The church of the flying spagetti monster

År 2005 kände sig en kille antingen VÄLDIGT förbannand på att man började undervisa hur jorden skapades enligt Kristen teori i skolorna i Kansas, eller så fick han helt enkelt VÄLDIGT (och då menar jag VÄLDIGT) tråkigt. Förmodligen en kombo av dessa två ting.

Han ville håna Kristendomen (och förmodligen alla andra religioner som tror att en Allsmäktig Gud skapade jorden). Han lyckades förbannat bra. Han skapade religionen The church of the flying spagetti monster. Denna religion går ut på att man tror att ett Flygande spagetti monster skapade universum och att Piraterna är grunden till denna religion. De som tillhör kristendomen kallar sig själva kristna och De som tillhör Islam kallar sig Muslimer. Dessa som "tror" på det Flygande spagetti monstret kallar sig själva Pastafarians.

Detta är en mycket intressant religon måste jag säga. Han har till och med bevisat att Växthuseffekten, antalet jordbävningar och orkaner ökar på grund av att antalet pirater minskar. Det finns ett väldigt fint diagram som bevisar denna teori.

image36


Denna visar stadigt hur miljöproblemen ökar samtidigt som antalet pirater minskar, inte sant? Sedan har vi skapelse teorin, som det självklart finns avbildningar av. Den förestället klart och tydligt hur det Flygande spagetti monstret (refererad som "Him" på bilden) skapar träd, berg och dvärgar.

image37


Självklart finns det en bild av hur Storheten skapade människan också. Undgå faktumet att den är väldigt lik bilden av Gud och Adam enligt den kristna teorin som Michelangelo skapade.

image39

Jag hoppas verkligen att ni har läst hela texten och att ni har funnit det jag har skrivit mycket intressant, även om jag inte nämnt så mycket om religionen. Om ni funderar på att bli pastafarie och vill läsa vidare så kan ni gå in på den officiella hemsidan. Där finns det även mycket vackra muggar och tröjor med det Flygande Spagetti Monstret.

http://www.venganza.org/

Bomba min dumpning
Fangirlsquel av: Sofia

Alf xD

2008-12-19 @ 17:00:28
URL: http://nightsgrow.blogg.se/

Gnäll här:

Fangirl numero:
Är du ett stort fan?

Snigel-postadressen: (Publiceras för fan)

Din sida med skitsnack:

Dumplings:

Trackback
RSS 2.0