Jag är också sällskapssjuk!

Okej, sitta i skolan själv är inte kul. Det suger. Det är ensamt. Och jag har inget att göra.

Jag kommer banne mig att skriva på Romeo x Romeo nu så att jag blir klar med kapitel fem någon gång. OCH DÅ SKA ALLA BANNE MIG LÄSA OCKSÅ!


http://www.freewebs.com/romeoxromeo/RxR/allchap.htm

Well this sucks

Okej, den här dagen suger. Jag har inte koll på mitt schema alls. För allt jag vet ska jag ha svenska nu, bara det att det tydligen ska vara i Lärkan och just nu så blir jag tio minuter sen. Dessutom säger alla andra att vi inte börjar förrens 11.55 och då står det att det är matte på schemat, men jag har fått sagt att det ska vara engelska. Det här suger så enormt. Fan, jag vet inte vad jag ska göra. Andra dagen och jag skolkar redan ;__; OMEDVETET!

Gah. Det här är inte bra. Jag hatar idag.


EDIT: Jag skyller på att det är mitt schema som är cp.

Far away

This time, This place
Misused, Mistakes
Too long, Too late
Who was I to make you wait?
Just one chance
Just one breath
Just in case there's just one left
‘Cause you know,
you know, you know

That I love you
I have loved you all along
And I miss you
Been far away for far too long
I keep dreaming you'll be with me
and you'll never go

Stop breathing if
I don't see you anymore

On my knees, I'll ask
Last chance for one last dance
‘Cause with you, I'd withstand
All of hell to hold your hand

I'd give it all
I'd give for us
Give anything but I won't give up
‘Cause you know,
you know, you know

That I love you
I have loved you all along
And I miss you
Been far away for far too long
I keep dreaming you'll be with me
and you'll never go
Stop breathing if
I don't see you anymore


So far away
Been far away for far too long
So far away
Been far away for far too long
But you know, you know, you know

I wanted
I wanted you to stay
‘Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
And I forgive you
For being away for far too long
So keep breathing
‘Cause I'm not leaving you anymore

Believe it
Hold on to me and
Never let me go




Goddammi, Jag saknar dig Erika.

Rainbow boys

Jag är klar med boken nu Sofia. Känn dig lycklig över att du får tillbaka den efter ett halvår.

Hem

Hem, hem, ljuva hem.

Jag blev nästan överkörd av en mini spanjor på cykel för tio minuter sedan och min tunga är blå. Tacka min gamla sensei i dojon för att jag överlevde x3

I alla fall så ska jag åka hem idag. Det är roligt att det står på biljetten att avresan är idag men att vi kommer hem imorgon. Nog för att vi gör det också. Enligt mitt schema skulle jag kunna komma till skolan i tid för min första lektion, men å andra sidan känns det inte jätte lockande att komma tillbaka och börja med matten direkt. Fast man vet aldrig. Kanske, kanske inte. Jag saknar ju alla er eller hur? Fast vid näårmare eftertanke har jag Biologi efter matten och det känn ÄNNU MINDRE lockande än att ha matten på morgonen. Yuck, jag ryser vid tanken. No way att jag tänker börja mitt läsår med... You-know-who. Ser ut som att onsdagarna i övrigt inte heller är så trevliga.

Nej nej, efter att tvingas sova på arlanda innan jag kommer hem kan jag garantera att en penna kommer att råka tryckas in i en viss favoritlärares öga om jag ska till skolan. Jag är nog ledig denna dagen med, om det är vad som krävs. Även om det är biologi på torsdag också ;__;

Nåväl, jag är på väg hem nu i alla fall Sverige. Se fram emot det, vare sig ni gillar det eller inte!

Owakare,
Amanda-san.

Ps. Jag har blivit mer gul än brun. Tyckjer jag i alla fall.

EMO GOEZ MALLORCA

Tja, som dem flesta som uppdaterar sig på antingen min blogg eller bdb (oj vad jag lät fjortis där > >) vet att jag numer befinner mig utanför vårat vackra (host) lands gränser. Långt utanför. Närmare bestämt Mallorca. Det är fint. Påminner om förra gången, även fast jag är på andra sidan ön. Det enda som skiljer sig nu från då är min hårfärg, ålder och att jag har skaffat mig ett span. Ett snyggt span också. Sofia är den enda som fått höra om det (jag typ diskriminerar mina komisar, det är alltid bara hon som får höra om mina span först).

I alla fall, står han några meter ifrån mig just nu, verkar vara relativt svensk och jag hoppas till FAN eller evolutionsteorin (jag läser Illusionen om Gud och den är bra) att han inte kommer hit. Det blir pinsamt.

Vidare. Det är han som är fashioncore och inte jag (angående titeln). Detta bestäms av att han är blek, har flawless hår och att jag inte sett honom utan tröja än. Notera gärna än. Det var allt. Ni får höra mer när jag kommer hem och inet oroar sönder mig att han ska komma och kolla på min blogg.

Owakare,
Amanda-san.

Forget your way back home

Nu ligger Spanien inte längre bort än en packad väska, två flygturer och en dag bort. Okej, det låter mycket och det är mycket, men inte nå mycket mer än vad det var fr två veckor sedan. Snart kan man endast finna mig i min nya Wera bikini, på en strand på en av de största medelhavsöarna skrivandes på Romeo x Romeo. För o ja, jag kommer att skriva på Romeo x Romeo. Frågan är bara hur bra det kommer att gå när jag inte har någonting att gå efter i kapitlen. Suck. Jag måste väl ta och skriva ut någon slags kom-ihåg till varje kapitel eller någonting. För jag ska banne mig skriva på den. Och rita karaktärerna.

Nåväl. Nu ska jag packa min väska. Och efter det så är det bara en dag och två flygresor kvar. Typ.

Owakare,
Amanda-san.

Dagens ord: Avgång.

Ps. En del märkte säkert att jag lade upp ett litet smakprov ur kapitel fem av Romeo. Hoppas att ni läste det. Eller i alla fall tänker läsa det. För jag har slitit hårt. Även om det inte var så mycket skrivet. Well, ja ne.

Romeo x Romeo; Smakprov ur Kapitel fem

~MAUSOLEUM FÖR SAKNADE~

En kall vind drog förbi snabbt, smekte hans redan frusna armar och slet i hans axellånga blonda hår. Snön knarrade under hans slitna Vans och han lämnade märken efter sig i det vita, puderlätta, täcket.

Det hade gått timmar sedan han lämnade skolan och omedvetet hade Emil tagit sig från skolans grindar till sina föräldrars grav. Han satte sig på huk bredvid den sju år gamla stenen, borstade bort snön som täckte över texten. Blommorna framför stenen hade för länge sedan vissnat - långt innan vintern hade kommit med kylan och den vita snön.

"Jag har tyvärr inga blommor med mig, men..." Han satte sig ner på knä i snön, kände direkt hur snön smälte och blötte ner hans byxor - Men det var inget han brydde sig om - och drog fram ett block, ett skrivhäfte som han egentligen använde till samhällskunskapen, ur sin gröna väska, lika nött som hans gamla skor. "Jag kan göra en blomma åt er."


Min syrras ex

Nu är det såhär. Min mamma litar inte på min syster. Min syster är less på min mamma. Min mamma tycker min syster gjorde ett misstag när hon gjorde slut med en av sina killar. Min mamma tycker nu att jag ska satsa på honom istället. För vi har lika mål i livet.

Annat än det att han verkade falla fjortisar så är det väl helt okej.
^________________________^

Eller inte. o_ó Kan jag inte få skaffa mig en egen pojkvän istället för att ärva min systers?

Rapunzel, Rapunzel, släpp ner ditt långa hår

Så, är ni nöjda nu? Ni har fått se mitt hår och det är långt. Och jobbigt att sköta om. Och ännu jobbigare att styla.

I början ville jag slita ut förlängningen, men sen kommer jag alltid på att jag lagt ner 2000:- på det och inser att jag kanske ska försöka borsta håret innan jag gör det. Så hemskt är det inte faktiskt.

Men vad tycker ni? Ser det ok ut? Det vill säga; Det lilla man ser av håret på bilden. Det är längre där bak. Plus att jag - som jag sagt - har gjort som i höstas och tagit luggen i en annan färg.

Nåväl, jag står ut med det ^^

Owakare,
Amanda-san.

Dagens ord: Väntan.

Mina inköp

Här är vad jag har inhandlat idag då xP Eftersom det var så efterfrågat att få veta. Ehum...










Jag vill ha sex

...tusen kronor mer på mitt konto. Då skulle jag bli mycket nöjd, för då skulle jag kunna köpa en massa fina saker.

Idag har jag varit hurtig igen. Jag vaknade visserligen inte jättetidigt, men jag har fått mycket gjort, bland annat städat både hall och kök idag. Sen har jag hunnit prata upp mig med Maja, föredetta klasskompis, och åka in till stan för att shoppa lite kläder. Misstänker nämnligen att jag kommer genomgå samma fas som alltid när jag är utomlands; Vägra-köpa-kläder-för-jag-ångrar-mig-alltid-och-är-för-snål. Kan meddela att det plagg jag kommer ihåg att jag sist köpte i ett medelhavsland var en tröja jag ALDRIG använt. Det var två år sedan. Suck.

I alla fall så har jag shoppat idag. Blev tre fin-fina tröjor och en söt lite kjol jag kan ha med min fluga och mina knästrumpor sedan när de kommer. Och en tiara. Jag kommer bli kawai. Om jag inte skulle se så skabbig ut.

I alla fall så ska jag färga mitt hår ikväll. Insåg att jag aldrig skulle orka med mitt skabb-utväxtshår tills det att jag kommer hem från Spanien. Så det blir av att göra det ikväll. Även om jag kanske måste färga om för att det bleks på Mallorca. Provrumsspeglar är brutalt ärliga.

Det var allt från mig, bilder kommer kanske upp senare på mina inköp.

Owakare,
Amanda-san.

Dagens ord: Skabb.

Till alla undrande...

Som i höstas som i när jag hade blond lugg och svart hår. FAST annorlunda, så ni vet ändå inte hur det kommer se ut, Mohahahah!

Klippning och glass

Nu är mitt huvud snaggat. Skönt värre. Som stubb, fast på huvudet.

Nej, skojjade bara. Det blev en liten klippning, typ toppning, fast lite mer. Nu gäller det bara att fiixa färgerna. Vet inte hur jag ska gör med det. Förmodligen som i höstas, fast då måste jag bleka utväxt och det är redigt jobbigt. Typ som med bussen igår. Men jag tror nog ändå att jag ska göra det. Jag bleker, åker till Mallorca, kommer hem och fixar resten innan der är skola igen.

Vad tror ni, det låter väl skoj?

Änyway. Jag har gjort blåbärsglass idag. Jag hoppas att det är klart till kvällen. Det blir la göra gött. Och skoj.

Owakare,
Amanda-san.

Vad klassificerar en dejt?

Detta är ett samtalsämne som jag och Erika hade innan sommarlovet började, bara några dagar innan Sista skoldagen i ettan. Vi kom fram till att det är när två personer tycker om varandra och går på middag samt ser en film eller liknande klassisk filmscen faktiskt är En Dejt. Vilket innebär att jag har varit på två dejter i sommar.

Den första var med - hör och häpna - Linda i Stockholm. För tja, vi åt ju faktiskt middag ihop och sedan så gick vi på bio. Alltså; En Dejt. Lite fult att tänka på eftersom att vi egentligen bara är kompisar och att hon dessutom har en Pojkvän. Nåväl, en dejt är en dejt och Paj behöver inte veta xD

Den andra var jag på igår. Samma sak här, middag (eller en riktigt sen lunch) och bio.

...

Med Erika. Men en dejt är en dejt och jag ska aldrig mer klaga över att jag inte har varit på någon. Även om de enda dejterna jag har varit på den senaste tiden har involverat två av mina tjejkompisar som agerat dejt, varav en av dem har pojkvän.

Kamisama.

Owakare,
Amanda-san.

Ps. Jag vaknade typ just. Moha.

GAH! Jag orkar inte mer!

Jag orkar inte sitta och fundera över vad Jonnas nya blogg är. Jag orkar inte bry mig om den heller. Jag orkar inte kolla på bilder av folk som är helt kära och jag orkar inte läsa om hur JÄVLA mycket de saknar varandra. Jag orkar inte bry mig om att alla verkar ha någon kille som gillar dem lite extra mycket och jag orkar inte bry mig om att jag inte har det. Jag orkar inte bry mig om att jag aldrig haft en kille, aldrig kysst en kille och definitivt aldrig haft sex med en. Tjejer gäller det samma sak med, för alla dem som tror att jag är helt lebb. Jag orkar inte bry mig om att alla verkar tycka att jag ska skaffa mig en pojkvän och jag orkar inte bry mig om att jag egentligen håller med dem. Jag orkar inte dejt någon och jag orkar inte vara tillsammans med någon och jag orkar definitivt inte vara kär i någon just nu.
Jag orkar inte med att jag blir galen av att tänka på Viktor, Tomas, University-dude eller vad fan han nu heter och jag orkar inte tänka på honom alls. Jag orkar inte borsta tänderna, tvätta håret, av-finna ansiktet. Jag orkar inte bleka om mitt hår och jag orkar inte klippa mig. Jag orkar inte låta mitt hår växa ut och jag orkar inte raka av mig det. Jag orkar inte färga håret någon annan färg och jag orkar inte låta det vara.
Jag orkar inte se på tvn och jag orkar inte sitta vid datorn. Jag orkar inte skriva och jag orkar inte läsa. Jag orkar inte vara vaken och jag orkar inte sova. JAG ORKAR HELT ENKELT INTE MED NÅGOT JUST NU.

STFU. Jag ska sova nu.

Grattis om Ni Orkade läsa allting. You suck.

Ps. Jag tänker bojkotta kärleken och gå på dejt med Erika imorgon. Typ. Hon är den enda jag tänker sakna. Men inte nu. Inte än. Ds. Äh, vad fan! Jag längtar till Mallorca.

Who pwns all mankind?

TJAAAAA, vad säger man? Vem Äger? Jag sitter just nu och ska få i ordning THE FUSHIDARA CHRONICLES' sidan och dessutom ladda upp de senaste kapitlet samt de tidigare så att Sofia kan läsa. Eller egentligen inte det senaste, utan kapitel två, som hon inte har läst än. Jag är muy nyappi. Fast synd är det väl att jag inte kan lägga in bilderna än?

NOTE: http://fushidara.webb.se/ Är stället att gå till, om ni undrade ^.-


Lite smått och gott i paket

Nu har jag beställt för första gången helt ensam, på min egen bekostnad från H&M. Jag kan inte låta bli att känna mig lite stolt över mig själv - Det är första steget emot att bli vuxen nu när jag börjar närma mig myndighetsåldern. Vad jag beställt, det får vara min hemlighet till paketet kommer om en månad ^.-

Jag längtar redan - Tihi. Fast ganska uppenbart är det ändå; Att jag beställt kläder av något slag. Och Linda förstår nog vad jag menar när jag säger att jag beställt någoting till mig själv som hennes bror anser vara inne i höst. Jag hoppas bara att jag gillar den och att den ser bra ut på mig. Annars får jag sälja den på tradera eller något liknande.

Tillfällig väntan

Okej, nya layouten är en tillfällig i väntan på Romeo x Romeo, för ärligt talat, jag är urled på den gamla sommar layouten som är grön och blå och har bilder på mig som hoppar från en sten och ser allmänt korkad ut. Plus att det inte känns så jätte mycket sommar när regnet öser ner här utanför fönstret.

Tja, jag ska på bio om några timmar. Det vill säga om jag får tar på David som tydligen inte vaknat ännu (ehum!) så att vi hinner tills den börjar. Jag tänker ha med mig bullar att äta på bussen i alla fall. Tror jag. Om mor inte sliter huvudet av mig om jag snor några.

Owakare,
Amanda-san.

Dagens ord: Snorig.

Romeo x Romeo tar över min blogg!

Jag ska skaffa mig en Romeo x Romeo layout. Så det så. Fast den kommer förmodligen inte att vara klar förrens tidigast imorgon. Men det är inte så lång tid. De enda som behöver plågas med min nuvarande layout är ju faktiskt ni som läser min blogg. Och jag har inget emot att plåga er, för ni får skylla er själva som läser min blogg frivilligt. MOHAHAHAHHAHAH! Host.

Anyway. Romeo x Romeo. Emil x Sebastian. Coming up soon in theaters. Eller på en blogg nära dig.

Supersize vs Super Skinny

Första gången jag såg ett helt avsnitt av denna bisarra realityshow. Jag mådde smått illa när de visade vad varje person åt på en vecka. Jag började också fundera över att det kanske inte är så smart av mig att äta så mycket ohälsosamt heller, eftersom jag har gått upp några kilon sedan skolan slutade. Visserligen bara tre ynka kilon och jag väger dessutom inte mer än sextio kilo nu heller - Men det skulle vara kul att väga dessa 60 kilo i muskler istället för fett.

I alla fall. Serien. Smått taskigt av tjejen (vars namn jag inte kommer ihåg ^^' ehum...) att hela tiden kracka ner på vad stackars Alex åt varje dag. Visserligen fick hon bara godis och egentligen inte så mycket heller, men ändå lite taskigt. Dessutom tycker jag lite synd om Alex som hade blivit av med sina chubbycheeks ;___;



Jag menar; Kolla bara! Jag tyckte han påminde om en mindre sunkig Knut som inte röker eller snusar, och inte är han alldelens för gammal heller. Visserligen var han inte irländsk, men close enough? Sen gick han runt och var helt söt hela tiden dessutom. Vem kan klaga på det? Speciellt nu när han inte väger 12 kilo för lite.

Owakare;
Amanda-san.

Dagens ord: Hetighet.

Jag är en stolt dotter

Jag vill bara meddela alla människor som läser min blogg om att jag aldrig medvetet tänker göra mina föräldrar besvikna för jag är stolt över dem. Jag har fanimej den coolaste pappan som finns och mor är cool på sitt eget vis hon med.



Igår var det Luleå Kalaset som sagt. Jag börjar från början (fast ni kan slippa delen med jag som plattar mitt hår tre gånger och sminkar mig).

Pappa var snäll och skulle köra oss till Luleå och när vi är kring Persön så ringer Sofia och säger att det är ändrade planer och att vi ska hämta upp henne först och sedan Jonna. Så vi gör så och sedan kör far oss till Hannas syster så dem kan äta och fixa sig klara medans jag och Jonna satt och sög på varsin klubba.
Sen åkte vi buss till LK och EMD som redan hade börjat spela. De var grymma. Deras musik är inget att hurra för egentligen (Erik har rätt bra låtar dock) men dem är snygga uti helvete. Bara så att ni vet. Och sedan hade de en gitarrist som var sex on legs. "Godkänt sex on legs" för Sofia. Sist nämnda och undertecknade tog ett par hundra bilder var (no shit). Det enda problemet var att det känndes förnedrande att det var kanske tio personer i våran ålder och att resten var under tolv. Hm... Fast de kan i alla fall inte tycka att dem är sex on legs och det känns bra.

Nu har vi i alla fall sett en till av våra Ferrets. Vi tjatade även om det hela tiden.

Sen vandrade vi lite fram och tillbaka och såg Jared och flummade oss (aka: jag flummade mig) och sedan skulle vi se Machine Supremacy. Jag lyckades dra fram oss till elitplatser längst fram - om än litet till höger - och sedan var det bara att vänta. För min del på dålig musik och cigarettrök i håret och aska på kläderna samt spark på benen. För tjejerna bakom mig Jonna och Sofia var det lite fylleri och att vara som "fiskar på hasch" som Jonna så fint uttryckte det och få ett spottloska på sig samt bli omkulltacklade. Sen stack vi därifrån fortsom fan för annars hade det blivit slagsmål och de snygga vakterna hade fått dra bort oss och jag hade fått en anmälan om misshandel på halsen. Kul för framtida yrkestillfällen indeed.

Sen gick vi till Södra hamnen och skulle spana in Millencolin där vi sen också träffade alla jag känner nästan. Inklusive en viss University-dude som jag glömt och trott att jag kommit över. Kan påpeka att jag visst inte har det och att jag förmodligen kommer att gå och deppa över honom minst en vecka. Suck.

Sen bar det av till Kulturens hus för att slippa se hans snyggkindben (det var allt Sofia kommenterade) och snygga rumpa (det var Jonnas kommentar). Utanför där stannade vi i drygt fem minuter medans jag ringde hem för att få pappa att komma och häma oss, mötas av mammas röst som trött säger att han redan åkt och lite fotograferande. Sen gick vi till Max där det var varmt och jag köpte en hambugrare.

Sen har ni hört vad som hände efter det. Utom biten med att vi åt muffins hos Sofia när vi kom dit och sedan ville de ligga och prata medans jag ville sova - det var gå vi kom fram till att gitarristen var Godkänt sex on legs - sen somande jag brutalt med tankarna fortfarande på UD och hade en ful dröm om Sofia som gick omkring i rummet vi sov i och sa "Jag ska ha den där tröjan, den är snygg" väldigt arg medans hon emellanåt stirrade argsint på mig.

Sen väcktes jag lika brutalt som alltid.

Owakare,
Amanda-san.

Ps. Det var väldigt kul om det inte hade varit för att (nästan) alla man träffade där var fulla och att jag blev brutalt väckt morgonen (förmiddagen kring elva) dagen efter.

Hey, sister flow, sister soul, sister (FJORTIS SISTER)

Förlåt Matilda om du läser det här, men du får faktiskt skylla dig själv.

Luleå Kalaset igår. Jag och syster hade fått lov att gå. Syster hade fått dfet om hon lovade att uppföra sig, både under vecka och där. Tror ni hon gör det? Knappast. Och hon var inte sen att dölja att hon var full heller.

När vi skulle hem kring ett-tiden (jag och mina polers hade tröttnat på alla fyllon och ville sova) så skulle hon komma från Max (matstället alltså) och visst gör hon det. Raglandes. Sen står hon och försöker få rätt på sin jacka och ta på sig den på fyra gånger längre tid än vanligt. Sen sitter hon förmodligen (jag vet inte för jag skulle sova hos Sofia med icke fulla människor) och avslöjar hela sin perfekta fasad om att hon skulle vara nykter.

Smart.

Ibland tror jag att hon vill åka fast med att göra korkade saker för att hon ska få uppmärksamhet av mor och far. För att jag får så mycket för att jag faktiskt kan sköta mig och Wilma får det för att hon är yngst. Jag har ingen aning om hur hon tänker och oftast vill jag bara skära upp skallen på henne för att se vad som finns där inne. Herregud.

Jag håller med dig Jonna, det finns inga likheter mellan henne och mig.

Romeo x Romeo

Nu har jag gjort ett fint litet tillägg till Romeo x Romeo som jag planerat i några dagar. Jag tänker att det ska vara min chans att få Jonna och Sofia och kanske Linda att rollspela. I alla fall så tycker jag att man borde klicka på den lilla bilden om man ens är ett uns intresserad av rollspel eller Romeo x Romeo.


Owakare,
Amanda-san.

Ps. Ni som undrat, den nya adressen till hemsidan är http://fushidara.webb.se/ 
Nu vet ni.

Usch.

Jag hade imprincip bestämt mig för att jag skulle ha samma byxor på mig idag som jag hade igår. Ni vet, dem där röda stuprörs jeansen. Vad händer sen då?  Jo, jag nyser. Och inte vilken nysning som helst utan värsta enorma nysningen som efterlämnade en fet slemklump på min byxa. Jag känner att jag vill ta och byta byxor nu.

Yuck.

RSS 2.0