HAIR!

Nu har jag bestämt hur mitt hår ska se ut nästa månad. Eventuellt. Det kanske går helt åt helvete eller att det inte bara blir som i mitt huvud. I alla fall så är det fint. Tror jag.

Igååååår var jag....

...till stan med mor och far och inhandlade en bikini och jag är muy nöjd över att jag har en Wera Stockholm bandeu-överdel i svart. Rätt storlek och allt trots att det var den sista.

Sen så blev jag uppraggad av värsta söta Amnesty-personen. Killen. Nörden. I wish. Han stod i alla fall och försökte värva mig till medlem i typ tio minuter och lyckades väldigt bra. Om några dagar kommer jag sjänka 600 kronor om året till denna förening med 2 miljoner medlemmar runt om i världen som kämpar för människros rätt i samhället.

Nu ska jag i alla fall sitta och äta vattenmelon och fundera om jag vill lägga ner 1500:- på hårförlängning. Jag tror faktiskt det. Det är billigt om man jämnför med andra.

Owakare,
Amanda-san.

Dagensord: Förlängning.

Hanson äger; Så det Så!

Det här inlägget är som upplagt för att ta emot dålig kritik från de flesta (om inte alla) av mina vänner. Men eftersom jag kommer att publicera det så an ni tänka er att jag vet om detta och inte bryr mig. Så jag vill inte höra något; "Men Amanda!!" Okej?


Jag tycker den här låten är fin. Skit i att lyssna och kommentera om ni inte vill göra det. Och jag vill faktiskt INTE höra något om hur dålig musiksmak jag kan ha och så vidare, så STFU. Jag gillar det här bandet.

Sining here we go again

Oj usch vad trevligt allting blev hos Sofia i helgen. Utom möjligen näsblodet femtio meter ifrån Jared (som befann sig på precis samma ställe som förra gången så jag var tvungen att vinka igen 8D) och när hon väkte mig brutalt igår. Annars var allt helt perfekt och kul. Fast jag brände mig lite grann. Det var inte heller så kul.

Jag har absolut inga bilder, jag får be Sofia skicka lite.

Den terttonde smäller det förresten. Då ska jag fixa mitt hår och ingen vet vad ajg ska göra 8D Utom mamma och pappa och några jag jobbade med, men de vet ingen vilka de är, ku ku ku.

Owakare,
Amanda-san

Dagens ord: Latande.

Åldersnoja är anledningen till för tidig död

Jag tänkte bara informera allihopa om att jag har åldersnoja och att jag inte vill bli gammal, skrynklig och få Alzhaimers. Eller hur det nu stavas.

I follow your voice, all you have to do is shout it out

Det har varit två varma trevliga dagar igår och iförrgår. Jag var med (först skrev jag emo, och det skulle också duga faktiskt om jag la till ett med efter) Erika på torsdag och sov och vi kom fram till att vi ska skriva brev till varandra, skriva en bok tillsammans och skriva ett rollspel om en nu kysk bög-munk och en samuraj. Det är groovie. Vad som inte är fullt så groovie är att hon innom en månad kommer att bo hos sin syster. I Täby. Långt borta. I Stockholm nästan.

Nu har jag och Sofia ännu en sak gemensamt.

Och idag så kunde jag banne mig inte sluta tänka på Mike. Det var tragiskt det med. Så det kanske inte har varit JÄTTE trevliga dagar, men lite har det. För det var kul att vara med Erika och det var kul att tänka på Mike. Sen har jag tänkt lite grann på andra personer med, men inte lika mycket.

Mest har jag varit tragisk och lyssnat på sorgliga ballader på en bänk på jobbet och ritat sjuhundra stjärnor också. Och en fin bild jag ska måla till Erika som födelsedagspresent.

Owakare,
Amanda-san.

Sofia...

Är det så att du har lyckats få mitt mibba konto bannat? För jag kan inte logga in och läsa vad jag har skrivit som jag vill -.-'

Fröken Hurtig

Idag har jag minsan hunnit med en massa olika saker. Vaknat, ätit frukost(!!), skrivit på RxR (återigen !!), bytt kläder tre gånger, varit till Luleå och storhandlat (aka: spnat in snygga killar på Ica Kvantum) samt lämnat in papper till mitt nya pass. Jag ser överexponerad ut på fotot om ni undrar.

Och allt detta har jag hunnit göra redan innan halv elva. Hur då? Jo, jag glömde dra ner draperierna och vaknade med panik för att jag trodde jag försovit mig till klockan två. När jag väl var påklädd så visade det sig att jag hade lite fel. Närmare bestämt med åtta timmar.

Suck.

Jag vill aldrig mer vakna klockan sex på sommarlovet ;__;

Nu ska jag nog gå och skriva lite mer på kapitel TVÅ (!!!) av RxR och kanske rita lite mer av Emil, eller alternativt börja på Sebastian.

Owakare,
Amanda-san =_=

Are you tired? Do you want to sleep?

This song is about dreaming.

Jag hade en underlig dröm i natt. Jag var hemma hos Erika, och hon hade tydligen en massa rum som jag aldrig har varit in i. En massa hemliga korridorer överallt fanns det med. Sen var jag där med en kille som jag har bekantat mig lite grann med (MISSTOLKA NU ITNE!) och vi tre (jag, han och Erika) sprang runt och hade lite kul. Sen satt vi på något släp eller möjligtvis en båt och helt plötsligt kysser han mig.
Jag frågar varför.
Han svarar att det var för att han ville veta hur det kändes och skyller på att det minsann var hans första kyss.
Det var ju min första kyss med!

Sen blev det pinsamt när jag vaknade. För jag vill inte gå runt och tänka på att jag har drömt att han har kysst mig. Creepy. Jag ska försöka att inte komma ihåg det nå mer.

Owakare,
Amanda-san.

Dagens ord: Drömmar.

Ps. Jag har jätte långa naglar nu.


Romeo x Romeo

Tada! Jag har minsann skrivit prologen till nya versionen av Romeo x Romeo! Känn er hedrade!

Då menar jag minsann Johanna och Sofia, eftersom jag lovat att de ska vara de första som får läsa den. Typ. MER BÖGKÄRLEK ÅT FOLKET!

Annons: Sadistisk pushare sökes åt lat författare...

Jag skulle seriöst behöva en av dem där personerna som kommer hem till författare i alla animes så att han slash hon kan sitta och pusha mig att skriva på RxR och slå mig utifall att jag försöker smita. Usch vad jag är lat.

Men nu SKA jag skriva på RxR! NU! Så fort som jag vet vad jag ska skriva och har ätit upp min än så länge opåbörjade kladdkaka. Och kanske lite glass.

Men det ska banne mig bli av! Och den ska INTE bli lika klyschig som vilken Ferard fanfic som helst heller!

OWAKARE!

I'm singing in the rain

En ledig dag och sen är det sex dagar jobb kvar. Jag kan meddela alla om att det är lungt värt att jobba två timmar på kvällen (egentligen satt vi mest och lyssnade på musik) och sedan vara ledig hela nästa dag.

Att jag däremot sprang runt och putsade fönster och drog runt på städvagnar kan ni tänka er vad jag kände. Och tänkte på. Usch. Jag saknar skolan.

Oskar var tvungen att påpeka att det inte heter städare utan lokalvårdare, men då var jag tvungen att påpeka att det låter inte fullt lika fint att säga lokalvårdis istället för städis, plus att det är mycket längre att säga. Sen tror jag inte att Lokalvårdarna har så mycket emot att bli kallad städare.

Owakare,
Amanda-san.

Dagens ord: Ledighet.

"Det var i alla fall fyra människor av manligt kön...!"

Tja, åter till sötnosen jag såg på jobbet idag. Inte mycket att säga egentligen. Han var söt. Solbrun och blont hår och söt. Och sedan hade han fina läppar också. Och jag tror att han vinkade åt mig när jag vinkade åt Kicki för att jag skulle åka och handla dricka och lite mer dricka och bröd.

När jag kom tillbaka var dock han borta.

PUST FLÅS PUST!

Jobbet har minsann varit mycket hektiskt faktiskt. Städa städa städa har det varit sista timmen och sen är det vrål cykla hem och bara byta om så ska jag fara och städa lite till i några timmar. Huh.

Jag kommer vara helt slut när jag kommer hem! Men å andra sidan kommer jag vara ledig imorgon - att jobba tre timmar på kvällen och sen sova istället för att vara vaken och knappt kunna stiga upp och jobba sju timmar är MYCKET BÄTTRE! Yay.

Jag kanske skriver något mer senare. Om jag orkar.

Owakare,
Amanda-san.

Dagens ord: Städning.

Ps. Måste komma ihåg att berätta om snyggingen som kom in på fiket idag och var helt söt. Kawai!

En sockerbagare, hon bor i staden och bakar kakor

Ja, nu har jag jobbat i två dagar till. På det där lilla fiket, samma som förra sommaren.

Om jag inte minns mig fel så pratade jag med någon (förra sommaren) om att jag Väldigt gärna vill öppna ett eget fik någon gång sedan, men då sa denna personen att det är roligare med B&B och då enades vi om att vi skulle öppna ett tillsammans. Fast vem kommer jag inte ihåg. Jag tänkte att det var Erika, men Erika vill BARA bli författare så det går inte. Men kanske Agnes. Efter våran pension, hon som piercare och jag som tatuerare. Hm...

Men jag känner på mig att Jonna kanske känner att hon skulle väldigt gärna vilja öppna ett fik med mig så att vi kan baka hela dagarna i ända. Tycker inte du också det Jonna? Speciellt efter som man får ta de "misslyckade" (*ehum*) bakelserna som personalfika.

I alla fall. Nu ska jag antingen kolla på en Studio Gibli film eller så ska jag se på 300 eller så ska jag kolla på en viss DVD som jag köpte i Stockholm och tralla lite grann. Eller så kanske det blir att skriva lite grann på The Fushidara Chronicles' Romeo x Romeo (Den nya versionen). Vi får se.

Och Sofia, du behöver icke oroa dig. Jag lovar att den kommer vara minst lika rolig och bra, bara att jag tar bort alla fula fillers och lägger in lite mer cliffhangers och sedan så ska jag även tänka ut hur det blir när Emil och Christian hånglar upp varandra (Muhehehehe).

Sen ska jag också höra med  Jonna om hon tycker att Alex ska inkluderas i Chroniclesen (ordkommerpåeri). Men då får hon minsan hjälpa mig att komma på en story. Samma sak gäller med Sofia. Vars lilla Jared förövrigt heter Jim nu.

Owakare,
Amanda-san.

Dagens ord: Geek.

So, we meet again at last...

GAH!

Jag menar; GAAH! FÖRSTÅR NI? GAH!

...

GAH!

Alltså, han var där! Satt där och hade helt... HÅRET! Fast inte han håret som i Håret, utan Fejk-Egon. Fejk-Buss-Ica-Egon. Jag gick helt fridfullt på Ica i Övertorneå och tänkte 'om man ändå skulle se honom nu, det skulle vara lite kul'. Sen såg jag en produkt vars reklamkille jag tycker är helt snygg och tänkte 'fast det här var inte helt fel att stirra på'.

Sen gick jag tillbaka till chipsen med korgen jag hade tagit och min moster kom med sina drickor och andra varor och sen gick vi till kassa igen. Och då såg jag honom.

Är det helt fel av mig att vilja gapa, peka och skriva "OMFG! DEET ÄR BUSS-ICA-EGON! KAMISAMA!"? Jag gjorde såklart inte det, men eftersom jag stod i hans kassa och var tvungen att lixom betala till honom och allt så var det VÄLDIGT svårt att hålla ett straight face. Det kändes som om jag ville dra ner mössan över ögonen (en mössa jag inte hade på mig dessutom) och upp med min sjal över resten av ansiktet så han inte skulle kunna se hur jag inte kunde sluta le och rodna.

GAH! Hans hår hade blivit lite längre och han var härligt solbrun och GAH! Vad snygg han var!

...

En sista gång bara; GAH!

Owakare,
Amanda-san.

Ps. Gissa vart jag kommer hänga resten av veckan? ^.-

Out of the doubt that fills your mind

Tja,

inte nog med att jag redan failar på att skriva intressanta blogginlägg så kommer jag också att inte skriva några blogginlägg (mest troligt) resten av veckan. Jag ska nämnligen ta lite semester från jobb och huvud och folk och åka till min farmor ute på landet. Tänkte jag faktiskt göra. Sen ska jag faktiskt sy lite tror jag, någon fin kjol eller något annat roligt. Något som är säkert är att jag kommer vandra ut i naturen och fota en massa, rita en massa och skriva en massa.

Så jag ska typ hitta en fin bok som jag kan göra till scrapbook för Romeo x Romeo. Sen så ska jag fundera ut om jag ska göra något av min The Fushidara Ai Chronicles (som betyder ungefär Den röriga kärleks krönikan) som typ kommer baseras på Romeo x Romeo. Dock är det än bara en tanke, slakta mig icke än.

Med det hälsar jag från mig, eftersom detta kan vara sista gången vi hörs av denna veckan.

Owakare,
Amanda-san.

Dagens (och resten av veckans kanske) ord: Rörig.

Trötta ögonen faller ihop

Jag ska byta layout. Där med basta. Trots att alla gnäller om hur fin den är. Jag orkar inte med den. Jag tycker den är tråkig. Jag ska göra en ny.

Sen så är jag ledig imorgon. Och på fredag. Så jag ska ut och åka bil med pappa till farmor och farfar imorgon. Och vi ska lyssna på MCR *svajar nöjt fram och tillbaka i stolen* Så jag ska typ rita hela resten av veckan. Bara massa RxR då. Och ND karaktärer - Men det är det ingen som vet vad det är (utom Eri-kun) så det säger jag inte.

Owakare,
Amanda-san.

[Går]Dagens ord: Trötthet.

Ps. Min rosa färg håller på att gå ur och mina rötter har otrevligt börjat komma fram igen. Så säg nu snälla människor; Brunt eller svart?

I'm sorry I'm not sure

Mitt jobb är soft. Koka kaffe, baka lite chokladbollar som visst fick lite smörklumpar i sig :3 Fast å andra sidan så blir det ganska hektiskt när det faktiskt kommer kunder. Men det är inte så hemskt egentligen.

Till skillnad från hur jag föreställer mig mina polares jobb. Stackars Jonna var tvungen att slakta pangisar som såg ledsna ut och skrek på hjälp av henne. Och stackars Sofia måste dra runt en städvagn och tänka på Mike hela tiden.

Det enda jag hade problem med idag var att jag lessnade på att lösa korsord, gick in och satte mig i ett hörn i köket och helt plötsligt kommer de enda kunderna in och ska lämna sin disk. Dessutom så är det två MYCKET snygga kunder. Och där sitter jag och är emo i ett hörn. Meuw.

A well, nu ska jag lägga in lite info på Romeo x Romeo tror jag. Eller vet jag. Men det kommer nog att bli trist. Eller inte. Sen ska jag skriva lite mer info om Bellefall. Det är kul. Det som däremot inte är kul är att rita sjuttiotusen små villor på en karta där sjön är mini, men ska vara en feting sjö på riktigt. Stackars mig.

Owakare,
Amanda-san.

Dagens ord: Pinsamt.

Romeo x Romeo

För dem som undrade om jag skulle skriva en ny novell (Linda känn dig utpekad), så nej. I will merely (haha) skriva om (eller skriva om och skriva om, jag ska typ göra om lite grann så Emil inte bara tänker på bussar) Romeo x Romeo. Så därför vill jag ha nya namn.

Det och för att jag ska kunna föreställa mig någon annan än Sofia som hånglar upp någon kille när hon ska hångla upp Emil. Att när jag skriver om Emil dessutom skriver i Jag-form får det hela inte att bli enklare. Då blir det som om jag och Sofia sitter och trycker ner tungorna i varandras halsar och (ta inte illa upp Sofia, du är en fin fru) får mig lite illa till mods.

Tja. Skriv som sagt bara en kommentar så får jag med er. Och om ni som utomstående läsare (med andra ord, ni jag inte känner) vill ha ett omnämnande i min så kallade bok-novell-skriv-tjafs-grej så kan ni bara skriva en fin liten kommentar så kanske jag kan trycka in er på någon sida eller så. Lol.

Jobbet är kul... Oftast

Nytt jobb. Gammalt jobb, men ny termin. Jobba med Matilda. UPPLAGT för konflikter. Speciellt efteråt när Matilda tror att hon äger allt. Sen blir hon asförbannad för att jag tror att det är ok att dra efter jag frågat om jag kan dra och alla låter "ok, bai bai". Tydligen hade någon velat fråga mig en sista sak, men det hörde jag inte, för jag hade redan hunnit trycka i hörlurarna och så igång mp3n och cykla iväg, så då skriker hon åt mig och när jag börjar förklara att "jag inte hörde för att jag hade i..." då börjar hon gasta att jag borde lyssna bättre. Som om hon lyssnar bra.

Suck. Hoppas att det bara var den här veckan som vi skulle jobba samtidigt, för jag står inte ut tretton dagar med det här. Speciellt inte med tiderna 13.15 - 20.15. Man mår ju pissråtta efteråt.

Suck.
Owakare,
Amanda-san.

Dagens ord: Lyssna.

Bananglass

Jag tänkte bara förtälja för alla stackars människor som läser min blogg om att de alla ska kommentera med sina riktiga namn och skriva i kommentaren vad de helst av allt skulle vilja heta. Seså nu Sofia, Jonna och Linda, nu ska ni vara kreativa. Speciellt Sofia, annars kommer jag känna mig helt ond som får ett så coolt namn som Frankie att jag kommer ge det till dig för att du inte kan komma på något bra. Och så får det inte vara.

Men nu ska jag se på film med mitt rosa hår och äta glass med stekta bananer. Yummie.

Owakare,
Amanda-san.

Dagens ord: Paraply.


Yui - Love and Truth

Konna ni omotte iru jikan wa tomatte kurenai
Karappo no kokoro wa anata no kimochi wo mada mitsukerarenai

Onaji e wo nido to egaku koto wa dekinai no ni
Atashi no kanjou wa tada kurikaeshite bakari

Ai no uta wo kikasete yo sono yokogao mitsumeta
Anata no koto shiritai yo mou deatte shimatta no

Donna ni sabishikute mo mata aeru ki ga shite iru kara
Riyuu nante iranai hiki kaesenai koto wo shitte iru

Kono mama ja wasuremono ni natte shimau desho?
Atashi no kanjou wa namida no oku kagayaita

Ai no uta wo kikasete yo sono yokogao sono saki ni
Anata ga ima mitsumeteru hito ga iru to wakatte mo

Tsubasa wo kudasai to shinjite utau you ni atashi datte chikau yo
Kako no zenbu uke ireru tte kimeta

Ai no uta wo kuchizusamu sono egao ni furetai
Anata ga ima mitsumeteru hito ga iru to wakatte mo

Ai no uta wa owaranai mou deatte shimatta no
Owaranai

Love & truth


Itachi and Sasuke | Love and Truth


Inte nog med att amvn är fin, låten är typ underbar. Nu saknar jag Itachi och ska gå och gråta på mitt rum lite grann. Som har blivit stökigt igen. Suck. Jag är hemma igen. ;__;

Äntligen hemma?

Hello my Darlings! Mama's back again!

Åh, kom igen, jag vet att ni har saknat mig. Inte Cristian då, han dissade mig xP

I alla fall. Stockholm är som Luleå. Fast större. Och med Comics Heaven. Som förövrigt är himmelriket numero dos på jorden. 7th Heaven är det andra (en glassbar i Luleå).

Och jag blev inte våldtagen och strypt i ett hörn någonstans.

Däremot blev Åhlens och Comics heaven det när de var snälla och brigade lite ljus över min mörka vistelse där. The Black Parade is Dead infinner sig just nu i cd-spelaren och The Umbrealla Academy infinner sig i min bokhylla med egen plats.

Myv ägde förövrigt. Och jag tog på honom. Och sedan spottade han på mig (crap, jag lovade mig att jag inte skulle säga det i den ordningen). Det är inte som det låter. Han spottade inte på mig för att jag tog på honom, utan för att han spottade vatten på publiken i ren och skär 'jag-är-en-as-cool-j-rock-artist'. Att han sedan lekte med sin gitarr, flashade magen och drog ner byxorna samt slickade sig smexigt om läpparna ledde bara till min dövhet under kvällen. We all like it very much.

Owakare,
Amanda-san.

Ps. Vi äger enligt Miyavi.

RSS 2.0