Stockholm - Glädjetjut

JAG SKALL TILL ERIKA OCH STOCKHOLM! Förutsatt att jag inte råkar göra mor riktigt arg den närmsta månaden, får då kommer jag inte få åka någonstans.

MEN JAG SKALL TILL ERIKA! Och jag är muy happy! För jag har saknat henne ;__;

Frestelser i massor

Idag har jag tränat och inte riktigt motstått frestelsen av choklad och en magnum. Och en glassdrink. Å andra sidan missade jag lunch och åt nästan ingen middag för den var av chilli och fisk. Så jag förtjänade något energitillskott. Ska äta äpple snart.

Och Jonna borde få ha lillwimp (för jag tror det var han) som bakgrundsbild för jag har minsann Mikael Danielsson som bakgrund på min dator (men det är en hemlis).

Anledningar till jag längtar tills jag flyttar hemifrån

Mamma och pappa fryser alltid in polarbrödet. Jag hatar att behöva tina det sedan, smöret smälter alltid. Suck.

Romeo x Romeo uppdate!

Okej, återigen har jag uppdaterat min sida för Fushidara! Jag måste erkänna att jag har gjort tre olika sidor, men den sista var enklast, snyggast och självklart den jag är mest nöjd med.
Så nu är det fritt fram att härja på;
http://fushidara.weebly.com

Älska mig och buga!

Was it a dream?

Jag ska bara lyssna på Was it a dream akustiska versionen och sedan ska jag hoppelihoppa in i duschen och sedan ner i min äckliga säng. Men först(!); Jared.

Tycker att ni också förtjänar honom.

http://betweenthebars.blogg.se/2008/september/was-it-a-dream.html

Där har ni en fin länk och kan samtidigt läsa Lindas blogg.

Godnatt!

Choklad och ärtor

Om någon undrade om det fanns någonting annat man kan hitta kärlek i förutom choklad (pga endorfiner och sådant som gör en glad och kär) så finns det även i ärtor. Säger Reid.

Sick Puppies - All the Same (Free hugs)


Hur kawai är inte den här? Känn inspirationen till mig blogglayout.

Frikey for the people!

Okej, jag erkänner. En bild och jag var fast. Dessa tu är helt perfekta för varandra. Seriöst. Varför insåg jag inte det tidigare. Sofia, skicka snälla Frank on a leash till mig. Måste seriöst läsa någoting med Frikey som pairing. Om någon undrade så var bilden den som jag har som avatar här bredvid. Även om kvaliteten tydligen sög.

All I wanted was you

Emil är mitt kärleksbarn. Med Sofia typ. Med inslag av Jonna och möjligen ytterst liiiiiite Linda. För hon vet typ inget om Fushidara. Men typ mitt och Sofias kärleksbarn. Och jag tänker göra värsta boken om alla karrisar, bara för att jag alltid kommer på nya saker att göra, utan att ha gjort klart något annat. Däremot ska jag göra klart Fushidara (iaf Romeo) innan jag börjar med den. Observera att jag menar SKA.

Even when it's over I'll still love you the same

Okej, lite modifierad text för dem som kanske känner igen, men jag bryr mig icke.

Jag ska sluta läsa Erikas blogg. Typ. Jag blir bara ledsen. Eller egentligen blir jag bara ledsen för att jag saknar henne. För att hon inte finns i närheten längre. Hade hon fortfarande bott kvar här och det hade varit lite mer än en månad sedan vi träffats sist hade det inte varit något större problem. Jag hade inte känt mig så ensam då. För hon hade funnits inom räckhåll.

Satans unge. Varför skulle du gå och flytta?

Jag kommer ner till dig snart. Om jag överlever väntan. Vilket jag just nu betvivlar.

Du får ditt brev i haiku.

Shinedown - Second chance

My eyes are open wide
By the way
I made it through the day

I watch the world outside

By the way
I am leaving out today

Please don't cry one tear for me
I'm not afraid
Of what i have to say
This is my one and only voice
So listen close
Iit's only for today

I just saw Halley's comet, she waved
Said 'why are you always running in place?'
Even the man in the moon disappeared
Somewhere in this stratosphere

Tell my mother, tell my father
I've done the best I can
To make them realize
This is my life
I hope they understand
I am not angry I am just saying
Sometimes goodbye is a second chance

Sometimes goodbye is a second chance

Skjut mig någon nu

GAH!

Herresatan. Fan.

GAH!

Hur kunde jag? Fan. Fan. Fan fan fan FAN! Satan. Satans jävla blodsugande jälva datorhelvete! VARFÖR SKULLE DEN HÄNGA SIG? Varför kom jag på den intelligenta idéen att logga ut för då kan jag logga in igen och allting är bra. Smaaart Amanda.

Satans helvete. VÄXLA ANVÄNDARE HETER DET, INTE LOGGA UT! Satan.

GAH!

Jag hade gjort en väldigt fin ny logo till denna vackra *host* sida, så att jag skulle få min förbannade Romeo layout, jag hade till och med skrivit en fin Romeo text då Sebastian och Emil ligger och myser i sängen, men neeeej, det går icke för sig. Då hänger datorn sig. NU SKITER JAG I DET!

Inte ett dugg finns kvar för jag hann ju inte spara ett skit.

Foxtrot Uniform Charlie Kilo. Sugar Honey Ice Tea.

Godmorgon godmorgon, livet leker idag!

Imorgon är det Abisko. Jag stavar alltid helvetsnamnet fel först; Absiko. Kan lika gärna heta det, suger i alla fall.

Jag håller med Sofia, jag tror inte att det kommer bli överdrivet roligt. Kanske, om Peter är hjälpsam och om inte har vi i alla fall några andra lärare som kanske är snälla. Och jag har med mig mat och musik. Och pengar. I värsta fall kanske jag och ovannämnda person lifta hem till Luleå.

Jag var på Coop och handlade nyss. Precis när jag kommer ut och känner mig härligt töntig och sunkig med långkalsonger i handen så ser jag den snyggaste kille jag sett på typ hela veckan. Slog lungt två speciella lärare. Och jag kände mig ännu sunkigare. Suck. Men en fet hood där det står Råneå med versaler över mina bröst. Najs. Nu vet han vart han ska hitta mig i alla fall.

Skjut mig någon nu.

Miyavi - Itoshii Hito



Jag älskar det faktum att han ser ut som en tjej lite då och då.

Schizofreni ftw

Min blogg går ner i statistik - inte för att jag riktigt bryr mig, men det hade varit kul att ha fler läsare - min/mammas/pappas iPod fungerar inte och det SUGER samt att jag ska till Abisko imorgon vilket suger mer. Suck. Jag vill bara få iPoden att fungera och då blir jag glad. Lixom VÄLDIGT glad. För då kan jag kolla på snygga killar vars bilder jag lagt in i iPoden och lyssna på bra musik samtidigt. Men icke.

Det suger just nu.

...

LYCKA! iPoden fungerar! Jag älskar livet just nu!

Banankuk!

Jag och Linda såg på Min granne Totoro igår. Den var lika söt som alltid. Sen såg vi The Blair Witch Project och den var inte lika söt. Sen sov vi och Jared sjöng för oss hela natten. Unbelievable. Jag är kär i honom igen. Suck.


I'm closer to where I started while chasing after you

Igår natt när jag låg i min säng, dator uppslagen bredvid mig precis som alltid så fanns det en enda förändring. Personen som jag tänkte på. Sure, jag har tänkt på denna Mr. H (jag tänker vara orginell framöver och låta det vara hemligt igen) flera gånger då jag varit på väg att somna, men aldrig så.

Vi har kännt varandra ett bra tag nu, men jag har aldrig seriöst tänk längre än en kyss (och ärligt talat tror jag att jag har råkat komma in på tanken att kyssa varenda en av mina kompisar - tjej som kille). Men helt plötsligt så såg jag oss gå längs med en gata och skratta och kyssas och mysa, precis så som jag brukar göra när jag är förälskad. Jag såg oss gå på bio, äta en fin fin gullig middag tillsammans och sedan låg vi bara hemma och kysstes.

Det är omöjligt att förklara hur konstigt det kändes från hur det var att till exempel ha liknande tankar om en viss mister lokalvårdare (men ändå inte lika samma, bara en kyss där med). Jag tror jag kommer tänka mycket på det här de kommande veckorna. Det kommer att vara jobbigt. Det kommer att bli en jobbiga två månader.


Mr. H. Oh My Buddah. Jag måste bara få skriva ur mig allting. Så jag ska nog göra det.


And I won't stop til the feeling is gone.


Bang on the piano - Jack McManus

I wonder if you could be my therapy
It's kind of awkward but obvious
It's what I need
I'm not Michelangelo painting a ceiling
But you're the last shade of red that I'll be missing

There's not a pill that I can't take
You're just a habit that I can't break
Oh


I'll bang on this piano till the feeling's come
I'm standing on the edge but my feet can't jump
Stumbling the words on the back of my tongue
But I won't stop till the feelings have gone

It's 'bout four in the morning still can't sleep
And that blanket wrapped around you wish that was me
But I'm just one more cynical dreamer
I never dream like this

I'm pulling out my hair
Pretending I don't care

There's not a pill that I can't take
You're just a habit that I can't break
Oh

I'll bang on this piano till the feeling's come
I'm standing on the edge but my feet can't jump
Stumbling the words on the back of my tongue
And I won't stop until the feelings have gone

I don't need to know where we're going
I'll just be the scream and let it out
I can feel the music flowing

I can't feel it, never felt like this

I'll bang on this piano till the feeling's come
I'm standing on the edge but my feet can't jump
Stumbling the words on the back of my tongue
And I won't stop until the feelings have gone

Och Jared suddade allt ut precis minsta streck på bilden...

Okej, jag börjar få Jonna-fula drömmar. Det är visserligen roligt, men Väldigt skumt. Nu kanske ni vill veta vad mer exakt det var jag drömde? Ja? Okej.

Lite suddigt är det allt, men jag kommer ihåg att jag och Sofia var på en strand kring typ medelhavet. Emellan åt sprang vi hem till min mormor och morfar som bodde i en lägenhet vid en tunnelbana för att sitta vid datorn. Vidare.

Vi var på stranden alltså. Sofia var allmänt Sofia-i-närheten-av-Jared-aktig för hon var i närheten av Jared. Som satt och ritade någon bit ifrån oss. Då menar jag bit som typ 20 centimeter bort. Han satt och ritade och suddade och ritade och suddade. Och jag började prata med honom. Sen slutade vi prata för jag skulle tydligen springa bort till mormor och morfar och sitta vid datorn. Sen kom jag tillbaka och Jared hade inte kommit någon bit på sin teckning utan suddade ut allting. Så började han om och den blev bra och symetrisk och allting och sen tänker han börja sudda igen och då kände jag mig tydligen väldigt manad att hindra honom så jag sa att bilden var jätte fin och att han inte skulle sudda något. Så han gjorde inte det. Sen fet nitade Sofia mig så mitt öga och min näsa svällde upp, samt att jag fick näsblod. Jag tror hon blev  sur över någonting.

The Art of Talking Withut Talking.

Det var i alla fall allt.

Owakare,
Amanda-san.


Hayato saknar Tokou

Åh.

Jag tänker aldrig mer läsa Erikas blogg. Jag tänker gå och krypa in i mitt äckliga feta täcke och aldrig komma ut och låta svampar gro i mitt hår. Jag tänker sätta på den emoigaste musiken jag har på datorn och jag tänkte äta ekorrar till frukost lunch och middag. Och jag tänker aldrig sluta att kolla på Batman Begins under tiden.

AKA: Jag saknar Erika.

Hon springer runt nere i Stockholm och för allt jag vet så saknar hon folk, men har bara ringt och terroriserat Helena och Elin hitintills. Och min telefon bara ligger någonstans och jag tycker synd om den. Den förtjänar en annan ägare som faktiskt kan använda den. Eller som gör det. Jag kan ju, men gör det bara inte.

Oh God.

Jag känner mig som Tokou. Eller snarare som jag tänker mig att Hayato känner sig efter Tokou har stuckit till Konoha. Eller så som Hayato borde känna sig efter hans kompis har stuckit ifrån honom. Och jag blir pli förbannad om Erika inte blir torterad där nere som Tokou blir. Fast om jag känner Erika rätt så var det väl tortyr att inte ha en dator. Så det är nu jag borde träffa en av hennes kompisar och komma till henne och sedan ska hon flytta hem. För alla vet att när det i böcker eller serier går flera år så tar det bara några veckor slash månader i verkligheten.

Kom hem Erika. Eller hälsa på ibland i alla fall.

Nu ska jag krypa in i mitt täcke och gråta ett tag.

Well I'm open and you're closed


Jag vet att jag lagt upp den tidigare, men det skadar inte med en påminnelse (Eller vad tycker du Sofia?)



Dessutom har jag även hittat detta fina band. Tyckte först att det var Nickelback, men det visade sig att det var fel. Bandet heter Staind och låten Believe (Sofia kan känna sig manad till någonting här tycker jag, så ska jag försöka fixa upp Romeo x Romeo. Snart tre färdiga, oupplagda kapitel klara.

Even the best fall down sometime

Omg. Idag har varit typ en superfin dag. Söt data lärare som man får sitta och lära sig programering a med, snygg idrottslärare som typ kommer på en när man sitter och prata om honom ("Är det mig ni pratar om?") och Knut som är tillbaka.

Kan man typ radera Paul (eller Pål) ur livet? Och gärna allt annat otrevligt. Som jag sa till Sofia; Den dagen jag faktiskt får användning för andragradsekvationer så ska jag ringa henne. Kommer förmodligen ringa om annat, men just av den anledningen alltså.

Dataläraren är väldigt söt. Och rolig. Och frågar inte jobbiga frågor, som varför jag var borta på toa i typ tio minuter efter jag sprungit ut ur klassrummet med handen om näsan. Som läraren i korridoren ("Nämen ojdå, näsblod." Vad förväntar hon sig att jag ska svara; "Nämen jodå, näsblod" och sedan visa upp mitt blodiga ansikte?).

Idrottsläraren är också söt. Han är också kul. Han har bergis en snygg rygg och snygga underarmar. Och överarmar.

Owakare,
Amanda-san.

Dagens ord: Snyggighet.

Ps. W00t för "gamla" nötar låtar som Collide och Running Away. Måste tanka över till min dator. Nu.

Do you believe in love at first sight?

Okej, igår hade jag något jättebra att skriva, men orkade inte och nu kommer jag inte ihåg. Jo!

Bild igår. Första gången, enda lektionen på dagen. Kändes skööönt värre. Hur som helst; Vi skulle vara arton, nitton med han som hade bytt till bilden, men vi var under tio, max sju skulle jag tro. Bara det var ju kul. Hälften verkade vara treor > > Jag kände mig liten. Och vi ritade av en pappersbit. Mindre kreativa lektioner får man söka efter tycker jag nog.

Idag då. Fyra lektioner. Suck. Vi börjar med matten. Som jag ligger efter x antal sidor i för att jag har varit lat. Men det var inte det jag tänkte säga.

Det jag tänkte säga är att jag tänkte publicera de två nya kapitlen jag skrev klart igår på Romeo x Romeo, men dum som jag var glömde jag ta med mig mitt minneskort, det som jag har dessa två kapitel på. Så jag kan inte ladda upp dem. Suck. Jag känner mig korkad. Så jag ska ta och skriva på kapitel sju tror jag minsann. Och vänta på att någon av mina vänner ska anlända till skolan. Eller räkna matte som skulle vara mycket mer behövligt.

USCH! Jag orkar inte riktigt med just nu, jag vill sova.

Myyyyys

Igår hade jag min sista fet dag med allt möjligt, popcorn, ostbågar och choklad samt dricka. Fast ostbågarna tog inte slut så de lär ju få göra det idag istället. Plus att jag inte kommer att börja skriva ner vad jag äter förrens imorgon.

Men sen är det banne mig slut! Jag vill inte ha valkar på ryggen ;__; (Jag har inte det, men det känns att de snart kommer om jag inte sköter mig.)

Och om ni undrar anledningen måste jag säga att det är på grund av min hawta idrottslärare. Okey, that didn't come out right. Nä, men vi ska tydlgien få i uppgift att skriva en träningsdagbok och eftersom att jag mest bara äter onyttigt och aldrig tränar skulle det kännas Lite Pinsamt att lämna in en bok där det står:

21-08-08
50cl coca-cola
En chokladbit
En macka med skinka
osv...

Så jag ska börja springa också. För mamma och pappa har sagt att de tänker anmäla mig till New York Marathon året jag går ut gymnasiet. Som present. Så jag ska lära mig springa länge också.

Nu vet ni det.

Owakare,
Amanda-san.

Dagens ord: Träning.

Ps. Min lektion börjar klockan två idag, plus att det är den enda jag har ♥

RSS 2.0