.801 Up and down

Idag har varit lite till och från kul. Det började lite stressigt med att jag funderade på att skippa svenskan, men sen bestämde mig för att inte göra det och därmed fick jag skynda mig ordentligt. Så skola med svenska och engelska innan vi vandrade upp (okej, vi åkte hiss) till sjuan och jag stötte på Edward (nej, inte stötte på som i ragga på, utan mer som i se) och Jonna var ju bara tvungen att göra Den Där Minen som man måste ge folk när de gillar någon.
Sen så spenderade jag lunchen med Linda och pratade om relativt deprimerande saker i överlag (vilket är deprimerande) och såg på Edward som ett jäkla våp.
Så sprang vi - jag och Linda - på stan och köpte glass och PB-killen sa "Hej så länge" till mig. Fast egentligen så sa han "Jag slänger kvittot?". Synd att inte jag också får höra dåligt när det vankas att höra sådana saker D:

Lite mer spring och lite mer lektioner och sedan så gissade vi personer på idrotten för att vi hade HLR-examination, men vi hann inte göra något. Sen köpte vi lite mer glass och sen så åkte jag hem med lycka i själen för PB-killen, han är minsann riktigt söt. Och ser ut att passa ihop med mig tydligen.

Sen kommer jag hem och det är ett mindre krigsfält men det hela går över när de yngre syskonen försvinner iväg åt varsitt håll och jag får sitta ifred och se dokumentären om den gravida mannen. Som var exidingly (som säkert inte stavas så) good. Självklart blev jag arg på allt folk som var hatiska mot dem.

Sen så bakade jag ett par muffins också, som jag ska ha med på picknicken imorgon som jag ser fram emot jättemycket :D Det ska bli la göra kul (sagt med grov göteborska)~ Jag sitter och är helt pirrig och hoppas VERKLIGEN VERKLIGEN att det blir JÄTTEbra väder imorgon. Varmt och klar himmel och ingen blåst hoppas jag.

All in all var dagen ganska wünderbar, så den passar väl in på "Wünderbart"-kategorin. Nåväl, nu ska jag och passa muffinsen, så att ingen snor dem ifrån mig. Bye bye~

.800 Confessions of a Teenage Mind

Det blev inte mycket till erkännande, presentation, insikt eller vad man nu ska kalla det, som jag hade tänkt att det skulle bli idag igår. Men, däremot så sa jag någonting om hur jag känner till någon och det är värt någonting.

Det känns lite odd att jag inte säger face to face ändå, det känns lite taskigt. Fast samtidigt så vet jag ju inte riktigt hur jag skulle reagera på deras reaktioner om jag sa det rakt ut, så det kanske är bäst att ta det såhär.


I vilket fall som helst så har jag berättat nu. Direkt, via msn och via telefon. Och jag känner mig som återigen lättad och glad över att jag har så bra kompisar.

Och det hela handlar om att jag mest troligt har -positiva - känslor för Edward (som är en pseudonym, eftersom att jag inte vill berätta vem det faktiskt är). Och det är nog faktiskt allt.


.799 Hus i Helvete

En jogging tur senare, fyra kilometer senare och en timme senare så skriks det fortfarande i huset. Det har hunnit bli drogkonfrontationer också, och jag vet ärligt inte vad jag ska tro. Helst av allt skulle jag vilja ut och springa igen, men jag orkar inte. Min energi gjorde jag av med när jag var ut och joggade nyss, så jag får väl helt enkelt ta och spränga trumhinnorna och tänka på någonting lyckligt.

Som Romeo om trettio kapitel. Eller alla noveller jag har i huvudet som jag inte fått ner än. Eller... Äh, jag vet inte, mitt huvud spränger och mina tarmar känns som om de ska käka sig ur min mage. Samt att benen värker de med.

Ps. Blir nog inget mer ikväll, eftersom jag vill spara inlägg 800 till någonting speciellt som jag vill säga ansikte mot ansikte till vissa personer innan det åker upp här, okej?


.798 Helvetet släpper lös

Herre min je.

Det är väldigt tröttsamt att sitta hemma just nu och jag gör ändå absolut ingenting. Anledningen är att Matilda känner att hon måste stå och skrika hela tiden, bara för att hon inte får som hon vill. Ärligt talat förstår jag varför hon inte får som hon vill, hon har ingen som helst anledning att gå i Boden. Och sen försöker hon stå och säga att det är värre att gå i Luleå än i Boden för det finns mer droger, sprit och killar där ändå.

Hon är verkligen en fundamentalist. Det känns som att prata med en vägg för det mesta. Hon vägrar lyssna på vad man säger. Visst finns det säkert mer av allt hemskt i Luleå, det borde det göra, det är en större stad, men guess what? Det går också fler bussar mellan från Luleå än Boden hem hit. Relativt mycket enklare att hålla koll på vad hon håller på med då hon inte kan skylla på att hon har missat en buss, för nästa går timmen efter.

Usch, det är ju nästan så att jag vill att hon går i Boden. Då slipper jag henne i alla fall.

.797 No Edward in sight

Idag var det Nationella Prov i Engelska B och jag tror nog ändå att det gick ganska bra.

När jag gick till bilden, med Simon som jag hade lyckats dra med mig, upptäcker jag efter ett tag att bakom mig går minsann lilla Schimp, heeeeeeeela vägen till magasinen i Norra Hamn där jag har min lektion. In följer han också innan han försvinner när jag går upp för trapporna.

Jag är nästan klar med min målning på Bild och Form kursen och det känns underbart. SEN ska jag minsann ta hem alla bilder jag har gjort och jag vill faktiskt se dem. Samt slänga ett par stycken, de flesta är ganska dåliga. Men tomten saknar jag lite grann, den blev ganska fin.

And yeah; Jag såg ingen Edward på heeela dagen. Vilket känns odd.

.796 Red; Take It All Away

You've stripped me down, the layers fall like rain.
It's over now, just innocence and instinct still remain.
You watched me while I slowly disappeared.
I reached for you to save me: you were frozen in your fear.

Take it all away, take it all away, take it all away, take it all away.

Circling the pain inside my soul,
I reached inside your silence to steal what you won't show.
I try to find the answers in my fears,
But what was found is lost again as soon as it appears.

Take it all away, take it all away, take it all away, take it all away.

I'm breaking, I can't do this on my own,
Can you hear me screaming out? Am I all alone?

You take away, you take away, you take away, you take away, you take away.
You take away, you take away, you take away, you take away, you take away.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Jag måste nog säga att det här är min favorit ifrån REDs nya skriva Innocence and Intinct. Helt awesome hjärtskärande sång och texten är ju också underbart störd. Vacker, vacker, vacker.

.795 Joey

Joey: "Hey, do you wanna go and get a coffee?"
Sonya: "No, thank you. That would be... how do you say? Social suicide."

.794 Pas-de-quatre


  19.47.
  Emil hade ingen aning om varför han fortfarande befann sig i den röda tegelhusbyggnaden på femte våningen. Ingen aning alls. Han fyllde ingen funktion som helst, om man bortsåg från det faktum att han var alldelens utmärkt på att ta upp en sittplats i soffan. Där hade han mer eller mindre suttit sedan han hade dragit på sig en mössa, så att ingen skulle se det rosa håret, kring fyra-tiden. Vid det här laget så hade mössan blivit avsliten och Philip hade till och med ägnat tre minuter av sin tid till att göra en fläta i hans hår, och därmed bevisat att Johannes hade haft; Han drog verkligen ordentligt hårt när han flätade.
  Numer var det fler än bara de sex personer som befann sig i den lilla trean för tio timmar sedan. Tio timmar. Det kändes som tio dagar. Tiden gick alldelens för långsamt. Antalet olika ansikten han hade sett sedan klockan slagit fem var minst tjugo olika. Förutom de sex som han sett innan. Sedan fanns det även ett par tvillingar som hade trott var en och samma person sedan han sett dem stå bredvid varandra. Så hade han trott att han såg dubbelt.
  19.48.
  En kille satt bredvid honom och försökte hålla en utdöende konversation vid liv så länge som han kunde. Stackarn. Emil hade förmodligen inte sagt någonting på en kvart. Det kändes som om han inte hade öppnat munnen på flera timmar, men förmodligen hade det bara gått en kvart. Självklart var stackarn full också.
  "Och sen kastade hon ut mig, fattaru? Hon kastade ut mig, bara så där. Men sen när hon inte var full så ändrade hon sig, bara så där. Fattaru?"
  Emil nickade. "Jo..."
  "Och vet du en annan sak? Du ser ganska cool ut i det där håret också" sa killen. "Ganska bög och det, och väldigt tjejig, men ganska cool. Jag tror du är den enda killen som kan ha rosa hår, fattaru?"
  "Mm..."
  Killen vände sig åt det andra hållet. Emil antog att kommentaren var som ett slags 'okej, den här konversationen var trevlig, men nu är den död, vi hörs sen'. Så han reste sig, sträckte på sig smått. Om han satt kvar längre skulle han säkerligen få sittsår och det var inte alltför lockande. Det räckte med de skador som han redan hade.
  Han försökte se sig om efter Christian, det var trots allt hon som var anledningen till att han fortfarande var kvar där, sedan sist han hade försökt gå i alla fall. Nu visste han inte ens var hon var. Men han ville ändå stanna kvar, han ville prata och lära känna henne. Det var väl trots allt därför som han redan hade stannat kvar i lägenheten i de där tio dagarna? Men samtidigt så ville han inte stanna kvar där och ha ytterligare en hjärndöd konversation med någon som han inte hade pratat med nykter någon gång. Dessutom ville han inte riskera att någon försökte tvinga i honom någon högst tvivelaktig dryck.
  Emil drog handen igenom sitt hår, han kunde skymta den skrikande rosa i ögonvrån trots den dämpade belysningen, såg sig omkring återigen. Ingen Christian i närheten. Han suckade, bestämde sig för att han inte orkade söka runt efter henne i lägenheten. Hade han otur skulle han väl lyckas dra på sig en av de där konversationerna i alla fall. Så han bestämde sig för att dra sig undan till ett av de två sovrummen, som han misstänkte ändå skulle vara tomma av någon anledning, öppnade tyst dörren och fann det första rummet, till sin förvåning och lycka, lugnt i sin tomhet.
  "Vad vill du?"

.793 Romeo och spring

Ja, nu har jag nästan minsann skrivit klart kapitel arton av Romeo. Och det är minsann mer än en halv sida också, som jag sa till Sofia att det var. Jag ska försöka skriva klart det ikväll, men vi får väl se hur det går med det. Kanske kanske, det verkar ju gå ganska bra faktiskt.

Nu har jag börjat jogga också, några gånger i veckan. I kväll var jag och sprang lite, som tidigare i veckan. Får väl se hur länge jag håller igång med det. Länge hoppas jag. Ska försöka få fettpåsen på magen att bli en muskelkaka istället. Eller i alla fall bli en mindre fettpåse. Och jag som inte brydde mig om sådant förut.

Här får ni lite Emil i alla fall. Jag vet att alla förmodligen har sett den, men det skadar inte med en påminnelse eller vad man nu ska kalla det. Måste rita en beautyshot på honom. Ska nog göra det imorgon, när jag ändå (inte) har tid.

Godnatt.


.792 Bring Things

Ibland blir det lite fail när jag ska hoppa mellan Sofias blogg och Jonnas Bring Danger och då ser det ut såhär ett tag:



.791 Roleplaying failed

Igår kväll så försökte David och Simon övertala mig att komma till Persön och rollspela. Till en början sa jag nej, men sen så orkade jag väl inte säga emot och jag ville ju inte egentligen heller stanna hemma och läsa Dracula så det blev ett ja tillslut.

Väl där så blev det dock aldrig ett rollspel. Däremot så blev det mycket springa på skolgården och sitta och snacka och en hel del bråk. Mina armar är numer täckta utav bläcksträck som jag hoppas åker bort innan imorgon. Nåväl, jag ska ju basta idag så då far det säkert bort. I alla fall Fjortis for life <3 som David så snällt skrev dit.

David verkade väldigt nöjd med sina bedrifter igår i alla fall. Gå och mucka gräl med fulla 20plusingar. Jag är lite besviken på honom faktiskt. Nåja, ingen kom till skada, så det är ju ingen fara. Och jag fick inspiration till att skriva en novell. Om än att jag kom på att den blev förskräckligt lik scenen i Twilight då Bella håller på bli antastad av flera män och att jag därför inte kan använda den av två anledningar.

Blä.

Men nu är jag hemma i alla fall och skall skriva klart den sista sidan på nyaste kapitlet av Romeo.

.790 Red; Nothing and Everything



Enemy, familiar friend
My beginning and my end
Knowing truth, whispering lies
And it hurts again

What I fear, and what I try
The words I say and what I hide
All the pain, I want to end
But I want it again

And it finds me
The fight inside
Is coursing through my veins
And it's raging
The fight inside
Is breaking me again

Still the same, pursuing pain
Is it worth all I have gained?
We both know how this will end
But I do it again

And it finds me
The fight inside
Is coursing through my veins
And it's raging
The fight inside
Is hurting me again

And it finds me
The war within me
Pulls me under
And without you
The fight inside
Is breaking me again

And it finds me
The war within me
Pulls me under
And without you
The fight inside
Is breaking me again

It's everything
It's everything
It's everything
It's everything

.789 Babysitting

Jag känner mig relativt lycklig. Min tröja STINKER parfym på grund av Matilda och dessutom så måste jag agera barnvakt åt henne också, så om inte hon kommer tillbaka hem på typ tjugo minuter så måste jag ringa och skvallra för mamma och pappa. Det hela känns väldigt underhållande.

Sen är jag lite besviken på dramat Zettai Kareshi (Absoloute Boyfriend) för de har gett Soushi en helt ny personlighet, den utspelar sig inte längre på en skola och Night är inte snygg. Okej, det där med att Night inte är snygg kanske man inte kan göra så mycket åt, för det finns trots allt folk som tycker att skådisen är snygg.

Nåväl, jag kan i alla fall sitta och lyssna på Reds nya skiva (på youtube >3>) och den är ju bra.

.788

Idag har ingenting speciellt hänt. Fast vi åt lite glass och kollade på Edward som sprang fult (men i en helt annan ordning och med flera timmars mellanrum).

Sen när dagen var slut så sprang jag och Linda runt och åt glass och kollade på söta pojkar. Fast vi såg inte så himla många, vilket var tråkigt. Men sen så var PB-killen på Pressbyrån (duh) och vi köpte en Loka av honom. Och sen åkte jag hem och lagade pizza. Nu ska jag väl gå och spana in min mormor och morfars nya husbil.

.787 Yuki Eiri

Jag har visst glömt att nämna att jag ska cosplaya Yuki-san från Gravitation i sommar på ett Luleå-konvent (typ). I alla fall på min blogg så att hela världen fåra läsa det efter tycke. Nåväl, nu vet ni det. Här får ni se lite bilder och komma i stämning. Jag själv tänkte läsa om mina böcker.



.786 Sport

Idag har varit en underlig dag, faktiskt. Underligare än våra andra dagar, som brukar vara ganska underliga dem med. Men den här var underlig på det sättet att den egentligen inte var så underlig. Lite lektioner och lite prat och ganska många diskussioner om en viss person och lite klottrande här och var. Bland annat på Linda, Lindas block, mig, mitt block, Jonna, Jonnas mattebok och bänkar.

Vi fick varsin fin mustach (ja, mustach) också, utom Sofia.

Sen hade vi idrott och den var inte särskillt ansträngande.

Ja, jag ska väl sluta ordspy och nämna det underligga.

Jag fick MVG på ett prov. Muy bien. Eller; Muy bueno. Fast det var ett teoriprov i idrott, områderna var ergonomi och kost. Vilket gör det hela mycket udda. Och sedan kände jag mig väldigt idrottig som sprang omkring och hade på mig min sportbag och allting kändes så fel.

Nåväl, vi har haft lite mer diskussioner och det visade sig att alla tror att jag inom en viss framtid kommer att vara som Sofia och Jonna, head over heals. Fast inte för Stig och Arne. Nåväl, vi får väl hoppas att det inte blir så.

Ursäkta mina otroligt icke-intressanta blogg-ämnen. Jag skola skärpa mig. Typ.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

PS. Jag trodde helt ärligt att det var fredag idag när pappa började prata om morgondagens middag. Pinsamt.

.785 Ångest

Jag har ångest. Över vad kan jag bara tänka mig. Men det känns väldigt konstigt och annorlunda, spciellt eftersom att det var ett tag sedan och jag inte egentligen har en riktig anledning att känna ångest. Vilket gör mig irriterad också. Men ångesten tar över.

Nej, nu ska jag ta och skärpa mig. Eller så ska jag bara ta och träna inför stadsmaran. Okey, who am I kidding? Nej, jag ska och strunta i Grey's Anatomy (för det ser jag ändå aldrig på) och gå ut med hunden eller något. Så jag kan fundera över hur fan jag ska bli kvitt ångesten så snabbt som möjligt för det är bara en inbillning, så det så.

.784 Bang Bang (My Baby Shot Me Down)

Av någon anledning så fick jag Bang Bang på hjärnan. Den är visserligen ganska bra tycker jag, men jag förstår som inte hur jag kom att tänka på den, jag har inte hört den på evigheter.

Nåväl, jag blev riktigt inspirerad till novellen jag ska skriva till gestaltningen, så den förde med sig någonting bra ♥

.783 So You Think You Can Dance

Jag ska absolut aldrig se på SYTYCD. Då får jag bara för mig att jag vill ha en dansare. Vilket gör att jag får för mig att jag kan få en också. Dvs tills jag inser att det inte finns så många manliga, attraktiva dansare i Luleå. Som dansar contemporary. Fast jag har å andra sidan inte sett en enda manlig dansare i Luleå heller.

Awesome, right? Dumma dansare...

Jag vill ha Neil~




.782 You haunt me

Ja, jag har kommit fram till att jag aldrig, aldrig någonsin igen ska säga "Jag har inte sett honom på hela dagen" om någon och låta lycklig. It's doomed to fail.

Idag sa jag till Jonna så om en viss Edward och tyckte väl att det var mer eller mindre att det var ganska skönt. Självklart så ska man inte säga så, för det är ganska uppenbart vad som händer då - som jag sa.

Vad tror ni inte händer när jag är på väl från bilden, har lite bråttom till bussen? Jo, jag går över vägen vid Kulturens Hus och åttan kör förbi mig. Jag ser en röd jacka och spretigt blont hår. Meeen neeeeeeeeeej, det kan ju inte vara han, det var ju åttan och helt fel håll. Ska han och hälsa på Sofia eller? Okej, kanske inte.
Så fortsätter jag mig att skynda till busstationen och när jag kommer upp vid shopping står åttan där och jag har fått en ENORM sten i skon (jag är fortfarande öm i fötterna ;_;) så jag måste stanna och plocka ur den och då ser jag att det visst var Edward.

Crap. Där försvann min Edward-fria dag. Nåväl, imorgon är en ny dag.

.781 NarutoDreamfic Characterlist

Ordning dom skapades
Endoh Keitari - Konoha - Genin
Endoh Hirai - Konoha - Pensionerad ANBU-leader (x'D)
Amadare Tokou - Suna - Chuunin
Amadare Kouya - Suna - Kazekage
Taikou "Ray" Urayamu - Yuki - Jounin
Jihaku Shizanji - Konoha - Civil

Rank efter ren stridskapacitet
o Amadare Kouya - He's a Kage, dammit! Det är meningen att han är über-mindblowing-overpowered, typ. Haxx på Ninjutsu och har någon scary I-can-control-thunder-lightning-and-rain-jutsu som man förmodligen inte vill stöta på.
o Taikou Ray - Han är jounin, har någon episk teknik som jag inte kommit på vad det är än. Dessutom lyckas han hålla schack på Yasashii och Uruyuu och så måste man vara stark.
o Endoh Hirai - Skulle ha klått upp Ray om det inte hade varit för att han har nedsatt användning av sin högra arm och högra lungan har kolat. Och för att han inte har utfört ett uppdrag rankat högre än C på typ tio år.
o Endoh Keitari - Well, hon har bara haft riktigt otur när det gäller gradering till Chuunin. Sen var det ju det här med hennes temperament också... Men egentligen är hon en ganska skicklig ninja, har till och med en egen super-teknik (som hon visserligen inte riktigt bemästrar utan att halv-dö, men men...).
o Amadare Tokou - Face it, den här pojken har knappt någon talang för sitt yrke och enda anledningen till att han har lyckats få sin rank är förmodligen för att hans farsa är Kage. Men man vet aldrig...
o Jihaku Shizanji - Hon är civil dammit. Hon har tur om hon överlever ett slag i magen.

Theme songs
o Keitari: Until the end - Breaking Benjamin
o Hirai: Beautiful - Thornley
o Tokou: Hear me now - Framing Hanley/.45 - Shinedown
o Kouya: From yesterday - 30 Seconds to Mars
o Ray: Long day - Matchbox 20
o Shizanji: Good enough - Lifehouse

Om dom skulle ha haft ett yrke i nutid
Keitari: Förmodligen skulle hon vara någon bråkig high school student, en värsting som sprang runt och muckade gräl med de flesta. Kanske till och med att hon skulle vara populär bland flickorna, hon ser trots allt väldigt androgyn/manlig ut x3
Hirai: Lågstadielärare, helt klart lågstadielärare.
Tokou: Dagislärare? x3
Kouya: Skulle förmodligen vara en egenföretagare. Stort och framgångsrikt företag och högt uppstående i samhället. Om inte annat kanske en blivande presidentkandidat (inte i Sverige då ^.-) eller liknande?
Ray: Han skulle fungera alldelens utmärkt som dagislärare, faktiskt x'D
Shizanji: Hon skulle förmodligen syssla med att jobba i en blomsterbutik, precis som hon gör nu.


.780 Bangs

Jag funderar på att skaffa lugg igen. Det har jag gjort nu i... fem och en halvtimme. Men jag är ändå inte helt säker. Om jag skulle ångra mig sen skulle det vara ganska jobbigt. Men men, ni kan väl ge er åsikt? Så här har det sett ut en gång i tiden (ignorera gärna det faktum att jag ser ut som en anorektisk pojke på den vänstra);

   

.779 Scaredy cat

Idag skrämde jag Sofia så att hon skrek som en tjej, vilket i och för sig var ganska taskigt, men väldigt underhållande. Speciellt eftersom att hon gjorde det precis när Asymmertiska killen skulle gå förbi med sina kompisar.

Så imorgon tänkte jag gottgöra henne lite genom att visa henne en fin bild. Som jag lovar är fin. Eller i alla fall hoppas är det. Eller fin är den nog, men den ska då inte vara läskig. Faktiskt.

Nåväl.

Vi fick höra lite om att vi nu mer kommer bara ha Gestaltningen på måndagar. Typ. För att det faller bort så många fredagar. Ungefär som med idrotten i ettan. Men det är bara ett par veckor. Fast å andra sidan är det bara sju veckor kvar av skolan nu, wiee~

.778 I Will Derive

Jag tycker faktiskt att jag har varit awesomely duktig som har räknat mycket matte. Fast å andra sidan så har jag fuskat och bara ringat in hälften (så gör jag dock alltid, eftersom jag inte kan få nog motivation att räkna om jag sitter och inser att jag måste räkna 112412 tal för att komma ikapp).

Däremot känner jag mig duktig då jag klarade av ett tal helt själv som Bögen hade gjort ett frågetecken efter. Jag känner mig grymt stolt över det, så ni behöver inte komma och säga massa negativa saker nu som att "amen, han kanske kunde den sen" eller liknande saker. För då kanske jag blir arg och väntar en vecka med att lägga upp kapitel arton (av Romeo) som jag skriver klart idag QwQ

Så det så!

Om ni har tråkigt kan ni kolla på den här (<-- Länk). Den gör en alltid på gott humör. Det är dessutom enda filmen vi har fått se med Kent.

.777 Zeitgeist & Zeitgeist Addendum

Världen är på väg åt helt fel håll. Att makt och pengar korrumperar visste vi redan, men hur många är egentligen medvetna om hur illa det är? Det är svårt att förklara, men sedan finns det personer som tagit sig tid till att göra försök till att öppna folks ögon. Jag tvekar inte att hjälpa dem genom att lägga upp länken till deras hemsida under mina länkar (och även här, för de lata jävlarna som "inte hittar") och dessutom båda filmerna som finns upplagda på youtube. Ni får dock skynda er, för YouTube gillar av någon anledning inte ZeitGeist. Hm...

But for the love of mankind, se filmen!



.776 Assassins Creed II



Först vill det inte komma längre än såhär. Men sedan....!



Kom igen;

http://assassinscreed.uk.ubi.com/assassins-creed-2/teaser/

I know you want too...!

.775

I hast been very goot. Jag har faktiskt lyckas räkna några tal nu, så jag tycker att jag har varit väldigt duktig, så pass duktig att jag tyckte att jag skulle få uppdatera er lite grann samt kolla runt lite grann.

Men nu ska jag återvända till matteboken. Bye~

.774 Matte, fysik och snälla Dracula! Döda mig! Q_Q

Jag har mer eller mindre insett hela veckan att jag måste plugga fysik och matte. Vilket jag mer eller mindre inte alls gjort på hela veckan. Och det suger. Eller det gör så att jag suger.

Men att jag skriver det nu påminner mig även om att jag inte har läst någonting på Dracula heller. Vilket skulle vara klart nu i veckan (trots det underbara påsklovet vi har just nu). OCH NU SUGER JAG GENAST ÄNNU MER Q_Q

Oh gosh, jag har verkligen inte alls tid att bara sitta och svamla vid datorn. Men jag VILL INTE räkna. Varken matte eller fysik. Men jag vill inte heller sitta och läsa Dracula (av någon anledning). Jag vill inte göra någonting hjärnstimulerande, jag vill bara sitta och jäsa. Är det för mycket begärt av världen att låta mig jäsa och inte göra någonting? Eller i alla fall ge mig någonting för att inspirera mig till att räkna?

...

Nähäpp, ingenting hände.  Så jag misstänker att jag får sitta och försöka plugga utan någon inspiration.

.773 Ps. I love you



Pictures of you - pictures of me - remind us all of what used to be

.772 Lagens korta arm

"Varför står det Assasin? Det stavas väl ändå A-S-S-A-S-S-I-N?"

"Vet du?" Kyan vände sig emot henne och tog ett lätt tag om en blondhårtest, ett flin lade ut sig över hans läppar. "Det är en ganska rolig historia faktiskt...!"


---


"Kom igen, det blir kul! Det skulle passa dig!"

"Nä, jag vet inte..." Kyan såg skeptiskt på sin väldigt glada, väldigt fulla, vän, samtidigt som han försökte hålla sig stående. Det hade blivit ett par drinkar för mycket den här kvällen. "Det kommer ju aldrig gå bort."

"Ämen, va fa~an Kyan! Du har ju redan en tatuering!" Hannes klappade hårt till honom på axeln, som för att visa honom var evighetsmarkeringen satt. "Kom igen, du är väl inte en fjolla?"

"Det är ju inte därför jag tvekar."

Kyan tog ett steg, trottoaren försvann och han föll till marken. Han reste sig snabbt upp och både han och Hannes kunde inte låta bli att brista ut i skratt. Ett par glas för mycket, var det, ja!

"Äh, nu är vi ju ändå här!" Vännen armbågade honom lätt i sidan. "Jag betalar!"

"Fine. För att du betalar!" Den rödhårige drog till sig sin vän och pressade sina läppar emot dennes. Ett par glas för mycket och en vän blir mer än en vän. Inte första gången heller.


---


Kyan betraktade sin överkropp i spegeln. Fyllans glada ansikte hade försvunnit ifrån honom som om det aldrig hade varit där.

"Vad fan är betydelsen med det här?" Han vände sig emot Hannes och tatueraren. Vännen vred sig oroligt i stolen. Han hade sett Kyan arg, knappast så här arg, men arg. Han visste vad som kunde hända. Vad som skulle hända med tatueraren.

"Kom igen, Kyan, lugna ner dig, det var ett miss..."

"LUGNA NER MIG?" På ett ögonblick så stod han framför den mörkhårige och fingrarna slöt sig hårt kring dennes hals. "Jag sa att det ALLTID skulle sitta kvar på MIN KROPP! Och vad gör klåparen då om att inte stava det FEL? Vilken jävla analfabet som inte kan stava det rätt!"

"Hörru, du skulle ha sagt någonting om att det var felstavat innan jag började...!"

Tre skott, två döda kroppar, en felstavad tatuering.

"Fan också."

Kyan torkade bort blodet som skvätt på hans .45a. "Måste du gå och reta upp mig sådär helt i onödan? Det fattar väl vem som helst att de frågar om det är rättstavat eller inte?"

Han klev över liken, ut ur rummet och ut ur shoppen. Brydde sig inte speciellt mycket om någon skulle få höra om vem som hade begått brottet, han skulle förmodligen berätta det själv till de flesta.

Nåväl, det fick gå som det går. De flesta i staden var ändå vana vid att det dog folk oförklarligt.


---


"Du skojar väl med mig, Kyan?" Blondinen drog sig undan, omärkligt för henne, men han lade handen försäkrande på hennes lår och log kort.

"Vad du än vill."


.771 Bleed no More




.770 Och jag gillar att snuggla med blonda killar

Idag vaknade jag halv tio, jag tycker att det är ganska tidigt faktiskt. Men jag kände mig inte så hurtig, så jag steg inte upp förrens halv tolv x3

Nu har jag ingenting annat att skriva heller.

Eller jo!

Jag hade återigen en ful dröm. Jag var på gamla OBS! (numera Coop Forum), men det hette Ica Maxi (vilket är otroligt ful bara det). Men sen så visade det sig att det inte var en stormarknad, utan Anakin Skywalkers bostad. Detta var efter han hade blivit ond, fast sen hade han blivit god igen (ungefär som att tiden hade spolats tillbaka, men allting hade ändå hänt). Sen så sprang han och jag runt tränade i hans enorma vita sovrum innan vi låg och snugglade i hans säng.

Och jag har ingen aning om varitfrån jag får alla killar. För några månader sedan så drömde jag om Ryan Philippe och nu Anakin. Och jag har inte ens sett en Star Wars-film på länge.

.769

Hulken var fin. Eller tja, den var bra och Edward Norton var fin.

Men det var inte det jag tänkte säga och jag har banne mig ingen aning om vad jag tänkte säga nu *pout* >3> Nåja, jag får skriva om jag kommer på sen och så hamnar det här inlägget under "Ordspyerier".

.768 Sammanträffande?

Som jag sa till Sofia;

Vad är oddsen för att jag köper en mangatidning, som innehåller en manganovell om en tjej som firar valborg och stöter på killen som hon är kär i när hon söker efter sina kompisar och att den killen bara råkar heta samma sak som Edward?

Precis.

Och som jag sa till Sofia;

NEJ, det betyder INTE att jag är kär i Edward.

Så, vi har tre alternativ. 1. Jag har otroligt dålig karma. 2. Ödet/Gud/Vad som nu styr gillar att jävlas med mig eller 3. Allting är bara ett skumt sammanträffande.

Nåväl, nu ska jag kolla på Edward NORTON i Hulken. Bye~

.767 Lily Allen; Fuck you



Nu ska vi se om (främst) David kan gissa vem den här låten handlar om. No peeking!
__________________________________________________________________

Look inside, look inside your tiny mind, then look a bit harder
Cause we're so uninspired, so sick and tired, of all the hatred you harbour
So you say it's not OK to be gay, well I think you're just evil
You're just some racist, who can't tie my laces
Your point of view is medieval

Fuck you (fuck you)
Fuck you very very much
Cause we hate what you do and we hate your whole crew
So please don't stay in touch
Fuck you (fuck you)
Fuck you very very much
Cause your words don't translate and it's getting quite late
So please don't stay in touch

Do you get, do you get a little kick out of being small-minded?
You want to be like your father, it's approval you're after
Well that's not how you find it
Do you, do you really enjoy living a life that's so hateful?
Cause there's a hole where your soul should be
You're losing control a bit
And it's really distasteful

Fuck you (fuck you)
Fuck you very very much
Cause we hate what you do and we hate your whole crew
So please don't stay in touch
Fuck you (fuck you)
Fuck you very very much
Cause your words don't translate and it's getting quite late
So please don't stay in touch

(Fuck you, fuck you, fuck you)
(Fuck you, fuck you, fuck you)
Fuck you

You say, you think we need to go to war well you're already in one
'Cause it's people like you that need to get slew, no one wants your opinion

Fuck you (fuck you)
Fuck you very very much
Cause we hate what you do and we hate your whole crew
So please don't stay in touch
Fuck you (fuck you)
Fuck you very very much
Cause your words don't translate and it's getting quite late
So please don't stay in touch

.766 "May you descend to hell!"

Har du någon aning om hur många ilskna blickar jag fick på mig när jag gick förbi hans bord för att komma till Ohlssons? Det var som att de sa till mig: "Du skola brinna i helvetet för ditt häderi, å du kvinna som icke slutar andas i Den Mäktiges närhet!"

- Jag, i samtal med Sofia om Dannys fangirls.


.765 Nionde maj~ Q_Q

Nionde maj är bokat. Så det så. Och jag tänker stå och hänga på låsen. Med Sofia, det har jag bestämt här och nu. Det är bäst för Linda och Jonna att de också är med då.

WIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE~ (T_T)b

Oj, jag borde kanske nämna att det är EMD vi ska hänga på låsen för?



Jag har copyright på bilderna, faktiskt. För jag tog dem HELT själv.

.764 Wunderbart vader~

Och här var det alldelens underbart väder. Om man vill ha en snöstorm mitt i april, det vill säga.

Underbart. Verkligen. Ni får väl se en bild om några timmar eller så.

.763 Och så levde idrottaren och esteten lycklig i alla sina dar...

Idag var jag riktigt hurtig. Jag har nämnligen stigit upp så pass tidigt att det känns som om klockan borde vara kring sex-sju (vilket innebär att jag vaknade tjugo i fyra, faktiskt).

I vilket fall som helst så har jag spenderat det mesta av dagen med att läsa yaoi och jag har kommit till en insikt; Idrottare och Bild-människor passar ihop. Vilket i och för sig inte betyder någonting alls så det så. Det gäller ju bara på killar ^____^

Nåväl, nu har jag fått ganska mycket inspiration till Romeo, så nu ska jag gå och koka korv.


Lookie, lookie; Sportfreak and painter <3

.762 Best of You

Jag har svultit.

Blött.

Andats.

Älskat.

Slagits.

Lyssnat.

Skrivit.

Skrikit.

Gråtigt.

Suttit sömnlös.

Jag har bevisat att man kan (över)leva på luft och kärlek. I alla fall i fyra dagar.

.761 The Haunting

Up on this hill,
In this uncanny house.
The wind makes this place creep,
Lights they are flickering.
The moon she is lurking,
The clock it stopped working - at a quarter past three.

There's something dancing,
Here in the shadows,
And I wish it were us!

You haunt me baby,
You haunt me here tonight.
You haunt me baby,
You haunt me here tonight.
Tonight.
Tonight!

Can't get your memory,
Off of my mind - my mind.
Just want your heartbeat, on top of mine - of mine.

There's something dancing,
Here in the shadows,
And I wish it were us!

You haunt me baby,
You haunt me here tonight.
You haunt me baby,
You haunt me here tonight.
Tonight!

Up on this hill,
In this uncanny house?
Your spirit I can't see,
But I still believe.
I can feel your breath on me!

You haunt me baby,
You haunt me here tonight.
You haunt me baby,
You haunt me here tonight.
Tonight!

Up on this hill,
In this uncanny house.

.760 E.P.I.C.

Jag har för första gången varit spelledare! Och det gick väl hyggligt. Jag hade världens mest epic intro fick jag sagt och jag gjorde bara beginner mistakes~

I feel very EPIC. Egoistic Person In Cheerfulmood. Okej, jag suger på att hitta på engelska ord på C:n så jag sätter ihop två ord till ett för att det typ ska funka.

Nåväl, jag känner mig epic. Och alla mina karaktärer var bishies.

Good night~

.759 Dance with the Devil

Goderafton, goderafton, så här på Långfredagen, precis innan avresan emot Blåkulla. Kvällens dans är reserverad till Djävulen själv.

Nä, men allverligt.

Nu har jag sedan nästan tjugofyra timmar befunnit mig i Hoff-Holmgrens residens.

Gårdagens afton spenderas med att se gamla Disney klassikerna Ringaren i Notre Dame, som för övrigt måste vara den mörkaste Disney-filmen ever - inte ens protagonisten får sin kvinna - samt Törnrosa som var mer våpig än vad jag faktiskt kom ihåg. Måste skydda mig själv genom att säga att jag inte har sett den på tio år x3

Sedan åts en ganska saltad middag, men väldigt underbar middag, lagad av frun i huset och vi hade underbara konversationer om bland annat kryddor. Mycket skratt och god mat.

Sen plågade jag Simon lite grann. David också.

Efter det sov vi lite, jag vaknade av att jag var dränkt i svett på bröstet - very odd indeed - så jag gick och tvättade av mig. Sova lite till, vakna med rejält ont i halsen och dricka en massa tea innan jag och David masade oss till Statoil och köpte halstabletter och coca-cola.

Sedan dess har jag suttit och ritat kartor, skrivit ner landinformation och strax skall jag börja med NPC:na och min egen karaktär. Förhoppningsvis så är jag klar med det hela tills rollspelet skall börja kring sex-sju tiden.

Sayonara~

.758 Svenska

Inget klassbyte för oss. Jag blir en A:are igen. David och Oskar kommer fortsätta gå i vår klass. Projektarbetet är stort och viktigt, fylla i formulär. Lena har flyttat till en liten etta i samma område som tidigare, men nu i ett rött hus på en annan gata. Och varje morgon har hon fårr leta runt efter något i någon låda. Också ska hon vara ledig vecka arton. Och kanske råkar vara ledig någon dag för hon ska bli mormor.

Jag har ingen aning om vad de där sista sakerna om Lena har med svenskan att göra.

.757 Some Day

In someway, I've failed you
But I just ran out of time



.756 Anberlin - Inevitable

Do you remember when we were just kids
And cardboard boxes took us miles from what we would miss
Schoolyard conversations taken to heart
And laughter took the place of everything we knew we were not

I wanna break every clock
The hands of time could never move again
We could stay in this moment (stay in this moment)
For the rest of our lives
Is it over now hey, is it over now

I wanna be your last, first kiss
That you'll ever have
I wanna be your last, first kiss

Amazing how life turns out the way that it does
We end up hurting the worst, the only ones we really love

I wanna break every clock
The hands of time could never move again
We could stay in this moment (stay in this moment)
For the rest of our lives
Is it over now hey, is it over now

I wanna be your last, first kiss
That you'll ever have
I wanna be your last, first kiss

Is it over now hey, is it over now
Is it over how hey, it's not over now

I wanna be your last, first kiss
That you'll ever have (that you'll ever have)
I wanna be your last, first love (that you'll ever have)
Till you're lying here beside me with arms and eyes open wide
I wanna be your last, first kiss for all time

.755 Trötthet

Jag vet inte vad som har flugit över mig. Jag har varit så otroligt trött de senaste dagarna, så trött och allting har gått så segt att det inte känns som några dagar utan några veckor. Några månader och några år. Oturligt nog har det bara känts som några år, jag har inte fått någonting gjort mer än vanligt.

Att springa runt och vara trött och pigg i berg-och-dal-banor är verkligen tröttsamt. Det gör att jag knapp orkar med någonting annat. Jag är lite pigg i skolan, mest på rasterna. Sen är jag trött på lektionerna.

Nåväl, nu ska jag ta igen det jag har missat med att läsa till Idrotts-teori-prov-helvetet. Fast jag har läst det. En gång i alla fall.

Jag kommer nog somna tidigt ikväll. Så får jag läsa det på bussen (det kommer jag inte, jag kommer att somna) och på svenskan (vilket jag halvgör, eftersom jag kommer sitta och snacka med alla hela tiden) och lite under lunchen (blir väl knappast av).

Godnatt~

.754 House

House är exceptionally good idag.

Har jag nämnt att jag gillar House? Och magiker? House och magiker är ju bara helt underbart. Och det är killen från Jordan, rättsläkare! Han är också underbar~

Åh, idag är en bra dag~


.753 HOOOOT~

Det har hänt igen. Det jag sa inte fick hända och ingen har någon som helst aning om vad jag snackar om x'D

Det har i vilket fall som helst hänt igen. Och ja, jag ska förklara precis vad det är som har hänt igen.

I have gone and fallen utterly and completely in love with a roleplayingcharacter of mine again. I know, I know, det är pinsamt >w< But hear me out (w00t för engelskan som tar över min blogg?)!

Kyan är helt underbar. Okej, han är en dryg, men ganska charmig demon som tar betalt för att ha ihjälp folk med sin specialtillverkade .45 Magnum och han skulle väl förmodligen kunna ha sex med allting på två ben som rör sig, men han är UNDERBAR~ Och jag förstår inte hur jag, lilla jag, har kunnat komma på honom. Så UNDERBAR är han.
Och Gud, så han ser ut OwO Om han hade funnits på riktigt, då hade han lugnt kunna få låsa in mig i en bur i sitt rum låta mig svälta ihjäl i mig egen smuts, så länge som han kom in och visade sig varje dag. Och kanske sin tatuering på bröstet också x3

Oh gosh. Jag är lite rädd för att ladda upp bilden på honom, så snygg är han. Dock har jag inte hunnit scanna in den än (he he he), så ni får inte se den förrens om några timmar, alternativt imorgon.

Vi hörs (såvida jag inte drunknar i mitt eget saliv)!

.752 Vampire Flowers

Här är bilden som jag målade till Tim i julklapp, som tack för den fina vampyr-novellen jag fick :'3 Och som jag sa till honom; Han är den första utanför min familj som får en akvarellmålning av mig. (Om någon undrade så är den undre bilden bara en närbild på blommorna, som för övrigt är urklipp från trädgårdstidningar och inte gjorda av mina skillz xD)



 

.751 Godmorgon välden, vilken underbar dag!

Godmorgon mina sköna!

Igår blev inte så sent. Inte senare än mitt sista inlägg i alla fall. Och om cirka en timme så befinner jag mig på bussen någonstans mellan Persön och Luleå. Underbart. Jag visste väl att jag skulle överdriva hur mycket tid det skulle ta för mig att klä på mig, tvätta ansiktet, äta frukost och borsta tänderna.

Okej, så mycket till frukost blev det inte. Ett glas oboy. Det har ingenting med ätvanor att göra, jag vill bara inte väcka någon för att jag ska äta någonting. Dessutom är jag inte hungrig och vi har en tidig lunch idag.

Fortfarande ingen dator till programmeringen, men det misstänkte jag väl att jag inte skulle ha heller. Tandborste ordnade det sig med. Nåväl, jag får väl gå upp och kolla på sovande Tim och Erika tills jag måste gå till bussen.

Vi höres!

.750 Tomorrow, tomorrow is only a day away

Morgondagen kommer nog att börja mindre trevligt, gissar jag. Eller morgondagen och morgondagen, idag, om åtta timmar. Eller sex.

Det hela börjar med att jag vaknar om sex timmar. Kommer förmodligen att försöka väcka Erika och Tim, men sedan misslyckas och efter det så äter jag frukost. Om sju timmar sitter jag på bussen, osminkad, med fettigt hår och samma kläder som jag sitter i nu (som jag mest troligt kommer sova i också). Om åtta timmar så ska jag försöka förklara för vår Programmeringslärare att jag minsann impulssov hos en kompis och att jag varken hade med mig klädombyte, tandborste eller dator. Vilket resulterar i att jag inte har någon dator på programmeringen imorgon heller.

Tomorrow will be a great day!

Nighty night!

.749 The House of Horrors

Här sitter jag hemma i Erikas datarum, vid en Mac dator som jag inte har någon aning om hur man gör större än eller mindre än tecken (de där fina sakerna man använder när man vill göra pilar) eller stjärnor för den delen.

Känn er ÄGDA!

Samtliga (Tim, Erika och Jag-sama) befinner oss här inne och ägnar oss alla åt textrollspel och jag helt enkelt känner hur kärleken flödar~ Jag gillar minsann i mig Kyan och Miryam och de är helt störda och underbara. Vilket i och för sig alla karaktärer faktiskt är.

...

I rollspelet alltså, det finns en helt del skräp ute i rollspelsvärlden som inte borde få andas. Eller kallas rollspelskaraktärer.

Men men! Ni får faktiskt inte stjäla mer av min dyrbara tid med Erika, Tim och Liv (även om jag ska sova här x3) så nu får ni faktiskt stå ut med att jag inte skriver något mer. Faktiskt.

Hejdå.

.748

Jag har nog hittat en ny favorit yaoi faktiskt. Seme:n var väldigt awkward och ganska pushy, fastän han inte riktigt var det och allting var jättesött och humoristiskt. Skriver mer sen.

Night!

.747 Måleri en sådan här söndag

Och för första gången så fick jag se hela framträdandet med Erik i körslaget när de gjorde sin så kallade kupp och hade med hela EMD. Great. Bara några månader sent. Men w00t för tv4 Anytime <3

I vilket fall som helst så har det inte hänt överdrivet mycket idag. Faktiskt. Lite the Sims 2 spelande, lite akvarell målande till Tim (jag kan nu med lättat hjärta säga att hans julklapp är klar :'3 Om än tre månder sen xD). Har även fotat målningen, men eftersom Tim inte ska lyckas se den innan han faktiskt får den så lägger jag inte upp förrens imorgon. Vilket påminner mig om att jag måste ringa till Erika och säga åt henne att de inte får åka någonstans imorgon så att jag kan komma förbi och lämna målningen. Samt hänga med dem också.

Måste erkänna att det var min första akvarellmålning sedan högstadiet och att den inte blev så jätteepisk som jag hade föreställt mig. Men nästan :'D

Jag uppdaterar lite mer senare, om det händer någonting! Tjohejs!

.746 And I spent the night dancing~

Och natten har spenderats på diverse olika platser - inte dansandes dock. Bland annat soffan i Persöns byahus då vi planerade att rollspela där, men lyckades mindre bra. Även sängen i mittenrummet i Erikas hus fick den äran att agera min säng för en natt.

Det som däremot lyckades med rollspelet var att ge mig en fin karaktär och en liten idé. Men dessa tänker jag inte avslöja än. Faktiskt. Någon gång får ni väl säkert se en bild på mig.

Men som sagt har jag varit i Persön sedan igår kväll. Och för att quota David: "Om du inte blir sjuk nu så har du ett immunförsvar av titan." Tja, om vi säger så här så har väl dessa två gott runt och hostat konstant på mig. Och jag tror jag aldrig har sett David så miserabel x'D

Nåväl, än så länge mår jag bra. Jag känner mig lite konstig, men det brukar jag göra. Så vi får väl se om jag har ett immunförsvar av titan eller inte.

See ya soon~!

.745 Och tre lökar som stod i karaffen

Idag så har det varit en slapp dag. Ganska slapp i alla fall.

Det hela började med att jag nästintill fick springa till bussen eftersom jag som vanligt var sent ute med att gå till den. Jag hann i tid i alla fall.

Första lektionen var ju Gestaltning, som vanligt, men den lektionen var väl allt annat än vanlig. Vi satt och lyssnade på Mattias, 40, poet/musiker/fembarns far. Han var... inte knäpp, men väldigt udda. Men som David sa "Han är i alla fall inte emo <3".

Sen hände lite annat smått och gått och sedan så höll jag nu på skriva någonting som hör hemma i min privata dagbok som står hemma i en bokhylla, undangömd och fint.

Nåväl, nu tänkte jag faktiskt kolla på Eurora om det finns någon som känner att de vill köra lite varg-roll med mig, annars får jag väl ta och nöja mig med att skriva på Romoe. Jag vet att det finns andra som blir nöjda om jag måste göra det.

Sayonara~
 


.744 Quiz your friends

   
 
Amanda
1) För det första; Vad har jag för hårfärg (just nu)?
 Svart
 Brun
 Vit
 Blå
 

Powered By: QUIZYOURFRIENDS.com

http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0904021629515030&a=1

.743 Days come and go but my feelings for you are forever

Okej, jag tänkte vara trött och sur och grinig nu, men det gick inte för jag fick just veta att jag ska få se folk om sju år fortfarande (även om det inte är troligt att det är så, men man kan alltid hoppas) och det gjorde mig väldans glad! Så nu sitter jag här och stor smilar x3

Lalala~

Och musiken i mina öron är väldigt fin och mitt dagboksinlägg (i min hemliga riktiga dagbok som ni inte får läsa xP) kommer bli väldigt schizofrent. Bara så att ni vet.
 

.742 Jag vill inte; Inget aprilskämt

Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte (etc), jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, JAG VILL INTE!

Jag vill inte veta de nya klasserna, jag vill inte splittra våran nuvarande klass, jag vill inte ha några nya personer i mina nya klass, jag vill inte heta något annat än NV3C nästa termin och jag vill absolut inte ta studenten som något annat än NV3C med dem i min klass.

Jag vill inte, jag vill inte.

KAN INTE DET HÄR VARA ÖVER SNART?

.741 Gomen

På grund av mitt lilla utbrott i det förra inlägget (förlåt, men det är irriterande när folk vill snacka med en av någon anledning, men inte ha någonting vettigt att säga >_>) så tycker jag ni får se en söt modellpojke nu. Från Mikas.se är han. New Face är han också.


 

.740 Hur man får Amanda intresserad av att föra en konversation med en själv:

För det första så börjar man med att säga någonting väldigt intressant om det råkar vara så att man antingen är ful som stryk eller tycker man är ful som stryk. Dvs. säg inte bara "Hej" utan låt det gärna följas av någonting.

Dos. Om man nu bestämt sig för man är ful som stryk och tänker säga någonting intressant efter man sagt valfri hälsningsfras kan jag meddela att det jag menar med intressant inte är "Hur är det?". Och om det nu råkar vara så att man skriver via någon ful community så räcker det faktiskt med att skriva "Hej, hur är det?" och inte "Hej." "Hej, hur är det?" Om jag undrar vad någon skrev i det första meddelandet brukar det finnas något så fint som kallas meddelandehistorik. Faktiskt.

Tre. Äh, har man kommit så långt att jag inte dissar en efter en hälsningsfras och öppningsreplik så tycker jag att man inte behöver fler råd. Och om man behöver fler råd så har jag bara ett att ge: Du borde tänkt över vad du skulle sagt från början. Typ "Tja. Vill du ta en fika?" om det är irl, eller "Tja, jag har sett dina bilder och..." eller "Hej, du skriver..." osv.

Första intrycke människor!


.739 Olivpojkar och sträckta vader

Idag innan jag och Linda gick till stan så passerade vi David och Oskar i korridoren. David såg så där glad ut som han brukar göra och jag kunde inte låta bli att skoja lite med dem, det är ju trots allt första april. Så när vi passerar varandra så ropar jag "Trevlig helg!" och sanna mina ord när jag säger att jag vek mig dubbel av skratt när David hälsade samma tillbaka och Oskar fick säga åt honom att det minsann var onsdag idag x3

På stan så åt jag och Linda varsin glass och så hade jag väldigt kul och Linda mindre kul när hon stod i kassan på H&M bakom Olivpojken.

På vägen hem på bussen så klev f.d. Natur-Emo:s kompis på bussen och han skulle minsann sitta bredvid mig. Fast det finns väl inte så mycket att klandra honom för eftersom bussen mer eller mindre var väldans full i övrigt. Även om jag hellre hade suttit bredvid LTU-killen.
I vilket fall som helst så fick jag erfara hur det är att försöka sova samtidigt som man försöker hålla koll på att man inte ser stendum ut när man gör det (för det vill man inte göra, vem som än sitter bredvid en), men jag tror jag misslyckades.

Sen kom jag hem, åt och skrev lite i min dagbok (min privata alltså, så det kommer ni inte få höra om) och sedan spelade jag lite olika spel på datorn (Harpan, Hjärter, Spindelharpan, Röj) och sen när jag bestämde mig för att plugga lite Biologi till provet imorgon så bestämde sig universum för att det minsann inte alls är dags för det så jag sträckte vaden ;_; Ajaj.

Så nu sitter jag här, har fortfarande lite ont i vaden och har fortfarande inte läst i boken. Jag borde nog göra det, så jag vet hur man ritar korsningsscheman till imorgon. Även om det är det enda jag faktiskt vet hur man gör.


.738

"Hallå."
Jag misstänker att Linda kanske måste kolla hörseln, för Bögen hälsade förmodligen inte på oss alls.

"Linda linda paj på Paj."
Att ha hål kan vara väldigt stimulerande.

.737 CV och vuxenliv

Idag ska jag minsann skriva mig ett CV och skicka in så jag får sälja jordgubbar i sommar. Huuuh~ Det blir nog första riktiga steget in i vuxenlivet, jag har aldrig tidigare skrivit ett CV. Okej, jag hjälpte att skriva ett till en tjej en gång, men det räknas inte, det var hennes steg in i vuxenlivet, inte mitt.

Jag ska söka till ett jobb som kräver CV. Vad mer vuxet finns det? Okej, ett jobb som kräver CV och inte bara varar i några veckor är kanske lite mer vuxet, men men. Jag kan ju inte ha en heltidstjänst om jag går gymnasiet heller!

Well, nu ska jag väl skriva lite CV (och kanske programmera lite också).

Bye~

RSS 2.0