Äntligen!



Jag tror att jag kommer att vara jäkligt kär i den där tröjan. Och skivan. Och dessutom har jag gratis nerladdning på cd:n sen när den släpps :D Två extra spår dessutom ♥

I'm just being me, ne?

Jag har ett halvt kilo godis här bredvid mig, en novell i huvudet som vill skrivas ner och 30 seconds to mars som öser inspirerande ur högtalarna. What to do, what to do? x3

...

Men det är ju SÅ SEEEEEEEEEEEEEEENT!


30 Seconds To Mars; Kings and Queens


Jag erkänner; Jag är en Echaholic...

12 Steps of Echaholic Recovery

1. Admit to your problem. "Yes, I've been an Echaholic for .... (hours/days/weeks/months/years). Please note that length of time spent as an Echaholic WILL give you a higher status.

2. Remove thyself from thy internetz. Temptation is all around you, just to check your "messages" Yes, we know that you say it will only take five minutes but we know the truth. five minutes turns into 3 hours.

3. Thou shalt not display merchandise. Yes, the hoodies are all warm and snuggly but you know you have other jackets you can wear.

4. Imagery of the devil. All those folders containing random and blurry images of concerts that you have never been to must be deleted.

5. A chorus of Angels: Do you really need five versions of Buddha for Mary? even the one where he forgets the words? ONE version of each song. ONE ONLY.

6. Easy does it: Update your play lists. Intersperse other artists. Add one new song (non-30STM) daily. gradually your listening time will be equally shared with non-30STM music.

7. Stop looking. The glyphics ARE NOT all around you. Not even in that random fork of a gum tree that looks like if turned upside down and sideways it could be the first symbol. Close your eyes to possibility.

8. Promoting is thy enemy. Its a rush, yes it is. but reduce yourself to legal activities only. it gets boring after a while. Ask for permission before completely re-arranging music store racks. they will say no.

9. Conversation for gentile folk: no more shall you say "oh at the 30STM concert in ..../,.../...." even when referring to webcasts one stayed up til 4 am to watch. One shall discuss daily matters of consequence only.

10. Youtube: Your usage of this program will be restricted to educational purposes only. two searches allowed: "stupid stuff animals do" and "politicians online". Even in your darkest moments. One five minute Youtube Video per week maximum (30STM oriented)

11. Your fate is sealed: Do what people tell you. They have your best interests at heart. They are right. Your opinions dont count.

12. Stop dreaming. No longer shall you have any chance to scream "FUCK YOU" at anyone. that secret desire you harboured and almost brought to life? meh. forget it. it was lame anyways. Live your life like there IS a tomorrow. Dont try anything new. Excitement is now your enemy.

Welcome to your new life as a recovered Echaholic.


Förälskad?

Jag förstår inte riktigt vad som är grejen med det hela. Att jag inte kan sluta tänka på 10 mars nästa år och dess händelser.

...

Okej, jag kanske förstår ändå, men det är nästan lite halvirriterande. Det är nästan som att jag springer runt och är förälskad i just det tillfället. Vad ska det vara bra för? Det har aldrig tidigare slutat gott när jag varit förälskad i någonting, ne?

Nåväl, nu tänkte jag ta och skriva ett brev. Faktiskt. Och sen sova.
Godnatt.

________________________________________________________

UPDATE:

Det var värst vad det var ett fasligt tjat om det här med 2012 och jordens undergång. Okej, det är slutet på Mayakalendern, okej det är enda gången på 26000 år som solen är i mitten av vårat solsystem, men ändå? Det  funkar inte riktigt att springa runt och vara rädd hela tiden? Även om jorden går under 2012 så kan du vara död imorgon.
Själv så bryr jag mig nog inte riktigt för att jag kommer hinna ha allting gjort tills dess som jag vill ha gjort innan jag dör. Förutsatt att jag inte dör innan dess xD Jag hinner till och med fylla 21 år. Coolt va?


30 Seconds To Mars live i Fryshuset, Stockholm


Arton? Redan? Nej, du skojar...!

GAAAAAAAAAAAAH! Jag insåg just att jag fyller 18 år om ynka tjugotvå dagar! Jag trodde typ att det var... Fler veckor än tre! Oh my Gosh. Visserligen visste jag att det är december nästa månad, men jag tänkte ändå att det var i en VÄLDIGT avlägsen framtid.

Gud...

Jag... eh... vet inte riktigt vad jag ska säga. Jag håller på att bli vuxen. Det kommer med stora jävla steg. Kan jag inte få vara barn bara li~ite längre än alla andra?

Nej? Okej. Fine. Hej då.



Ps. Mina IRC-kuponger (internationella svarskuponger) har kommit nu. Till Övertorneå alltså. Fult att de ligger hemma utan att jag ens betalat för dem. Att danskarna bara skickar sakerna sådär tillsammans med en faktur och tänker att man betalar säkert ändå. Hm.


Was it a dream?

Det har fortfarande inte riktigt sjunkit in helt och hållet. Däremot så har jag börjat ha fantasier om hur det kommer kunna vara. Vilket inkluderar de vädligt vackra kulisserna som är Pontushallen i Luleå bland annat. Vilket drar ner stämningen nämnvärt.

Däremot så sitter jag här och funderar lite grann på om man faktiskt kommer att stå och köa i flera timmar så att man får stå långt fram, eller om det bara är någonting som vi säger nu. Jag hoppas verkligen att vi köar i tid så att man kommer att stå långt fram.

Jag har även börjat skriva en lite "kom ihåg"-lista för saker och ting som kan vara bra att ha. Bland annat näsdukar i fall att vi skulle hamna i den fina situationen då jag får näsblod (det är ju inte helt otroligt). Antingen har jag med mig tio paket med näsdukar eller så far jag till sjukhuset med näsblod och ber dem bränna så slipper jag det. Hm, det låter ändå relativt lockande...
Sen har jag även tänkt på en mycket fin sak som blev VÄLDIGT försummad förra gången jag var på konsert i Stockholm, då den fina tankegången var "Nämen, solen skiner ju, det syns inga moln - ALDRIG att det börjar regna!" och jag kan meddela att det visst började regna. Och att paraplyet blev kvar i lägenheten. Det ska den icke bli denna gång (what? Det regnar i mars i Stockholm!).

Nåväl... En del tycker väl säkert att jag är pinsam som planerar nu, men det är bara för att jag ska slippa tänka på att jag måste räkna fysik kapitel 4, 5, 6 och sju tills provet om två veckor. Det känns faktiskt inte så lockande att få IG på det.

Men nu ska jag strunta i det och sitta och drömma ett tag. Eller kolla på incest-avsnittet av House M.D. säsong tre. Hejsvejs!


It's the moment to live and the moment to die

Jag tror jag är så jäkla gld på livet just nu så att jag banne mig inte är långt ifrån att vara död xD

Hur jäkla sweet är inte livet när ens mor har sagt "Man fyller bara arton en gång, vill du inte ha en upplevelse istället för någonting tråkigt?" och några veckor senare så släpper favoritbandet biljetter till en Stockholmskonsert? Och sen så går föräldrarna med på att BETALA HELA PAKETET?

Det kommer bli mitt livs bästa upplevelse! Hitintills i alla fall.

Om det är någon som känner att de då inte har någonting som kan väga upp den här presenten, eller tycker att jag är lite väl besatt som prioriterar ett band framför vänner och familj, så kan jag meddela att jag visst älskar er mer än allt annat, men jag kommer att dela den här upplevelsen med några av mina bästa vänner och det är det faktiskt få saker som kan slå.

KÄRLEK till världen ♥


"Och nu ska ni..."

Måste ju ha varit den skummaste dansträningen jag varit på hitintills.

Allting var frid och fröjd och vi började såklart med uppvärmning som vilka vettiga människor som helst. Rullade runt lite på golvet på diverse olika sätt (ja, man kan rulla runt på olika sätt xD) och så gjorde vi lite annat också. Sen skulle vi ställa oss på varsin valfri plats i rummet, helst inte med ansiktet emot en spegel. Sen skulle vi blunda och föreställa oss stå framför en valfri person - vem som helst i hela världen, död som levande, känd som okänd. Denne person skulle vi lära känna.
För dem som undrade kan jag meddela att jag valde Jared Leto (av den busenkla anledning att jag och co. har pratat om honom under hela dagen, generande nog xD).
Kul att låtsas lära känna en främmande person. Jag tänkte mig att vi skulle föreställa oss att vi dansade med denna person som vi hade valt. Det kändes som ett ganska logiskt val. Men nej, då säger våran tränare/instuktör/lärare/dansledare att vi ska lära känna den här personen genom och ta på dem. Jaha? TA på dem? Oke~ej. Jag tar väl och hälsar och skakar hand. Sen skulle vi ta på en annan kroppsdel. Så jag klappade väl axeln då. Och en ny kroppsdel. Okej, känna på hans hår? :'3
Sen skulle vi kramas. Lite myspys så här på en måndag. I en sal med tjugo andra pers. Och myspyset är ju med ett fantasifoster också XD Men jag kan väl göra det också, kramas är ju mysigt, även om det kändes ganska skumt att krama luft.
Efter det kunde vi återgå till att känna på "varandra" (känna på luften och låtsas att luften kände på oss). Ja, man kan ju göra lite dansliknande rörelser samtidigt som man håller Jareds händer? Det är ju mysigt 8D

"Nu märker ni att den här personens hela kroppsvikt hamnar på er."

WHAT? Försöker han lägga sig på mig eller vad? Vi STÅR ju upp! ;_;
Lite krångligare blev det när vi skulle lägga våran kroppsvikt på den vi tänkte på. Luta oss mot luft. Och sen, gå ner i golvhöjd och som tur var tog det slut efter lite tafsande på luften, för jag hade inte velat höra ett till "nu känner ni personens kroppsvikt på er igen".

Jag måste erkänna att det var lite kul faktiskt. Lite generande, men det gjorde ju inte så mycket eftersom jag antar att det bara var tränaren/instuktören/läraren/dansledaren som såg på.


Fredagen den 13:e my ass!

Det är banne mig söndagen den 15:e det inte går bra för mig >_>

Först; Insikt om TVÅ nationella prov den kommande veckan, tisdag och onsdag. Som jag mer eller mindre inte har någon aning om vad jag ska göra för någonting till. Well, that sucks.

Sen, kommer jag på att jag gärna skulle vilja skicka ett brev till USA och sedan få ett svar tillbaka, så jag kollar upp vad det är jag behöver göra. Jag ska inhandla kuvert, skriva ett brev som jag stoppar i ett av kuverten och sedan ett annat i, med min adress på. Sedan ska jag även stoppa ner IRC (som man på svenska så fint kallar Internationell Svarskupong). Tja, var får man tag på dem då? På Posten.

Eller...?

Nej, för när Posten gjorde om och slutade vara riktiga Posten så slutade de sälja IRCs. Så man kan inte köpa dem. I hela Sverige. Nej, nej, jag måste IMPORTERA. Från Danmark. Mysigt, eller hur? För att sälja Internationell Svarskuponger i Sverige, det går ju bara inte?

Hoppas att det är värt besväret. För tydligen lär jag också få vänta tre månader på ett svar också.


Matematik E

Här sitter jag för tredje dagen i sträck (på Kulturens Hus i Luleå om någon undrade) och läser matematik som en duktig flicka inför provet.

...

DET SUGER FÖR ÖVRIGT! Q_Q

Gosh, vad jag längtar till helgen då jag har alla prov avklarade och dessutom långhelg då man är ledig på måndag. Jag tänker nog skippa Street-dansen så jag får umgås i Övertorneå med min familj. Jag kan ju alltid hoppas på att den är inställd, annars får Jonna och Linda visa mig hur kombinationen är sen. Jag är faktiskt JÄKLIGT inställd på att skippa dansen på söndag.

Jag förstår inte riktigt hur Erika klarar av att vara utan sin familj så mycket, för jag verkar då inte klara mig en vecka. Det kanske blir enklare med tiden? Eller så är det för att hon har Tim där. Och kvar sitt rum hemma (vilket inte jag har nu).

Nåväl, nu ska jag plugga, inte blogga. Bye.


All Hallows Eve (ja, jag vet väl inte vad det heter!)

Igår var det Halloween-fest hos Linda. Där fanns det en läskig clown, en nörd, en zombie-brud, en dykare, en pirat, ett trafikoffer och en manwhore. Ibland så fanns Jokern där också. Kan ni gissa vem jag var?

Det spelades SingStar och Hon Slukades Av Vargen. Sen var det lite Mario-dansmatta också, som var bland det skummaste jag varit med om xD Av någon anledning så hade jag huvudvärk mer eller mindre hela kvällen, men det märkte jag inte av så mycket.

Av den kvällen lärde jag mig två mycket viktiga saker som jag kan ha stor nytta av i framtiden:

     1. Fejk-blod av sirap och karamellfärg (det finns alternativt fler ingredienser, men inte vad jag kommer ihåg) är kladdigt och skall inte has i hår eller på kläder, det är jobbigt att få bort.

     2. Fejk-blod vill man inte ha i hår eller på kläder. Inte heller i ögonen, eftersom det svider SOM FAN. Kan alternativt orsaka blindhet, det har vi inte provat.

All in all var det hilarious. Men nästa år satsar jag på riktigt fejk-blod. Eller en outfit som inte kräver något blod.


RSS 2.0