So bright the sun is ashamed to rise and be in love with all of these vampires

Jag måste bara få predika över hur bra vampyrer är just nu. Eller tja, vampyrer är alltid bra (även om jag inte kan påstå att jag precis ääälskar Twilight-vampyrerna som verkar bara vara odödliga saker som glänser i solen - bokstavligen), men jag ska predika just nu.

Vampyrer är bra. De är mycket fina. De är odödliga för det mest, mina krav för en bra vampyr är dock att de ska vara känsliga för solljus (inte jättenödvändigt, men det ska vara någon speciell sak som gör att de faktiskt kan vara i solljus om det ska vara så), de ska dricka blod och ha smexiga hugg(hörn)tänder. Dessutom ska de vara långa och stiliga med blek hy och perfekt hår. Fast alla vampyrer har ju perfekt hår vem som än beskriver dem x3

image76Men ärligt talat, jag skulle _älska_ att det kom en vampyr och sa att han skulle bit mig så jag blev vampyr. Jag menar; Hur coolt skulle inte det vara?! I mean come on! Vampyrer kan levitera! Vampyrer kan suga blod! Vampyrer är allmänt bra och sexiga! (Tänk er mig som står och en liten "dah!"-pose emellan alla de där påståenderna.) hur kan man bara INTE älska vampyrer? Jag kan inte komma på en enda sak som inte skulle vara bra med vampyrer (nu beror ju detta på helt och hållet vilka vampyrer man går efter; buffy-vampyrerna ser inte helt nice ut när de ska dricka/dricker blod och Twilight-vampyrerna går mig på nerverna för att de inte har någon svaghet).

Sen har vi den incidenten med att göra Tom Cruise till Lestat och sedan Stuart Townsend till samma vampyr, men de ser helt olika ut. Jag menar; Hello? Man kan inte ha kortare hår OCH brunt hår på en blond och relativt långhårig vampyr! För att inte tala om Armand i Interview with a vampire. Alltså, vi går inte in på det. Det är smärtsamt och alla Anne Rice fantaster håller nog med mig. Kami-Sama! Antonio Banderas? Vad tänkte de på? Ska Arman inte vara en typ (okej, se ut som en) 16-årig kille med rödbrunt hår?

Okej, vi går inte in på det, då blir vi bara upprörda. Lestat som dansar med lik, Lestat som dansar med lik, Lestat som dansar med lik och sjunger på franska~

Kort sagt; Vampyrer ÄGER!

I'm an emo kid, non-conforming as can be

Jag måste påpeka att jag aldrig har tyckt att musik ska vara hjärntvättande. Eller att My Chemical Romance har varit ett band som gör varelser (ja, varelser) självmordbenägna. Förrens igår då.

Jag hade snällt nog släpat ut min hund i bilen för att vi skulle sitta där och lyssna på detta band då, men efter en femton minuter eller så började Wille (hunden) att gnälla. Förmodligen tyckte han att jag hade för högt, så jag bestämde mig för att gå in med honom igen. Det var då det otänkbara hände.

Direkt vi kom in och jag hade satt ner den luddiga svarta saken på golvet sprang han in i köket med sikte på luckan till diskmaskinen. STACKARN HADE BLIVIT EMOTIONELL AV MUSIKEN OCH VILLE INTE LÄNGRE LEVA, FÖR ATT TEXTERNA VAR SÅ DRAMATISKA OCH SÅ GUDOMLIGA!

Detta var en mycket traumatisk upplevelse för hela familjen, men Wille överlevde utan några skador och är redan tillbaka på benen.

So darken your clothes

...or strike a violent pose.

Jag köpte en ny jacka idag. Den är blå och jag är nöjd. Hoppas att jag är det imorgon med. Jag måste typ börja tänka på vad jag köper för kläder nuförtiden. Jag har nämligen insett att jag köper kläder som jag tycker är bekväma men som jag känner mig ful och sunkig i. Det är inte bra, för då tycker jag inte att det är bekvämt att ha dem längre. Men nu ska ni få se jackan jag köpte i alla fall ^w^

image73

 
image75

image74

I breathe you, I taste you, I can't live without you

Alltså. Idag har vi haft EN lektion. Eller snarare ett prov. Med andra ord har vi varit i skolan i cirka två timmar. Två MINUTER efter att prover hade börjat, dvs. 08:17, så hade vi sett alla. Knut, Egon, Håret, Wimp, Kepsen, Jared, Städis. Okej, inte riktigt alla, inte Diva och Bögen.


By the end of the day hade vi däremot sett alla. Dessutom hade vi sett Bögen sitta och se helt söt ut när han hade mattelektion också. Kawai~

Today is a fine day ^^



Saliva - Always

In the brightest hour of my darkest day

Idag har det varit molnigt nästan hela dagen, men på något sätt så har det ändå varit ljust ute. Såklart så har ju Matida fortfarande mina solglasögon (och jag lär ju inte kunna förvänta mig att de ska komma vandrandes hem till mig och säga att de har saknat mig eller hur?).

Det har också varit kallt. Det betyder att man inte kan sola. Inte för att jag hade tänkt det, men om det hade varit varmt hade jag kunnat sitta ute och lata mig istället för inne. Det hade varit lite variation på vardagen. Synd dära ;D

Men i alla fall, nu ska jag göra så att jag ska försöka sammanfatta dagen lite kort (i ett annat inlägg såklart xD)


Papa Roach - Forever

My mouth is dry with words I cannot verbalize

Jag har tydligen fått lite complainings på att jag skriver lite nu förtiden. Jag måste helt ärligt säga att det är för att jag nästan aldrig kommer på något jag vill skriva och när jag väl gör det sitter jag inte vid någon dator.

Så, där har ni anledningen.

Nu ska jag gott göra alla genom att skriva JÄTTE många inlägg (men inte för många, för då blir det jobbigt för Sofia och då kommer hon slå mig sen xD).


Paramore - We are broken

I don't cry for pain

Jag sitter här, natten till söndag (fast nu är det söndag) och lyssnar på musik högre än vad jag brukar göra på natten, för att annars väcker jag folk. Nu är det dock bara jag och hunden hemma, ingen som klagar med andra ord.

Jag läste just Erikas blogg och ett blogginlägg om hennes mens. Över att hon skulle vara känslosam och så vidare i en vecka nu (ni som inte vet hur hon kan bete sig då ska skatta sig lyckliga, hon är som på morgonen när man väcker henne). Jag å andra sidan känner inte med henne. Jag förstår inte hennes smärta i att ha mens.

Javisst, jag har kommit in i puberteten. Javisst, jag har fått min första mens osv. Men nu börjar jag undra lite grann. Det känns som om det är mer än fyra veckor sedan som jag hade min mens sist. Visst, en del har mens med tre veckors mellanrum medans andra har med fem veckor emellan. Men jag brukar ha fyra.

Nu har den emellertid inte kommit på ett bra tag. Detta orsakar givetvis funderingar. Kan det vara så att jag har slutat få mens av någon anledning? Att jag har hamnat i ett premature klimakterie? Att jag har blivit befruktad av Gud och bär på den nya Messias?

Frågorna är många. Fast jag får vänta ett par dagar till innan jag börjar oroa mig på riktigt. Vem vet? Jag kanske får min mens i natt.



UPDATE:
Dessutom så grät jag till The Mexican bara för att bögkillens nya pojkvän dog och han hette Frank. vad tror ni? jag har lite småont i magen och lipar för att en kille som hette Frank dog - Är det mensen som kommer nu?

Down the same streets that I did

image71

Lite kul måste jag faktiskt få säga. Och ja, förmodligen gillar ni BEHIND THE WORDS eftersom vi skriver nästan om samma saker xD Detta eftersom vi umgås nästintill 24/7

I'm not holding my tongue for you anymore

Fan vad jag blir less och irriterad på min lillsyrra hela tiden! Ni förstår inte alls hur lyckliga ni ska vara att ni bara har äldre syskon, dessutom om ni inte ens har systrar! Matilda tar mina saker hela tiden och det finns inget jag riktigt kan göra åt det heller!

Det senaste gångerna har det varit att hon har tagit min kamera och då har jag blivit redigt less på henne, så nu får hon aldrig använda den igen. Spelar ingen roll om hon ska fara till Frankrike eller om hon ska till Afrika eller Japan, hon får fanimej aldrig röra den igen.

Nu har det dock inte varit kameran som hon har snott utan mina solglasögon. Notera gärna att de ska vara plural på solglasögon. Och jag lär inte få tillbaka varken mina pilot- eller flugglasögon eftersom hon nu har farit till Frankrike. Dessutom kommer hon inte hem förrens om typ tio dagar. Jaha. Vad kul.

Inser ni nu hur lyckliga ni ändå borde vara att ni inte hr yngre syskon? Ni har alltid varit yngst och knappt blivit försummade på något.

Jag däremot fick lära mig att växa upp så fort jag fick yngre syskon och nu när de äntligen inte vill ha mamma och pappas uppmärksamhet lika mycket så tar de mina saker istället.

Jag är redigt förbannad.

'Cause I'm broken when I'm lonesome and I don't feel right when you're gone away

Nu ska Sofia till New York med sin familj (med undantag för Gustav om jag förstått det hela rätt). Vi vet alla hur det kommer bli, mina minnen går tillbaka till fredagen då hon hade farit till Frankrike och Julian (Utalas typ Schulieen eller Schuliaan). Hur mycket vi såg Knut och co. Nu kommer vi förmodligen inte bara se trion utan även Bögen och Diva, Wimp och Kepsen, Städis och Jared samt alla andra som vi hela tiden träffar.

Men jag kommer sakna henne. Hon är ju mitt klotter offer och det är ju henne som man berättar allt för! Även om man berättar allt för Jonna och Linda också så är det av någon anledning Sofia som man vill berätta för först. För mig är det så i alla fall. Jag tror det är för att vi reagerar på ungefär samma sätt. Och för att vi har ungefär samma smak när det gäller killar (då menar jag inte att jag inte gillar samma killar som någon av mina andra kompisar, bara det att Sofia ligger närmast min smak).

Och det blir ingen fredagstatuering nå mer heller. Snyft.

Jag saknar ju henne redan.


What do ya think?

Jag tror jag ska göra en version av mitt förra grejs för rubriker till bloggen och Sofias. Både låttitlar och texter. Det blir nog fint.

Vad tror ni?

Vi är alla faghags~

Jag och Linda hade kul idag efter skolan. Vi gick på stan och spanade in kartor och gick runt lite överrallt. Sen såg vi Diva och Bögen(!) - som inte egentligen är bög - och då kunde vi inte låta bli att gå in på Konsum och köpa glass så att vi skulle kunna stå där ute och spana på dem.
När det blev en bänk ledig tänkte vi först sätta oss bredvid dem, men isåg att vi inte skulle ha något "normalt" att prata om, så vi bestämde oss för att det var lika bra att låta bli, eftersom det enda Linda kunde komma på var att vi skulle stöta på dem. Nej? Kanske inte går så bra, vi skulle bara bråka om bögen och Linda har dessutom pojkvän xD

Vi stod där och stekte i solen, skrattade och försökte diskret kolla på dem lite då och då, de kollade tillbaka på oss också, men det var som ändå inget som bekymrade oss. Jag stod med benen i kors och efter ett tag så tröttnade jag på det och tänkte att jag skulle flytta den högra foten så jag stod skönare. Vad tror ni händer om inte att jag krockar med Lindas fot och snubblar?
Jag skrattar generat och kollar sedan bort på Diva och Bögen igen och då ser jag hur Bögen skrattar åt något och situationen blir ännu pinsammare. Fast om han skrattade åt mig (Diva skrattade också, men han var inte lika söt, så det är inte värt att nämnas) så är det väl bra? Det tycker jag, för det betyder att han lägger märke till mig i alla fall.

Kuligt värre.


UPDATE:
Jag glömde visst nämna att Diva och Bögen stirrade på oss nästan hela tiden också. Och att vi mötte Wimp och Kepsen på Konsum när vi skulle köpa glass.

Åh, vad jag gillar våren när den känns som en svalare version av sommaren!

Stor flicka - Små bröst?

Jag bestämde mig för att jag skulle följa med Erika hem när jag satt på bussen, jag hade ändå sagt att jag skulle komma hem sent eftersom pappa hade bett mig göra ett ärende.

Så sitter vi där och pratar om något och sedan frågar Erikas mamma om Liv haft på sig en viss klänning, som hon hade på sig, i skolan under dagen. Ja. Sedan undrade hon varför Erika aldrig hade något sådant, hon skulle säkert vara jätte söt. Visst, det tror jag med. Men jag kan INTE tänka mig Erika ha på sig en sådan klänning. That's not in my head. Jag och Liv började självklart Asgarva. Erika säger till sitt försvar att hon visst skulle kunna ha den, Liv argumenterar om att den är för stor. Erika har inte lika stora bröst som sin yngre syster.

Erika söker stöd hos sin mor.

"Nej, men Erika har inte likadana bröstomfång som Liv har, det är inte mer än så."

Självklart börjar vi asgarva igen. Erika blir småtjurig och man (jag) försöker uppmuntra henne genom att säga att om man har stora bröst hänger de bara mycket när man blir äldre, de är ivägen och att man får ont i ryggen.

Fight for the girls with small boobs!

Oh my Buddah

Ja, herre min je. Hur många gånger måste jag säga att han inte ritade på mig?

image70
Jag börjar bli allvarligt less. Eller inte allvarligt, men det känns VÄLDIGT fult. Bara för att alla ska vara på det hela så ska jag fylla i vad som inte stämde. Nog för att alla ändå kommer att retas. Allt med fet text stämmer EJ.

Bussen rullar fram, snabbt, men ändå för långsamt. Jag mår illa, eller snarare så känner jag mig tragisk. jag vill bara hem så snabbt som möjligt, eller aldrig kliva av bussen. Busschauffören svänger in vid Aurorum, jag kan se honom därifrån jag sitter. Mitt hjärta skriker hem.
Jag ser honom redan innan dörrarna har öppnat. Jag har sett honom några gånger tidigare också, på måndagar med den första bussen som går vid halv fem. Jag lyfter ner mina grejer från sätet bredvid mig, för jag vet att någon kommer sätta sig bredvid mig. Det är nästan fullt på bussen.
Han kommer aldrig sätta sig bredvid mig.

Automatiskt, utan att kolla vem det är som har frågat om han kan sitta bredvid mig så flyttar jag på min väska, utifall att ingen tänkte sätta sig där. Sedan ser jag att det visst är han, han som aldrig skulle sätta sig bredvid mig. Jag ville att han skulle gå bort direkt igen, men det kunde jag såklart inte säga. Jag ville inte att han skulle sitta där, jag kände hur min kropp vred sig emot honom, kastade mina armar kring hans arm och grät ut emot hans axel. Jag gjorde självklart inte så, jag kände honom inte ens, jag visste inte ens vad han hette.
Jag lutade mig ännu mer mot fönstret, blundade, höll fast mina händer i varandra, bara för att jag inte skulle göra så.
Bussens gungande vaggade mig snart till sömns.

När jag vaknade så var han inte bredvid mig längre. Jag hade gråtit i sömnen i alla fall, så jag torkade bort mina tårar. Jag tog mina saker och klev av bussen, vandrade den dryga kilometern som jag fortfarande hade kvar innan jag kom hem. Jag drog mig direkt tillbaka till mitt rum, orkade inte se någon, orkade inte prata och inte lyssna.
Jag mådde om möjligt ännu värre nu än innan han klev på bussen. Det skreks åt mig efter en timme att jag skulle komma ner och äta. Jag orkade inte. Jag ville inte sitta och kolla på när någon tog in mat i munnen och tuggade runt det innan det svaldes som den äckliga sörjan det är.
Jag tvingades ner i alla fall.

Mamma frågade mig vad som stod på min hand, jag drog snabbt ner ärmen över det, jag ville inte att hon skulle bry sig. Vad spelade det för roll om jag klottrade på mina händer då och då? Det skadade bara mig, om ens det. Bläcket i min hud och i mitt blod skadar inte henne, hon behöver inte veta.
Då kom jag ihåg att jag visst inte hade skrivit något på min hand, eller ens ritat. Jag plockade bort efter mig och gick snabbt upp till mitt rum igen. Satte mig på sängen och drog upp min tröj-ärm igen. Jag hade inte ens någon sådan tuschpenna. En röd, med en bredspets, kanske 1,2.

Hoppas att alla förstår nu ^^


So fine, this day, all your propblems has gone away

Jag mår bra nu ^^ Jag är glad nu ^^ Jag svävade hem (läs: hoppade) från bussen idag. Vädret är vacker, solen skiner, The Union Underground growlar i mp3 och Matilda myser i soffan med sin pojkvän och jag känner mig faktiskt inte besvärad.

Jag tror jag har blivit kär ♥ Är jag dum för att jag har höga förhoppningar på en kille jag träffat två gånger?

Alltså, ni kan tänka er hur jag argumenterar med mig själv på bussen (inte högt så att alla hör då):

Positiva sidan: ♥ Undrar om han kommer vara på bussen? ♥
Negativa sidan: ¤ Självklart inte, han var inte på den här bussen förra veckan! ¤
(Egentligen var det jag inte inte var på den bussen kom jag på sen)
Positiva: ♥ Det är sant *snyft* ♥
Negativa: ¤ Ja! Och dessutom är han en förnuftig människa som kommer sitta långt fram eftersom det finns platser där! ¤
Positiva: ♥ Okej, jag ger upp... Du vinner. ♥
Negativa: ¤ YES!! Nu kan du gå och läsa en bok. ¤
Positiva: ♥ Okej då... ♥

Plötsligt ingriper en annan, okänd manlig röst i min konversation.

Man: "Kan jag sitta bredvid dig, unga mö? (Egentligen sa han: "Kan jag sitta här?" men jag kan alltid drömma)"

Snälla och elaka negativa sidan grälar om vad jag ska säga, men självklart vinner den snälla.

Negativa: "Javisst!" (Känner ni ett visst spår av snällhet?)

I alla fall; Jag kollar upp samtidigt som jag säger "Javisst!" och inser dumt med ögon förmodligen lika stora som meloner att han inte var den förnuftiga människan som satte sig långt fram när det fanns lediga platser.

Detta gör mig lycklig. VÄLDIGT lycklig. Jag ska gå och äta kyckling och döpa ett träd nu. Sedan ska jag sitta och berätta om min crush för Andreas (trädet). Jag tycks ha en skum dragning till namnet Andreas. Jag hoppas att han heter Andreas~

Skräckupplevelser

Jag satt längst bak på bussen idag. Det var läskigt. Alltså, längst längst bak. Annars brukar jag sitta absolut längst fram. Det var lite småläskigt faktiskt.

The groovies

The Groovies är ett bra band. Trots att jag inte brukar lyssna på varken Garage eller Punk.

http://www.myspace.com/thegroovies

image69
Tröjan är to die for (samt tatueringarna, men de kan jag ju inte skaffa förrens jag är arton >x<)

Howard's tale

Age five, just a little boy shy
Is he ready for the big surprise
He'll be playing Lego in a dream
When the shadows come to life

Age nine and he should've been fine
With a secret he's sure to keep
Two times had to tell a little lie
For the sake of him and me

Now it's over
I need closure

Hey, look what you did to me
When you were taking me home
Getting me stoned
Leave me alone
I waited for mum to comfort me
But when I opened my mouth
"Don't say nothing, shh"

Age twelve and it isn't going well
Now it's 3 years to the day
Confused, but unlike you
This feeling won't go away

Sixteen and the woman down the street
Has invited him to come inside
The first time, it didn't feel right
It'll be the last time he tries

Hey, look what you did to me
When you were taking me home
Getting me stoned
Leave me alone
I waited for mum to comfort me
But when I opened my mouth
Don't say nothing's wrong
¨
I won't say nothing's wrong

I won't say, I won't say
I won't say, I won't say
I won't say, I won't say

Seventeen, all he's ever seen
Is living in between the lies
It's kind of funny how a mind
Can keep living in denial

Eighteen is a very strange scene
He's still playing with the past
Expelled, maybe someone could've helped
If someone had known to ask

Hey, look what you did to me
When you were taking me home
Getting me stoned
Leave me alone
I waited for mum to comfort me
But when I opened my mouth
"Don't say nothing, shh"

Nineteen and he's innocently
Parked right beside a school
He stares at a boy sitting there
And the boy stares at him too
He walks over
He needs closure

Less på all skit

Jag måste få säga att jag är ganska less på att det alltid är jag som får ta all skit och att ingen egentligen lyssnar på mig. Okej, kanske inte alltid, men jag måste få säga att det händer VÄLDIGT ofta.

Till exempel idag.
Ni vet vad som hände (de flesta i alla fall).

Och nu har Sofia gått och blivit sur på mig dessutom. Vilket har sänkt mitt humör ner i botten. Jag kan inte gissa att jag kommer vara alltför glad imorgon.

Örglhfdskj

Åh, skola. Vad skoj.image68

Jag vill ta en senare buss, men jag gissar att jag skulle hinna med nio-
bussen och jag vill umgås med folk. Plus att jag kommer sent om jag
tar den andra bussen. Bara typ tio minuter, men ändå.

OMB!

Jag orkar inte idag.

Feedback från festen

Alltså. Sitter och snackar med Kalle just nu. Han förklarade nyss för mig att ljummen öl inte alls är god. Trots att han sa det i fredags. Vilken tur att jag inte smakade.

Vilken otur att Kalle var för full för att inse att han inte egentligen tycker ljummen öl är god.

Romeo x Romeo?

Jag är kär i Emil.

"Asshole!" His friends gathered around him, looking at the bruise I gave him. It felt good knowing he wasn't untouchable, knowing that I could make him bleed.

Åh, vad han äger! Kärlek!

Och jag är klar med kapitel åtta nu plus att jag bara har kvar avslutningen på min skol-grej. Känns bra. Känns mindre bra att jag har spanska prov imorgon. Usch. MEN LÅT OSS ICKE FOKUSERA PÅ DET! Ho ho ho!

Nu ska jag gå upp och skriva på kapitel nio innan jag ska pömsa sött.

Goodnight everyone!

Kami-sama;
Amanda-chan


Jag orkade visst

Jag har nu mer suttit hela dagen och varit JÄTTEDUKTIG! Jag har skrivit klart nästan hela historia delen och jag tänker fanimej läsa klart boken imorgon. Jag lovar att jag ska ha läst klart den tills tisdag! Tror jag i alla fall. Vi får se, det är bara trehundra sidor kvar nu, så att...

Men det ska nog lösa sig ser ni. Även om boken var tråkig och det var tråkigt att skriva värsta tråkiga uppsatsen om samurajer. Samurajer är kul, men inte att skriva en fakta uppsats om dem. Plus att jag var tvungen att korta ner min text om Rituella självmord för att jag insåg att annars skulle jag verka helt störd.

Som om jag inte var det.

ORKAR INTE!

Jag har en svenska slash historia rapport att skriva tills onsdag. Jag vill inte skriva en svenska slash historia rapport. Jag orkar inte skriva en svenska slash historia rapport. Jag måste skriva en svenska slash historia rapport. Usch.

Jag har visserligen ett intressant ämne, men boken jag har valt har hitintills inte varit lika intressant som ämnet. Det mest intressanta var introduktionen som handlade om hundra år senare, om hur huvudkaraktärens son upplevde bombningen i Nagasaki under Andra världskriget. Jag ångrar att jag inte valde att ens försöka hitta en bok om Normandie. Jag är korkad. Hade jag hittat en sådan hade jag slukat den för länge sedan.

Jag måste ju i alla fall skriva den, annars kan jag ju räkna med ett nersatt betyg i både svenska och historia och det skulle jag fan inte klara av.

Tur att samurajer är intressant i alla fall.

Four eyes

image67
Jaja, jag är ego, jag vet. Låt mig vara det! x3

Watching the stars

We're stuck in another carcrash gotta get our engines to run
We're lost gotta get a flashlight, gotta get our headlights to burn
Too few lovers and too much anger in this traficjam, we're in a oneway lane again

Förlåt mig Jonna

... men jag gillar faktiskt Brolle. I alla fall hans gamla låtar. Jag kommer ihåg hur coolt det kändes för tre år sedan när jag såg honom stå på LK och kolla på något rock band som spelade och jag frågade om hans autograf. Jag har självklart inte kvar den nu, synd nog.

Min favorit låt är ändå den som de sjöng i körslaget idag; Watching the stars. Gomenasai, Jonna-san, men jag får tycka som jag vill.



Normandie - Dagen D

Alltså, hela dagen idag har jag typ suttit och nött pappas bok-serie om Andra världskriget. Mest kanske den om Normandie, eftersom jag av någon anledning finner den mest intressant. Något som jag dock stör mig på med hela andra världskriget ser man ganska tydligt på denna bild:

image66


Ser ni vad fint och vitt Sverige är? Detta är för att vi var så kallade "neutrala", så vi slapp få våra ass kickade av Hitler och Nazi-Tyskland. För det hade Sverige mest troligt fått. Jag vet ju visserligen inte hur det hade gått och Sverige stått emot, men ändå. Jag tycker att det var JÄVLIGT fegt. Eller egentligen inte det heller, jag tycker det är väldigt FULT. Eftersom vi egentligen inte var neutrala utan lät Hitler skicka folk omkring precis som han ville.

Jag är glad att min slät härstammar från Finland och att mina förfäder (Det låter väldigt fult att säga det dock xD) till och med var med och slogs i kriget. Även om vi fick vårat ass kickat av Ryssland eller Tyskland eller vem det nu var. Förmodligen båda.

Sisters to sleep

Jag och syrran precis innan hon skulle gå och lägga sig. Isn't she adorable?

image65

Taking a nice bath

Jag glömde lägga upp bilderna från i onsdags när jag badade, så jag får väl ta och göra det idag (bättre sent än aldrig). Skönt var det i alla fall, och jag kände mig härligt fräsch till festen igår också ^^

image63
Myspys med vaniljdoftande ljus vid badkaret

image64
Och sedan kommer de obligatoriska, halvporriga egobilderna på mig xD

Piece of me

Alltså, jag känner bara att jag måste på lägga upp en egobild här, det känns länge sedan xD

image62

Film plus bilder från festen


Den otroligt smickrande filmen från igår

image59
Vi bjöds på tårta

image60
Även Tomas och David smaskade på
(Jag tror att Tomas nämnde att han mamma inte gör goda tårtor typ fem gånger, men det tar vi en annan gång)

image61
Jonna, Malin och Linda slocknade nästan på Jennys säng sen x3

Let's show 'em all how you move to this phenomenon

Updaten av festen då? Tja, jag hade önskat att jag hade haft en mobil jag hade kunnat blogga med, för det hade varit SJUKT bra. Orkar dock inte skriva ner allting nu, så ni får väl stå ut med att ha en sammanfattning av min version, samt några bilder (Ingen fara, jag lovar att inga bilder som ni har sagt att jag inte får lägga upp åker upp). Inga bilder där folk håller i något alltså x3
De som var där och pratade mig (alltså, hela tiden då) var Sofia, Jonna, Linda, Malin, Bella och Maggie.

FESTEN:
Tja, säger vi såhär tror jag alla ska förstå: Jag passar inte in på en fest om jag inte vill. Jag hade kunnat socialicera mig, men jag har aldrig varit den personen som gillat att göra det (en del känner ju till hur lång tid det tog innan jag ens pratade med någon i ettan). Jonna trodde mig dock inte och det känns lite surt att hon inte kan lita på vad jag säger.
Alla drack, självklart, utom jag, Maggie och Malin som inte ens smakade en klunk. De andra drack inte jätte mycket (de jag brukar umgås med alltså), men det kan väl ränkas med att det blev en eller annan baksmälla xD
Jag och co förflyttade oss mellan soffan och bordet och Jennys rum och gjorde faktiskt inte så mycket mer än så. Vi träffade också en kille som vi fick orden (eh? xD) att kalla Direktören. Honom skulle vi kalla på om vi fick något problem. Det var väl inte så mycket vi hann prata om kanske, eller för den delen prata med honom alls, men han var kul (kanske för att han var full?).

Annars var väl det roligaste när jag gick för att öppna dörren åt Tomas, Kalle och Tobbe och de drog med mig ut på altanen. Jag försökte gå in igen med motiveringen "Jag vill inte bli utelåst >x<" och blev försäkrad om att jag inte skulle bli det. Inte ensam i alla fall. Sen låste David dörren.
Tomas frågade varför vi bara satt där och inte gjorde något och jag svarade väl något i stil med "För att vi inte har något att göra?" Sen tryckte Kalle en öl i min hand och talade om för mig att den var god. "Den är ljummen." Jag antog att han visste vad han pratade om, men då tog han tillbaka den xD Sen blev vi insläppta igen och då var mina strumpor väldigt blöta >w<

Sen hände inte så mycket mer.


image53
Jonna och Malin posar på "förfesten"

image54
Och Linda posar med en liten grön lampa från IKEA

image55
Sen insåg vi att man inte ska lukta pizza och nudlar i munnen - Munskölj ftw!

image56
Jag posade såklart medans jag sköljden munnen med tandkräm (ja, tandkräm)

image57
Misslyckat posefoto på hållplatsen

image58
*posing*

Fler bilder finns att hittas på min bilddagbok (länk till höger under "Skräckscener"). Ska lägga upp en film och lite till bilder här dock snart <3


SAMMANFATTNING:
Det var kul, men jag var malplacerad och jag var dum nog att inte ens försöka passa in. Dumma jag x3

Upp och ner - Ut och in

"Förändring gör ont."

Party party

Ere fest hos er eller?

Tja, imorgon gäller det. Min oskuld som icke-festande-tonåring kommer att vara bortblåst och kommer aldrig komma tillbaka igen. Coolt det hade varit om jag hade kunnat säga att jag aldrig var på en fest som tonåring. Eller inte. Tja, de som känner mig, eller läser min blogg regelbundet, vet att jag har en VÄLDIGT underlig syn på vad som är cool.

Nu är det såhär att jag hoppas att Malin hittar byxorna som jag skulle låna. Annars blir det tungt. Annars har jag inga byxor att ha på mig. Jag får väl hitta något jag kan ha på mig utifall att.


Sen så vet jag inte riktigt vad jag möjligtvis skulle kunna låna till Sofia heller. ARGH! Jag önskar att alla var här så vi bara kunde prata igenom allt. Eller att idag var imorgon och att vi inte hade några som helst problem med något, att allt var löst.


Meningslöshet

Jag ska skriva hela tiden. Jag ska skriva hela tiden, jag ska skriva hela tiden, undrar hur mycket jag kommer att skriva om jag inte slutar jag skiva. Jag ska skriva allt som jag tänker på och det får inte bli några stavfel och jag måste skriva så snabbt som möjligt.


Åh, vad jag vill se 300 just nu, de är så bra. Jag måste byta låt annars kommer jag bara att sitta och tänka på den hela tiden.


Jag längtar tills imorgon, undrar vad Sofia tänker ha på sig? Och Jonna och Linda. Och Malin, jag hoppas att Malin hittar byxorna som jag vill låna. Undrar vad jag ska ha på mig för byxor om hon inte hittar dem? Jag måste ha med mig något annat alternativ. Hm. Jag måste prata med mamma och pappa om hämtning också.

Usch vad fult det här känns. Jag sitter bara och skriver en massa. Och Linda hickar. Sofias hörlurar är sönder tydligen. Och nu ger Jonna råd till Linda.


Jag vill hem, eller egentligen låna en telefon så att jag kan ringa till Alexandra. Det här är ytterst tråkigt och jag har ingenting att göra. Jag vill komma ihåg vad det var jag tänkte skriva för jag hade ju kommit på värsta bra början. NEJ, vad jobbigt. Jag hatar det här - Jag har TRÅKIGT!


Kan jag inte bara få gå? Kan inte klockan bara vara tre just nu? Jag vill ha pengar på min telefon. Eller att Alexandra ska logga in på msn så jag kan be henne komma in till stan lite tidigare. Usch vad jag har tråkigt. Mou, detta är mycket trist. Jag fattar inte hur jag bara kan sitta och skriva en massa meningslösa saker.


Fan vad det här är trist, vi bara sitter här och gör ingenting och skriver och skriver och skriver och det är TRIST! Kan det inte komma någon kul? Kan inte något hända? Blä. Jag ska lägga upp det här på min blogg sedan, bara för att se hur många som kommer att läsa allt. Fast det kan jag ju inte kolla egentligen. Vafan, blogg och blä är felstavat. Det stavas ju så som jag har stavat det.


Jag är torr om läpparna och nu skriver Jonna att hon har hittat kepsens pixbox.


Nu kollade jag på två killar som hånglar med varandra. Det är väldigt hett. Eller inte. Jag skojjade bara.


Om jag kolla på Kepsens pixbox nu så kommer jag ju inte att fullfölja mitt mål att sitta och skriva hela tiden på det här. Fan det är ju snart en hel sida och jag har typ skrivit i tio minuter. Max!


Fan vad jag tänker på meningslösa saker hela tiden. Bara massa skit och stuff. Och nu började jag tänka på Cristian också. Han har förändrats mycket. Jag ville inte att han skulle förändras, jag gillar inte förändring. Det är dåligt, inget stannar som det alltid har varit. Kan inte allting bara vara likadant hela tiden? Jag ville inte att Cristian skulle gå och bli dryg och arrogant. Och ironisk. På David går det bra, men han kan man som få att reagera och skratta ifrån det genom att göra något som han tycker är pinsamt. Det kan man inte göra med Cristian, för jag träffar honom inte och jag vet inte ens vad han tycker skulle vara pinsamt.


Tja, nästan en sida är ju lyckat.

Vilka har läst allt?


Politik?

Vi har nu hamnat i två olika partier. Och Jonna och Linda står på sidor som jag faktiskt inte trodde. Nu blir säkert alla jätte fundersamma över vad vi kan hålla på med för politik. Tja, inte riktigt politik, men däremot så står vi på olika sidor när det gäller vem som är snyggast slash sötast av kepsen och wimp. Jag och Sofia (tror jag) står på Wimps sida och Jonna och Linda står på Kepsens sida.

Hum...

Det känns inte så jätte positivt att veta att wimp har utfört den väldigt smikrande förvandlingen från Bandana till Kalsong. Hm... Om det inte fanns risk för att anmälas skulle jag lägga upp bilden, men men.

Han tog honom bakom väggen

Jonna: "Han tog honom bakom väggen!"
Jag och Linda: "VA? *ASGARV*"
Jonna: "Nej! Jag menar att han tog honom i handen och drog honom bakom väggen!"

Changing

You never told that you would change
You never told that you wouldn't stay the same

Cleany is in tha house!

Okej, NU har vi sett alla. Inklusiven Diva-killen och Bögen. De sitter bredvid varandra i sitt klassrum och ser helt söta ut. Vi (jag och Jonna) är lite småkära i Bögen >w<  (läs: Jättekära)


Over to tha news.


Linda fällde mig just. Jag skrek så det förmodligen hördes genom hela korridoren. När jag tillslut faktiskt öppnade ögonen insåg jag att jag hade en ganska oväntad utsikt. Det är nänmligen så att klassrummet jag föll ner framför har ett fönster in i klassrummet framför (där trion har lektion just nu). Och jag kollade in i det klassrummet och såg... en del längre ner på dem. Där hade jag verkligen inte velat att de hade varit utan byxor där, det hade varit VÄLDIGT pinsamt!

Väldigt kul, men pinsamt.

Mitt namn är Creepie

Alltså. Vi har sett alla idag. Alla utom Städis. ALLA! Och Jonna gnuggade på stället där wimp snuddade vid min arm i matkön x---D

Och nu höll jag på ropa till honom:

"Jonna gnuggade sig emot stället där du tog på min arm!"

Pinsamt värre xD


UPDATE:

Alltså, det var fult att både Jonna och Sofia tyckte att det var pinsamt att vara i närheten av Wimp, Sofia speciellt eftersom hon inte ens tycker att han är snygg xD Fulaste var nog ändå när jag knuffade honom lite lätt i sidan för att han skulle flytta sig och Jonna gör om det för att se ungefär hur hon skulle reagera. Förövrigt kom vi fram till att hon antingen skulle svimma eller smälta och kladda fast på hans arm.

Sen var det lite fult när han skulle stoppa tillbaka smörkniven (han tog jätte mycket smör x--D) så höll han den i vänster hand och jag skulle precis ta smöret så han kunde inte stoppa tillbaka den så det blev värsta fula saken. Jag höll på ta den av honom och stoppa ner den i smöret för jag blev så less på att han inte klarade av det själv!

Haha. Pinsamt värre.

Finns det något gott?

"Nä, men det var just något VÄLDIGT sött här inne >w<"

Jag om när jag fick frågan om det fanns något gott i Gesällen. Det var precis när Städis var på väg ut genom dörren som det frågades xD

The stalker becomes the stalked one

Tja, jag vet att både jag och Jonna har börjat överväga tanken på att Knut och co har börjat stalka oss nu. Vart vi än är och hur vi än beter oss (även om det oftast är du vi beter oss mindre normalt) så verkar de vara i närheten.

Som idag när Jonna och jag lekte James Bond. Vem (vilka) var då inte där om trion själva? Eller när Jonna envisades med att klättra på trappräcket? Knut var där. När vi helt normalt skulle uppför trappan? Knut som kommer efter oss med "älgsteg".

Ja, indeed. Det verkar misstänksamt.

If tomorrow never comes

Nej, usch vilken hemsk tanke. Imorgon längtar jag efter. Huu, vad kul jag ska ha imorgon efter skolan, umgås med Alexandra och allt ♥ Sen ska jag hämta ut biljetterna (biljetten) till Miyavi konserten (hoppas att Linda också har hämta sin biljett så att jag inte får gå ensam eller något > >

Jaja, jag får väl ta och höra.

Så, imorgon;

Uthämtning av konsert biljetten, köpe av nya underkläder (möjligtvis, jag har ingen bra bh har jag märkt > >), concealer också. Tja, jag får se vad vi hittar på. Något blir det i alla fall. Kanske att vi bara fikar på billiga och braiga T.A.

Annorlunda? No way in hell!

Jag satt just och försökte göra min syster så obekväm att hon bara var tvungen att låna ut några kläder till mig, men inte då. Jag lessnade först. Mest för att hon skrev på sin bilddagbok att hon var annorlunda och stack ut från mängden.

Förlåt mig Matilda, men nej. Väldigt nej. Du sticker inte ut från mängden och du är inte särskilt annorlunda från alla andra. Jag har känt dig i snart femton år och på senaste tiden tycker jag att du mer har försökt att vara som alla andra än att vara så annorlunda från alla andra som det går. Detta har jag kommit fram till då jag utgått ifrån mig själv. Jag är annorlunda, jag sticker ut. Jag säger inte att du inte är unik, det är klart att du är, men du är inte så annorlunda mot alla andra i din ålder, eller kring din ålder.

Jag kanske inte känner dig så väl, men om jag tänker efter hur du beter dig då du är hemma, eller hur du beter dig då du är med andra, så är du inte så annorlunda.

Jag, när jag är hemma, då sitter jag och lever i min lilla värld, medans du ständigt måste ha kontakt med resten av din umgängeskrets. När jag är med folk, då sticker jag ut, jag drar till mig blickar (inte alltid positiva) för att jag har på mig något visst eller för att mitt hår ser ut som piss eller för att jag har saker i ansiktet, för att jag låter mycket eller för att jag klantar till det rejält och sedan skrattar så att alla inom en radie på fem hundra meter hör mig. När du är ute, eller är med folk så känns det som om du gör till dig för att synas, du vill alltid se ut som ditt bästa och du drar till dig blickar för att folk tycker du är snygg eller för att de tycker att du ser ut som en fjortis, som alla andra.

Vi är helt olika, du och jag. Och jag stämmer in på (i alla fall på min definition av) att vara annorlunda. Du gör det inte.

Kanske ska vi då kolla upp vad annorlunda innebär.

Några synonymer:
olik, ovanlig, avvikande, särpräglad, egen, apart, olikartad

Tyvärr, Matilda, jag tycker inte du är så annorlunda. Du försöker, du kanske egentligen vill vara annorlunda, men det lyckas inte. Jag kan inte se något med dig som skulle vara annorlunda. Inte din klädstil, inte ditt sätt att vara, inte din "varierade" musiksmak, inte dina vänner, inte din pojkvän (nu känner jag honom inte och vet inte alls vad jag pratar om, han är säkert en hyglig prick) och inte något.

Du har alltid försökt att passa in. Det kommer du alltid att göra. Precis som jag alltid kommer försöka sticka ut.

Du har väl din definition av att vara annorlunda, precis som du har din definition av allt annat. Som innebörden av att vara sträng. Eller att vara emo.

Men vad jag har sett av dig så finns det inget med dig som skulle vara så annorlunda. Möjligen jag. Vi är väldigt olika du och jag.

Vart du än går skulle du förmodligen hitta någon som du skulle kunna komma överrens med, om så än att du gick in på estetiska när det bara är svartrockare och "emos" där. Jag å andra sidan fick ett gäng med "du" efter mig som sjöng "emo emo emo" efter mig när vi var på studiebesök till gymnasiebyn i nian.
Du skaffar dig vänner på tio minuter, medans jag tog en vecka på mig innan jag knappt ens pratade med någon i ettan på gymnasiet.
Du tycker att du är annorlunda och alternativ för att du vill gå Estetiska trots att du är en fjortis, precis, du är som alla andra, men tro det eller ej; Det finns fler fjortisar där redan än du tror. Jag å andra sidan kom in som det emo som fick sånger om mig på natur och lyckades att fortsätta sticka ut ur mängden.

Misstolka inte Matilda, jag älskar dig och trots allt så finns det egentligen ingen som du. Men du är alldelens för lik många andra för att kallas annorlunda.

Det är jag också, men "jag" är mer utspridd över världen. För inse faktum Matilda, att lyssna på tAKiDA och Adam Tensta är inte att ha "varierad" musiksmak, det är att gilla vad som är populärt just nu. Att lyssna på My Chemical Romance och samtidigt gilla till exempel klassisk musik som Josh Groban (okej, inte jätte klassisk, men ändå), det är varierat. Att lyssna på Slipknot och sedan byta vidare till Säkert, det är varierat. Från soundtracks till Disney-filmer till KoRN, det är annorlunda.

Inte att lyssna på RixFM och sedan tycka att man har varierad musiksmak för att man lyssnar på Jason Mraz och tAKiDA.

Att du däremot kan snappa upp att Alter Bridge faktiskt är bra från mig och inte för att Blondinbella eller Kenza har sagt det, DET är annorlunda.

Alexisonfire - Alex is on fire!

image52
Nämnde jag att jag älskar henne? Nu vet ni i alla fall >3<

I want thursday! Like... NOW!

Jag längtar till torsdag. Faktiskt. Trots att vi har nationella skriftligt i Engelska då. Fast jag tror att det ska gå bra. Men mest längtar jag för att då är det dagen innan fredag (fest?) och då ska jag vara med Alexandra! Gullungen har fan bott i England i fyra år snart och jag har inte träffat henne sen förra sommaren tror jag! Fan vad jag ska krama sönder henne!

Usch vad jag har saknat henne! Mou >x< Jag vill att det ska bli torsdag nu! Eller i alla fall imorgon, nu vill jag kolla på House. Men inte ens det får jag. Det är ju bara Äntligen Hemma just nu > > BUHUHUHUHUH! Snyft.

Fedt me fest!

Ja, nu blire till att supa och festa hårt hårt! Morsan och farsan har ingen aning! Jag ska fan knarka och testa allt möjligt som går tills jag börjar se insekter krypa ur huden på mig och clower med motorsågar.

Okej, nej där gick jag för långt. Usch usch! Nej, nu börjar jag tänka på de där utslagen slash svarta ärren slash brännmärkerna som jag pratade om någon gång. USCH! Okej, så ska jag inte göra igen. Blä. Nej, jag menar allvar, skolsköterskan avskräckte mig fan for life att testa några droger och jag har dessutom blivit paranoid att samma sak kan hända om man super.

Usch. Nä, fan heller. Jag ska inte ha nå skräckupplevelser att det kryper insekter under huden på mig. Åt helvete med det.

Det blir säkert trevligt med en massa prat och skratt och skrik och sedan så häller vi bål på Tomas. Asgarv. Nä, men vi får se. Jag ska i alla fall hålla mig nykter och drogfri (hur ska jag annars kunna komma ihåg allt fult alla andra gjort?).

Och Jonna kan få hänga på mig om hon tycker det blir läskigt, jag lovar. Bara ingen kommer fram till oss och frågar om vi är tillsammans och kan hångla för dem >x<

Hinder - By the way

In the winding hours
I let your heart down again
(What did I do to make a scene so gory?)
(Im no better than the ones before me)
Old habits die hard
I always end up hating the end
(What did I do to make a scene so gory?)
(Im no better than the ones before me)

Speechless and frozen
Uncomfortable silence again
(What did I do to make a scene so gory?)
(Im no better than the ones before me)

I'm in the middle of a break down
Watching you scream
In the middle of a break down
Screaming at me

Battered and bruised
Broken confused
It's time we both knew
Can't stop what I started
This time we both lose
Lose

And by the way
By the way
What made you think you'd have it your way?
And by the way
By the way
Don't say I didn't warn you
That I'll always stay the same

The same, the same,
I'll always stay the same,
(battered and bruised)
The same, (broken confused) the same,
I didnt warn that I'll always stay the same


Lika som bär

image51
Dessa tu är oerhört lika varandra till sättet, I promise. Lika negativa och lika dryga kommentarer xD

Beautiful Disaster

image50

Laughing

You laugh at me because I'm strange, I laugh at you because you're stupid.


Jenny goes sweet seventeen?

Oj oj då. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Jenny ska ha en fest på fredag, hon fyller nämnligen sjutton. Om jag går på den, blir inte det typ första steget in i världen som "normal" tonåring? Förutom delen med att gå på Brasseriet då. Och att ha en pojkvän.

God, jag failar totalt på att vara tonåring. Jag är för lill-gammal.

Romeo x Romeo kapitel

Nu finns det fem kapitel plus prolog till Romeo x Romeo upplagd på dennes sida. Det är bara att läsa och njuta för dem som vill.

image47

Statistik för Romeo x Romeo

Tja du. Detta vare mig en intressant utveckling xD


image49

Diablo is tha shiat

Jag ska börja med diablo. Så det så. Faktiskt. Jag ska försöka i alla fall.

Jag tror inte pappa gynnar min kreativa sida, bara min bra-musik-smak-sida. När jag frågade honom om jag fick skaffa en spark (en sån där med hjul som man kan fälla ihop) sa han nä. De är så jobbiga tyckte han. Om jag frågade om jag fick gå på Miyavi-konserten sa han nä. Där frågade jag riktigt aldrig efter en bra anledning till varför inte, för jag frågade mamma istället xD Och nu när jag frågade (eller snarare bara påpekade) om jag fick börja med Diablos sa han nej. Jag kommer säkert bara ha sönder något och jag kan inte träna i snö.

Hm... Surt dära.

Återigen. Filip. Bengtsson. Äger. Allt. Och. Alla.

If loving you with all my heart's a crime - Then I'm guilty

Alltså, är det bara jag som är störd, eller är inte hans nördighet alldelens för underbar? Jag är bara helt kär i att kolla på honom hela tiden >w<

image48


Jag lovar att man kan förvänta sig en kärleks förklaring till Filip från mig inom bara några dagar. Snacka jag kommer nöta hans lilla nötande av diablos. Han fick mig ju att vilja pröva och allt >w<

Funderingar

Nu ere så här att jag funderar lite granna nu. Jag vet inte riktigt på vad, men jag funderar i alla fall mycket. Mest på hur mamma nu kommer svara när jag frågar henne om jag får gå på konserten och sedan därefter lägger den obligatoriska följdfrågan till det. "Kan du föra över mina pengar till mitt konto så jag kan betala biljetterna då?"

Hm... Jag misstänker nästan att det kan hända att bli så att mamma säger: "Nämen, då får du inte gå." Då kommer jag undra hur hon hade tänkt sig att jag skulle lyckas köpa biljetter utan pengar.

Nä, jag orkar inte sitta och fundera på det nu, så jag ska skriva på Romeo x Romeo istället.

image47

Miyavi live in concert; nr. 2

Tja, nu är det ju inprincip bestämt att jag ska på Miyavi <3 Det var visst så att vi var där när han skulle spela, så jag ska höra med Linda om hon skulle, GRYMT kul det ska bli :3 Jag längtar redan!

VILL DIT NU! :D

image46
[Fanservice xD]

Helgen och shiat

Jag har som sagt varit lite dålig på att uppdatera bloggen nu i helgen, dels för att Sofia var här i fredags, dels för att jag har varit hos min mormor och morfar annars.

Jag ska försöka sammafatta kort det viktigaste.

FREDAG:
Skola. Mestandels av dagen springer vi runt och har allt som vanligt. Innan engelskan blir det dock en liten änding. jonna råkar sparka till min fot så jag håller på flyga ner för trappan och precis när jag nästan skriker "DU KAN INTE DÖDA MIG I TRAPPAN!" (som att hon skulle få göra det någon annan stans xD) så kommer Knut gåendes emot oss och ser helt glad ut. Det blir pinsam tystnad när jag går typ två trappsteg bakom honom ner till trean. USCH vad hemskt det var.
Nästa hemska event var när vi av någon anledning skulle gå och dricka i matsalen, jag trodde det var för att Knut var där men när Sofia efter en snabb blick skriker någon ohörbart och sedan kutar iväg så misstänker jag att det inte var så. Vi andra står kvar som om vi var dumma innan vi kollar in och ser att en viss Knut står vid mjölken. Oj oj säger jag bara.

LÖRDAG:
Sofia far hem från mig sex på morgonen med pappa när han ska köra buss. Några timmar senare beinner jag mig hos pappas kusin som fyllt femtio i veckan. Ännu några timmar senare sitter jag och ritar och när jag kollar upp i spegeln som finns några meter framför soffan jag sitter i för att kolla vilka det är som har kommit så ser jag ett rysligt bekant ansikte. Jag höll på att kasta ifrån mig papprerna och skrika när jag såg Städis slappa stil, Städis hår och Städis glasögon se tillbaka på mig där i spegeln. Nu var det inte Städis dock, men killen (som jag tror hette Daniel) var fanimej en kopia av honom! Inte lika tanig, men nästan. Det höll på att skrämma livet ur mig.

SÖNDAG:
Inget intressant hände som jag inte redan har berättat. Möjligtvis att när mamma sänkte ner My Chem som strömmade ur högtalarna i bilen så var det inte jag som gav henne onda ögat utan pappa! Jag höll på att garva ihjäl mig xD


Release the fucking bats!

MOHAHAHAHA!

image45

Updates coming soon

Jag ska självklart skriva om allt som hände på fredagen, då jag inte hann göra det då, eftersom Sofia var hos mig och jag kunde inte sitta och vara osocial xD Ni ska få läsa min version om vad som hände med Knut och stuff och allt.

Sen ska ni få höra vad jag har gjort under dagen också, men nu ska syrran låna datorn lite och sedan ska vi se Vänner för livet. Hoppas verkligen på en riktigt bra film.

Miyavi live in concert

Tja, jag vet inte riktigt hur det blir nu med Miyavi. Jag vill gå och se, mamma säger att jag ska höra om mina kompisar skulle och att vi ska till Stockholm 30 juni så då kan jag ju gå. Men pappa å andra sidan säger att vi inte är där nere då.

Förvirrande, indeed. Jag vill verkligen se honom, skulle vara kul att göra det faktiskt xD

Guardian angel

image44

Jag har målat på Sofias rygg >w<

Blondinbella säger smarta saker?

Vi sitter i skolan och Jenny försöker bevisa att Blondinbella visst säger smarta saker och är en bra förebild. Jag och co är VÄLDIGT skeptiska till detta faktum.

Jenny: "MEN FAAN!"
Vi: "Vadå, kan du inte hitta något smart hon sagt?"
Jenny: "Nä...!"


Edit: Det finns en fin fortsättning som håller med Jenny om det hon säger, men den orkar vi inte ha med här xD

You used to captivate me with your resonating light

Alltså? Vad har hänt? Det är inte alls som det var förut, så som jag älskade att det var. Det är inte enkelt att prata med dig längre och det verkar som om du aldrig vill sluta vara elak och ironisk mot mig. Vad hände? Har jag gjort något eller har du bara förändrats?

Varför måste allting ändras? Varför måste allting vara annorlunda från hur det var tidigare? Jag vet att jag säger att jag gillar annorlunda, men jag hatar å andra sidan förändring. Är det bara jag som alltid är som jag alltid varit? Är det jag som borde ändra mig, anpassa mig efter tiden? Jag vill inte, jag vill att det ska vara som tidigare.

Jag är väl bara ett envist barn som vägrar inse att världen inte är som jag trott att den är. Allt för mycket ändras. Allting blir inte bättre, jag förstår inget längre och allting blir inte som jag vill att det ska bli. Inte ens i närheten. Det är för mycket för mig, jag orkar inte med hur det är, jag vill att det ska vara som förut.

Som förut när jag inte oroade mig inför framtiden, när jag inte brydde mig om något, när jag inte behövde oroa mig över hurvida mina vänner mår eller över hur imorgon kommer vara. Som innan jag visste vem jag var. Innan då.

Kan inte allting bara bli som förut? Kan det inte bara bli bra igen? Kan vi inte bara sitta och prata om ingenting till klockan tre på natten igen? Jag vet inte längre vad jag vill, bara vem jag egentligen är.

Grundlurad?

image43


Detta infanns i en konversation jag hade. Visade sig dock vara ett väldigt grymt och väldigt sent första april skämt. Inte kul.

Är jag satanist?

Va fan? Jag följer precis samma mönster som alltid med nya personer. Konversationen inleds med en lite disskution om musik och olika musikstilar slash radiokanaler. Det leder vidare till en disskution om vänner och familj och sedan vidare till drömyrken. Sedan in på kärleks områden. Enda skillnaden nu är att jag har gått igenom detta på rekordtiden på bara några timmar.

OCH NU GÅR JAG IN PÅ ATT SATAN ÄR DEN GODA KILLEN? Vad är det för fel med mig? Kan jag inte bara ta och hålla käften någon gång? Om jag vill motbevisa folk att jag inte är satanist så gör jag inte saken bättre genom att prata med det och stå på Satans sidan med okänt folk.

Jag är fan inte funtad rätt. Punkt. > >

Josh Groban and Michael Bublé



Naaw, de är så söta tillsammans. Jag bara sitter och ler när jag ser de tillsammans. Seriöst, två av mina favorit-killar på en och samma konsert. Jag hade dött xD

Stand Climb and Fall - Stanley Climbfall

Okej, titeln har inget med detta att göra, men däremot har titlar allt med detta att göra.

Jag vet nämnligen inte om jag ska ha titlar eller inte till min Romeo x Romeo kapitel-novell. Alltså, titlar till varje enskilt kapitel. För om jag ska ha det tänker jag inte ha titlarna på engelska, för det blir bara väldigt fult, med tanke på att inget annat är engelska.

Så vad tycker ni? På svenska eller inget alls? Ni har till midnatt att svara, sen skiter jag i era val.

Pinit! >w<

Om Erika hade varit en av de få tjejer som jag umgicks med på skoltid och faktiskt brydde sig lika mycket om killar och allt som kretsar kring dem lika mycket hade hennes respons varit; "Pinit! >w<" Nu likar den mer; "Jaha..."

I alla fall. Som endel av er vet så har jag haft utvecklingssamtal idag. Innan det hände något väldigt obekvämt.

Jag följde med Sofia helt normalt med till Åhlens där jag var tvungen att vända tillbaka för att hinna till mitt utvecklingssamtal då, som jag såg fram emot sååååååå mycket. Eller inte. Där jag gick i korridoren på väg mot det där lilla grupprummet som alla andra hade haft sina samtal i så mötte jag en bekant syn. Eller person. Eller snarare tre. Gissa om inte vilka som kommer gåendes emot mig om inte Knut, Egon och Håret. Jag var nästan på väg att säga "Snap!" men insåg att det hade ju hörts.

Mitt hjärta bultar fortfarande panikslaget när jag tänker på det. Fast jag är samtidigt väldigt lättad. För om de hade kommit ihåg något av händelsen för två månader sen (av någon anledning höll jag på skriva för tre år sedan O.o) så hade de bästa tillfälle att konfrontera mig med det då. Men inget hände. De passerade mig, och jag kom levande förbi dem. Ingen skada skedd. Vi kom alla över det.


Ps. Jag måste ändå nota att jag tror Sofia och Jonna misstolkade vad jag menade att jag skulle lägga upp här på bloggen. Jag menade väl ändå inte att jag skulle lägga upp bilder på dem? helt knäpp är jag inte. Jag menade att jag skulle lägga upp bilder av mig, när jag gör våra fina signs som vi kom på idag. Ni vet, när vi signalerar Håret, Mössan, Egon och Bndn-klln.

Skamlös reklam?

Nu blire skamlös reklam för min egen blogg slash novell-sida ROMEOxROMEO. För er som kanske vet så håller jag på med en novell-serie, slash vad man nu ska kalla det, om den underbara Emil och kanske inte alltid fullt så underbara Sebastian (formally known as Will).

Om ni tycker det är intressant utan att veta vad det hela handlar om, eller om ni är faghags, eller om ni bara har tillräckligt tråkigt kan ni kolla in och se vad det hela handlar om.

image42

I hate the ending myself, but it started with an alright scene

Dagen har varit så bra att jag kanske inte riktigt vet vart jag ska börja. Eller jo. Fast nä, jag kan ju inte börja där det inte började. Fast det bra började liksom där. Amen, okej. Jag börjar från scratch. Från det att jag vaknade.

Det började med att jag vaknade av att min kära mor ringde och väckte mig. Det var inte överdrivet kul, men jag sov en halvtimme extra och sedan så var det bara att fixa kläder och sticka till skolan, efter att ha hjälpt lillsyrran med frukosten. Hon är adorable på morgonen, faktiskt.

Bussresan var trevlig, tillskillnad från de flesta dagarna, bara bra låtar dök upp på mp3 och ingen störde mig som det brukar bli. Att det småsnöade ute gjorde inget. När bussen sen kom fram till skolan så fanns Jonna och hennes vän Lina och vi satt och diskuterade Bndna-klln (aka; Bandana-killen eller Pimpkepsen) och lite andra killar i skolan - Mest sådana som Jonna gillade då kanske.

Efter det var det dags för en fysiklektion då vi satt återigen och disskuterade killar (får jag fråga vart det kommer in något nytt egentligen - Ne, skojjade bara). Efter det en uppfriskande matematik-lektion då vi går igenom det under som kallas Andragradsekvationer. Men innan dess: En rast.

Denna rast var otroligt underhållande, lite tråkig, men underhållande. Först diskuterade vi det faktum att jag alltid ville ha hålhakar på alla (det är inget jag förväntar mig att folk ska förstå) och att jag ville att Sofia skulle gissa det svenska namnet på min novell. Är det någon som kan förstå min irritation över att Jonna sa det till henne när jag ville säga själv, om än inte just då, eller är det bara jag som är knäpp? I alla fall.

Vi sitter där. Vi pratar om hur faghagiga vi är (tack vare mig dessutom xD) och hurvida vem som är Diva-killens "pojkvän". Tja. Vi har kommit fram till det nu kan jag säga. Fast vi har dock inget namn ännu, eller inte vad jag kommer ihåg i alla fall. Begie byxor och blont hår. Jag vet inte riktigt, jag tror att det bara var "fanservise", men de kramade varandra i ansiktet och såg så där härligt intima ut också. Sen upptäckte vi att vi avslöjade oss alldelens för mycket. Hade vi varit snäppet värre hade vi gått in dit och kastat konfetti på dem samtidigt som vi ropade "God barnalycka", vilket jag var på god väg att göra faktiskt.

Efter det så började matte-lektionen fem minuter för tidigt. Nice. Eller inte. Efter ett tag vandrade Jonna iväg med Malin. Sen smsade hon mig via Sofias mobiltelefon och bad mig om koden till mitt skåp så hon kunde låna min spanska bok. I though; Nej, jag kommer upp istället (så får jag en chans att kolla vad de sysslar med i klassrummet). De gjorde inget speciellt, satt bara där och såg söta ut bredvid varandra ♥ Däremot fick jag mycket lycka en våning upp.

Ni vet den här härliga känslan som man får när något som man längtat efter ska hända äntligen händer, men man inte riktigt vet hur man ska göra? Den fick inte jag. Jag vad ungefär halvvägs upp till sjuan, då man börjar se om det finns några människor vid dörren, då fick jag syn på Städis och den vanliga hjärtattacken kom. Fast jag kunde ju inte precis vända tillbaka, eller ens vända mig om för att slappna av.
Där stod han; Helt cool och tvättade sitt fönster med en trasa och skurmedel för glas och speglar (Jag är inte en stalker, jag har praktiserat på en klädaffär då min morgonsyssla bestod utav att tvätta speglar med just det medlet). Jag var ju tvungen att fortsätta, ensam och försvarslös (okej, kanske inte försvarslös) uppför trappan och förbi honom. Eftersom han stod och höll på att putsa dörrens fönster blev det hela mycket pinsamt. Jag skulle vara tvungen att antingen avbryta hans arbete genom att öppna dörren, eller att han skulle öppna dörren åt mig. Tänk om vi båda hade tänkt att den andre skulle öppna, så hade vi stått där. Mest pinsamt hade det ju blivit för mig för att jag tänk att han skulle öppna den åt mig.
Nu blev det inte så, utan han var helt gentlemannaaktig (ja, jag blev väl förmodligen jätte kär i honom just då > >) och öppnade dörren åt mig. Han svarade till och med varsågod när jag tackade honom.

Måste jag fortsätta skriva nu jag är ju helt glad och vill bara gotta mig i stunden?

Lite fanservise måste ju jag göra också, tror jag. Men det får bli längst ner i inlägget möjligtvis då.

Efter lite (eller väldigt mycket) hoppande och småtjut så fortsatte matte-lektionen som vanligt och efter det så följde jag med Sofia ner till matsalen. Där så lyckades jag se Bandana-killen på riktigt nära håll och det visade sig att han inte egentligen ser korkad ut, bara om man står längre bort än en meter. OCH när jag är på väg ut så gissa vad mitt eye spottade. Knut. Bara baksidan av honom, visserligen, man han none the less.

Efter det har det var mycket annat också. Billigt fika - varm choklad och fyra kakor för bara nio kronor med Jonna.

Självklart måste någon gå och förstöra kvällen på min dag och gissa om det inte ska vara min lillsyrra som bara just kommit hem från att ha varit borta. Herregud, får man bara lugn och ro när hon är borta?


Omfg! It's likte... Your birthday!

image41

Gerard-sama fyller år idag! 31 år blir han, men inte gammal för det! Jag ska rita en bild till honom, bara för det!

Dagen har varit bäst, btw. Skriver om den snart.

Hej, vilken hycklare du är

Du försöker jämt och ständigt göra mig till dig,
Du vill alltid att jag ska skärpa mig och bli bättre,
Det är ju för min egen skull.

Du skriker åt mig när jag inte är som du vill,
Men när jag gör på samma sätt säger du åt mig att sluta,
För jag är ju så mycket mognare.

Du säger att jag ska lyssna när du säger något,
Men när jag vill att du lyssnar så stänger du öronen,
Inget jag kan säga är ju viktigt för dig.

Du säger åt mig att behandla folk efter deras ålder,
Men du så behandlar du dem efter deras så kallade mognad,
Du behöver ju inte följa regler.

Så nu frågar jag dig vad en hycklare är,
Är det den som ber dig göra som hon säger, inte som hon gör,
Eller är det den som säger två olika saker?

Hej, vilken hycklare du är,
Jag ber dig dra åt helvete, jag vill inte se dig mer,
Men du har redan stängt dina öron.

Det här är ingen jävla dikt om moderskärlek,
Det är ingen jävla dikt alls,
Det här är mitt sätt att säga "Jävla hycklare".

Jag vill att du ska lyssna på mig nu,
Men eftersom du redan har stängt dina öron så ber jag dig,
Läs vad som står på pappret.

Kan du inte se vad jag har lagt fram,
Förstår du inte vad en hycklare är?
Ställ dig framför ramen i hallen, den som är målad i guld.

Bilden som du ser där känner du säkert igen,
Du ser den ju varje gång som du lämnar huset,
Bilden du ser där kallas spegelbild.

Nu kan du gå, du kan öpnna och stänga dörren,
För du har ändå inte lyssnat på mig, du vet inte vad jag vill,
Så hej då, hycklare där.

Complicated confusion

Uppenbarligen var det så att jag förvirrade många med mitt inlägg Missing you right now mr. Unknown (<-- Länk!).

Nu är det så att jag inte kom hem med en text på handen som en random kille skrev på min hand, för det hade varit fult. Kul, men fult. Jag skrev det själv och texten i fråga hittade jag på under bussturen, inte upplevde xD Den fantiserades med andra ord fram i mitt huvud och ska vara med i min novell "In how many more ways..." och inget annat.

Ni behöver inte oroa er längre, jag erkänner nu att jag fortfarande är singel och oskuld. Punkt.

Revelation

Jag insåg just något. Inte egentligen så viktigt, men samtidigt så är det ändå viktigt. Hum hum... Vi ska bo i Solna i sommar när vi far till Stockholm. Ja.

Undrar hur det blir. Jag vill åka tåg i alla fall *funderar*

Jag är sugen på att måla just nu. Jag tror jag ska ta och göra det i helgen eller något. Eller möjligt någon annan dag i veckan. Nu är jag i alla fall riktigt sugen på popcorn.

Missing you right now, mr. Unknown

Bussen rullar fram, snabbt, men ändå för långsamt. Jag mår illa, eller snarare så känner jag mig tragisk. jag vill bara hem så snabbt som möjligt, eller aldrig kliva av bussen. Busschauffören svänger in vid Aurorum, jag kan se honom därifrån jag sitter. Mitt hjärta skriker hem.
Jag ser honom redan innan dörrarna har öppnat. Jag har sett honom några gånger tidigare också, på måndagar med den första bussen som går vid halv fem. Jag lyfter ner mina grejer från sätet bredvid mig, för jag vet att någon kommer sätta sig bredvid mig. Det är nästan fullt på bussen. Han kommer aldrig sätta sig bredvid mig.

Automatiskt, utan att kolla vem det är som har frågat om han kan sitta bredvid mig så flyttar jag på min väska, utifall att ingen tänkte sätta sig där. Sedan ser jag att det visst är han, han som aldrig skulle sätta sig bredvid mig. Jag ville att han skulle gå bort direkt igen, men det kunde jag såklart inte säga. Jag ville inte att han skulle sitta där, jag kände hur min krop vred sig emot honom, kastade mina armar kring hans arm och grät ut emot hans axel. Jag gjorde självklart inte så, jag kände honom inte ens, jag visste inte ens vad han hette.
Jag lutade mig ännu mer mot fönstret, blundade, höll fast mina händer i varandra, bara för att jag inte skulle göra så. Bussens gungande vaggade mig snart till sömns.

När jag vaknade så var han inte bredvid mig längre. Jag hade gråtit i sömen i alla fall, så jag torkade bort mina tårar. Jag tog mina saker och klev av bussen, vandrade den dryga kilometern som jag fortfarande hade kvar innan jag kom hem. Jag drog mig direkt tillbaka till mitt rum, orkade inte se någon, orkade inte prata och inte lyssna. Jag mådde om möljigt ännu värre nu än innan han klev på bussen. Det skreks åt mig efter en timme att jag skulle komma ner och äta. Jag orkade inte. Jag ville inte sitta och kolla på när någon tog in mat i munnen och tuggade runt det innan det svaldes som den äckliga sörjan det är.
Jag tvingades ner i alla fall.

Mamma frågade mig vad som stod på min hand, jag drog snabbt ner ärmen över det, jag ville inte att hon skulle bry sig. Vad spelade det för roll om jag klottrade på mina händer då och då? Det skadade bara mig, om ens det. Bläcket i min hud och i mitt blod skadar inte henne, hon behöver inte veta.
Då kom jag ihåg att jag visst inte hade skrivit något på min hand, eller ens ritat. Jag plockade bort efter mig och gick snabbt upp till mitt rum igen. Satte mig på sängen och drog upp min tröj-ärm igen. Jag hade inte ens någon sådan tuschpenna. En röd, med en bredspets, kanske 1,2.

Cheer up, sunshine.

Hayato x Hirai?

Datorn startade just om sig själv. Suck.

Jag har tråkigt som fan och båda mina systrar är ute efter datorn. Jag tror jag ska skriva ut Hayato och sedan rita honom och hirai så vi kan ha dem som layout på ND. Anyhow. Om de hade varit med i en serie hade dem så lugnt skrivits fanfics om dem. Fienden som in i hell.

Jaja. Vi hörs imorgon.


Fett nice weekend

Alltså, jag har haft så skön jävla helg (om än att jag kanske borde ha varit lite vettig och räknat lite matte). Grymt skönt har det varit i alla fall. Städade lite hemma i mitt rum och nu ser det typ ok ut igen och sedan var det off to Persön för att umgås med folk.

Träffade typ muy människor som jag inte träffat på jätte länge tid, som typ Martin och shiat. Sen kolade vi Cube2 och David och martin tvingade mig spelar F.E.A.R. också. Av någon anledning sköt jag alltid ihjäl supersoldaterna i skrevet xD

Come join the dark side - We have cookies

Jag har vunnit över Sofia till den mörka sidan, Mohahahahahah! Nu tycker jag att resten av världen kan joina oss (vi har kakor ^^).

I alla fall. Jag känner mig ytterst uttråkad och vill rollspela. Jag försöker övertala Sofia även till det. Hmm... jag undrar hur det ska gå egentligen. Fast idag verkar Sofia vara ovanligt lättövertalad. Montro om hon kanske är lika uttråkad som jag?

Pizza yeah?

Alltså. Pizza är gott. Men jag vill faktiskt äta något annat än det. Det här är typ andra slash tredje möjligtvis fredagen vi äter det. Snart kommer jag ju vara helt less D: Suck. Jaja, jag är hungrig, jag kan inte matstrejka.

Oh how I love...

But oh, how I love sad endings.

Jag läste just slutet på Absolute Boyfriend. MINI SPOILER VARNING!

Det var ett totalt oväntat slut och jag satt och lipade de sista kapitlet. Usch vad det var sorgligt, men ändå så bra. Jag bara satt och grät och grät och grät. Jätte bra serie, och jag kan inte förvänta mig annat av Watase-senpai. Jag bara älskar hennes serier, de är så vackra och poetiska så att det inte är sant.

Spoiler varning slut.

Jag rekomenderar verkligen den serien. Speciellt till Sofia som jag tror skulle gilla den asmycket, även om hon inte skulle gilla slutet. Därför måste jag ju såklart länka till sidan så att hon kan läsa.

http://www.onemanga.com/Absolute_Boyfriend/1/

Jag hoppas att du läser den nu också Sofia, i alla fall första kapitlet, så att jag kan på någon respons och ha någon att prata med om den. Jag tror Jonna också skulle gilla den, men jag har ingen aning om vad Linda skulle tycka om den. Ni kan också ta och läsa så att jag kan konvertera er till Manga-fangirls så vi kan springa runt och göra fangirl squels hela dagen (som att vi inte gjorde det nu). Egentligen tycker jag alla kan läsa den, så att Watase-senpai blir ännu mer erkänd <3

Fuck you right back

Liver knullar. Blä.

Alltså, när jag lämnade skolan trodde jag att det skulle bli värsta fina dagen idag för det hade varit det ditintills, förutom det faktum att jag inte såg Städis idag då. Snyft. I alla fall. Vi hade slutat tidigt och fint och jag hade värsta helgen att se fram emot med bara massa kompisar och skit och så gick jag till Örnen för att se om Erika-chan skulle sluta så vi kunde åka med samma buss och det skulle hon. Pepp. Vi hade värsta mycket att prata om för vi har inte setts på två veckor, så vi satt och hade jätte mycket att prata om och stuff.
Sen så gick Egon och Håret (formally known as Vitjackan) förbi och såg lite dryg-snygga ut. Jag tror jag gillar dryga killar, så länge det inte går till överdrift. Och sedan ser jag också Bandana-killen gå emot bibliotekets håll (förmodligen inte till biblan men men).
Senare på bussen bestämde vi att eftersom jag hade slutat så tidigt så kunde jag kolla upp med Simon och Martin och typ vara med dem innan deras buss gick från Råneå och jag var värsta glad för jag har inte träffat Martin sen typ i julas eller något.

Så när bussen rullar in i Råneå så blir det nästan att jag flyger till skolan, för jag är så cp-glad. Jag går in, men bestämmer mig för att jag hatar skolan lika mycket som jag hatar den, så jag GÅR UT och väntar (hör och häpna). Jag sitter och väntar och det kommer ut lite ströfolk, mest småglin (94 och några 92) som jag stör mig på för att de försöker vara så jävla coola. Yeah right. Man blir inte gladare av att de vill använda mig som måltavla för sina snöbollar när jag sitter och läser.

Så när jag sitter där och är lagom less så tänker jag att de sitter väl därinne och är glin som inte kan hantera kyla (Martin och Simon då), men att jag som fan inte tänker gå in i den jävla råtthålan. Har jag sluppit därifrån med livet i behåll ska jag vara nöjd och inte gå dit fler gånger. Bussarna rullar in och folk börjar strömma ut ur skolan. Men inte en skymt av skitungarna. DÅ HAR VÄL GÅTT OCH BLIVIT SJUKA BÅDA TVÅ SAMTIDIGT!

IRRITATION!

Jag reser mig och och går surt därifrån. Jag har fan frysit röven av mig och de behagar inte ens att vara i skolan. Piss på dem, jag som hade tänkt att vara snäll och allt > >

Och som grädde på moset så har jag en jävla bokrapport att skriva till engelskan som ska vara klar idag. Suck. Ja, livet knullar, men jag har fanimej inte någon glädje av att sitta och se på i alla fall.

Jaja, det är ju filmkväll imorgon hos Erika i alla fall, och Simon och Martin ska ju dit då. Fast det kommer väl bli så att antingen får inte jag fara eller så är inte de där. Då blir jag förbannad.

Back to old habbits

Jag måste påpeka att vi har haft en otroligt kul dag. För vi har inte bara fallit tillbaka till våran gamla vanor med Knut och Egon (även om det inte är med Egon den här gången xD) och städis, som varit försvunnen de senaste fem veckorna. Jag tar det från början.

På morgonen, när jag kom till skolan idag, så möts jag direkt av Jonna som kommer springandes och skikandes emot mig. "Amanda, Amanda!" Jag ler och undrar när hon har blivit så glad av att se mig på morgonen. Så ropar hon något nytt; "Städis är tillbaka! Städis jobbar fortfarande här!"

Ja. Han har varit borta i fem veckor, spårlöst försvunnen. Nu vet vi i alla fall att han inte hade slutat jobba här. Och att han har en geisha tatuerad på vänstra underarmen (har inte riktigt sett den tidigare, bara att han har haft något där).

Senare när vi satt i matsalen och jag bad om att vi skulle gå ser vi hur Sofia fryser till och försöker få sig ur något. Det tar ett tag, för lång tid, innan vi inser att hon precis sett Städis. Ärsh då var det minsta man kan säga att jag tänkte. Sedan bar det av till Gesällen, skolans alternativa fik, eller vad man nu ska säga. Jag går först, Sofia kommer sen, Linda och sist Jonna. Jag märker inte att Jonna försöker säga något och går helt normalt (mitt normalt då) in och. Hjärtattack. Han står två meter ifrån mig och jag försvinner tillbaka. Creepy. Han får inte stå där och bara.... Vara i närheten av mig. Då dör jag ju!

Sedan så går vi bort till borden utanför i trappuppgången mot dörren som leder ut och försöker samla oss, i alla fall jag och Sofia. Efter lite skratt så klämmer Jonna ur sig "Knut Knut KNUT!" Och javisst, han går där ute, rakt emot dörröppningen och ser sådär cool ut som alltid.

Det har varit en riktigt läbbig dag med andra ord. Men väldigt kul. Och även om jag lovade mig själv att jag inte skulle falla tillbaka till gamla vanor efter incidenten som stängde ner min förra blogg och försvårade min skoltid i två veckor (minst) så är jag glad att vi återigen kunde skratta och flumma oss och tråna efter Knut. Om det nu var det vi gjorde. Och jag är riktigt glad att Städis är tillbaka. Jag har saknat att betrakta honom från avstånd, eller på nära håll för den delen med. Han och hans tatueringar.

The shinning

Solen skiner, My Chemical Romance kvittrar (okej, kanske inte rikgtigt kvittrar, but you get the point) i hörlurarna och jag har suttit ute och avnjutit en skål med fiisk-soppa.

Det var nog den konstigaste meningen jag någonsin inlett ett inlägg. I alla fall så har solen bestämt sig för att titta fram efter att ha varit frånvarande hela dagen bakom en helt grå himmel. Den frina bron över Luleå älven som man vanligtvis brukar se väldigt mycket från skolan var helt blockad av dimman. Och då snackar vi att det är stort, eftersom denna bro inte ligger mer än ett par hundra meter från skolan. Mycket dimma dära.

Vi har fått en fin spanska läxa att göra. Bara sju sidor med uppgifter. yeey, that's great. Måste läsa klart min Lestat bok också, insåg att den ska ju vara klar på fredag och jag har inte ens läst halva än. Nästan, men fortfarande tre hundra sidor kvar. Ish.

Så jag vet inte riktigt hur jag känner mig nu. Återkommer med uppdateringar på humöret.

Äntligen hemma?

Jag sitter och kollar på Äntligen hemma och undrar om någon av mina kompisar också gör det. Såklart undrar jag också om det bara är jag som tyckte att den där långhåriga, lockiga musik älskaren med glasögon och lite nördvarning var söt? För jag tyckte verkligen att han var urgullig och såg så där.... Naaw, jag tyckte helt synd om honom för att han hade värsta spruckna blindtarmen och allt.

I alla fall. Han var söt. Viktor hette han va? Eller med C, jag vet inte. Hoppas att han inte är en sån där som brukar kolla runt på olika bloggar, för då blir det muy pinsamto.

I alla fall. House. Nu.

Ohio is for lovers

Jag sitter här och kollar på Judge Judy för det finns inget annat intressant. Kan inte låta bli att tycka att kille som blir stämd av sitt ex påminner om en viss person.

Åter till storyn. Det var då en tjej och en kille som träffades via internet (kopplingar anyone?) och de bestämde att han skulle flytta ifrån sina föräldrar och sedan flytta till henne. De var självklart kära. Någon som vågar på sig en gissning vart han flyttade? Självfallet till henne, men vilken stat.

Ohio. Går det att göra något annat än att koppla till en viss Hawethorne Heights låt?

Mikey är precis som vi

W00t för Mikey som gör som alla vi andra och reklamar sina kompisars projekt och så vidare. Kommer förmodligen inte kunna köpa skivan som han promotade åt sin polare, men jag ska lyssna på den på YouTube och om den är bra ska jag be Sofia riktigt snällt köpa skivan åt mig när hon är i USA xD

Romantic son of a bitch

Jag var på stan och vandrade runt i min okunskap om vad klockan var i väntan på bussen och bestämde mig själv för att gå på H&M och kolla runt lite grann - Mainly för att jag ville kolla om de kanske hade de där gröna byxorna som var slut på nätet > >
Jag strosade runt lite grann och var på väg ut igen när jag såg en kille och en tjej (misstänker att de var ett par) som kollade runt på lite kläder åt tjejen (antar jag eftersom de var på damavdelningen?). Tjejen plockar upp en gräslig liten skapelse föreställande en rosa-vit rutig halterneck och jag ville bara spy när jag såg den. Uppenbarligen tyckte killen samma sak, för när tjejen frågade vad han tyckte om den svarade han helt ärligt:

"Det ser ut som Pippi Långstrump goes Hocker!"

Ärlighet varar längst, och jag måste säga att jag tycker att det är otroligt... romantiskt kanske inte är rätt ord, men typ, att han sa vad han faktiskt tyckte istället för att låta flickvännen köpa den gräsliga saken.
Nu säger inte jag att pojkvännen alltid borde säga vad han tycker, speciellt inte om tjejen frågar om han tycker hon ser tjock ut och han tycker det, för det kan leda till seriösa problem, och då menar jag inte i förhållandet endast.

My love

image40


Det här är min älskade Hirai <3 Äntligen har jag gjort en bild av honom som jag är nöjd med. Jag har den även i rött slash lila slash rosa, men tänkte att jag laddar upp den blå eftersom den går i tema med layouten då xD

ÄNTLIGEN!

Äntligen så är bloggen uppe igen. Fast nu har jag såklart inget att skriva. Jobbigt!

RSS 2.0