad som hänt på min och jag måste väl erkänna att det inte känns jätte lockande att skriva om allt det där som jag skrev om förut, om Knut och om Egon och dagens span och dagens outfit och allt det där. Det känns meningslöst och det känns idiotiskt och jag känner mig alldelens för övervakad för att kunna skriva om det. Som att alla som läste min blogg och hatade mig kollar på allt jag gör och bara väntar på ett tillfälle då de kan säga vilket jävla sjuk freak jag är och bla bla bla.

Ärligt talat så bryr jag mig inte om dem, men jag kan fortfarande inte glömma vad de har sagt till mig. Men jag vill det. Jag vill inte komma ihåg det och jag vill inte vakna en dag till och tänka på det. Jag känner mig sjuk som det är. Som att jag är störd precis som de tycker.

Jag vet att jag är annorlunda och jag tycker det är bra. Jag är väl annorlunda på ett bra sätt oftast också, men tydligen så var det inte så den gången.

Jag är annorlunda och jag sticker ut. För mig är det något bra, det betyder att jag syns och att folk vet att jag finns. Att folk vet att jag finns och därför finns jag. Inte alltid känns det dock som att de faktiskt finns. Det känns som om jag lever i en fantasi värld och att ingen egentligen finns att alla bara är illutioner som jag ser, som jag inbillar mig finns. Och jag kan inte heller bevisa motsatsen för mig själv. Hur ska jag kunna lita på att det inte är jag som går runt och tror att folk finns? Och hur ska jag kunna lita på att det är som folk säger om någon kommer fram till mig och säger att han visst finns?

Ibland känns det som att jag platsar bättre på ett mentalsjukhus än här. På en plats där de försöker lära mig att jag har fel att jag inte bara inbillar mig att det inte finns människor.

Jag är inte rädd för att ha fel och är egentligen inte rädd för att ha rätt. För om jag har rätt så är det ingen fara. Det finns ingen som kan håna mig för mina tankar och det finns ingen som kan håna mig för mina ord och känslor. Men om jag har fel så blir jag bara en i mängden. En person som har förlorat förståndet och som borde försvinna ur samhället. Någon som alla klarar sig bättre utan. En prick på en annars perfekt tavla.

Jag orkar inte försöka hålla uppe en perfekt fasad av hur en perfekt och frisk jag skulle vara.



     Look, here she comes now
     Bow down and stare in wonder
     Oh, how we love you
     No flaws when you're pretending
     But now I know she
     Never was and never will be
     You don't know how you've betrayed me
     And somehow you've got everybody fooled

No buss slash ica Egon in sight

Ja, nu har jag gjort en avfärgning av håret, bilder kommer såklart upp senare. Möjligtvis. Vi får se.

Vi var in och handlade på Ica, men jag fick ingen skymt av buss slash ica Egon, snyft. Däremot fick jag värsta flummiga moment då jag stod på precis samma plats som första gången jag såg honom och i radion så började Curly Sue spelas. Jag fattar nu varför den var årets hångellåt. Den började alltid spelas när någon skulle hångla med någon annan XD

I alla fall. Vi for sedan till Finland för att köpa gurka (ja, faktiskt) och jag satt och var allmänt... jag när jag hör precis bakom mig hur någon kille som jag bara nyss spanat in snackade svenska. Jag blev überchockad och tänkte att jag måste hört fel.

Sen blev det fult moment igen när vi stod bredvid varandra vid spelautomaterna och han och jag typ kollade på varandra hela tiden. Han hade riktigt cool stil och dessutom en piercing i läppen ^w^ Jag kan ju bara hoppas att den där Reklam Trio jackan (ja, jag kollade på hans rumpa > >) ville påpeka för mig att han bodde i Luleå också. Då kanske jag får se honom igen och ärligt talat; Det är inte så svårt att missa mig. Lysnade gult hår och´oj "Hon har jag sett förut". Nu är det dock lite ljusare i alla fall, jag hoppas han känner igne mig i alla fall.

Oj oj, jag måste nog skaffa mig en pojkvän snart. Detta börjar bli pinsamt.

Det var allt ifrån mig och Finland. Vi hörs.


Was it a dream?

Jag drömde om oss i natt. Jag vet inte. Jag var med dig och jag var så lycklig. Jag behövde inte ljuga längre för du visste utan att jag sa. Vi pratade inte om det men jag mådde så bra, för jag fick bara vara med dig. Det var vackert väder ute och vi for och cyklade. Det var sommar.

Jag vet inte vart vi var, men jag kände på något underligt sätt igen mig. Jag kände mig hemma. Så länge som jag var med dig så kände jag mig hemma.

Du satt och väntade på mig innan vi gick ut. Du satt och väntade på att jag skulle bli klar, på att jag skulle hitta min andra sko och på att jag skulle kunna komma ner till dig. Jag var så lycklig.

Jag kommer inte längre ihåg vad jag faktiskt drömde och vad jag bara hittat på i efterhand, men det spelar ingen roll. Allting är om dig, allting kretsar bara kring dig. Jag kretsar kring dig, hela mitt liv är bara för dig. Även om det känns som att inget egentligen finns vet jag att du finns och jag vet att det är därför som jag finns.

Jag längtar tills jag får se dig igen. Jag önskar att det inte bara var i mina drömmar som du visste hur jag känner och jag önskar att jag vågade göra vad jag vet egentligen inte är så hemskt och bara berätta.

Jag önskar att jag levde i drömmen.

Sen väckte mamma mig.


Come here little fishies

Jag hittade ett par riktigt söta fiskar på Djurmagasinet i Luleå i måndags när jag var dit med några kompisar. Senare var jag dit med Sofia och vi bestämde oss för att köpa några stycken när vi fick råd till det. Nu när jag fick mitt studie bidrag igår så bestämde jag mig för att hitta skålen som jag hade mina guldfiskar i för några år sedan och jag hittade den (lite smutsig dock) i ett av skåpen i köket.

Så nu på måndag så tänkte jag fara till Luleå, trots att vi är lediga, och köpa de där fiskarna med Sofia. Skulle vara kul att ha några fiskar att sitta och kolla på samtidigt som man jobbar med läxor (host) och ritar lite grann.

Självklart så blir de döpta efter bra band och dylikt ^^

Open your voice

"    Will they open their eyes
     And realize we are one
     On and on we stand alone
     Until our day has come
     When they open their eyes
     And realize we are one     "



Denna låt av Alter Bridge är tydligen den låten som ska spelas på min begravning. Jag hade ju hoppats att få My Chemical Romance dit att spela live, men av alla jag hoppas är där är det nog bara Sofia och pappa som skulle uppskatta deras musik. De flesta (hoppas jag) skulle väl uppskatta att de kom dit bara för att uppfylla en sista önskan för mig, för det skulle vara schysst av dem att göra.
Men jag skulle faktiskt vara rätt glad (ehem... typ) om den här spelades på min begravning och alla förstod innebörden (eller tolka den som jag gör det) av låten. Att de förstod att det faktiskt var så att alla är lika och bla bla bla, det känns som om jag predikar just nu och det hatar jag att göra >_<

I alla fall. Jag önskar att alla kunde lyssna på den låten och ta till sig orden. Att de skulle öppna sina ögon och inse att alla är lika, oavsett allt.


Live in concert

Jag riktigt känner hur mycket jag vill fara på en konsert. Och då menar jag inte vilken konsert som helst utan en bra en! typ 30 seconds to mars eller My chemical Romance eller något annat himelskt band. Tyvärr är det ju inte som att någon av dem planerar att komma till Sverige inom en snar framtid, snarare som att de planerar att ha ett litet upphåll. FOR CHRIST SAKE! Precis när man gått och börjat lyssna på BRA - fucking AMAZING - musik så går de banden och tar en jävla paus.

Fuck off säger jag bara. Livet suger fan röv ibland.

Men banden kommer jag i alla fall att älska livet ut. Hoppas jag i alla fall ^^

Jaja, nu måste jag gå och klä på mig och borsta håret. Kan ju inte sitta i en handduk med trassligt hår hela dagen. Typ inte i alla fall. ♥


Jag måste lägga upp "In how many more ways..." på min hemsida nu för nu har Hayden (hehe) blivit bannad från mibba också. Utan vettig anledning.

Sympathetic character

Choose three characters and then answer the questions:

Let's get on with the questions then!

1. What is your name, and is there any thought/meaning behind it?
Keitari: Endoh Keitari, because that's our clan name and Keitari is a poisonous flower *heh*
Alanyah: WHY DO YOU NEED TO KNOW THAT?! O.O
Frank: Frank Phoenix Horizon, no hidden meaning, just an inherit name ^^

2. What is your favourite animal and why?
Keitari: WHAT? Animals? I don't care about animals...
Alanyah: Birds? Wait, why?
Frank: I love all living things ^^

3. Who is your favourite historical person?
Keitari: Um. I'm not that big of a fan of people.
Alanyah: King Leonidas of Sparta, of course. He did what was necessary
Frank: Um... I don't know?

4. What is the most prominent aspect of your personality?
Keitari: I'm a good killer.
Alanyah: I'm a charming young woman (Julian: *laughing out loud*)
Frank: Everything <3

5. What kind of clothing do you wear and why?
Keitari: Anything black. As long as it's not a dress. Or a skirt. Or something really female. Or something with a cleavage or...
Alanyah: Anything not too big or too... useless
Frank: Anything's fine. I love clothes <3

6. What historical period is your favourite? Why?
Keitari: This period? Or the one with the fourth Hokage, he was a great assassin.
Alanyah: Why such a stupid question? THE SPARTAN TIME OF COURSE!
Frank: The Victorian time, all those lovely dresses and the big hairs. What?

7. Who is your favourite fictional character?
Keitari: Um... I like... NOT IN THAT WAY, YOU IDIOT! Itachi-san...
Alanyah: I like L from Death Note. He seems to be a polite young man - Yeah, I hate you Julian *stares*
Frank: Sesshomaru from Inuyasha. Do I need to say anymore?

8. Have you ever committed a crime?
Keitari: No *serious* (Me: Um... Murder is a crime. Keitari: You're not serious right?)
Alanyah: I would never do anything like that! (Me: Um, what about the stealing and the murdering and... Alanyah: SHUT UP!)
Frank: I would never commit a crime, sugar.

9. Have you ever done something you regret and/or embarrass you?
Keitari: Nothing ever.
Alanyah: How could you bring that up?! Do you know how much I regret doing such a thing? YOU BASTARD!
Frank: Um... Nothing that you ever want to know...

10. What is your greatest flaw?
Keitari: I don't have any flaws (Me: What about the fact that you're looking like a guy? Oh... I better run)
Alanyah: Julian.
Frank: I don't have any flaws, sugar ^^

11. Do you like yourself (despite eventual flaws mentioned above)?
Keitari: Why wouldn't I? Is there something wrong with me? *brings out the katana*
Alanyah: Are you going to bring up my bad memories AGAIN?
Frank: I'm a adorable person and I never do anything wrong. And everyone else loves me, why shouldn't I?

12. If you could change anything about yourself (physically or mentally) - would you?
Keitari: I don't want to look like a boy anymore.
Alanyah: I would prefer to be a male.
Frank: I don't want to be a halfbreed, no offence to my father (Xeanor: None taken)

13. If you were suddenly to become a superhero/villain, what would you nickname yourself and what would be your power(s)?
Keitari: *smirk*
Alanyah: I already have all the superpowers I want
Frank: Um... I don't think you want to know ^^'

14. Do you have any pets?
Keitari: No.
Alanyah: Does Julian count as a pet?
Frank: Oh, I have lots of pets. Ponies, birdies and fishes and much else ^^

15. Are you vain?
Keitari: Of course not.
Alanyah: Nope.
Frank: Of course I am, sugar ^^

16. What colour is your hair and in what manner do you wear it?
Keitari: Black, in a band in my neck. Is there another way to wear it?
Alanyah: Black - curly and in a plait
Frank: Black, usually just as it is or in a ribbon

17. Do you have any titles?
Keitari: Shinobi (Me: That's not a title.) -kun?
Alanyah: Well, I am a lost Goddess of a forgotten demon world, obviously
Frank: I am the son of a high elv, a member of the Tevan-Silin city-counsel

18. If you could delete any person and his/her doings out of history, whom would be the unlucky one?
Keitari: Everyone. (Hirai: She doesn't wish for anyone to die ^^)
Alanyah: Julian. (Julian: WHAT!? Don't you love me?)
Frank: No one, sugar - I don't hate people, I make love to them! I mean! I love them!

19. What is your favourite colour? Why?
Keitari: Black.
Alanyah: Dark blue, and it's NOT because Julian wears blue!
Frank: Pink, because it's such a delightful color

20. Have you ever been close to death?
Keitari: Yes.
Alanyah: Close to death? I've died once you know!
Frank: A few times, unfortunately.

21. Have you ever killed someone?
Keitari: Um, it's like... My job to kill people?
Alanyah: When necessary.
Frank: Again, no. I love life and people and those who live

22. What do you fear?
Keitari: Nothing. (Hirai: Aww, Kei-chan, don't be like that)
Alanyah: I fear and love my brother all the same.
Frank: I fear death I'm afraid.

23. One morning, you wake up only to discover you've been transformed into a gigantic insect! What do you feel, think, and do?
Keitari: I kill myself. But of course not hikari, an insect is not worthy of such a beautiful thing.
Alanyah: Haunt people I hate? ^^
Frank: *faints*

24. You live in Tolkien's Middle-Earth. What kind of species are you and whose side are you on?
Keitari: I would be a man of course. And does it really matter who's side I'm on?
Alanyah: A wizard? Like I am now? And on the good side, like now?
Frank: A hobbit of course - Eat all day long! And you can't do anything but love those little things ^^

25. You live in the STAR WARS universe! Do you prefer the dark or the light side of the force?
Keitari: ... (Hirai: I really don't want to know that answer)
Alanyah: I suppose I would be a princess or something, since the girls in there don't seem to be anything else. And on the light side of course.
Frank: Light side. ^^

26. You are singing the lead of a musical. What is the name of the musical and what is it about?
Keitari: ... O.o"
Alanyah: What is that?
Frank: "Les Miserables" I love that musical ^^

27. What would your dream-house look like?
Keitari: Like mine. With Hirai in the kitchen cooking something.
Alanyah: Something not too big and not too small. On a big field of flowers.
Frank: A castle - Like Versailles or something

28. If you could make -one- fictional character become real, who would you choose?
Keitari: Um... No one?
Alanyah: L from Death Note. He would know how to treat a woman (Julian: But you're not one... Okay I'll shut up)
Frank: Lestat of course..

29. What kind of books do you prefer?
Keitari: I don't read.
Alanyah: Um... I don't know.
Frank: Drama, tragic and romance.

30. Lastly; How do you think you will die?
Keitari: I will probably get murdered by some bastard.
Alanyah: I will be murdered by my brother for the avenge of his and my younger brothers death.
Frank: I hope I won't die ^^'


Highschool never ends

Alltså jag suger. Helt seriöst är jag kass och knäpp och helt dum. Jag sitter här vid stor datorn och VET att jag MÅSTE jobba på spanskan, men gör jag det? Nej.

Fattar ni nu att jag är korkad och dålig. Jag är en dålig människa. Jag borde fan jobba med spanskan. I alla fall lite. Eller va fan, den kan jag skriva in i datorn imorrn, varför tog jag inte hem fysiken eller något? Matten? Något som jag ligger efter i. Jag är korkad som sagt.

Sen sitter jag och hoppas på att det är någon som ska ha svarat på mitt rollspel så jag får syssla med det ett tag.

Fan vad jag är sugen på att rollspela.

Do you want me to paint you a picture?

Jag har haft en skum början på ett lov. Jäkligt skum början. Fast det mesta i mitt liv brukar vara förbannat skumt. Först gör jag bort mig inför Paj (antar jag eftersom att Linda sa att han var där) och bråkar jag med Jonna över hurvida man säger om åldern. Hon tycker fortfarande jag har fel fastän vi båda har rätt. Sedan far jag hem till Erika och sen till Simon och vi kollar på film och vips så är klockan halv sju och jag trodde den var typ fem, max. Så missar jag alla bussar när jag ska hem, utom den sista som jag är i tid till, står och väntar en kvart på den till och med och den åker bara förbi viadukten. Suckandes tvingas jag gå tillbaka till Erika och får sedan ett argt samtal av mamma som tror jag hittar på allting. Jippie.

Jag sover en natt hos Erika och tro mig; Det var inte party party. Jag åt lite kyckling och sen gick vi och la oss direkt xD Sen vaknade jag klockan sju för att fara hem så att mamma inte skulle vara helt pissed på mig. Sen blev det inte bc-träff utan hundutställning. Jag satt och sov i en stol under hela början till det var Willes tur att visa upp sig och sen fotade jag lite och sen for vi och köpte lite saker.

Jag fick ett nytt block, stift och sudd av okaasan och så kollade vi skor men jag hittade inga.

Och jag ska få köpa nya målar grejer i veckan = Mycket kärlek~ Jag är glad! ^.^ Ska typ köpa massa promarkers och tavlor att måla på med akrylfärger.

Jag har värsta iden.

Homosexuallitet

Jag sitter och kollar på That's 70s show och Eric har just blivit kysst av en kille (väldigt söt kille ^^). Sen sitter jag också på bilddagboken och såg en killes bild och läste hans åsikt om homosexuallitet. Jag blev irriterad när jag läste att folk hade sagt till honom att det inte är mysigt att krypa upp i en soffa och mysa med en kille om man själv är en.

Varför skulle det inte vara det? Varför i helvete skulle det vara fel att vara bög, eller lesbisk för den delen?

Okej, inte sitta och kolla på tv och awwa åt att han säger åt Eric att han är gullig. KAWAI-DESU~ >w<

Det jag försöker säga är att kärlek är viktigt och naturligt, oavsett vilket kön man känner sig attraherad till. Även om man är en kille som gillar killar eller en tjej som gillar tjejer. Sluta gnälla och säga att det är fel att vara bög eller lebb, för det är precis lika rätt som att vara hetero.


"Ligger du vid universitetet?"

Bussturer brukar i allmänhet vara väldigt långtråkiga. Speciellt om man stigit upp halv sex på morgonen för att åka buss i typ tre fyra timmar. Inte om man åker med min pappa och syrra dock. Då händer det alltid något intressant. Inte precis varje gång kanske, men min syrra brukar ofta kläcka ur sig saker som inte är alltför lyckade.

Nu var det så att i Porsön så skulle det kliva på någon kille och åka med oss (Och jag fick av någon underlig anledning för mig att det skulle vara Gustav, men det är typ helt absurt för då skulle väl Sofia sagt något - hoppas jag - och han jobbar väl lördagar? OCH jag hade varit sur för att Sofia inte var med). I alla fall. Han satte sig sätet bakom Matilda och efter ett tag lutade han sig fram och frågade henne något. Hon hörde såklart inte -.-'

Kille: "Ligger du vid universitetet?"
Matilda: "Huh?"
Kille: "Ligger du vid universitetet?"
(Jag: *ASGARV*)
Matilda: "Alltså... Typ... um... nä..."
Kille: "Jaha, hur fick du veta om den här redan då?"
Matilda: "Um... ja alltså..."
Pappa: "Nä, hon är min dotter."
(Man ser att pappa inte är så gammal.)
(Jag: *ASGARV*)
Kille: "Jaha, så du hade lite inside information?" *litet skratt*

Måste ju bara påpeka att jag var jäkligt nära att säga att hon typ pluggade på universitetet och att jag hade precis kommit upp från typ Stockholm eller något för att hälsa på henne, men lämnat barnen och maken hemma. Haha. Det var jätte roande.

Killen ifråga fick jag veta senare (för han satt och pratade med pappa ganska ivrigt och lät helt gullig, så jag kunde ju inte låta bli att smålyssna) kom från Skåne - tror jag - och gick universitetet här uppe i Luleå och snackade franska, antar jag då han började snacka om att han kanske kunde reklama för resan på LTU och att det inte fanns stoppknappar (som den vid viadukten i Persön) i Skåne och att han hade pratat med fransmännen som satt längre bak i bussen.
Han hade faktiskt inte alls en särskilt skånsk dialekt, mer som en stockholmsk då eller möjligtvis något som liknade göteborgska. Han var ganska söt och lite så där småkorkad, men söt. Gav väldigt mycket unerhållning till bussresan dessutom.


"So we meet again, mr. bus slash ica Egon?"

Tänkte bara titta in en snabbis, jag har inte så mycket att göra just nu. Det finns inte överdrivet mycket att göra i Övertorneå, utom möjligen sticka ner till Ica och kolla om man ser buss/ica-Egon där nere *angelface* Tänkte introduca min syster i stalkerskapet eller något. Han är ju snygg.

Kommer fan fortfarande ihåg hur det var när jag såg honom första gången (på Ica då). Jag var med pappa och vi stod och kollade på allt de goa och jag ville som bara plocka åt mig allt jag såg. Sen kom han och honom ville jag såklart också plocka åt mig och äta upp ^^' Hehe.

Sen var jag såklart jätte nära att viska till pappa att "han var ju assnygg och han såg precis ut som Egon"! Fast sen började jag tänka och det var ju tur för hur hade det sett ut om min pappa hade svarat så här på det hela:

"JAG VEEET! Alltså, han var bara fööör snygg!"

Det hade inte känts riktigt bra.

Pussy Cat Dolls - Hell on earth?

Jag sitter här och kollar på The Voice och de spelar Don't cha av Pussy Cat Dolls och jag kommer att tänka på alla de ändlösa diskutioner som man haft om artister som klär sig för naket och sjunger för porriga texter och jag tänker bara "GE ER!".

Kami-sama*, om ni inte vill att era barn slash yngre syskon ska influeras av sådana förebilder låt dem inte ta sådant till sig. Förklara för dem varför ni tycker så och säg att de får göra sina egna val - När de är gamla nog att köpa sprit på systembolaget.
Jag lovar att låtar som Don't cha och alla andra sådana där låtar inte är menade för en sjuårig tjej att lyssna på, men likväl tillåts de att göra det och sedan tycker föräldrarna att det är skandal. Ja, Kami-sama, vilken skandal det är. Barnen lyssnar på både Pussy Cat Dolls och Justin Timberlake men det är bara pcd (orkar inte skriva allt längre) som har porriga texter. For Kami-samas sake, tänk efter lite grann!
Visst PCD sjunger om "Don't cha wish your girlfriend was hot like me, don't cha wish your girlfriend was wrong like me, osv", men snälla lilla Timberlake sjunger inget fel. Han är ju en söt liten pojke som har varit med i ett pojkband och han kan väl för allt i världen inte sjunga porriga texter.

Nähä. Så vad är det han menar med "Dirty babe, you see these shackles, baby I'm your slave, I'll let you whip me if I misbehave". Nä, men det är ju inte porrigt. Inte alls. "I'll let you whip me". Va fan, ingen klagar på det men nå tycker jag det är jävulskt mycket mer porrigt än "Don't cha wish your girlfriend was a freak like me?".

Det är något jävligt fel på den här världen när man klagar på PCD för att de är lättklädda och sjunger "porriga" texter, men samtidigt så bejublar alla Timberlake om han skulle ta av sig kläderna i en video och sjunga porriga texter.

Ps. Jag har inget emot de olika artisterna i fråga, jag lyssnar på båda lika mycket, eller lite egentligen då jag inte är särskilt förtjust i något av dem.


(*Note: Kami-sama betyder ungefär "Mäster Gud" och jag använder det då den japanska trons Gud är mycket mer "jag" än vad kristendomens allsmäktiga Gud är.)


Dressed for success!

Veckans pinsammaste:

Jag är i skolan som äntligen slutat och går med Linda och Jonna ner till sexan där Linda typ ska hämta sina saker. Vi flummar och pratar typ om Lindis pojkvän.

Jag: "Linda is bringing sexy Paj."
Linda: "Han sitter där borta och väntar på mig..."

Pinsam moment och sen springer jag och Jonna ner för trapporna och ut och har pinsamt moment.

Lyckat Amanda!

Sister to sleep

När bussen kom fram ungefär till Övertorneå sa pappa att vi skulle hoppa av vid en parkering så fick vi gå till min moster och jag begav mig dit bak för att meddela systern min. Gjort och sagt. När vi kom av berättade Matilda att killen som hon kände (Gustav hette han tydligen xD) hade blivit väldigt chockad av att jag kom och pratade med henne och hade frågat vem jag var.

Gustav-killen: "Vem var det?"
Matilda: "Det var min syster."

Tystnad.

Gustav-killen: "Är du seriös?"
Matilda: "JA!"


Okej, vi är inte så lika jag och min syster xD

You're gonna die screaming but you won't be heard

Bara för att jag läste Lindas blogg nyss och kommer ihåg att Agnes har pratat om det avsnittet någon gång.

"    Can't even shout, can't even cry
      The gentlemen are coming by
      Looking in windows, knocking on doors
      They need to take seven and they might take yours
      Can't call to mom, can't say a word
      You're gonna die screaming but you won't be heard      "

Don't quote me on that

Wilma satt tydligen inte där uppe vid datorn som hon skulle för att Matilda gjorde det. Hon skulle "bara" visa henne en bild. Mm. Ja. Självklart. Och sen göra några saker till. Sen kollar hon vad Wilma höll på med i Paint. Hon hade fint försökt att skriva "Det här är våran trädgård". Tyvärr hade det inte gått så bra, utan blivit "Det här är våran tregård." Matilda tänkte då vara klyftig och kaxar till sig rejält.

Matilda: "Det heter inte tregård, utan TRÄ-gård."
Jag: "Nej, Matilda. Det heter TRÄD-gård, inte TRÄ-gård."

Nästa gång någon vill smarta till sig, tänk efter före. Det går inte alltid så bra att rätta en sjuåring, fast man är tretton år gammal. Eller fjorton... Whatever, hon är yngre än mig, det är allt som behövs sägas.

Another day went by

Ja, idag har det hänt lagomt mycket. Vakna, reflektera över om jag skulle till David och se Freddy vs. Jason i alla fall. Gå ner för trappan och fixa till sig och sedan börja blöda näsblod. Dammsuga köket, sminka sig och sedan off to the city för att köpa de där fina sakerna man skrivit på listan. Blev dock inga fiskar som jag ville, och sen glömde jag bort de nya skosnörerna så jag får gå med trasiga ett par dagar till.

Blekmedel (ett jobbigt som fan, så jag återgår till det gamla), puder samt ett par hörlurar åt modern och ett par flugögon. Sen var det lite smått och gott också, men det kommer jag inte ihåg.

Sedan var det komma hem, räkna lite matte, middag, matte igen och sedan så orkade jag inte med det nå mer så jag färgade mitt oh morsans hår. Det är numer väldigt ljust i botten, men alla kommer nog infinna sig i att vara besvikna över att det inte är helt likadant överallt.

Och sen; Blogg. Såklart. Den nya behöver ett inledande inlägg om alltmänt fjortis saker. Jag kommer ångra mig senare. Usch.

I alla fall. Nu ska jag läsa min nya Shoujo Stars och njuta av att det fortfarande är lov i några timmar till innan jag måste kliva upp klockan sex och göra mig iordning för skolan. Usch massa läskiga saker direkt då > > Spanska redovisning (som var ett grupparbete, men jag fick göra alt själv FÖR IDIOT-LÄRAREN SATTE MIG I GRUPP MED EN TJEJ SOM TYP ALDRIG ÄR PÅ LEKTIONERNA FÖR HON INTE HAR TID DÅ HON ÄR TREA *sur*), inlämning i svenskan på en uppgift jag inte hört ett squat about.

Jag kommer ha det tufft när jag försöker förklara för Lena varför jag inte har någon uppgift. Hon kommer tycka att jag skulle ha hört med alla andra, vilket jag gjorde, men det var ingen annan som visste för hon ahde tydligen inte sagt något. Våran lärare SUGER FETT!

I can't wait to go back to school.

Synd att jag hatar att prata i telefon, annars hade jag ringt och klagat till någon. Bergis.

Syonara från tönten <3


RSS 2.0